60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba bayanlar kimse yok sanırım. ben de bu sabah 4 tane kurabiye yedim( light süt içtim. öğlen 1 kase yulaflı keten tohumlu yoğurt, akşam 1 elma ve 2 ceviz yedim. kötü beslendiğim günlerden biri daha evde kendi kendime spor yapmaya çalışıyordum ama bugün itibariyle okulun spor salonuna gitmeye başladım ve 1 saat spor yaptım o açıdan mutluyum

Son düzenleme:
Kizlar ben bugun giremedim hic yorgunluktan oluyorum suanda. Yorucu ama guzel bi gundu:) Bugun rejim de iyi gitti. Haftasonunun acisini cikartmam lazimdi tabi. Cumaya az kaldi ne de olsa.

Spor salonuna baslaman iyi olmus canim bende cok dusundum ama hala cesaret edip baslayamadim. Biraz fazla yogunum Insan kendini iyi hissediyor spor yaparken. Ve bisey yerken iki kere dusunuyor..

hoşgeldiniz inşallah hepberaber kurtulacağız fazlalıklarımızdan! :13:Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu, inşallah hayırlı bir evlat olur

Merhaba hoşgeldin,
Yediklerine dikkat etmen güzel ancak abartmadan çünkü bebeğin küçük ve şu an onuda sen besliyorsun bol sıvı alman sütü arttırır ekmeği azaltarak diğer gıdalardan bol tüketmelisin bence

Günaydın beybiler....

Uyanmadınız mı daha huuuu sabah olduuuuu..........

Bu günkü menüm

07:00 1 b ılık su
09:00 2 dilim denge light ekmek arasına ajvar sosu ve bir parça peynir
1 b nescafe 2 si birarada
11:00 1 elma
13:00 1 kase hanım ağa çorbası hazırlardan
15:00 2 kivi
17:00 1 kase çorba
17:30 belki bir muz

işte biylee sizinde menülerinizi bekliyorum....

günaydın kızlar ;

sabah tartıda 68 kg görünce güne süper bir başlangıç oldu benim için

ilk hedefime 8 kg kaldı azzzzzzzz kaldıııııııııııııı azzzzzzzzzzzzz bu sefer olucak

Günaydın şekerler,

btlbetul oncelikle ajvar sosu da ne? sürekli onu yiyorsun sanırım?
bi de bu menüyle doyuyor musunuz ya?
ölürüm ben açlıktan bu menü beni asla doyurmaz.

dün akşam kendime kereviz yemeği yaptım ama eşim kereviz yemediği için kendine kızartma yapınca biraz kızartmayı da didikledim ve de koladan da 3 yudum aldım, biraz da tavuk sote aldım salçalı...
biraz da yaş hurma yedim, tatlı niyetine derken baktım canım bişeyler daha istiyor bir de alpellanın gofretli ince bir çikolatasını götürdüm
eşim de patates kızartmasını önümden çekiyor.
yeme diye çekiyorum dedi.
kızdım ben de,
geçen gün de ağzıma sokuyodu zorla kızartmaları,
ona da kızmıştım
ne yapsa yaranamıyor adamcağız.

neyse felaket bir akşamdan sonra kendimi kandırıyorum sanırım diyorum en azından koca 1 bardak kola içmedim, sadece nefsimi köreltecek kadar içtim.

bu sabahki menüm:
aç karnına 1 br.su
yarım simit,
1 br.sekersiz cay,
4 yeşil zeytin,
1 küçük salatalık,
1 kıvırcık, 3 roka,
1 büyük dilim çerkez peyniri

yanıma elma ve armut aldım bugün aralarda onları yiyeceğim.
sütüm de var bakalım...
akşamları atlatmak benim için önemli.

Merhaba kızlar,
Siteye yeni üye oldum. En önemli sebebi birlikte kilo vermek istemem. boyum 1.60 kilomsa 65. Son bir yılda KPSS ye hazırlanırken 7 kilo aldım, su an pekçok pantalonum dolapta çürümeye terk edildi :) Hedefim 55 kilo olmak. En büyük problemim su içememek. Bugün rejimimin ilk günü, birazdan ceyrek kepek ekmeği tost yiyeceğim ve 2 bardak su içeceğim. Lütfen bana da yardımcı olun, neler yapmalıyım?
Teşekkürler.

acıdım enişteye

canım ajvar sosu kırmızı biber patlıcan fasulye vs nin karıştırılmasıyla oluşan mikemmel bir sos. Salça sosu gibi görünüyor. Acı olanı hele mmmhhhh harkulade... Şurda bir oda dolusu olsun kimseyle paylaşmak istemem o derece çok seviyorum. Acı olanı benim bağarsaklarımıda çok güzel çalıştırıyo ama alev alev yani bilemiyorum

merhaba kızlarrrr

dün akşamki menümm

1 kase sulu köfte
3 kaşık makarna üzerine 3 kaşık yoğurt

bir dilim k.ekmek
çok şükür doydummm

sabah

kepekli ekmeğe yağsız tost.
1 bardak çay

öğlen
1 kase sulu köfte
1 kase yoğurt
1 yada 2 dilim kepekli ekmek

akşam annem ne yapacak bilmiyorummm

dün eve gittiim tartıldım 61,5 300 gr vermişim:)sabah tartılmayı unuttum..

sen çok iyi kilo vermişsin hedefine ne kadar sürede ulaşmak istiyorsun

ben bu kiloyu geçen yıl mayısa kadar verdim. 59 a kadar düşmüştüm ama kış dönemi bi bıkkınlık geldi beş kilosu geri geldi. şimdi önce o beş kiloyu verip sonra kalan bi kaç kiloyu daha verip kilo korumaya geçmek istiyorum. ben hep tombul bir çocuk oldum o yüzden bu kilolar uzun zamandır benimle.. direniyorlar.. ama ben daha inatçıyım.

kızlar bu gün çok başım dönüyor sola çekiyor resmen.... geçer diye bekledim ama hala dönüyor.... acaba salyangoz tersmi döndü.... hani kulaktaki dengeyi sağlayan....

böyle bişi var mı ki

Madamtusot cok hossun canim ya:) karsimizdaki iyi bisey yapsa da yeme deyince insan icgudusel olarak kiziyor. Elimizde degil sanirim. Canim bende koladan biraz zor vazgecerim ama ben zero iciyorum diye rahat iciyorum. Aakinda zararli hic icmemek lazim

merhaba kızlarrrr!! benim de kahvaltım 1 haşlanmş yumurta, 1 dilimden az ekmek, maydanoz, 1 yeşil zeytin ve 2 fincan yeşilçay. yeşilçayı hiç sevmiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…