kızlaaar günde kaç dilim ekmek tüketmeli? çok tahıllı olduğunu düşünürsek?
beni de aranıza alın...67 kg.yum..5 ay önce doğum yaptım..gebelikte 15 kg. aldım..8 kg. gitti doğumla ama diğerleri kaldı..hedefim şimdilik 60 kg. olmak..becerebilirsem 58 falan ama ben 62 ye bile razıyım şu an..bebeğimi bırakıp çıkamıyorum...hep evdeyim..çalışıyodum çalışmayı da bıraktım..gerçi evde hareketsiz bi yaşamım yok çocukla koşturmaktan ama ne spor yapabiliyorum ne bişey..yarından itibaren dikkat edicem yediklerime..ağır bi rejim yapamam ama bakalım..:44:
beni de aranıza alın...67 kg.yum..5 ay önce doğum yaptım..gebelikte 15 kg. aldım..8 kg. gitti doğumla ama diğerleri kaldı..hedefim şimdilik 60 kg. olmak..becerebilirsem 58 falan ama ben 62 ye bile razıyım şu an..bebeğimi bırakıp çıkamıyorum...hep evdeyim..çalışıyodum çalışmayı da bıraktım..gerçi evde hareketsiz bi yaşamım yok çocukla koşturmaktan ama ne spor yapabiliyorum ne bişey..yarından itibaren dikkat edicem yediklerime..ağır bi rejim yapamam ama bakalım..:44:
Günaydın beybiler....
Uyanmadınız mı daha huuuu sabah olduuuuu..........
Bu günkü menüm
07:00 1 b ılık su
09:00 2 dilim denge light ekmek arasına ajvar sosu ve bir parça peynir
1 b nescafe 2 si birarada
11:00 1 elma
13:00 1 kase hanım ağa çorbası hazırlardan
15:00 2 kivi
17:00 1 kase çorba
17:30 belki bir muz
işte biylee sizinde menülerinizi bekliyorum....
Günaydın şekerler,
btlbetul oncelikle ajvar sosu da ne? sürekli onu yiyorsun sanırım?
bi de bu menüyle doyuyor musunuz ya?
ölürüm ben açlıktan bu menü beni asla doyurmaz.
dün akşam kendime kereviz yemeği yaptım ama eşim kereviz yemediği için kendine kızartma yapınca biraz kızartmayı da didikledim ve de koladan da 3 yudum aldım, biraz da tavuk sote aldım salçalı...
biraz da yaş hurma yedim, tatlı niyetine derken baktım canım bişeyler daha istiyor bir de alpellanın gofretli ince bir çikolatasını götürdüm
eşim de patates kızartmasını önümden çekiyor.
yeme diye çekiyorum dedi.
kızdım ben de,
geçen gün de ağzıma sokuyodu zorla kızartmaları,
ona da kızmıştım
ne yapsa yaranamıyor adamcağız.
sen çok iyi kilo vermişsin hedefine ne kadar sürede ulaşmak istiyorsun
kızlar bu gün çok başım dönüyor sola çekiyor resmen.... geçer diye bekledim ama hala dönüyor.... acaba salyangoz tersmi döndü.... hani kulaktaki dengeyi sağlayan....
böyle bişi var mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?