Madamtusot cok hossun canim ya:) karsimizdaki iyi bisey yapsa da yeme deyince insan icgudusel olarak kiziyor. Elimizde degil sanirim. Canim bende koladan biraz zor vazgecerim ama ben zero iciyorum diye rahat iciyorum. Aakinda zararli hic icmemek lazim
var var ama o sıvının içinde yer alan bir kemik böcük değil... dengeyi sağlıyor.
biliyoruz yaa. sen de bizi cahil yaptın..
ben salyangozun ters dönmesi die bişi var mı demek istedim , delüüüü
Selam kızlar ben geldim yine
Ben arada bir diyete giriyorum 3-5 kg veriyorum sonra fazlasıyla alıyorum. Ne güzel 58 olmuştum sabit gidiyordu. Şimdi 68,5 kiloyum. Evlilik pek bir yaradı
Ama benim 2-3 ay için verebildiğim kadar kilo vermem laızm. Bebek düşünüyorum çünkü60 bile olsam yeter
Ben porsiyonlarımı küçülttüm. Ama spor yapamıyorum. Arada bir de davete gitmemiz, dışarıda yememiz gerekiyor. Onlar zaten engelliyor hızlı kilo vermemi . Bol bol su içiyorum. Aslında evde mekik aletim var ama akşam eve yorgun geliyorum. Ev işi, yemek derken dinlenmek istiyor insan.Spora halim kalmıyor
bence spora devam et.... düşünsene fit bir anne olduğunu ne hoş... birde düşün iyice kilo almış olarak hamilelikten çıkmışın sonra başın daha kalabalık olcak zaten daha az vaktin olcak iyice yapamıcan egzersiz... böyyyle sarkcak heryerin.....
yeterince korkuttum mu?
Selam kızlar ben geldim yine
Ben arada bir diyete giriyorum 3-5 kg veriyorum sonra fazlasıyla alıyorum. Ne güzel 58 olmuştum sabit gidiyordu. Şimdi 68,5 kiloyum. Evlilik pek bir yaradı
Ama benim 2-3 ay için verebildiğim kadar kilo vermem laızm. Bebek düşünüyorum çünkü60 bile olsam yeter
Ben porsiyonlarımı küçülttüm. Ama spor yapamıyorum. Arada bir de davete gitmemiz, dışarıda yememiz gerekiyor. Onlar zaten engelliyor hızlı kilo vermemi . Bol bol su içiyorum. Aslında evde mekik aletim var ama akşam eve yorgun geliyorum. Ev işi, yemek derken dinlenmek istiyor insan.Spora halim kalmıyor
bence spora devam et.... düşünsene fit bir anne olduğunu ne hoş... birde düşün iyice kilo almış olarak hamilelikten çıkmışın sonra başın daha kalabalık olcak zaten daha az vaktin olcak iyice yapamıcan egzersiz... böyyyle sarkcak heryerin.....
yeterince korkuttum mu?
ben de senin gibiyim. Evliliğinin ilk yılı dolmadan bebek düşünüyorsun. Benim de 2 ay var 1 yıl olacak, çocuk için zayıflamam lazım. 68im şimdi. 20 kilo alsam 88 oooooooooooooooooooof, hiç düşünmemiştim.:18:
Kesin zayıflamak lazım. önce zayıflayalım acemiperi,
gel birlikte zayıflayıp, hedef kilomuza kavuşunca bebek yapalım
Beni de korkuttun şimdi ya hiç zayıflayamazsak?
Bu arada öğlen yemeğim:
1 haşlanmış patates,
2 haşlanmış tavuk but,
1 kase çorba pirinçli,
1 ıspanaklı kol böreği (kol mu gül mü ne):18:
1 kase salata
fırın sütlaç vardı ama yemedimmmmmmmmmmmmmm
Ya ben doymuyorum kızlar ya?
ben de senin gibiyim. evliliğinin ilk yılı dolmadan bebek düşünüyorsun. benim de 2 ay var 1 yıl olacak, çocuk için zayıflamam lazım. 68im şimdi. 20 kilo alsam 88 oooooooooooooooooooof, hiç düşünmemiştim.:18:
kesin zayıflamak lazım. önce zayıflayalım acemiperi,
gel birlikte zayıflayıp, hedef kilomuza kavuşunca bebek yapalım
beni de korkuttun şimdi ya hiç zayıflayamazsak?
bu arada öğlen yemeğim:
1 haşlanmış patates,
2 haşlanmış tavuk but,
1 kase çorba pirinçli,
1 ıspanaklı kol böreği (kol mu gül mü ne):18:
1 kase salata
fırın sütlaç vardı ama YEMEDİMMMMMMMMMMMMMM
ya ben doymuyorum kızlar ya?
besmele çekip yemeğini yemeye başla..:)ben öyle yapıyorum ramazan ayında besmele çektiğimde bir kase çorba içiyordum doyuyordum yani:)
beni de korkuttun şimdi ya hiç zayıflayamazsak?
Annem gibi konuşmuşsun oda hep öyle der besmelesiz başlarsan doymazsın diye
besmele çekip yemeğini yemeye başla..:)ben öyle yapıyorum ramazan ayında besmele çektiğimde bir kase çorba içiyordum doyuyordum yani:)
Canım ne yaptın sen yaa dünyayı yemişsin hala doymadım diyorsun benim iki öğünde yediklerimi sen bir öğünde indirmişsin mideye
şaka şaka böreğin yarısını yiyip sütlaçtan bir kaşık tatsaydın keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?