60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yemeklerden çok abur cubur tüketirdim. elim hiç boş dursun istemezdim bunu önlemek için artık marul yiyorum çıtır çıtır ohhh maksat ağzım boş durmasın hehehhh

ne kuşu yaaaa önemli olan fazla cal yüklenme çorbaları yağsız yap sebzeli yap(pirinçsiz,eriştesiz)2 kepçe iç cal az olan meyve tüket bol salatalık ve marul acayip tok tutar

haklısın yağsız, pirinç ve eriştesiz olmalı. :18:
sen de beni takip edip ne foya mı ortaya çıkarıyosun bakıyım heeee
iş yerindekilere karışamam ama tamam evde bundan böyle sebze çorbası ...
emredersiniz komutanım

ben yemeklerden çok abur cubur tüketirdim. elim hiç boş dursun istemezdim bunu önlemek için artık marul yiyorum çıtır çıtır ohhh maksat ağzım boş durmasın hehehhh

canım iş yerinde otlarsam bi o eksikti derler
sütlü nesfitime mama mı yiyosun diyolar zaten koca koca adamlara rezil olmıyım :18:
ama yarına inşallah unutmıyım alayım da havuç alıcam, havuç yicem aralarda.
tok da tutar.

yaaa yakalarım böyle...Ya milletin diyet yapanlara karşı önyargısına ve karışmasına sinir oluyorum sizene kardeşim...ister mama yerim ister kebap hele erkekler kendileri yağ fıçısı demode ve bakımsız.sen fit olmak iste dalga geçsin kırooolarrr

dün de ben okula küçük bi kaseye yulaf ezmesi keten tohumu ve yoğurt karışımımı koyup götürdüm arkadaşın biri, bunu yiyeceğime ölürüm, eşeğe versen yemez diyerek dalga geçti ama yılmak yooook

ya benimkiler de üff yoğurt kokuyor, yok yeşil çay kokuyor diyip duruyor iş yerindeki abla, kafamda bitiyor, ne içiyosun, ne yiyosun.
bi laf desem diyemiyorum. sıcak su istiyorum getirmiyor. haseti mi var nedir?:44:

dene dene faydaasını görürsün ama birde hızlı yeme yavaş yavaş ye canım ,ben bugün yarım kase sulu köfteyi tam 1 saat te bitirdimm

morelin bozma canom gördğkçe insanda kendini motive ediyor böylelikle.alışır miden merak etme

ara öğün

1 kase yoğurt

öğleyi geç yiyince aram kaydı 1 fincan tarçınlı süt ve 2 hurma yedim
Akşama Allah kerim salata yicem sanırım peynirli

Selam kızlaaarrrr 30 dakika koşumu yaptım, 30 dakika da göbek-bacak-gıç hareketleri yaptım:118: Akşamı 125gram yoğurt ile sonlandırdım. Dün 1 dilim pasta yedim, onu bugün telafi ediyorum:26: Sabaha 1.5litra ve 1 elma ile başladım. kahvaltıda az yağlı süt ile meyveli yulaf ezmesi yedim. öğlen ne yazık ki 1tost Akşam da 125 gram yoğurt. biraz sonra kendime greyfurt suyu sıkacağım. acayıp canım çekti. Keşke doğrayıp yoğurduma koysaydım yaa.. daha şimdi aklıma geldi. Reglim daha bitmedi bitsin de bakayım kaç kilo olmuşum şuan 100gram 300 gram falan oynuyor (allahtan aşağa doğru oynuyor, yani eksiliyor), ama buna da şükür. 100gram 100gram vermeye razıyım, yeterki çıkmasın tartıdaki rakam:87:

Selam kleistenes hoşgeldin aramıza sabah, bunu kendimden örnek alarak örnek veriyorum, 1dilim ekmek ye ama mümkünse ekmeği pek tercih etme. tost senin karnını çabuk acıktırır ve daha sonra gereksiz gıdalara yönelme ihtimalin daha çok. Sebze ve yoğurt ekle kahvaltına. Her saat 1 bardak su iç (saat kur mesela kendine)

merhaba kızlarrrr!! benim de kahvaltım 1 haşlanmş yumurta, 1 dilimden az ekmek, maydanoz, 1 yeşil zeytin ve 2 fincan yeşilçay. yeşilçayı hiç sevmiyorummmm
ekmeği neyle yedin ? o 1 yeşil zeytini mi koydun üstüne ? şaka şaka doyuyorsan bunlarla iyi canım :26:

Merhabaa.. Cumadan bu yana tartılmadım,cuma günü tartılıcam.

Sabah : 2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
3 zeytin
Öğlen : 1 dilim pizza,light kola
Ara : 1 muz
Akşam : 1 kase çorba
Ara : 1 portakal.

akşam
cevizli üzümlü yeşil salata neredeyse yağsız
Ekmek yemedim canım istemedi
Yasemin çayı içiyorum
Aramda elma yicem
Ders çalışıyorum görüşürüz

İyi akşamlar kızlar:80: ya birşey soracağım size. metabolizmayı hızlandıran kürler yada yiyecekler içecekler falan biliyormsunuz ? Yani bu konuda uyguladığınız yada bildiğiniz yöntemler var mı ? Belki aranızda birşeyleri deneyen vardır diye düşündüm. Şimdilik bu kaaa. az yağlı sütü ısıtıp tarçın serpip tv önünde yudumlayarak akşam keyfi yapacağım. bu saatten sonra ders mers çalışamam vallah :89:

ekmeği yumurta ile yedim tabiki! yüksek kolesterolüm olduğu için yumurta yiyeceğim zaman peynir yemiyorum dr böyle yapmamı söyledi. normalde doymam ama yumurta tok tutuyor

Iyi akşamlar
arkadaşlar keten tohumu yiyecegim sabahları aç karna
3 fincan yeşil çay
karın yaglarını eritiyormuş
bakalım ne kadar faydası olacak

Kizlar bende baya iyi gitmistim bugun ama aksam cerezi biraz kacirdim ve ustune de pismaniye yedim ve tabiki pisman oldum

kizlar bende emzirme doneminde kilo alanlardanim..yaklasik 10 gundur isvec diyeti yapiyorum 2 kilo verebildim...ayran detoksunu yapacagim daha sonrada...emzirdigim icin isvec dietine tam uyamadim aralarda kucuk kacamaklarda oldu ama dikkat ettim eskisi gibi yemedim..haftada iki defa gece yatmadan pilates yapiyorum...oglumdan dolayi sabahlari yapamiyorum...bu kilo vermek ne zor is yaw

Fantome slm cnm hosgeldin sende.ayran detoksu nasil oluyor canım ya? Onu uygularsam da butun gun uyurum artik:) ama saate bakacak olursak ve yarin ise gidecegimi dusunursek o acidan da iyi bi fikir olabilir!

Günaydın kızlar ,
Sabahları biraz daha erken kalkabilsemde şu simit yerine domates salatalık yada nesfit yiyebilsem offf yaaa sanki ben bu hafta biraz kilo aldım sabah simit dışında bütün gün doğru düzgün birşey yemiyorum ama anlamadım gitti bir dünyada su içiyorum kurbağaya döndüm

günaydııınnn sabah tartıldım 500 gr gitmişşşşşşşşşşşşşgenelde haftada yarım kilo sporsuz benim için çok zordur bu gazla yürüyüşe uçucammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…