ne kuşu yaaaa önemli olan fazla cal yüklenme çorbaları yağsız yap sebzeli yap(pirinçsiz,eriştesiz)2 kepçe iç cal az olan meyve tüket bol salatalık ve marul acayip tok tutar
ben yemeklerden çok abur cubur tüketirdim. elim hiç boş dursun istemezdim bunu önlemek için artık marul yiyorum çıtır çıtır ohhhmaksat ağzım boş durmasın hehehhh
haklısın yağsız, pirinç ve eriştesiz olmalı. :18:
sen de beni takip edip ne foya mı ortaya çıkarıyosun bakıyım heeee
iş yerindekilere karışamam ama tamam evde bundan böyle sebze çorbası ...
emredersiniz komutanım
canım iş yerinde otlarsam bi o eksikti derler
sütlü nesfitime mama mı yiyosun diyolar zaten koca koca adamlara rezil olmıyım:18:
ama yarına inşallah unutmıyım alayım da havuç alıcam, havuç yicem aralarda.
tok da tutar.
dün de ben okula küçük bi kaseye yulaf ezmesi keten tohumu ve yoğurt karışımımı koyup götürdüm arkadaşın biri, bunu yiyeceğime ölürüm, eşeğe versen yemez diyerek dalga geçti ama yılmak yooook
canım ya alemsiniz vallahi.
ben ramazanda hep besmeleyle başlarım ama kıtlıktan çıkmış gibi de yerim hahaha
ama dur bundan böyle besmele çekeyim.
inşallah doyarım.
valla öyle diyorum ya, koca 1 kase salata, 1 kase çorba, koca 2 tavuk v.s yiyorum doymuyorum.
doymadım diye bi de böreği yedim
ama şimdi acıkırdım mesela, acıkmadım.
fil var fil içimde :84:
bugün ara falan yapmadım malum ayı gibi yedim
1 bardak şekersiz çayla,
1 kuru kayısı yedim (nam-ı diğer günkurusu)
şimdi de tarçınlı 1 yeşil çay içeyim.
kızlar ya moralim bozuluyor siz kuş gibi yiyorsunuz ben dana gibi
Selam kleistenesMerhaba kızlar,
Siteye yeni üye oldum. En önemli sebebi birlikte kilo vermek istemem. boyum 1.60 kilomsa 65. Son bir yılda KPSS ye hazırlanırken 7 kilo aldım, su an pekçok pantalonum dolapta çürümeye terk edildi :) Hedefim 55 kilo olmak. En büyük problemim su içememek. Bugün rejimimin ilk günü, birazdan ceyrek kepek ekmeği tost yiyeceğim ve 2 bardak su içeceğim. Lütfen bana da yardımcı olun, neler yapmalıyım?
Teşekkürler.
ekmeği neyle yedin ? o 1 yeşil zeytini mi koydun üstüne ?merhaba kızlarrrr!!benim de kahvaltım 1 haşlanmş yumurta, 1 dilimden az ekmek, maydanoz, 1 yeşil zeytin ve 2 fincan yeşilçay. yeşilçayı hiç sevmiyorummmm
Selam kızlaaarrrr30 dakika koşumu yaptım, 30 dakika da göbek-bacak-gıç hareketleri yaptım:118: Akşamı 125gram yoğurt ile sonlandırdım. Dün 1 dilim pasta yedim, onu bugün telafi ediyorum:26: Sabaha 1.5litra ve 1 elma ile başladım. kahvaltıda az yağlı süt ile meyveli yulaf ezmesi yedim. öğlen ne yazık ki 1tost Akşam da 125 gram yoğurt. biraz sonra kendime greyfurt suyu sıkacağım. acayıp canım çekti. Keşke doğrayıp yoğurduma koysaydım yaa.. daha şimdi aklıma geldi. Reglim daha bitmedi bitsin de bakayım kaç kilo olmuşum şuan 100gram 300 gram falan oynuyor (allahtan aşağa doğru oynuyor, yani eksiliyor), ama buna da şükür. 100gram 100gram vermeye razıyım, yeterki çıkmasın tartıdaki rakam:87:
Selam kleisteneshoşgeldin aramıza sabah, bunu kendimden örnek alarak örnek veriyorum, 1dilim ekmek ye ama mümkünse ekmeği pek tercih etme. tost senin karnını çabuk acıktırır ve daha sonra gereksiz gıdalara yönelme ihtimalin daha çok. Sebze ve yoğurt ekle kahvaltına. Her saat 1 bardak su iç (saat kur mesela kendine)
ekmeği neyle yedin ? o 1 yeşil zeytini mi koydun üstüne ?şaka şaka doyuyorsan bunlarla iyi canım :26:
ekmeği yumurta ile yedim tabiki! yüksek kolesterolüm olduğu için yumurta yiyeceğim zaman peynir yemiyorum dr böyle yapmamı söyledi. normalde doymam ama yumurta tok tutuyor
hmm. anladim. ekmek konusunda şaka idi zaten...yumurta tok tutuyor, haklı sın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?