60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

KAHVALTIM 08:00
biraz maydanoz,1 çay bardağı ceviz ve haşlanmış yımırta
Aramda elma yicimm tarçın serpip diyetisyenim metabolizmamı hızlandırmak için tavsiye etmişti sanırım 10:30 gibi yerim

günaydın kızlar,

bu hafta kilo verebileceğimi hiç sanmıyorum ama gram bile gitse nasıl sevinirim.
hiç spor yapamadım tabi ki yine.
aslında burdan müthiş bir gazla gidiyorum yapıcam diye,
eve bi giriyorum puuuuufffff....
tekrar çıkmak gelmiyor içimden.

dün akşam eve giderken bi amasya elması hüplettim.
eve gidince de 1 kase peynirli salata, z.yağını püskürttüm sadece, üstüne de elma sirkesi ve nar ekşisi koydum.
1 tabak kereviz yemeği yedim.
buraya kadar her şey güzeldi.
asıl bundan sonra eşim gene kızartma yaptı, üstüne makarna yaptı ve hepsini karıştırdı mayonez ve ketçapla,
ben sadece 2 çatal aldım.
sonra tahin pekmezi ekmeğe banarak yedi pis boğaz.
ben de 2 tırtık aldım.
biliyorum tahin pekmez çok kaloriliiiii
amannn hepsini yemedim ya öf be.

kızlar akşamları sadece çorba veya salatayla nasıl duruyorsunuz?
canınız bişey istemiyor mu?:44:
düşünün ben bunların üstüne bir de elma ve bitki çayı içtim.

gelelim bu sabaha:
en güzel öğünlerim sabah öğünleri zaten.
  • 1 br.su,
  • 2 dilim çavdarlı ekmek,
  • 2 kıvırcık,
  • 2 roka,
  • 1 dilim çerkez peyniri,
  • 2 yeşil zeytin,
  • 1 küçük salatalık.
  • 1 br.şekersiz çay.

suyu sanırım biraz azalttım.
araya bitki çayı girince onu mu onu mu içsem bilemiyorum.
suyu biraz arttırmam lazım ama ah midem ahh suyu bile almıyor.

ben akşam yemeğinden sonra mutlaka ara yapıyorum bence akşam yemeğinden sonra 1 fincan yarım yağlı tarçınlı süt ve 2 hurma seni tutar ve canımın çekeceği bir yemek varsa sofradan yemeğimi yiyip erken kalkıyorum küçük kuzum ve eşim anlayışla karşılıyor

akşmlar bozuyorsun sen bellii..ama iradeli olmalısın canım ,yoksa kilo veremezsin,

akşmki mewnümmmm

1 tabak barbunya
salata
3 kaşık yoğurt
1.5 dilim çavdarlı ekmekkkk

ama soınrasında çay yapılınca kurabiye yedim 2 tanebirde burçakın yulafın bisküvisinden 2 tane yedim o kadar abarrttım kızlar yaaa

sabah
1 bardak su
1 kepekli tost
1 bardak çay

Son düzenleme:
Bende dün akşam sadece çorba + salata yedim.
Sonra minik prensesim browni diye tutturunca birlikte browni yaptık piştikten sonra kızımın yaptığı keki mutlaka tatmalıydım bir parça yedim o kadar

Vücudum sanırım bu beslenme tarzına alıştı ondan kilo veremiyorum değişiklik şart hareket şart eğitim şart

GÜnaydın beybiler,

kahvaltılar yapılmış cümleten afiyet olsun,

Benim bu günkü menüm
08:00 2 haşlama yumurta
09:30 1 kase patlıcan salatası --- öğlen yicektim sözle :)))
1 b. jacobs 2 si bir arada sonunda bu günleride gördüm nescafeyi şekersiz sevmeye başladım....

12:00 1 kase çorba -- hazır hanım ağa çorbası
14:00 1 elma üzerine tarçın serpicem bende
16:00 2 kivi
17:30 1 kase yoğurtlu nesfit

bu kadaaar.....

soğuk hava üşüyorum ve uykum var offff....
siz neler yapıyorsunuz bakalım....

sabah saah patlıcan salatası:)hımm güzelmiş canımmmm bugünkü menünde sen bol meyve tüketiyorsun ne güzelll

aynen öyle çok soğuk uykum var gözlerim,başım ağrıyor canım ya

sabah saah patlıcan salatası:)hımm güzelmiş canımmmm bugünkü menünde sen bol meyve tüketiyorsun ne güzelll

aynen öyle çok soğuk uykum var gözlerim,başım ağrıyor canım ya

Sabah sabah evet garip oldu biraz..... Amman sen bana bakma liseye giderken kahvaltıda makarna yerdim Ben canım ne isterse onu yerdim ey gidi günler eyyy..... Şimdide ceremesini çekiyorum.....

sabah sabah evet garip oldu biraz..... Amman sen bana bakma liseye giderken kahvaltıda makarna yerdim Ben canım ne isterse onu yerdim ey gidi günler eyyy..... şimdide ceremesini çekiyorum.....

hadi yaaaa sabah sabah ,benim ilkokuldan arkadaşımda bulgur pilavı yiyip gelirdi:)

ee ilk başta hiç düşünmeden yiyince sonrası düşünülmüyor:)

nese canım ben çıkıyorum işlerim fazlasıyla var ,,..görüşürüz kolay gelsin kızlar

öğlene bir sebze çorbası yapsam brokolili falan kızımda seviyor.Akşama bizimkilere sarma yapıcam kendime tavuk göğsü alıcam.Birde canım bu ara piyaz çekiyor öğlen bakliyat yemeliyim
Ben de halsizim başım ağrıyor ve yatakta soru çözüyorum KPSS belası

günaydın arkadaşlar ben dün giremedim .diyete devam ama tık yok tartı değişikliği yok. bu sabah 1kk peynir yeşil çay 1 dilim ekmek ve 0.5 lt suu
bu kadar öğle çorba ve yoğurt var bakalım

günaydın kızlaaar nasılsınız..

1 saat yürüyüşümü yaptım, şimdi sıcak tarçınlı sütümle dinleniyorum. artık canım kahvaltı yapmak istemiyor. daha doğrusu yemek yemek istemiyor ama acıkıyorum sürekli, saat başı acıkıyorum var mı böyle bir şey ya. öğle ve akşam yemeklerimi güzel yerim ama yine de acıkıyorum. aralarda meyve de yiyorum ama bana mısın demiyo vücut arkadaş

bende bişey yiyemiyorum ama vüctta tık yoook.tarçınlı süt iyi fikir

kızlar bi de bu tarçınlı süt bende tatlı isteğiimi %99 oranına kesti. dün akşam komşumuza oturmaya gittik, kek yaptı, çok severim keki, nasılsa yarın spor yapıcam diye yedim, kısıtlamadım kendimi ama yerken şunu farketim ; bayıla bayıla yemedim. ve artık çikolatayı bile hiç aramıyorum. hele ki regl döneminde deli olurdum çikolata için. bi regl olamadım gitti bu arada..

doğada ne mucizeler var da işte kullanmasını bilene.

evet akşamları bozuyorum ben, hep aşkoş yüzünden.
ister misin diyor?
yok diyorum ama yanımda yiyince canım çekiyor.

ah canımm nerdeeee.
aslında dün akşam canım tarçınlı süt istedi de süt yok diye bitki çayı yaptım valla senden etkilenmiştim halbuki
hurma da evde bol bu ara aslında etli etli hem,
hem de tatlı niyetine doğru diyorsun.
ama biz eşimle tv karşısında yiyoruz.
mutfakta yesek, onu bırakıp giderim veya o beni bırakır
ama ne fark eder, o yatana kadar ne bulsa yanımda yiyecek.
sanırım azaltmak da çözüm değil, hiç tatmamalıyım.

günaydın şeker,
ben de senden özendim canım jacobs istiyor bir kaç gündür.:18:
bence iyi değil ama ya.:44:
su tutar kahve vücutta hele nescafe...
bi de midem rahatsız acı acı hiç içemiyorum zaten.
günlük menün enfes gözüküyor.
ben elmadan başka meyve yiyemiyorum o da amasya elması olacak illa.

hava bugün soğuktu gerçekten ben de dondum, bir de uykusuzum ya bu saatlerden kafam allak bullak.
mesaim artık 8 değil 8.30 ama gene de geç kalmayı başarıyorum.

ooof oof ne güzel olur brokolili sebze çorbası...
daha önce hiç yapmadım.
bana da öğretsene, erişte ve pirinç koymam hem
bu akşam ben ne yapsam acaba?

çok doğru söylüyorsun canım. tatlı yedikçe daha bi bağımlı oluyor insan. ben de tarçınlı sütü deniyim.
elmayı da tarçınlı yiyin diyorlar.
tarçınlı bitki çayı içiyorum ben de, enfes kokuyor.
kızlar kendimize bir gün tarçınlı duş hediye edelim. nasıl fikir?

oh maşallah. canın yemek istemeden nasıl acıkıyorsun? yani yemiyim diyorsun rejim için ama acıkıyorsun öyle mi?

bende içmedim zaten döktüm onun yerine doğadanın 7 otlu çayını içiyorum formsante dergisi vermiş bol bol rezene tadı geliyor böğğk hiç te sevmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…