60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Naptin canim sen??

süppersin yaaa excity şu düğün bitsin bende rahatlıcam vallaa KPSS ve Diyete odaklanıcam pazar bizde yemek var 8 kişi offf :18:birde yatılı misafir yarın dinlenip güzelleşicem inşallahpeeling maske falan

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar bende zayıflamaya karar verdim 1.5 yıl önce sezeryanla doğum yaptım ve malesef kilolarım kaldı:s eşim dün bana kot almış ve ben içinee sığmalıdım malesef onun için bir an önce zayıflamam lazımmm yaş:22 boy 1.66 kilo 66 2 aya kadar 56 olmam lazımm

süppersin yaaa excity şu düğün bitsin bende rahatlıcam vallaa KPSS ve Diyete odaklanıcam pazar bizde yemek var 8 kişi offf :18:birde yatılı misafir yarın dinlenip güzelleşicem inşallahpeeling maske falan

Sekercim senin rahatlamamis diyete odaklanamamis halin buysa diger halini dusunemiyorum...

Canim hosgeldin sende aramiza. yalniz bana kalirsa 2 ayda 10 kilo vermek biraz fazla acele etmesen yavas yavas saglikli saglikli versen kilolari daha iyi bence

hoşgeldin canım.inşallah istediğin kiloya ulaşırsın

Canim hosgeldin sende aramiza. yalniz bana kalirsa 2 ayda 10 kilo vermek biraz fazla acele etmesen yavas yavas saglikli saglikli versen kilolari daha iyi bence

hoşbulduk excity bugün o kot pantolon benim moralimi bozdu inan ki ayda 4 kilo versem yaza zayıflarım herhalde kilolu olmak çok zor bişeyy...

slm kızlar nasılsınız bende bugun ablama gitmiştim ve ıspanak böregi yaptık yedik sonra yesil cay içip yürüyüş yatık yarım saat parkta sonra evime geldim hiç bişe yemedim sadece yeşil cay ve suyumu içtim öyle siz neler yapıyosunuz anlatın bakalım....

slm kızlar bi başlayıp bi bıraktığım diyetime bugun son kez ve sonuna kadar gitmek şartıyla başladm

ilk günüm biraz zordu acıktım ama ben 1 yıldır alıstım artık ölmek var dönmek yok dermişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…