Naptin canim sen??akşama misafirlerim vardı hep koşuşturup durdum
8 çeşit pasta börek yaptım
ama hiçbirinin tadına bakmadım
sadece misafirlerin yanında
1 tane börek
bir tane tatlı kurabiye
2 tanede tuzlu kurabiye
1 tanede puaça yedim
diğerlerine hiç dokunmadım bileeee
zaten bugün sabaha bişeyde yiyemedim
öğlende 4 dilim börek yedim
su içtim
tüm gün boyunca bunlardan başka bişey yemedim
zaten 2 gündür ekmeğin tadını unuttum
temizlik yarım saat önce bitti ama bende bittim sanırım yediklerimi yaktım:119:
süppersin yaaa excityşu düğün bitsin bende rahatlıcam vallaa KPSS ve Diyete odaklanıcam pazar bizde yemek var 8 kişi offf :18:birde yatılı misafir yarın dinlenip güzelleşicem inşallah peeling maske falan
tabiki sporla desteklenmiş halim çok mu konsantre görünüyorumSekercim senin rahatlamamis diyete odaklanamamis halin buysa diger halini dusunemiyorum...
Canim hosgeldin sende aramiza. yalniz bana kalirsa 2 ayda 10 kilo vermek biraz fazla acele etmesen yavas yavas saglikli saglikli versen kilolari daha iyi benceMerhaba hanımlar bende zayıflamaya karar verdim 1.5 yıl önce sezeryanla doğum yaptım ve malesef kilolarım kaldı:s eşim dün bana kot almış ve ben içinee sığmalıdım malesefonun için bir an önce zayıflamam lazımmm yaş:22 boy 1.66 kilo 66 2 aya kadar 56 olmam lazımm
Merhaba hanımlar bende zayıflamaya karar verdim 1.5 yıl önce sezeryanla doğum yaptım ve malesef kilolarım kaldı:s eşim dün bana kot almış ve ben içinee sığmalıdım malesefonun için bir an önce zayıflamam lazımmm yaş:22 boy 1.66 kilo 66 2 aya kadar 56 olmam lazımm
Canim hosgeldin sende aramiza. yalniz bana kalirsa 2 ayda 10 kilo vermek biraz fazla acele etmesen yavas yavas saglikli saglikli versen kilolari daha iyi bence
bu hafta 400 gr cık verdim sanırım haftaya hedefim 63
hoşbulduk canım inşallah hepimiz ulaşırızhoşgeldin canım.inşallah istediğin kiloya ulaşırsın
aynı bende senin gibi kafaya koydum bu sefer zayıflayacağım...slm kızlar bi başlayıp bi bıraktığım diyetime bugun son kez ve sonuna kadar gitmek şartıyla başladm
ilk günüm biraz zordu acıktım ama ben 1 yıldır alıstım artık ölmek var dönmek yok dermişim
Benim sorunum kalça ve göbek bölgesinde...evet ya zayıflayalım artık yeter bu kadar hamallık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?