benim karnım acıkmadan yatayımiyi geceler kızlar
Uyku böcükleri daha kalkmadınız mı ?
Pek bir neşeliyim sabah tartıldım veeeeeeeeee 64,6 kg oleyyyyy kaldı 4,6 kg
bu arada dün akşam koca bir tepsi kalburabastı - bir tepsi haşhaşlı çörek - bir tepsi peynirli poğaçaya yan gözle bile bakmadım hemde bütün gece önümde durduAma sonra rüyamda bir yedim bir yedim yeminle sabah tok uyandım 52
cnm azicik yeseydin göz hakki kalmazdi:) bende diet yapmadan aksamlari yediklerime dikkat ederek zayifliyorum:) en son tartildigimda 68 kg idim 2 ay fln önce.. onuda ilk kez gördüm sigarayi biraktiktan sonra almistim simdi yavasta olsa veriyorum:)
kolay gelsin
bu arada dün akşam koca bir tepsi kalburabastı - bir tepsi haşhaşlı çörek - bir tepsi peynirli poğaçaya yan gözle bile bakmadım hemde bütün gece önümde durduAma sonra rüyamda bir yedim bir yedim yeminle sabah tok uyandım 52
hugo nugi nerdesiniz
Günaydın beybiler,
16.03.2012 --> 69.2
23.03.2012 --> 68.7
30.03.2012 --> 68.3
06.04.2012 --> 67.5 -800 gr cık daha gitmiş.... yani üç haftada 1.7 kg.... rezilim yaaa.... bunada şükür.... millet bi haftada veriyo bunu hatta bazıları bir günde çok utandım şimdik....
Bu günkü menümüde yazayım.
Sabah:
07:00 2 haşlanmış yumurta hatta pek haşlanamamış hatta çiğe yakın ondan ötürü midem bulanıyo
09:12 1 jacobs 3 in 1
Ara
1 kivi - 1 probis ya birini yerim ya da ikisinide yerim şu an karar veremedim
Öğle 1 dilim denge light ekmek
3-4 yaprak lahana
1 kase pul biberli zeytin yağlı yoğurt
Ara 1 kivi
Akşam Allah kerim....Ayyy bitterim dün bittiii.... bitterdim oniiii.....
sorma valla, h.sonu da geliyor, çok korkuyorum bozacağım diye...:18:böyle hayat mı olur varlık içinde yokluk çekiyoruz , yemeye yemeye aptalolcaz yakında
slm kızlar bi başlayıp bi bıraktığım diyetime bugun son kez ve sonuna kadar gitmek şartıyla başladm
ilk günüm biraz zordu acıktım ama ben 1 yıldır alıstım artık ölmek var dönmek yok dermişim
betülcüm kahveyi kes, su tutuyor olabilir, engelliyor olabilir ama gene de vermişsin tebrikler.
sorma valla, h.sonu da geliyor, çok korkuyorum bozacağım diye...:18:
kahve çok zor çoook..... aç tatlısız okeyde kahvesiz nayııır... neyse yaz geliyo bir süre sonra içilmez zaten sıcaklardan.... kolaya dadanmamak için ayran içicem bu yaz bol bol....
bozma bozma hafta sonu dışarıda çıkıcan ya şimdik fıstık gibi hatunlar var onlara bak bak iştahın kaçsın ben öyle yapıyorum.... ayy bende bi sinema yapayım bari bu hafta....
c.tesi misafirlerim var. mecbur onlara bişeyler yapıcam, yoğurtlu garnitürlü makarna salatası, börek, sufle, kısır veya patates salatası yapacağım. o nedenle tırs tırsım. sağlıklı yapabilecğeim ve şöyle misafire de ikram edilebilecek neler var biliyor musunuz?
yeni doğum yapmışlara yönelik özellikle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?