60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Uyku böcükleri daha kalkmadınız mı ?
Pek bir neşeliyim sabah tartıldım veeeeeeeeee 64,6 kg oleyyyyy kaldı 4,6 kg

bu arada dün akşam koca bir tepsi kalburabastı - bir tepsi haşhaşlı çörek - bir tepsi peynirli poğaçaya yan gözle bile bakmadım hemde bütün gece önümde durdu Ama sonra rüyamda bir yedim bir yedim yeminle sabah tok uyandım 52

cnm azicik yeseydin göz hakki kalmazdi:) bende diet yapmadan aksamlari yediklerime dikkat ederek zayifliyorum:) en son tartildigimda 68 kg idim 2 ay fln önce.. onuda ilk kez gördüm sigarayi biraktiktan sonra almistim simdi yavasta olsa veriyorum:)

kolay gelsin

Valla canım göz hakkı diyorsunda bütün gün aç aç gez akşam 8 den sonra mideyi onlarla doldur sonra vicdan azabı bütün gün aç durduğunamı yanarsın yoksa o yediklerine mi ondan en iyisi yemeyeyim dedim.Birde içlerinde en cazip olanı tatlıydı oda şruplu düşünsene kaç kalori

Olsun şöyle zayıflayalım o zaman azar azar tadarız artık

günaydın
kızlar ben bu hafta kilo almışım
geçen hafta 64.1
bu hafta 64.6
tabi akşam baklava yedim ondan olduguu düşünüyorum
bide regl olcagım onun şişligi var
herkes güzel sonuçlar alı inşallhhhh

Günaydın beybiler,

16.03.2012 --> 69.2
23.03.2012 --> 68.7
30.03.2012 --> 68.3
06.04.2012 --> 67.5 -800 gr cık daha gitmiş.... yani üç haftada 1.7 kg.... rezilim yaaa.... bunada şükür.... millet bi haftada veriyo bunu hatta bazıları bir günde çok utandım şimdik....

Bu günkü menümüde yazayım.

Sabah:
07:00 2 haşlanmış yumurta hatta pek haşlanamamış hatta çiğe yakın ondan ötürü midem bulanıyo

09:12 1 jacobs 3 in 1

Ara
1 kivi - 1 probis ya birini yerim ya da ikisinide yerim şu an karar veremedim

Öğle 1 dilim denge light ekmek
3-4 yaprak lahana
1 kase pul biberli zeytin yağlı yoğurt

Ara 1 kivi

Akşam Allah kerim....Ayyy bitterim dün bittiii.... bitterdim oniiii.....

kıss gerçekten yemiş olmayasın :))) uykunda kalkıp....

betülcüm kahveyi kes, su tutuyor olabilir, engelliyor olabilir ama gene de vermişsin tebrikler.

böyle hayat mı olur varlık içinde yokluk çekiyoruz , yemeye yemeye aptalolcaz yakında
sorma valla, h.sonu da geliyor, çok korkuyorum bozacağım diye...:18:

hoşgeldin, biz de arada bozup duruyoruz 1 ay oldu neredeyse benim ama hala 1 haftayı tamamlayamadım daha doğru dürüst.
bu sefer inşallah başaracağız hep beraber

wish tebrik ediyorum seni.
aynısı bana da oldu, rüyamda yurtdışından ürünlerin olduğu bir marketin önünde durduruyoruz eşimle ben hemen saldırıyorum, aman Allah'ım herşey var, değişik çikolatalar falan... sonra ordan çikolata almışız göya yemişim ama sonra nasıl bir vicdan azabı:18: kendi kendimi yedim rüyada hem de çikolatadan bir ısırık almışım bi de... kafayı rejimle bozdum resmen.
uyandım ki meğer rüyaymış ama yedim gibi hissettim yani.
dün akşam spordan sonra anneme gittim, tabi ki tatlı tuzlu her türlü şey vardı tatlının ucundan bıcağın ucuna bi tadımlık aldım onu yedim, büyük ihtimalle onun etkisinde kaldım.
sen o kadar spor yap 2 saat, 45 dk. yürü, 10 dk. bisiklet sür, sonra aletlet, üstüne de ye ıvır zıvırı çok zor oluyor

dün akşam spora gitmeden lavaşta çiğ köfte yedim bol salatalı ama lavaştan kaybediyorum sanırım:18:
yemesem aç aç spora gidemezdim. sağlıklı bi onu buldum etrafta...

spordan sonra da:
1 çay kaşığı fıstıklı tatlı,
1 br.yeşil çay,
1 elma,
1 yemek kaşığı kuru dut,
2 yemek kaşığı da terbiyeli tel şehriye
2.5 lt su içtim gün içinde de.

kilo bildirimim: 66,4 çıktım bugün arkadaşlar.
bence iyi gibi ama biraz daha protein ağırlıklı beslenmem gerekiyor ve müthiş susuyorum, kuruyor her yerim, ne yapmalı, su yetmiyor?
bi de kabak yemem lazım acil.

bu sabah da:
1 br.su,
2/3 kepekli sandiviç (peynirli, domates, siyah zeytin ve kıvırcık vardı içinde)
1 br. şekersiz çay,
1 br.su

Selamlar yeni katıldım aranıza
68 kiloyum boy 1.60
4 ve 1 yaslarında 2 kızım var ilk doğumdan sonra kilo sorunum yoktu ikinciden sonra emzirirken ne bulursam yedim ve bu haldeyim
Evlendiğimde 47 kiloydum 20 kilo fazlam var ama 15 versem yeter
Suan için hedefim 60 kılo olmak
Kızlardan fırsat bulup diyetisyene gidemiorum
Ekmek,hamurisi,kızartma,seker,abur cuburu kestim bakalım
Sizlerinde önerilerini bekliyorum
Yaza kadar 10 kılo versem havalara uçucam

betülcüm kahveyi kes, su tutuyor olabilir, engelliyor olabilir ama gene de vermişsin tebrikler.

sorma valla, h.sonu da geliyor, çok korkuyorum bozacağım diye...:18:

kahve çok zor çoook..... aç tatlısız okeyde kahvesiz nayııır... neyse yaz geliyo bir süre sonra içilmez zaten sıcaklardan.... kolaya dadanmamak için ayran içicem bu yaz bol bol....

bozma bozma hafta sonu dışarıda çıkıcan ya şimdik fıstık gibi hatunlar var onlara bak bak iştahın kaçsın ben öyle yapıyorum.... ayy bende bi sinema yapayım bari bu hafta....

c.tesi misafirlerim var. mecbur onlara bişeyler yapıcam, yoğurtlu garnitürlü makarna salatası, börek, sufle, kısır veya patates salatası yapacağım. o nedenle tırs tırsım. sağlıklı yapabilecğeim ve şöyle misafire de ikram edilebilecek neler var biliyor musunuz?
yeni doğum yapmışlara yönelik özellikle?

bebişim brokoli salatası gördüm nette diyette yenebilecek türden. kızanlarada bir översin bir översin hem faydalı hem az kalorili dedin mi akan sular durur, eminim hepsinin kilo derdi vardır bayıla bayıla yerler :))))

ayyy senin menü sağlammış sana gelmek istiyorum garnitürlü makarna salatası için varyaaa oyyyoyyy yesin onu betül ablasııı.... nammmm nammm nammm..

kilo veren arkadaşlar tebrik ederim sizleri .. ben tartılamadım o yuzden yazamıyorum yaaa bı kac gundur kayınvalıdemde kalmak zorundayım ondada tartı yok maalesef bır sorun olmaz degıl mı belkı bu aksam evımde kalır yarın sabah yazarım .. merak edıyorum kac kılo verdım . (ya da gr zira 4 haftadan berı 67,7 deyım 1 gr bıle oynamadı

Canlarim hepinize gunaydin!
Ben bu hafta hic kilo verememisim yine ayni 59.2 ama uzulmuyorum en azindan kilo almamisim cunku bu hafta gercekten de kendimi taniyamadim biraz fazla kacirdim.
Baslangic: 60.6 sonra 59.9 sonra 59.2 sonra yine 59.2 su her hafta 700gr verme hayali sanirim suya dustu neyse bu hafta kararliyim ama gercekten dikkat edecegim. Siz de goreceksiniz! Ya kizlar ben aksam çitos bile yedim ya cok deil ama 5-10 tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…