Canim gorme zaten o cetvelde kilom 55 di. Onceden de takiliyordum burda o zamandan kalma simdi cepten girdigim icin de bi girip duzeltmedim. Yenisini yapamadim.]
canım benim teşekkür ederim, ben bi anda 70e çıktım zaten, tam yerleşemeden yağlar hoop diyetle günlerini gösterdim onlara, bu hafta lavaboya cıkabilseydim temiz 1 kilo vermiş olurdum herhaldeee
madam'ın böyle durduguna bakma, sessiz ve derinden ilerliyo hatun
ben de fena değilim hani, bünyem saolsun biraz hızlı kilo alıp veririm lakinn kendisi bana fark atcak gibi geliyor
bu arada canım senin kilo cetwelini göremiyom ben çarpı çıkıyo aşağıdaaa
sen ne zamanda verdin bu kiloları? ya listeni yaz buraya ne oldu senin günlük?
tebrikler bu arada
ben niye h.içi tüm abur cubur tatlı pilav yediklerimi kestiğim halde veremedim acaba:44::44:
kızlar bugün tam 7.günüm sölemesi ayıp büyük tuvalete çıkamıyorum, içimde tahminen bisürü kötülük warkayısı yemekten form çayları içmekten içim çıktı artık
madammmcımmm bu hafta kaç gr werdin sen şimdi, böle açık açık yaz ki durumunu göremmmm :)
Verirsin canım sende benim gibi kendine excellde çizelge yap ben birde grafik yaptım şöyle hedefe doğru azalan eğri moralim bozulup pes edecek gibi olunca ona bakıyorummanyağım ama napayım benide böyle sevin
Başlangıç kilo:70.3 kg
Geçen hafta:68.1
Bu hafta:67,5
Giden 600 gr
Toplamda Giden: 2800 gr
Tarih Gerçekleşen Kayıp
21.03.2012 - 70,3
28.03.2012 - 68,1 -- 2200 gr
06.04.2012 - 67,5 -- 600 gr
TOPLAM : 2800 gr[/QUOTE ]tebrikler canım sen bizden sonra baslayip bizden cok kilo vermissin
Sen bu gidisle madami da yenersin:))))) madamcim rakip disli ona gore:))))
bence de beni geçer.
ya ne pilav ne makarna var, spora da başladım. bünye taş mübarek. :43:
canım benim teşekkür ederim, ben bi anda 70e çıktım zaten, tam yerleşemeden yağlar hoop diyetle günlerini gösterdim onlara, bu hafta lavaboya cıkabilseydim temiz 1 kilo vermiş olurdum herhaldeee
madam'ın böyle durduguna bakma, sessiz ve derinden ilerliyo hatun
ben de fena değilim hani, bünyem saolsun biraz hızlı kilo alıp veririm lakinn kendisi bana fark atcak gibi geliyor
bu arada canım senin kilo cetwelini göremiyom ben çarpı çıkıyo aşağıdaaa
yok valla benim koca karnımda erime olmayacak valla h.sonuna girerken gene depresyona girip yiyeceğim.
bıktımmmm
bu arada öğlen dost marka meyveli yoğurt yedim,
1 kase de mercimek çorbası.
1 lt. su bitti
ara:
1 kivi,
1 br.yeşilçay yapacağım.
yok valla benim koca karnımda erime olmayacak valla h.sonuna girerken gene depresyona girip yiyeceğim.
bıktımmmm
bu arada öğlen dost marka meyveli yoğurt yedim,
1 kase de mercimek çorbası.
1 lt. su bitti
ara:
1 kivi,
1 br.yeşilçay yapacağım.
MERHABALAR:)
yaşım 28, 21 aylık bir kızım var.hamile kaldığımda 65 kiloydum.doğuma 85 ile gittim
bugün tartıldım 67.7 kiloyum. hep
1-2 haftalık diyetler yaptım ama okulum sebebiyle devam edemedim. hedefim 58 kilo.
birlikten kuvvet doğar ben de paylaşımda bulunmak istiyorum. ne dersiniz?
hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüt inş. ve hoşgeldin. tamamını vermişsin nerdeyse kilolarının.
boyunu da yazsaydın keşke.
MERHABALAR:)
yaşım 28, 21 aylık bir kızım var.hamile kaldığımda 65 kiloydum.doğuma 85 ile gittim
bugün tartıldım 67.7 kiloyum. hep
1-2 haftalık diyetler yaptım ama okulum sebebiyle devam edemedim. hedefim 58 kilo.
birlikten kuvvet doğar ben de paylaşımda bulunmak istiyorum. ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?