60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canim gorme zaten o cetvelde kilom 55 di. Onceden de takiliyordum burda o zamandan kalma simdi cepten girdigim icin de bi girip duzeltmedim. Yenisini yapamadim.
Bende senin gibi kisa zamanda aldim kilolari ama benimkiler kisa surede yerlesmis gitmiyoooo

sen ne zamanda verdin bu kiloları? ya listeni yaz buraya ne oldu senin günlük?
tebrikler bu arada
ben niye h.içi tüm abur cubur tatlı pilav yediklerimi kestiğim halde veremedim acaba:44::44:

canım 1.5 aydır dikkat ediyorum yediklerime geçen hafta sadece 300 gram verebildim.günlük yoktu benim canım.ekmek yemiyorum.günde sade 1 dilim oda öğlen.sabahları kahvaltıya kalkamıyorum.fazla abur cubur yemiyorum.akşam yemeğini bazen kaçırıyorum.5 gündür biberiye çayı içiyorum.bünye meselesi galiba:44:

arkadaşlar buraya katılmadan önce
kilom 67 idi
buraya gelmeden 1 hafta önce başlayıp 63 64 arası olmuştum
3 gün önce buraya başladım ve şuan o 63 ile 64 arası gitmiş
şuan direk 63 gösteriyorum

sabah 1 yumurta haşlanmış 4 zaytin 2 yeşil zeytin biraz beyez beynir yedim
3 bardakta çayyyy

ama göbek bi hayli salık durumda onada 2 gündür ender saraçoğlunun 10 hareketini yapıyorum

hepimize kolay gelsin

bugün sefer tası gibi yanımda taşıdığım yemeklerimi evde unut :)) işyerine gel...

sabahta öğlende çavdarlı simite talimmmmmmm!

bugün sefer tası gibi yanımda taşıdığım yemeklerimi evde unut :)) işyerine gel...

sabahta öğlende çavdarlı simite talimmmmmmm!

yahu sen nesin böyle?
valla ben 23 mart falandı sanırım h.içi başlayıp h.sonu bozuyordum ama pilavı ve makarnayı kesmemiştim bu haftaya kadar sadece tatlıyı kesmiştim ve abur cuburu.
yani 68dim bizim tartıda geçen hafta dahil, gittim geldim hep, h.içi 66küsürleri gördümse hafta sonu 68 oldum hep anlamadım.

o yüzden diyemiyorum kesin birşey.
sen 70ten düşüp benim kiloma geldin valla, ben 3-4 haftadır 68den düşemedim tamamen.
tam düştüm 66,4üm dedim ertesi günü 67.6 çıktım.

bu sabah 66,4tüm ama.
ya sen beni geçeceksin
sen de zayıfla tabi de, ben niye 2 kilocuk dahi veremedim adam akıllı.
biliyorum bu c.tesi de misafirlerim gelecek bozacağım herşeyi:18::18::18::18::18:

Verirsin canım sende benim gibi kendine excellde çizelge yap ben birde grafik yaptım şöyle hedefe doğru azalan eğri moralim bozulup pes edecek gibi olunca ona bakıyorum manyağım ama napayım benide böyle sevin

Excelde tablo hazirlamak mi:44:
kocam zaten kafayı bozdun diyetle, canımı sıkma artık dedi bana
iyi ben sadece rüyalarda göreyim bari..

Son düzenleme:
kahvaltı
1 yumurta
2 dilim ekmek
30 gr peynir
3 zeytin
1 tatlı kaşığı z.yağı

ara
1 tane ananaslı activia

öğlen
aç değilim geç kaltım midem de bulanıyor puffff

yok valla benim koca karnımda erime olmayacak valla h.sonuna girerken gene depresyona girip yiyeceğim.
bıktımmmm

bu arada öğlen dost marka meyveli yoğurt yedim,
1 kase de mercimek çorbası.
1 lt. su bitti

ara:
1 kivi,
1 br.yeşilçay yapacağım.[/QUOTE]

ama sen böyle yenilgiyi kabul edersen bişey olmaz bebem hani eski türk filmlerinde vardı ya " sana yenilmicem istanbul" lafı sende bence yenilmicem diyeceksin ve o göbeği eriteceksin tatlım :))

ama sen böyle yenilgiyi kabul edersen bişey olmaz bebem hani eski türk filmlerinde vardı ya " sana yenilmicem istanbul" lafı sende bence yenilmicem diyeceksin ve o göbeği eriteceksin tatlım :))[/QUOTE]

iyi güzel hoş da bebeğim yarın misafirim var, e mamalar yapmam şart. ne ediyim sen söyle? mecbur yiyeceğim, çok yemesem de yiyeceğim gene.

ne tesadüf şekerim yarın benim de misafirlerim var, ama napıcaz doyumluk değil bebem tadımlık ancak okadar :)) İnanırmısın ben kendim gittiğim yerlere bile kendi mamalarımı götürüyorum, yoksa başka türlü olmuyor bu işler ayıp mayıp yapıcak bişey yok, sonra bizim canımı çıkıyo o kiloları vericez diye :))

MERHABALAR:)
yaşım 28, 21 aylık bir kızım var.hamile kaldığımda 65 kiloydum.doğuma 85 ile gittim
bugün tartıldım 67.7 kiloyum.
hep
1-2 haftalık diyetler yaptım ama okulum sebebiyle devam edemedim. hedefim 58 kilo.
birlikten kuvvet doğar ben de paylaşımda bulunmak istiyorum. ne dersiniz?

hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüt inş. ve hoşgeldin. tamamını vermişsin nerdeyse kilolarının.
boyunu da yazsaydın keşke.

Diyet yapıyorum ama uzun zamandır 61,5 üzerime yapıştı.Geçen hafta detoxta yaptım .2 gün işe yaradı.Hoop aynı kiloya döndüm.Arada vücudumu şımartayım diyorum yemek yiyorum.62 oluyorum.Sonra tekrar diyete başlıyorum hoppp yine 61,5.Vücudum diyete alıştı.Ne yapsam ne tavsiye edersiniz.1 aydır ekmeğide kestim faydası yok.

Arkadaslar k-fleks in kılo vermede etkisi varmidir ?
Kullanan varmı ?

hayırlı olsun canım, sağlıkla büyüt inş. ve hoşgeldin. tamamını vermişsin nerdeyse kilolarının.
boyunu da yazsaydın keşke.

boyum 1.66 civarı. 65 kiloyla hamile kaldığımda da kilom fazlaydı.
şimdi karnım yok sayılır sezeryan olmama ve 4 kilo üzeri bebek doğurmama rağmen..ama basen ve bacak çok fazla. paylaşımda bulunup doğrular yanlışlar ortaya çıksın istiyorum arkadaşlar.. şimdiden hoşbulduk:)

yazmışken bugün yediklerimi de yazayım.
kilo: 06.04.12 67.7 kg

sabah:
2 dilim ekmek
yarım haşlanmış yumurta
4 zeytin
domates salatalık yeşillik
şekersiz çay
2 tatlı kaşığı pekmez

ara: yarım elma

öğle:yarım kase çorba
4-5 kaşık kabak yemeği
1 dilim ekmek
lahana turşusu

su içmeyi ihmal ediyorum biraz kendimi zorlayacağım..

Selam kızlar. Aramıza hoşgeldin burchinipekten
Kahvaltımı yazayım: 1domates, 2dilim az yağlı beyaz peynir, 1tane haşlanmış yumurta ve 1şekersiz çay (sabah tartıda geçen haftadan bu yana hiç fark olmadığını görünce sinir oldum).
Öğlen de (ayn sinir ve hırsla): 125gram yoğurt, 1erik.
Demin Ece Vahapoğlumu neyse artık ismi bir radyo programında konuşuyordu, sonuna doğru ancak açtım. Ama benim için önemli olanları duydum: incelmek isteyenler ekmek yemeycekler (doğru, bakanız şekil A: yani ben, ilerleme yok) ve meyve de saat 5den sonra tüketilmemeli dedi. Su için: kışın: 2-2.5litre yazın: 4litreyi bulabilirmiş.
Vallah bu hafta sporumu da aksatmadım, 6dan sonra yemedim de. Ama sabahları mecburen ekmek yemek zorunda kaldım. Bir de suyumu nasıl olduysa pek içmedim.
Rejimimi 10.kez gözden geçireceğim şimdi. Ekmek ve unlu gıdalar artık ağzıma sürmeyeceğim, yoksa gitmiyor bende bu kilolar. Şuan sinirden acayip hırs yaptım kızlar. Bu ayın sonuna kadar 50li rakamları göreceğim!!!!!!:84::84: vallah sinirden ağlayasım geliyor. Benim bedenime demek sıkı yönetim uygulamak gerekiyor kendimle savaş içine giriyorum artık
yetti ya, bu ne arkadaş. her gün spor, dikkat ediyorum, 6dan sonra yemiyorum ama sen misin demiyor. artık incelme alemin rockysi olacağım o merdivenleri ben de koşarak çıkacağım, ben artık daha hızlı vereceğimmm.... durdurun beni, şalterlerim attı, kısa devre falan yaptım, acayıp gaza geldimmmmm, bu tartı beni bitirdiiiii

sedalı valla olmayınca olmuyor hakikaten.
ne ekmek yemeyecekleri ya, ne yiyeceğiz.
zaten beyaz ekmek yok olalı tarih oluyor.
çavdarlı, tahıllı, buğdaylı yiyoruz ki çalışsın bağırsaklar ama yok yok yok.
bu ne ya?
valla ben de çok sinirliyim ne yapmalı bilmiyorum.
akşam açlıktan meyve elma yiyodum 1tane onu da mı yemiyim yani?
onlar 45 kilo tabi yok derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…