60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar beni tanıyan bebişler bilir bugun tartıldım 1 ayda 3 kilo vermişim ve 62 olmuşum cokk mutluyum kızlar darısı sizin basınıza:92::92::92:

selam kızlar bende bugün itibariyle diyetime başladım....

şimdi az tuzlu şehriye çorbası vede bir dilim ekmek yiyorum...birazda salata yerim ...

aradada 2 hurma yerim ( şekerim düşmesin diye) bakalım 65 i gördüm bugün tartıda moralim bozuk

Canim baya iyiymis bence hic dusunme bile. Her isin basi sagliktir. Saglikli olmak icin de spor yapmak sart! Tam benim aradigim gibi bi programmis! Fiyati da gayet iyi.3 gun de yeterli ve yerinde olur.

merhaba kızlar gene geç kalktım
öğlen yemeğim:1 haşlanmış yumurta çeyrek ekmek,1 şekersiz çay,2 zeytin,1 kk peynir.canım istemedi bugün.
biberiyemi içeceğim şimdide.

Merhaba kızlar bugün hiç keyfim yok işe geldim yarım saat sonra regl oldum ve çok sancım var sanırım haftasonu üşüttüm güzel havayı görünce kısa kollularla gezdim hep

canım hoşgeldin,
nasıl geçti sınavların?
hadi bugün p.tesi gene başlıyoruz
yılmak yok, yola devam

ya ben ama bütün bir hafta iradeliydim, ben bile kendime şaşırdım, pastaneden çikolata aldım adam tattırmak için verdi 1 tanecik onu bile almadım ama en son artık misafirler ıvır zıvır yapayım derken mecbur yedim, başka yemek de yoktu

lequiem
sana diyecek sözüm yok
3-4ten sonra yeme diyorsun ha...
onları yemiş olmama rağmen akşam karnım açlıktan ağlıyordu yavrucağım, daha ne yapayım.
aç geziyorum yahu...
hani hiç acıkmıyorum diyenler nerdesiniz?
ben açım açım açımmmmm
yediklerime rağmen açım hem de :18:

öğlen:

1 kase pirinçli yoğurt çorbası,
1 tabak sirkeli, limonlu salata,
2 tavuk çöp şiş,
1 bardak vişne kompostosu

(makarnayı aldım ama yemeden geri verdim)

kahvaltıdan sonraki yeşil çayımı içemedim toplantıdaydık, o nedenle şimdi içicem.
yarım lt. toplantıdayken su içtim,
yarım lt. de akşam 5e kadar bitirmek hedefim.
akşam da 1 yarım lt. 2 lt. eder bugün.

selamlar. bende yazmak istedim menümü. sabah limonlu sıcaga yakın bir bardak su(limon işe yarıyomu bilmem ama ben sıcak suyu başka türlü içemediğim için koyuyorum) çeyrek tost yarım bardak çay öğle:sekiz kaşık makarna salata.şimdilik bir litre su... ben başlayalı 1 hafta oldu ve yaklaşık iki kilo verdim. bu benim ilk diyetim,çok da zor değilmiş aslında bakınca,hep böyle gider inş.

Merhaba kızlar bugün hiç keyfim yok işe geldim yarım saat sonra regl oldum ve çok sancım var sanırım haftasonu üşüttüm güzel havayı görünce kısa kollularla gezdim hep

geçmiş olsun canım.

pardon kızlar ya çeyrek dilim ekmek diyecektim

bu menünden zaten dilim olduğunu anladık.
onu da yemiyeydin oldu olacak.
sen bişey yemiosun vallaa

az önce yeşil çayımı ve 1 br.sekersiz cayımı ictim.
çaya şekersiz alıştım çok şükür.
herşeyi bırakırım ama onu bırakamam diyordum bir de...
Allah'a şükür artık şeker yüklemiyorum vücuduma.
tebrik ediyorum kendimi bu konuda ama neden çok kilo veremediğimi anlamıyorum.
tüm tatlım haftada 1e düştü ki ben her gün en az 12 şeker, 2 de tatlı yemeden durmayan insandım. öğlen yemekten sonra yerdim bi de akşam yemekten sonra tatlı yerdim.
niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ????

=)
tatlım valla canım hiçbirşey istemiyor nedense.biberiye iştahımı kapattı galiba.oh canım ne güzel.şekersiz çay a alışmışsın.onu kesmek ne kadar büyük bir adım.gerçekten tebrik ederim

Lequim canim sen hicbisey yememissin haftasonu tabisi de kilo verirsin. 3den sonra hicbisey yemedim diyorsun 1) nasil dayandin tum gun ve gece? 2) pek saglikli bulmadim uyguladigin yontemi.3)Gofretleri saymiyorum olur arada o kadar.

canım öglen mantı yediğim için ceza verdim kendime, yoksa normalde 5ögün yapıyorum muhakkak, ama kilo vermenin sırrı birazda aç uyumakta
nası dayandıgmı ne sen sor ne ben söyliiim :)

tatlım ben 3-4ten sonra hiç yeme demedimmmm, eğer kaçamak yapcaksan 4ten sonraya bırakma dedim, yoksa normal yemegni felan ye ama cısss mama türevi şeyleri en geç 4e kdr hüplet ki eritmek için zamanın olsunn

bende yeşilçay içiom şu anda, hep denk geliyoruz

teşekkürler tatlım.
benim de 7 otlu çayım vardı, içinde biberiye vardı. bitti alayım bari ondan.
benim de böyle boğazımda düğüm var gibi, terk edilmiş gibiyim, sanki kilit vuruldu ağzıma ama gene de tartıda bişey değişmiyor ve kıyafetlerimde.

o kadar kestim şekeri, kaç haftadır uğraşıyorum ya.
ilk haftadan 2-3 kilo verenler nasıl veriyor offff

menümmm

bu sabah
kepekli kaşarlı yağsız tost
şekersiz çay

ara
1 bardak şekersiz yeşilçay
( midem yanıyodu bişi yiyesim gelmedi )

öğlen
kocaman bir tavuklu salata

ara ( şu anda yapıyorum )
1 bardak şekersiz yeşilçay
1 avuç beyaz leblebii

akşamı da naparım bilemiyorum, dersim var, derse gidersem eğer nesfit yicemm cünkü dersten önce spora gidiyorum, dersi ekersem ( kardeşim evde yalnız, 11e kadar bekletmek istemiyorum onu ) tekirdağ köfte var evde, onu tost makinasında pişiririm bi 5-6 tane, yanında da yogurt domates falan miss olur..

hayırlısı artıkın

bi de kızlar, dün millet diyor niye bu kadar dikkat ediyorsun, fazlan yok ki. 1 -2 kilo belki diyorlar.
eşim de demez mi versin versin, sonra onunla işimiz var. (15 kilo verirsem bebek yaparım demiştim de)
tam vericem sonra almak da istemem yaaaaaaaaa, 2007den beri 56ları görmedim
bi kavuşsam

selam kızlar bugün diyet açısından kötüydü ya sabah dersim wardı canım istemedi kahvaltı yapmak havala biraz bulanık hiç ağzıma bişey koyamıyorum ewe geldim uyuya kalmışım şimdi uyandım saat dört oldu daha yemedim bişey aksi gibi bir litre su anca içtim şu ana kadar inş yarın böyle olmaz

selam kızlar nasıl yorulmuşsam kendime gelemedm sürünerek dersaneye gittim hapşuruk boğaz ağrısı regli şişi derken bu gece sanırım erken yatarım.
Sabah
Kahvaltı sosu1_tatlı kaşığı
25 gr ekmek

Ara
Yok

Öğlen
Z.yağlı yerelması
1 dilim ekmek

Ara
Şekersiz türk kaffesi

Akşam yumurta yicem

Merhaba.Kolaylıklar diliyorum öncelikle hepinize.Beni de aranıza alırsanız mutlu olurum.
Bir kaç haftadır dikkat ediyorum ama henüz bir gelişme kaydedemedim gibi.Umarım
burası motive kaynağı olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…