Sevindim canim. Eskisehir guzeldir. Seversin. Belki spora falan da gideriz beraber form tutariz.heyyyy 2 ay sonra biz de eskişehire taşınıyoruzzz
Canim baya iyiymis bence hic dusunme bile. Her isin basi sagliktir. Saglikli olmak icin de spor yapmak sart! Tam benim aradigim gibi bi programmis! Fiyati da gayet iyi.3 gun de yeterli ve yerinde olur.günaydın kızlar ;
güzel bi haftasonundan sonra yağmurlu bi güne uyanmak hiç güzel olmadı( bu nedenle sabah yürüyüşü iptal malesef ...
ama bizim oraya bi spor salonu açılmış oraya başlıcam :)) haftada 3 gün 18:30-20:30 arası 1 saat alet çalışılıyor sonraki 1 saatde plates aylık 70-tl nasıl kızlar :))
Tebrikler canım. Amin amin amin.selam kızlar beni tanıyan bebişler bilir bugun tartıldım 1 ayda 3 kilo vermişim ve 62 olmuşum cokk mutluyum kızlar darısı sizin basınıza
selam kızlarrrrr nasılsınız geçen hafta yoktum sınav dolayısıyla izin aldım ,ders çalıştım hem badem,siyah üzüm çekirdeksiz hem bunlardan yedim birde mini boy çikolatalı gofretler yedim kolalı kahve içtimmmm tartıldım 62-62,3 hep öyle çıktımmm
geöen hafta baya kötydü anlıcağınızzzz ,hiç diyet yapasım yokkkkk nasıl olcak ya.sporu yaparımda yediklerime nasl dikkat ettcem düzeni nasıl oturtucam bilmiyorummm:26:
Canim bende cok yedim haftasonu dert etme hepimizin basinda var aynisi.
Ama sen beni gecmissin gibi
Ben de dun aksam pamuk seker yedim. bide minik lokumlar varya kus lokumu falan da diyorlar onlardan yedim ama nurellaya batirarak(((
Canim cok tatli cekiyor su siralar.. Yaklasti malum(
Ama bugun yemekte puding vardi almadim:))Sevmiyorum ama ondan almamis da olabilirimhihi ))
merhaba kızlargene geç kalktım
öğlen yemeğim:1 haşlanmış yumurta çeyrek ekmek,1 şekersiz çay,2 zeytin,1 kk peynir.canım istemedi bugün.
biberiyemi içeceğim şimdide.
Merhaba kızlar bugün hiç keyfim yok işe geldim yarım saat sonra regl oldum ve çok sancım var sanırım haftasonu üşüttüm güzel havayı görünce kısa kollularla gezdim hep
pardon kızlar ya çeyrek dilim ekmek diyecektim
bu menünden zaten dilim olduğunu anladık.
onu da yemiyeydin oldu olacak.
sen bişey yemiosun vallaa
az önce yeşil çayımı ve 1 br.sekersiz cayımı ictim.
çaya şekersiz alıştım çok şükür.
herşeyi bırakırım ama onu bırakamam diyordum bir de...
Allah'a şükür artık şeker yüklemiyorum vücuduma.
tebrik ediyorum kendimi bu konuda ama neden çok kilo veremediğimi anlamıyorum.
tüm tatlım haftada 1e düştü ki ben her gün en az 12 şeker, 2 de tatlı yemeden durmayan insandım. öğlen yemekten sonra yerdim bi de akşam yemekten sonra tatlı yerdim.
niyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ????
Lequim canim sen hicbisey yememissin haftasonu tabisi de kilo verirsin. 3den sonra hicbisey yemedim diyorsun 1) nasil dayandin tum gun ve gece? 2) pek saglikli bulmadim uyguladigin yontemi.3)Gofretleri saymiyorum olur arada o kadar.
canım hoşgeldin,
nasıl geçti sınavların?
hadi bugün p.tesi gene başlıyoruz
yılmak yok, yola devam
ya ben ama bütün bir hafta iradeliydim, ben bile kendime şaşırdım, pastaneden çikolata aldım adam tattırmak için verdi 1 tanecik onu bile almadım ama en son artık misafirler ıvır zıvır yapayım derken mecbur yedim, başka yemek de yoktu
lequiem
sana diyecek sözüm yok
3-4ten sonra yeme diyorsun ha...
onları yemiş olmama rağmen akşam karnım açlıktan ağlıyordu yavrucağım, daha ne yapayım.
aç geziyorum yahu...
hani hiç acıkmıyorum diyenler nerdesiniz?
ben açım açım açımmmmm
yediklerime rağmen açım hem de:18:
öğlen:
1 kase pirinçli yoğurt çorbası,
1 tabak sirkeli, limonlu salata,
2 tavuk çöp şiş,
1 bardak vişne kompostosu
(makarnayı aldım ama yemeden geri verdim)
kahvaltıdan sonraki yeşil çayımı içemedim toplantıdaydık, o nedenle şimdi içicem.
yarım lt. toplantıdayken su içtim,
yarım lt. de akşam 5e kadar bitirmek hedefim.
akşam da 1 yarım lt. 2 lt. eder bugün.
=)
tatlım valla canım hiçbirşey istemiyor nedense.biberiye iştahımı kapattı galiba.oh canım ne güzel.şekersiz çay a alışmışsın.onu kesmek ne kadar büyük bir adım.gerçekten tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?