selam kızlar nasıl yorulmuşsam kendime gelemedm sürünerek dersaneye gittim hapşuruk boğaz ağrısı regli şişi derken bu gece sanırım erken yatarım.
Sabah
kahvaltı sosu1_tatlı kaşığı
25 gr ekmek
ara
yok
öğlen
z.yağlı yerelması
1 dilim ekmek
ara
şekersiz türk kaffesi
akşam yumurta yicem
Merhaba.Kolaylıklar diliyorum öncelikle hepinize.Beni de aranıza alırsanız mutlu olurum.
Bir kaç haftadır dikkat ediyorum ama henüz bir gelişme kaydedemedim gibi.Umarım
burası motive kaynağı olur :)
bebem hayırlı olsun düğününüz öncelikle :))
şu türk kahvesi süper bi ara beni acayip tıkıyo ama ben onu şekersiz içemiyorummmmm(
Wish nerdesin canım ya kac zamandir sesin solugun cikmiyor?Merhaba kızlar bugün hiç keyfim yok işe geldim yarım saat sonra regl oldum ve çok sancım var sanırım haftasonu üşüttüm güzel havayı görünce kısa kollularla gezdim hep
Canim ben ortada bi menu goremiyorum:)))selamlar. bende yazmak istedim menümü. sabah limonlu sıcaga yakın bir bardak su(limon işe yarıyomu bilmem ama ben sıcak suyu başka türlü içemediğim için koyuyorum) çeyrek tost yarım bardak çay öğle:sekiz kaşık makarna salata.şimdilik bir litre su... ben başlayalı 1 hafta oldu ve yaklaşık iki kilo verdim. bu benim ilk diyetim,çok da zor değilmiş aslında bakınca,hep böyle gider inş.
Yavrum yediklerini gormuyon mu onlarin? Daha dogrusu yemediklerinio kadar kestim şekeri, kaç haftadır uğraşıyorum ya.
ilk haftadan 2-3 kilo verenler nasıl veriyor offff
Canim sen bugun hicbisey yememissinselam kızlar nasıl yorulmuşsam kendime gelemedm sürünerek dersaneye gittim hapşuruk boğaz ağrısı regli şişi derken bu gece sanırım erken yatarım.
Sabah
Kahvaltı sosu1_tatlı kaşığı
25 gr ekmek
Ara
Yok
Öğlen
Z.yağlı yerelması
1 dilim ekmek
Ara
Şekersiz türk kaffesi
Akşam yumurta yicem
Yavrum yediklerini gormuyon mu onlarin? Daha dogrusu yemediklerini)
Senin yavas yavas ama temiz gitcek kilolarin
Canim sen bugun hicbisey yememissin
Canlarim ac kalip hasta olmayin sonra uzulurum bak!
Berrycim,
Aksama yumurta biraz cok olmadi mi:))))))
Canim benim sen hicbirsey yememissin ya!!!selam kızlar nasıl yorulmuşsam kendime gelemedm sürünerek dersaneye gittim hapşuruk boğaz ağrısı regli şişi derken bu gece sanırım erken yatarım.
Sabah
Kahvaltı sosu1_tatlı kaşığı
25 gr ekmek
Ara
Yok
Öğlen
Z.yağlı yerelması
1 dilim ekmek
Ara
Şekersiz türk kaffesi
Akşam yumurta yicem
selam hanımlar bende zayıflamak istiyorumkii zayıflamaya karar verdim bu gün itibariyle bu kararı vermemde ki en büyük etken Geçen yaz giydigi herşey dar geliyor nerdeyse 42 beden olmuşum ama inatla 40 bedene girmeye çalışıyorum. Ne giysem çok kötü duruyor kalçam, göbeğim daha bi felaket (arkayı iyi göremeiğmdendir belki ). göbegim en kötüsü çok şiş neden bilmiyorum... yani 3-4 aylık hamilele gibi duruyorum bide böyle sorular gelincce morel daha beteerr oluyor. Bide çok kısa değilim ama boyumda kısalmış gibi yaaaa çektim mi ne üffffff 2 yıl oldu evleneli 55 kilo ile başladık şimdi 66,5 kilo olyum. tekrar 55 olmak istiyorum yaaa:2::2:
excity valla beni güldürdün, suratım asıktı ne zamandır ilahi
bence de çok olmuş o yumurta şimdi
excity senin kilo çizelgen nerde? hala cepten mi giriyorsun?
Canim hic bozma moralini. Daha dur bakalim yeni basliyorsun.kilolar gitmeye baslayinca moralin yerine gelir:) simdilik super gidiyorsun:)selam kızlar bende bugün itibariyle diyetime başladım....
şimdi az tuzlu şehriye çorbası vede bir dilim ekmek yiyorum...birazda salata yerim ...
aradada 2 hurma yerim ( şekerim düşmesin diye) bakalım 65 i gördüm bugün tartıda moralim bozuk
hoşgeldin portakalcım,
aynı benim durumdasın yani, ben de hamile gibi duruyorum.
bari zayıflayayım da hamile kalırsam 68lerle kilo alıp da 90lara varmıyım dedim.:18:
göbeğim kocaman, arkayı hiç düşünmemiştim bak
2yılda 10 kilo almışsın ben evleneli 10 ay oldu, 10 ayda aldım o kadar kiloyu
inşallah tekrar görürüz 55leri ahhhh ahhhhh diyorum
Wish nerdesin canım ya kac zamandir sesin solugun cikmiyor?
Gecmis olsun bu arada canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?