Kizlar size birsey danisacagim acaba biraz zorlayip kendimi kisa surede 5 kilo kadar kilo versem sonra da spora baslayip kas yapmaya calissam ve verdigim kilolari bi sure koruyup bu surede kas yapip ondan sonra biraz daha kilo vermeye devam etsem sizce nasil olur???mantikli mi sacma mi???
Canim cuma 59.2ydim ama bu sabah 59.5 ciktimKaç kilosun excity ? ( eskişehirli misin :))
okulumuzda çok güzel ve zayıf beden eğitimi öğrt. var . fitness larda ders vermiş .
Kendisi diyor ki, sağlıksız kilo veriminde zayıflanır ancak bu zayıflama yağlardan değilde kaslardan olur. Millet zayıfladım sanarama aslında kasları erir. O yüzden uzun zamanda protein ağırlıklı beslenerek ve aç karnına spor yaparak zayıflanır. aç karnına yapılan sporda yağlarımız yanarken . tok karnına sadece o saat yediğimiz midemizdeki besinler eriyormuş.
sabah uyanınca su.
ve aralarda da yeşil çay . birde şu çikolata cips bırakırsak süper.
Birde kısır yemişsin ama kısır bulgur olduğu için karnı şişirirmiş ama kilo yapmazmış öyle pirinç gibi.
Pes etmek yok..
Yavrum sen bunlarla doyacak misin???bugünkü menümü yazıyorum canlar
sabah yarım salatalık bir çay kaşığı bal
öğle bir tabak cacık dört tane yaprak sarma
akşam bir tabak çorba 6 tane sarma
3 litre su
O zaman seni tebrik etmek lazim canim:))))
O zaman seni tebrik etmek lazim canim:))))
konunun tam ortasına daldım belki ama bende 1.73 boyunda 23 yaşında ve 68 kilo ağırlığında evli bi çocuk annesi bi bayanım çevremdekilerden dolayı psikolojim ozuldu herkez çok kilo aldığımı ve zayıflamam gerektiğini söylüyor ama aklım ca 2 haftadır diyetteyim ama bi türlü kilo veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz acaba? şimdiden herkeze teşekkür ederim :))
Merhaba kizlar,
okuyorum saatlerdir cumadan beri yazilanlari...
Cuma aksam gec yemek yedim,ustune esim kek yapti hazir kek:-( dayanamadim yedim.
Ertesi gunu kek,borek,patates salatasi,kisir,makarna salatasi,brokoli salatasi, ne varsa yedim.:-(
berbat bi hafta sonundan sonra verdiklerimi dw aldim muhtemelen.
Yarin tam gaz devam.caylarim hep sekersiz artik yuppiiiii.
Hic spor yapamadim ama 3gundur:-(
Canim cuma 59.2ydim ama bu sabah 59.5 ciktimve evet eskisehirde yasiyorum:) Sen nerden sekercim?
Ben vazgectim zaten kizlar ya yavas yavas zayiflicam gari ne olsa yaza daha var:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?