60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah 9 da bir elma.
13 de 1 porsiyon melemen ve peynir birz ekmek ve çay.

Çok gaza geldim ne güzel. Hadi kızlar vazgeçmeyelim . Zaten biraz dikkat edince olacak ...

önce diyosun işleyen aksamımı bi bozayım sonra düzeltmeye çalışırım... saç dökülmesi bağışıklık zayıflaması ve hastalıklara dayanıksız bir vicut yanında çok parlak bir gelecek seni bekliyor... sen kaslarını aç kalarak zayıflatacaksın sonra birde o garipleri sporla çalıştıracaksın bilemedim ben onuu..... aç kas oynamaz... haftada 1 kilo vermeye odaklansan bence hem daha sağlıklı olur hemide 5 kilo için ikisinde de aynı zamanı süreyi harcamak zorundasın..... biri sağlıklı biri sağlıksız tercihi sen yap artık....

bende herkeze karışıym yahu

Btlbetul canım benim kusa surede zayifalamaktaki kastim oydu zaten yani 1 ayda 4-5 kilo vermek cunku ben boyle devam edersem 1 ayda 1 kilo bile zor veririm..

bugünkü menümü yazıyorum canlar
sabah yarım salatalık bir çay kaşığı bal
öğle bir tabak cacık dört tane yaprak sarma
akşam bir tabak çorba 6 tane sarma
3 litre su

Canim cuma 59.2ydim ama bu sabah 59.5 ciktim ve evet eskisehirde yasiyorum:) Sen nerden sekercim?

Ben vazgectim zaten kizlar ya yavas yavas zayiflicam gari ne olsa yaza daha var:)))

slm kızlar
4 gün oldu diete başlayalı suan cok acıktım birazdan aksam yemeğimi yicem
4 gnde 69.600le başadım bugun 67.8im
1 sene öncesinde diyete baslamıstm 96dan 63 e kadr düşmüştüm ama son4 ayda kilo almaya baslayınca yeniden basladım ama bu kez yaza kadar bitircem Allah izin veririse
mayıs basına kadar hedefim 64 olmak ama bakalım
hergün 1 saat yürüyüş yapıyorum hafif tempoda
hazrin sonundada 59 u görmek istiyorum

konunun tam ortasına daldım belki ama bende 1.73 boyunda 23 yaşında ve 68 kilo ağırlığında evli bi çocuk annesi bi bayanım çevremdekilerden dolayı psikolojim ozuldu herkez çok kilo aldığımı ve zayıflamam gerektiğini söylüyor ama aklım ca 2 haftadır diyetteyim ama bi türlü kilo veremiyorum bana yardımcı olurmusunuz acaba? şimdiden herkeze teşekkür ederim :))

ben geldimmm düğünü en şıkı seçildim ama cuma cumartesi ve pazar çikolatalı pasta yedim ne de olsa kardeşim evlendiiiiii cumartesi bütüngün açtım telaştan affedin benii regli şişim vardı tabiii fotolar salı gününe yarın diyete kaldığpım yerden ful devam

Merhaba kizlar,
okuyorum saatlerdir cumadan beri yazilanlari...
Cuma aksam gec yemek yedim,ustune esim kek yapti hazir kek:-( dayanamadim yedim.
Ertesi gunu kek,borek,patates salatasi,kisir,makarna salatasi,brokoli salatasi, ne varsa yedim.:-(
berbat bi hafta sonundan sonra verdiklerimi dw aldim muhtemelen.
Yarin tam gaz devam.caylarim hep sekersiz artik yuppiiiii.
Hic spor yapamadim ama 3gundur:-(

Aman boşver milleti . zaten herkes her şeye karışmazsa olmaz.. ben burada motive oluyor ve şu ağzımı gereksiz yemeğe karşı tutuyorumm . bir de protein yiyorum et süt yumurta .

ama vücudun her besine ihtiyacı var . her şeyden az ama yemek lazım .

17 gibi 2 yumurta kırdım annemle yedik . daha da bişi yemedim . ama eşim birazdan çiğköfte getirecek 3 tane yemeği düşünüyorum...

Ben from Mardin ....

Barbi bebek olan arkadaşım derki : Her gün spor yaparsan (bana diyor) vücudun buna alışır ve diyeti bıraktığında daha fazla spor yapman lazım diyordu. onun için haftanın bazı zamanlarında yapman lazım diyor ...

selam kızlar 2 gündür giremedim.sınavlar dolayısıyla.ama kaçamak yapmadım hiç.bugün tişört giydim.zayıflamışsın dediler.ve en önemlisi akrabamız 5 mayıs ta evleniyor acil 1 ayda baya kilo vermem lazım. .

arkadaşlar bugün eşimin arkadaşı diyetisyen kontrolünde bir ayda 96 kgdan 87 kga düştüğünü söyledi.kendisi erkek ama 9 kg çok iyi bir rakam.. ve gittiği diyetisyenin tesadüfen benim 5-6 sene önce gittiğim ama devamını getiremediğim diyetisyen olduğunu öğrendim. yarından tezi yok bana önceden verdiği listeyi uygulamaya karar verdim sizinle de paylaşayım: yazın bir yere:))
kalkınca:
1 bardak ılık su
sabah:
2 kibrit kutusu beyaz peynir (1nin yerine 1 yumurta yenebilir)
4-5 zeytin
2 ince dilim ekmek
yeşillik domates salatalık
şekersiz çay
ara:
1 bardak süt
1 pors meyve
öğle:
5 yemek kaşığı susuz sebze yemeği
1 köfte kadar et (balık,tavuk,kırmızı et)
2 dilim ekmek ya da ekmek yerine geçebilen yiyecek
1 su bardağı yoğurt
yağsız salata
ara:
2 adet galeta veya 2 adet diyet bisküvi
akşam:
öğlenkinin aynı
ara:
2 porsiyon meyve

bir de diyet klasikleri var tabi ki;
günde 2-3 litre su
2 fincan yeşil çay içilecek
haftada 3-4 gün yürüyüş veya başka bir spor
hatırladığım kadarıyla diyetisyen listede ufak yer değiştimeler yapabileceğimizi söylemişti.ara öğünleri birbirleri arasında değiştirebiliriz.
sabaha meyve ya da süt eklenebilir onun yerine diğer öğünler küçültülebilir mesela..

bir de 1 dilim ekmek yerine geçen yiyecekleri bilmek lazım değiştirebilmek çok pratikleştiriyor bence:

örneğin; 1 kase çorba
2 kaşık pilav ya da makarna
1 kibrit kutusu börek
4 kaşık kurubaklagil
1 küçük patates..gibi

bu diyeti harfiye uygulayıp yazacağım bakalım ne olacak hep beraber cumaları göreceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…