topiğimizde ne kadarda eskişehirle bağlantısı olan varmış
Barbi bebek olan arkadaşım derki : Her gün spor yaparsan (bana diyor) vücudun buna alışır ve diyeti bıraktığında daha fazla spor yapman lazım diyordu. onun için haftanın bazı zamanlarında yapman lazım diyor ...
günaydınnn kk'nın en güzel hatunlarııııı, nasısınızzzzzzzzzzz ?
haftasonu hiç uğrayamadım, kardeşim geldi yanıma onla bi gezdik ettik ki belli değil :)
yediklerime dikkat ettim, ama artık pazar akşamı patladımmmm, 2 tane gofret yedim yaaaaa
allahtan artıda değilim, bolca yürümemin etkisi var sanıyorum, artık bu hafta içi daha çok dikkat etmem gerekecek..
madam, excity, 60-69un tüm kısçeleriiii sizler naaptınız neeettiniz :)
menülerimi de yazıyım bir başka msjda, kızmak yok ama :)
günaydın kızlar ;
güzel bi haftasonundan sonra yağmurlu bi güne uyanmak hiç güzel olmadı( bu nedenle sabah yürüyüşü iptal malesef ...
ama bizim oraya bi spor salonu açılmış oraya başlıcam :)) haftada 3 gün 18:30-20:30 arası 1 saat alet çalışılıyor sonraki 1 saatde plates aylık 70-tl nasıl kızlar :))
canım zaten ben spora başlayalı zaten 1 hafta olmadısadece 2 gün spor yaptım, 3. gün yarım saat yürüdüm. sonraki 3 gün de hiç bişey yapmadım ve sürekli pis şeyler yedim
günaydın lequiem,
bol bol kulaklarını çınlatıyorum valla. her yerde anlatıyorum
benim h.sonum seninkinden berbattı onun için yazamıyorum bile utancımdan
sanırım taşlasalar yeri:18:
cuma geç yemek yedim, patates kızartmasıyla, üstüne 11 gibi kek yedim koladan içtim
c.tesi yemediğim kalmadı yazmıştım daha önce, kek,börek,makarna salatası,patates sal.,v.s. v.s
pazar da sigara böreği kaçırdım
suyu az içer oldum,
tüm vücudum kuruyor, ellerim suratım kurudu susuz resmen.
67.9 çıktım gene of yaaa halbuki 66.1i bile görmüştüm
sorma ya hava kapadı, yürüyüşler iptal. gerçi daha 1 kez dışarda yürüdüm ama olsun, direk iptal olmuş oldu:18:
gayet güzel fiyatı ve saatleri bence muhakkak git.
platese ben de gitmek istiyorum ama saati çok geç 20.30-21.30 arası, e o saate kadar zaten fitnessa gidiyorum, 18de girip 20de fitnesstan çıkıyorum ama plates gerçekten sıkılaştırıyor ve daha çok karın çalışıyorsun zorlanıyorsun, aletlerde yapamıyor insan off:18:
Bugün ne yediklerimi de yazayım tam olsun.
Ya bütün bir hafta emek veriyorum, sadece hafta sonları azıcık bozuyorum diye tüm kilo alınır mı ya adalet mi bu? Tövbe tövbeeee....
Ki hafta sonları da eskisi gibi çok yemiyorum, normalde şimdi masada duran o tahinli kekin hepsini yiyebilirdim. Akşamları artık karnımın gurultusuyla yatıyorum, gurultusundan su içiyorum ama yok yok yok 65i göremeyeceğim, dahası 1 kerecik azıcık yedim diye tüm verdiklerimi hep alacak mıyım yaaaaaaaaaa?
sabah:
- 1 br. ılık su,
- 1 amasya elması,
- 1 dilim çok tahıllı ekmek,
- 3 cherry domates,
- 4-5 yeşil zeytin,
- 1 diş kavurma,
- 2 ince, küçük salam,
- 1 salatalık,
- az çerkez peyniri
ara:
yapacağım inş.
- 1 br.yeşil çay,
- 2 br.su
öğlen yemekte ne var bilmiyorum, inş. sağlıklı bişeylerdir
başlangıç kilom 70.3 idi ancak bir tost yiyip tartılmıştım, hak geçmesin yuvarlak hesap olsun didim 70e çektim, hedefimi de 55e çektim, en son sanırım 10 yıl önce felan gördüm ben 55leriiii
hayırlısı bakalımmm 12 kilodan fazla verilcek kilomm var heycan yaptımmmmm
ha bir de geçen hafta kaplumbağaydım, yavaş yavaş ilerliyodummmm, bu hafta kurbağayımmm, zıp zıppp zıplıcam kilolarlaaaannnnn
ahhhhhh keşke öyle zıplaya zıplaya geçebilsek şu kiloları :))
Kimsecikler yoktu zaten burda haftasonu. Hepiniz gezdiniz demi? ben biraz kiriktim haftasonu evdeydim amagünaydınnn kk'nın en güzel hatunlarııııı, nasısınızzzzzzzzzzz ?
haftasonu hiç uğrayamadım, kardeşim geldi yanıma onla bi gezdik ettik ki belli değil :)
yediklerime dikkat ettim, ama artık pazar akşamı patladımmmm, 2 tane gofret yedim yaaaaa
allahtan artıda değilim, bolca yürümemin etkisi var sanıyorum, artık bu hafta içi daha çok dikkat etmem gerekecek..
madam, excity, 60-69un tüm kısçeleriiii sizler naaptınız neeettiniz :)
menülerimi de yazıyım bir başka msjda, kızmak yok ama :)
umut diyet yapanın ekmeği cicimm naapcan :)
Canim bende cok yedim haftasonu dert etme hepimizin basinda var aynisi.Merhaba kizlar,
okuyorum saatlerdir cumadan beri yazilanlari...
Cuma aksam gec yemek yedim,ustune esim kek yapti hazir kek:-( dayanamadim yedim.
Ertesi gunu kek,borek,patates salatasi,kisir,makarna salatasi,brokoli salatasi, ne varsa yedim.:-(
berbat bi hafta sonundan sonra verdiklerimi dw aldim muhtemelen.
Yarin tam gaz devam.caylarim hep sekersiz artik yuppiiiii.
Hic spor yapamadim ama 3gundur:-(
Tebrikler canım! Mukafatimizi alacagiz elbet:))))Kilo vermek icin de cok acele etme canım sonra btlbetul kiziyooooo:))))))selam kızlar 2 gündür giremedim.sınavlar dolayısıyla.ama kaçamak yapmadım hiç.bugün tişört giydim.zayıflamışsın dediler.ve en önemlisi akrabamız 5 mayıs ta evleniyor acil 1 ayda baya kilo vermem lazım. .
Hadi atlattin artik gecmis olsun.o kadar kacamak da olur tabi. Biseycik olmaz.ben geldimmm düğünü en şıkı seçildim ama cuma cumartesi ve pazar çikolatalı pasta yedim ne de olsa kardeşim evlendiiiiii cumartesi bütüngün açtım telaştan affedin benii regli şişim vardı tabiii fotolar salı gününe yarın diyete kaldığpım yerden ful devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?