60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar söylemezsem çatlayacağım.

ben de zamanında aceleden sabırsızlıktan aç biil aç çok kilo vermeye çalıştım, ama her defasında o yaza bi hastane işi çıktı. Kilo vermek tabakhaneye gider gibi olmaz, olursa da doğru olmaz afedersiniz de. Sağlığımızı koruyarak, vücudun vitamin mineral dengesine dikkat ederek, mümkünse diyetisyen kontrolünde zayıflayalım. İnsan biraz olgunlaşınca anlıyor tabi bunların önemini.

Benden size kardeş tavsiyesi,

Sağlıklı kalıcı zayıflamalar!!!

Ben her gün şunu yiyecem diye kısıtlama yapamıyorum.Ancak spor olayına gelince sabah okula giderken 25 dakika öğleden sonrada 20 25 dakika yürüyerek spor yaptığımı düşünüyorum.Bir hafta sonra tartılacağım bakalım verdim mi.Yeşil çayda içmeyi düşünüyorum diyetimi desteklemek için.Ancak yaşla bi,rlikte metabolizmam yavaşladoığı için benim kilo vermem çok çok yavaş size göre yan(((((

boğazım çoook acıyor sabah kızımı okula yolladım biraz uyumuşum ilaç içince... kalktım kahvaltu yaptım
Kaffaltım
1 simit
60gr tulum peyniri
4 zeytin
Şekersiz çay
Öğlen ekmeğini kesti bu simit

Gunaydin kizlar!
Sabah:1 kutu cikekli aktivya(08.15)
Kahvalti: 1 dilim kepekli ekmek, 1 kibrit kutusu peynir, 5 zeytin(09.30)
Ara: nescafe olacak

Kizlar kilo vermeye olan inancim gittikce yitiyor!

Gittim yine biseyler yedimhemde bu saatte
Hemde ac falan da degildim
Guya bu hafta kesin kararliydim kilo vermeye

aradaki kaçamaklarımızdan kilo veremediğimizi düşünüyoruz, amann diyip yiyoruz sonra...
benim de kaçar gibi oluyor tüm inancım, ama devam etmeliyiz. hele bu kötü havalar bizim için şans aslında. kalın kalın giyinirken.
açık havalar gelmeden en azından şu nisan sonuna kadr dayanacağım ben sen de öyle yap.

o kısır bende de vardı, çok şükür elimi bir daha hiç bişeye sürmedim, eşim yemiş yemiş açıkta bırakmış bozulmuş hepsi
benim anlamadığım, su içiyosun, şeker yok, ekmek bi kahvaltıda... eee niye kilo veremiyoruz?
hareketsizlik mi acaba?:44:
akşam yedikten sonra oturmak mı?:44:

canım ne zamandır pilav, makarna, beyaz ekmek ve tatlı yemiyorum. sadece c.tesi yedim ama veremiyorum resmen.
spor şart ama haftada 3 gün sporum var, geçen hafta yaptım 3 gün. daha ne edem?

dün akşam lahanayı doğradım, soğan ve baharatlarla haşlamış sayılırım. çok da lezzetli oldu limonla...
ama üstüne 1 tabak da nohut yedim.
biraz da kereviz salatası..
çok mu ki?
ben de bu lahana diyetini denemek istiyorum evde var,2-3 günlük idare eder beni ama sadece akşamları yiyebilirim. işe getiremem
umarım fayda eder.
bir kaç gündür lavabonun yüzünü unuttum niye bilmem:44:

kızlar günaydın,
bir kaç gündür tuvalete çıkamıyorum ve cumartesinden beri yüzüklerim parmağımı sıkıyor ki 68ken bile sıkmamıştı, şimdi 66.7lerde sıkıyor.
maydanoz suyu da içtim halbuki ama neden anlamıyorum:44:
nedenini bilen var mı?
ne yapabilirim?
spor yapacağım bu akşam inş.
neden bu kadar kuruyup sıkıyor yüzükler? halbuki 2.5 lt su içtim dün.

bu sabahki menüm:
1 br.su
2 dilim çok tahıllı ekmek arası,
1 kıvırcık,
2 dilim salam,
1 dilim çerkez peyniri,
1 br.şekersiz çay

vücudum su tutuyor? neden?
yorgunluktan olabilir mi?:44:

çok mu yiyorum ya neden acabaaaaaaaa neden kilo veremiyorum?

uff lavabo sıkıntısı bende de vardı canım, çok kötü bilirim, oturup beklicen anam ya baska yapcak bişi yok sanırım
bide sen cok stres yapıyosunnn niye veremiyorumm diyee, bu kadar sartlama kendini vücudun da kendini korumaya alır, sadece fizyolojik bir sonuç değil bence zayıflama işi, psikolojik olarak da nasıl hissettiğimiz bedenimize yansıyo bence.

koy ver anam yaaa geç olsun güç olmasınnn :)

ben mesela ilk diyetimde bir ayda 6bucuk kilo vermiştim, şimdi 3 haftam bitti nerdeyse, anca 2,5-3 kilo verdim, yavaş olsun sürekli bizimle olsun :)

merabalar hanımlar.uzun amandır katılamıyordum ancak geldim.
ben 2 haftadır diyetteyim ve ilk hafta 1.50 gr verdim ama ikinci hafta hiç kilo vermedim çok üzülüyorum çünkü aç geziyorum ve hareket halindeyim bana bi önerini olabilirmi ne yapmalıyım

dün işten çıkınca okulu ektim eve gittim hava kötüydü kardeşim evde yalnızdı fln derken bahane ürettim kendime çok güzel :)
sonra sevgili aradı, yemek varsa bende geliyim diye, iyi dedim gel, o arada hemen bi pilav yaptık köfteleri kızarttık bi de salata yaptık mis gibi ( ben köftelerimi tost makinasıdna pişirdim )

akşam yemeğinde cozuttum

7 tane tekirdağ köfte
bi kase salata
6 yemek kaşığı felan pilav
2 dilim beyaz çıtır mis gibi ekmek
1 bardak da normal kola içtim

yemekten sonra oturup ağlıcaktım nerdeyse, çok pişman oldum bidaha yapmıcam, bugün detoks günüm

dur daha başlangıç, verirsin verirsin, önümüzdeki hafta 2 haftalık gider, koykmaaa

canım ne zamandır pilav, makarna, beyaz ekmek ve tatlı yemiyorum. sadece c.tesi yedim ama veremiyorum resmen.
spor şart ama haftada 3 gün sporum var, geçen hafta yaptım 3 gün. daha ne edem?

tatlım bu dediklerinle senin benden bile çok kilo vermen lazım.:44:diyetisyene git bence.

arkadaşlar bu arada spordan önce içilen yağsız süt ekstra kalori yakarmış. .

canım üzülme.yavaşlayabilir.ben 1.5 aydır çalışıyorum.uzun uğraş istiyor bu diyet işi

dur daha başlangıç, verirsin verirsin, önümüzdeki hafta 2 haftalık gider, koykmaaa

ya ben iddalaştım bi arkadaşla ben dedim bir ayda 65.50 ten 60 a inerim oda inemezsin dedi.inersin inemezsin.irademde kuvvetlidir inat ettimmi veririm diye güvendim kendime ben aynen diyet yapıyorum yürüyüş yapıyorum 8 9 gün oldu tık yok.arkadaşla arada karşılaşıyoruz.ne yaptın falan diyo ben de çıt yok ondan yani yoksa okadar üzülmem.

Hoş buldum.İnşallah birlikte daha da hoş oluruz :)
Su içmeyi alışkanlık haline getirebilsem bile yetecek bana.
Sanırım başarısızlığımın en önemli nedinlerinden biri bu su işi.

İnş bende daha hoş olmayı ümit ediyorum
Su içme alışkanlığım benim de hiç yok yarım litre bile içmiyorum. Sanırım daha doğrusu hiç su içmiyorum,aklıma gelmiyo galiba.
Ama bende içmeye başlasam iyi olcak :44::44:

tatlım bu dediklerinle senin benden bile çok kilo vermen lazım.:44:diyetisyene git bence.

arkadaşlar bu arada spordan önce içilen yağsız süt ekstra kalori yakarmış. .

diyetisyene gitmiştim, listesi duruyor elimde, bu yediklerimizden farksız işte
hatta demiştim ben bu listeyle kilo alırım diye...

canım benimmm, kola içmiyoreeee, zero da içtin galiba geçenlerde sen,
ama o menüye de pilav ve kola gidiyor yani....
arada oluyor ne yapıcan.
ay bu kendi kendimizi yemek de ayrı dert.
hiç böyle duygularım yoktu ya...
yediğimden kısmak gibi bi duygum da yoktu,
vicdan azabı da yoktu.
şimdi hem kısıp hem vicdan azabı yaşıyorum.
anlamadım ki

şimdi 1 br. su içtim,
1 br.yeşil çayımı içiyorum.
bugün öğle yemeği yemeyeceğim activia yoğurdum var bi de 2-3 cherry domates ile yarım salatalık, 4 tutam maydanozum var, onlarla öğlen geçiştireceğim inş. kepekli de ekmek var yuvarlak 1 adet.

Kac gundur aklimdaydi zaten yiyeyim de kurtulayim dedim.
Bugun guzel gidiyom ama tabi simdilik.
Madamcim benim bunye az yemege alisik sanirsam ondan veremiyorum tam oluyor derken arada kacamaklar isi bozuyor. Ve burdaki kizlar kadar da az yemiyorum. Ve canim tabiki de dedigin uzere spor yapmiyorum ise bile arabayla geliyorum halbuki yurusem 15dk. Spor salonuna yazilacaktim gecenlerde 1 yillik uyelik istiyordu bende 1 yil devam edebilir miyim guvenemedim yazilmadim. Baska bi yer baksam mi bilmiyorum?guzel biyer de yok bana yakin. İsler de yogunlasacak onumuzdeki iki ay.

Napcam bilmiyom bana bi akil verin kizlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…