Selamm güzel kadınlar,
Ben bir süredir ne yedim ne içtim yazamadım. Hem kendimle hesaplaşmış hem de size anlatmış olayım :13:
Hafta içinde genelde zararlı birşey yemedim. Normal sabah kahvaltımı karatay diyetine uygun, bademle 2 yumurtayla az peynirle yaptım.
cumartesi de yine aynı şekilde kahvaltı, sonra acıktığım için bir kaç kaşık pilav yanında iki dilim ızgara et ve biraz havuç yedim. Akşam da bir kase tarhana çorbası. Gece de çıktığım için bir kadeh şarap içtim dayanamayıp 2::2:
asıl yanlışı pazar yaptım. Kahvaltıya gitmiştik ve ben de biraz sıkıldım açıkçası uzun zamandrı keyifle birşey yiyemediğim için. Hafta içi hep hazır yemekler yiyorum, hani açık büfeden alıp yiyorum. Bir taze yemek yiyemiyorum. (daha ne bahaneler hazırladım neleeeeeeeer )
neyse işte kahvaltıda bir tane çikolatalı pancake, bir büyük pardak portakal suyu, bir miktar fırınlanmış patates, bir dilim ekmek, bir yumurtayla da peynirli omlet yedim:
anaammm, şimdi böyle söyleyince daha kötü geldi. Akşam da yedim bişeyler tabi ki, hem de hiç iyi şeyler yemedim. Ama diyetime devam ediyorum. Nefis törpüleme çalışmaları tam gaz devam. Çok kilo vermedim gibi hissediyorum tabi ama tartılmadan anlaşılmaz.
Biraz önce karatay diyetinde bir gün aba3rtırsanız, üç gün kaybediyorsunuz diye bişey okudum, bu konuda fikri olan var mı kızlar???? iyi haftalar herkese
Kizlar kilo vermeye olan inancim gittikce yitiyor!
Gittim yine biseyler yedimhemde bu saatte
Hemde ac falan da degildim
Guya bu hafta kesin kararliydim kilo vermeye
Oncelikle aramiza hosgeldin canım. Evet tedbiri elden birakmamak lazim. Ben daha c.tesiden kalma kisirimdan yedim aklimda duracagina midemde dursun hesabine curret!!!
Canim sogan isi yatar ben onu hayatta yapamamekmegi sadece kahvaltida yiyorum zaten sekeri de sadece caya koyarim o da 1 tane. Ama cayla da aram hic yoktur. Haftada 2 bardak en fazla. Aslinda cok yemiyorum normalde de ama arada kaciriyorum iste gereksiz yere (
Su da iciyorum ama belki biraz daha arttirabilirim.
kızlar akıl vermek gibi olmasın.ama benim nacizane fikrim;kilo vermek istiyorsanız kesinlikle spor yapmanız lazım.yediklerinizden fedakarlık yapmanız lazım,ve en önemlisi önceki deneyimlerime dayanarak.az yemek.düşük karbonhidratlı yiyecekler yiyin.
arkadaşım bu forumda da var ama ben bahsediyim. pek bi özelliği yok aslnda. en önemli özlliği kesinlikle yüzde yüz kilo verdiriyor bozmazsan. ben 2 gün bozmadan yaptım 2.200 verdim 66.3 ten 64.1 2 indim. sonra yaklaşık 1 haftadır abartmadan mangaldı sucuktu salataydı herşeyden yedim saat 10 da mıhlama bile yedim bu sabah 64.3 tüm. tüm gün laha çorbası içtim aralarda domates salatalık fln yedim yarın 63 lü rakamları görceğime eminim. ben genelde olabildiğince çorbayla doyuruyorm karnımı. ama verilen diyet listesi şöyle:
1. GÜN: Sadece meyve ve lahana çorbası (muz hariç)
2. GÜN: Sadece sebze ve lahana çorbası (1 adet az yağlı haşlama patates yenilebilir)
3. GÜN: Sebze ve meyve, lahana çorbası
4. GÜN: 3 adet muz , 1 lt ligth süt ve lahana çorbası
5. GÜN: 300 gr et, 5-6 adet domates ve lahana çorbası
6. GÜN: Kırmızı et (haşlama veya ızgara), sebze ve lahana çorbası
7. GÜN: Esmer pirinçten pilav, meyve suyu ve lahana çorbası
lahana çorbasının yapımınıda googleda aratırsan çok rahat bulursun. lahana, kereviz(az), kabak, soğan, dereotu, bol baharat la yaptım ben. limon sıkıp kupa bardağımda içiyorum. ve inanırmısın gram halsizlik yaşamadm.. sadece aç gözlülüğümden çekiyorm işte
aradaki kaçamaklarımızdan kilo veremediğimizi düşünüyoruz, amann diyip yiyoruz sonra...
benim de kaçar gibi oluyor tüm inancım, ama devam etmeliyiz. hele bu kötü havalar bizim için şans aslında. kalın kalın giyinirken.
açık havalar gelmeden en azından şu nisan sonuna kadr dayanacağım ben sen de öyle yap.
o kısır bende de vardı, çok şükür elimi bir daha hiç bişeye sürmedim, eşim yemiş yemiş açıkta bırakmış bozulmuş hepsi
benim anlamadığım, su içiyosun, şeker yok, ekmek bi kahvaltıda... eee niye kilo veremiyoruz?
hareketsizlik mi acaba?:44:
akşam yedikten sonra oturmak mı?:44:
canım ne zamandır pilav, makarna, beyaz ekmek ve tatlı yemiyorum. sadece c.tesi yedim ama veremiyorum resmen.
spor şart ama haftada 3 gün sporum var, geçen hafta yaptım 3 gün. daha ne edem?
dün akşam lahanayı doğradım, soğan ve baharatlarla haşlamış sayılırım. çok da lezzetli oldu limonla...
ama üstüne 1 tabak da nohut yedim.
biraz da kereviz salatası..
çok mu ki?
ben de bu lahana diyetini denemek istiyorum evde var,2-3 günlük idare eder beni ama sadece akşamları yiyebilirim. işe getiremem
umarım fayda eder.
bir kaç gündür lavabonun yüzünü unuttum niye bilmem:44:
kızlar günaydın,
bir kaç gündür tuvalete çıkamıyorum ve cumartesinden beri yüzüklerim parmağımı sıkıyor ki 68ken bile sıkmamıştı, şimdi 66.7lerde sıkıyor.
maydanoz suyu da içtim halbuki ama neden anlamıyorum:44:
nedenini bilen var mı?
ne yapabilirim?
spor yapacağım bu akşam inş.
neden bu kadar kuruyup sıkıyor yüzükler? halbuki 2.5 lt su içtim dün.
bu sabahki menüm:
1 br.su
2 dilim çok tahıllı ekmek arası,
1 kıvırcık,
2 dilim salam,
1 dilim çerkez peyniri,
1 br.şekersiz çay
vücudum su tutuyor? neden?
yorgunluktan olabilir mi?:44:
çok mu yiyorum ya neden acabaaaaaaaa neden kilo veremiyorum?
merabalar hanımlar.uzun amandır katılamıyordum ancak geldim.
ben 2 haftadır diyetteyim ve ilk hafta 1.50 gr verdim ama ikinci hafta hiç kilo vermedim çok üzülüyorum çünkü aç geziyorum ve hareket halindeyim bana bi önerini olabilirmi ne yapmalıyım
canım ne zamandır pilav, makarna, beyaz ekmek ve tatlı yemiyorum. sadece c.tesi yedim ama veremiyorum resmen.
spor şart ama haftada 3 gün sporum var, geçen hafta yaptım 3 gün. daha ne edem?
merabalar hanımlar.uzun amandır katılamıyordum ancak geldim.
ben 2 haftadır diyetteyim ve ilk hafta 1.50 gr verdim ama ikinci hafta hiç kilo vermedim çok üzülüyorum çünkü aç geziyorum ve hareket halindeyim bana bi önerini olabilirmi ne yapmalıyım
dur daha başlangıç, verirsin verirsin, önümüzdeki hafta 2 haftalık gider, koykmaaa
canım üzülme.yavaşlayabilir.ben 1.5 aydır çalışıyorum.uzun uğraş istiyor bu diyet işi
Hoş buldum.İnşallah birlikte daha da hoş oluruz :)
Su içmeyi alışkanlık haline getirebilsem bile yetecek bana.
Sanırım başarısızlığımın en önemli nedinlerinden biri bu su işi.
tatlım bu dediklerinle senin benden bile çok kilo vermen lazım.:44:diyetisyene git bence.
arkadaşlar bu arada spordan önce içilen yağsız süt ekstra kalori yakarmış. .
dün işten çıkınca okulu ektim eve gittimhava kötüydü kardeşim evde yalnızdı fln derken bahane ürettim kendime çok güzel :)
sonra sevgili aradı, yemek varsa bende geliyim diye, iyi dedim gel, o arada hemen bi pilav yaptık köfteleri kızarttık bi de salata yaptık mis gibi ( ben köftelerimi tost makinasıdna pişirdim )
akşam yemeğinde cozuttum
7 tane tekirdağ köfte
bi kase salata
6 yemek kaşığı felan pilav
2 dilim beyaz çıtır mis gibi ekmek
1 bardak da normal kola içtim
yemekten sonra oturup ağlıcaktım nerdeyse, çok pişman oldum bidaha yapmıcam, bugün detoks günüm
Kac gundur aklimdaydi zaten yiyeyim de kurtulayim dedim.o kısır bende de vardı, çok şükür elimi bir daha hiç bişeye sürmedim, eşim yemiş yemiş açıkta bırakmış bozulmuş hepsi
benim anlamadığım, su içiyosun, şeker yok, ekmek bi kahvaltıda... eee niye kilo veremiyoruz?
Madamcim bak bugun ikimiz de iyi baslamisiz gune! Guzel kahvalti:))(null)bu sabahki menüm:
1 br.su
2 dilim çok tahıllı ekmek arası,
1 kıvırcık,
2 dilim salam,
1 dilim çerkez peyniri,
1 br.şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?