60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:)) Herkesin bir derdi var iddialarlan :)

anam salla reel hayatı, burdan iddiaya giriyoz biz, bak madamlan yarışıyozzzz hem destek oluyoruz birbirmize, birbirmizin dilinden derdinden anlıyozz :)

oyy oyyyy yakın takipteyimmmm, cumartesi bi zero içmiştim, yakalamış hatunn 1:
dün ne bilim koyverdim bi anda öle, kurbaga gibi zıp zıp zıplıcaktım sözde bu haftaa
öğle cok hafif olmazmı tatlım öle, ben herzmnki gibi salata yicem tavuklu mis :)

Madamcim bak bugun ikimiz de iyi baslamisiz gune! Guzel kahvalti:))

bende güzel başladımm bendeeee ((((
hiç geri kalmam

-- kahvaltı
1 tane haşlanmış yumurta
yarım kk beyaz peynir
yarım salatalık
yarım domates
1,5 dilim kepek ekmeği

--ara
yarım dilim kepek ekmeği üzerine 1 tatlı kaşığı tahin pekmez sürdüm
1 kupa şekersiz yeşil çay

eveeet bu günkü yemek ve spor planımınyaıyorum akşam uyup uymadıgımı yazarım tekrar
kahvaltı :1 haşlanmış yumurta beyaz peynir 1 dilim ekmek 2 bardak çay
öglen :karnı bahar yemegi bir tabak 1 kase yogurt 1 dilim ekmek
akşam :bir kase yogurt.yine aynı yemekten ama ekmeksiz
yatmdan önce 1 bardak o yaglı süt
3 litre su 40 dakka yürüyüş nasıl sizce

bence süper :))))

Selam kızlar.Güne yürüyüşle başlamak istedim ama yağmur izin vermedi:)
Yarın başlarım inşallah. Kahvaltı etmeyi sevmiyorum ama düzenli hale getirdim.
Şimdi bir fincan yeşil çay zamanı

:)) Herkesin bir derdi var iddialarlan :)

anam salla reel hayatı, burdan iddiaya giriyoz biz, bak madamlan yarışıyozzzz hem destek oluyoruz birbirmize, birbirmizin dilinden derdinden anlıyozz :)

alıntı yapmaya çalıştım ama olmadı galiba
ya bilsem bande burdan iddaya girerdim şimdi bunlar benim gün arkadaşlarım ve sıra bende onlardan birinde olsa bahane bildirir gitmezdim ama bana gelecekler artık günün konusu ben olurum neyse buda güzel

Gunaydın ey ahali, nasılız bugün, keyifler yerindedir umarım :) Bende kaçamaklar oldu hafta sonu her zamanki gibi ama artılarda değilim nedeni ise 4 den sonra birşey yememem :))) bakalım eksi olcakmıyım bu hafta.benim sorunum ne kalçamda ne bacaklarımda göbek veee meemeee ne yapacağım meme nasıl küçülürrr zayıflayınca sonuyorlarmı ?HELP ME

canım benim sabahları hep güzel de akşamları bozuyorum
ne taraftasın, yok mu aylık üyelikli spor merkezi? :44:
yıllık zor gerçekten.
ben de kapıdan arabaya binip iş yerinin önünde iniyorum, ne eve ne işe merdiven bile çıkmıyorum.
ve galiba benim de 3 öğün adam akıllı yemekle kilo alıyorum, ben öğün atlamalıyım ya. gerçekten bi akşam yemiyim fark eder ama yiyorum işte

Madamcim bak bugun ikimiz de iyi baslamisiz gune! Guzel kahvalti:))
thanx şekerim

lequimcim,
iyi yakalamışım hehehehe
yakalarım böyle
ben de içmiştim cuma akşamı 2-3 yudum kadar
sandviç yaparım sanırım çok da hafif olmaz, armudum, elmam, galetam, cevizim, bademim, kuru incir ve kayısım var acıkırsam
aslında akşamları hafif yiyebilsem...
öğlen yemeye yemeye burdaki adamlar 10-15 kilo verdi valla, koca göbekliydiler, şimdi tığ.
bi çorbayla durdular hep, bardakta hazır çorbalarla...
bizim burda yemek yok, illa ki diğer binaya gitmek gerekiyor, 10 dk mesafe yürüyerek...

amannnnn demek ki daha da az yemem lazım

sen yine elinden gelenin en iyisini yap ve azmet, 3 kilo versen kar kardır dimi ama

ayyy aynı bennnnn :) ek olarak benim bide kütük gibi bacaklarım var :)
ben 17 kilo vermiştim 2 beden küçüldüler :)

maşallah tam takır hazırlıklısın sende :)
hazır çorba içme, en kötü dışardan söle bence, yanında bi küçük yogurt mis gibi gider :)

Ya yediklerinizi okudukça acıktım iyice ÖFFFFFF :18::18:: Kalkıp tıkınmamak için zor tutuyorum kendimi
OLsun buda bir sınav bakalım nefsime ne kadar söz geçirebileceğim öglene az kaldı sabırr...:18::18:

süper bence böyle devam et

napoorsunuz güzel baayanlar,

nasıl gidiyor çalışmalar...

inşallah bomam kendimi şimdilik fena değlim ama akşama dogru bi açlık krizi tutuyo onu atlattımmı gerisi kolay.spordan sonra içimkıyılıyo resmen

benim de aynen öyle... spordan sonra bir kriz onu atlatabilmek için 40 takla atıyorum
bu akşam ne olacak bakalım.

napoorsunuz güzel baayanlar,

nasıl gidiyor çalışmalar...

neredesin sen betülcüm?
anlat hele

kızlar 0.5 lt suyum daha yeni bitti
az oldu bugün, işe geç geldim çünkü. 9.30da da kahvaltım bitmişti.
şimdi açlıktan ölüyorum. :18:

kimseler gelip bişey yazmıyor yaaaa...
lequiem harbiden doyurucu olmadı dediğin gibi; yediklerim dişimin kavuğunu doyurmadı bile.
kış çayıyla birlikte 1 kepek ekmeği, 3 domates,3 zeytin, 4 tutam maydanoz, yarım salatalık doyurmadı beni
biraz vakit geçsin de activia yoğurdumu üstündeki cornflakesle birlikte yiyeceğim.

selam kızlarrr

sabaleyin hiçbişey yemedimmm

öğlen 1 tabak zeytinyağlı barbunya 1 dilim kepekli ekmek o kadar ,hiç diyet yapasım yok,canım hiçbişey istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…