ya ben iddalaştım bi arkadaşla ben dedim bir ayda 65.50 ten 60 a inerim oda inemezsin dedi.inersin inemezsin.irademde kuvvetlidir inat ettimmi veririm diye güvendim kendime ben aynen diyet yapıyorum yürüyüş yapıyorum 8 9 gün oldu tık yok.arkadaşla arada karşılaşıyoruz.ne yaptın falan diyo ben de çıt yok ondan yani yoksa okadar üzülmem.
diyetisyene gitmiştim, listesi duruyor elimde, bu yediklerimizden farksız işte
hatta demiştim ben bu listeyle kilo alırım diye...
canım benimmm, kola içmiyoreeee, zero da içtin galiba geçenlerde sen,
ama o menüye de pilav ve kola gidiyor yani....
arada oluyor ne yapıcan.
ay bu kendi kendimizi yemek de ayrı dert.
hiç böyle duygularım yoktu ya...
yediğimden kısmak gibi bi duygum da yoktu,
vicdan azabı da yoktu.
şimdi hem kısıp hem vicdan azabı yaşıyorum.
anlamadım ki
şimdi 1 br. su içtim,
1 br.yeşil çayımı içiyorum.
bugün öğle yemeği yemeyeceğim activia yoğurdum var bi de 2-3 cherry domates ile yarım salatalık, 4 tutam maydanozum var, onlarla öğlen geçiştireceğim inş. kepekli de ekmek var yuvarlak 1 adet.
Madamcim bak bugun ikimiz de iyi baslamisiz gune! Guzel kahvalti:))
eveeet bu günkü yemek ve spor planımınyaıyorum akşam uyup uymadıgımı yazarım tekrar
kahvaltı :1 haşlanmış yumurta beyaz peynir 1 dilim ekmek 2 bardak çay
öglen :karnı bahar yemegi bir tabak 1 kase yogurt 1 dilim ekmek
akşam :bir kase yogurt.yine aynı yemekten ama ekmeksiz
yatmdan önce 1 bardak o yaglı süt
3 litre su 40 dakka yürüyüş nasıl sizce
:)) Herkesin bir derdi var iddialarlan :)
anam salla reel hayatı, burdan iddiaya giriyoz biz, bak madamlan yarışıyozzzz hem destek oluyoruz birbirmize, birbirmizin dilinden derdinden anlıyozz :)
Kac gundur aklimdaydi zaten yiyeyim de kurtulayim dedim.
Bugun guzel gidiyom ama tabi simdilik.
Madamcim benim bunye az yemege alisik sanirsam ondan veremiyorum tam oluyor derken arada kacamaklar isi bozuyor. Ve burdaki kizlar kadar da az yemiyorum. Ve canim tabiki de dedigin uzere spor yapmiyorum ise bile arabayla geliyorum halbuki yurusem 15dk. Spor salonuna yazilacaktim gecenlerde 1 yillik uyelik istiyordu bende 1 yil devam edebilir miyim guvenemedim yazilmadim. Baska bi yer baksam mi bilmiyorum?guzel biyer de yok bana yakin. İsler de yogunlasacak onumuzdeki iki ay.
Napcam bilmiyom bana bi akil verin kizlar???
thanx şekerimMadamcim bak bugun ikimiz de iyi baslamisiz gune! Guzel kahvalti:))
:)) Herkesin bir derdi var iddialarlan :)
anam salla reel hayatı, burdan iddiaya giriyoz biz, bak madamlan yarışıyozzzz hem destek oluyoruz birbirmize, birbirmizin dilinden derdinden anlıyozz :)
oyy oyyyy yakın takipteyimmmm, cumartesi bi zero içmiştim, yakalamış hatunn1:
dün ne bilim koyverdim bi anda öle, kurbaga gibi zıp zıp zıplıcaktım sözde bu haftaa
öğle cok hafif olmazmı tatlım öle, ben herzmnki gibi salata yicem tavuklu mis :)
alıntı yapmaya çalıştım ama olmadı galiba
ya bilsem bande burdan iddaya girerdim şimdi bunlar benim gün arkadaşlarım ve sıra bende onlardan birinde olsa bahane bildirir gitmezdim ama bana gelecekler artık günün konusu ben olurum neyse buda güzel
Gunaydın ey ahali, nasılız bugün, keyifler yerindedir umarım :) Bende kaçamaklar oldu hafta sonu her zamanki gibi ama artılarda değilim nedeni ise 4 den sonra birşey yememem :))) bakalım eksi olcakmıyım bu hafta.benim sorunum ne kalçamda ne bacaklarımda göbek veee meemeeene yapacağım meme nasıl küçülürrr zayıflayınca sonuyorlarmı ?HELP ME
canım benim sabahları hep güzel de akşamları bozuyorum
ne taraftasın, yok mu aylık üyelikli spor merkezi? :44:
yıllık zor gerçekten.
ben de kapıdan arabaya binip iş yerinin önünde iniyorum, ne eve ne işe merdiven bile çıkmıyorum.
ve galiba benim de 3 öğün adam akıllı yemekle kilo alıyorum, ben öğün atlamalıyım ya. gerçekten bi akşam yemiyim fark eder ama yiyorum işte
thanx şekerim
lequimcim,
iyi yakalamışım hehehehe
yakalarım böyle
ben de içmiştim cuma akşamı 2-3 yudum kadar
sandviç yaparım sanırım çok da hafif olmaz, armudum, elmam, galetam, cevizim, bademim, kuru incir ve kayısım var acıkırsam
aslında akşamları hafif yiyebilsem...
öğlen yemeye yemeye burdaki adamlar 10-15 kilo verdi valla, koca göbekliydiler, şimdi tığ.
bi çorbayla durdular hep, bardakta hazır çorbalarla...
bizim burda yemek yok, illa ki diğer binaya gitmek gerekiyor, 10 dk mesafe yürüyerek...
amannnnn demek ki daha da az yemem lazım
sen yine elinden gelenin en iyisini yap ve azmet, 3 kilo versen kar kardır dimi ama
eveeet bu günkü yemek ve spor planımınyaıyorum akşam uyup uymadıgımı yazarım tekrar
kahvaltı :1 haşlanmış yumurta beyaz peynir 1 dilim ekmek 2 bardak çay
öglen :karnı bahar yemegi bir tabak 1 kase yogurt 1 dilim ekmek
akşam :bir kase yogurt.yine aynı yemekten ama ekmeksiz
yatmdan önce 1 bardak o yaglı süt
3 litre su 40 dakka yürüyüş nasıl sizce
süper bence böyle devam et
süper bence böyle devam et
40 gercekten az.yuh artik.lafin gelisi dedigini biliyorum sekercim ama 90-100 kiloluk hatunlar da sana ayni seyi diyorlardir:)))))40 kiloluk hatunların "ay çok kilo aldım, diyet yapayım bari" demiyorlarmı, tepem atıyorr benim ayoll
inşallah bomam kendimi şimdilik fena değlim ama akşama dogru bi açlık krizi tutuyo onu atlattımmı gerisi kolay.spordan sonra içimkıyılıyo resmen
napoorsunuz güzel baayanlar,
nasıl gidiyor çalışmalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?