kimseler gelip bişey yazmıyor yaaaa...
lequiem harbiden doyurucu olmadı dediğin gibi; yediklerim dişimin kavuğunu doyurmadı bile.
kış çayıyla birlikte 1 kepek ekmeği, 3 domates,3 zeytin, 4 tutam maydanoz, yarım salatalık doyurmadı beni
biraz vakit geçsin de activia yoğurdumu üstündeki cornflakesle birlikte yiyeceğim.
neredesin sen betülcüm?
anlat hele
kızlar 0.5 lt suyum daha yeni bitti
az oldu bugün, işe geç geldim çünkü. 9.30da da kahvaltım bitmişti.
şimdi açlıktan ölüyorum. :18:
cnm sen de kıtlık var sanki 3 parca seyle doyarmı insan :)
ben bi dolu kase meyveli nesfit yedim sütle, şimdide etiformun mısır gevreğini kemiriyorum, bugün 2 kere ara ögün yapıcam sanırsam bende açım :)
şöyle boydan bi foton felan varsa yüklesene cnm boyun uzun senin baya, kilon nası duruyo, rakibemi tanıyım, istersen yüzünü kapat eklemek istemezsen
Fazla kilolardan kurtulma egzersizi : Önce başınızı sağa sola çevirin.Bu egzersizi size her yiyecek ikram edildiğinde 3 kez tekrarlayın
Nasıl canlar süper egzersiz ile katıldım bugün aranıza
Salata benzeri bir öğünle geçiştirdim öğleyi.
Su içme isteğim yine sıfır
slm kızlar menümü yazayım bende saba 2 tatlı kaşığı bal
öğle biraz çorba yarım tabak pilav iki kaşık patlıcan yemeği yedim akşama da eti form bisküvi yicem sanırım bugün öğle çok yedim kendimi ağır hissediyorum vizelerde başlıcak 16 sında inş bozmam
ya biliyorum ama yiyemiyorum ki hiç iştahım yok sabahlarıCanım yediklerin çok az hasta olursun bu şekilde en azından domates salatalık peynir yumurta ve özellikle sebze yemelisin
Fazla kilolardan kurtulma egzersizi : Önce başınızı sağa sola çevirin.Bu egzersizi size her yiyecek ikram edildiğinde 3 kez tekrarlayın
Nasıl canlar süper egzersiz ile katıldım bugün aranıza
Sabah : 1 küçük dilim çavdar ekmeği + 1 dilim peynir + 1 çay
Ara : Durmaksızın leblebi yemek (Arkadaş çorumdan 1 paket leblebi göndermiş dibini görene kadar huzur yok)
Öğlen : 1 porsiyon taze fasülye + 1 tabak yoğurt
Ara : Hala leblebi bitmedi
Akşam : 1 tabak kabak çintme + 1 tabak yoğurt
Bol bol su
off bugün herkez bana çalışıyor sanırım biraz önce 1 adet kerebiç ve 1 adet taş kadayıf yedim arkadaş getirmiş memleketten süper ama kaloride öyle artık akşam birşey yememek lazım yada bu kadar enerjiden sonra 10 tur koşmak lazım
kimse yokmu kızlar neredesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?