60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm sen de kıtlık var sanki 3 parca seyle doyarmı insan :)
ben bi dolu kase meyveli nesfit yedim sütle, şimdide etiformun mısır gevreğini kemiriyorum, bugün 2 kere ara ögün yapıcam sanırsam bende açım :)

şöyle boydan bi foton felan varsa yüklesene cnm boyun uzun senin baya, kilon nası duruyo, rakibemi tanıyım, istersen yüzünü kapat eklemek istemezsen

neredesin sen betülcüm?
anlat hele

kızlar 0.5 lt suyum daha yeni bitti
az oldu bugün, işe geç geldim çünkü. 9.30da da kahvaltım bitmişti.
şimdi açlıktan ölüyorum. :18:

burlardayım beybicim.... işlerden pek aranıza dahil olamıyorum bu aralar.... bir atlatsam şu sıkıntılı günleri oofff oooofff.... önümüzdeki bir iki hafta yoğun ama mütemadiyen maximum performansla çalışırsam hallederim.... yaza tertemiz yüksüz girerim ama bir iki hafta işte paspas modunda olucam ((

ya ben onları kahvaltı için hazırlamıştım, o nedenle azlar yani, sabahtan kalanlardı...

ayrıca meyveli nesfit yesem de o an doyuyormuş gibi kandırık yapıyo bana, sonra tekrar açım hehehe :))
ama nesfiti seviyorum.
canım özelden gönderemiyor muyuz resmimizi? mesaj kısmın doluydu, gönderecektim ama..
son zamanlarda boydan resmim hiç yok, bi de ben kapalıyım, kat kat lahana gibi giyiniyorum
yani bacak, kol göremeyeceksin ne yazık ki...
ama dur bu akşam çekileyim evde. ya da olanlardan göndereyim özelden

Merhaba bayanlar.162 boyunda 24 yaşımdayım.Ben de 18 martta diete ve spora başladım.67.5 kg dım.10 gün sonra tartıldım 66 kg geldim.13 gündürde tartılmıyorum.Acaba kaç kgım merak ediyorum.

slm kızlar nasılsınız ben cokk mutluyum kilo verdim diye bakalım bu ayın sonundada gitcekmi üç kilo daha giderse 59 olcam sonrada 58 yada 55 allah nasip ederse tabiii herkeze başarılar dilerim :92:92:92:

07:00 1 haşlanmış yumurta
2 sigara böreği
1 dilim kendi yaptığım kek.

Çay

10:00 yeşil çay

12:30 bir kaç kaşık melemen
biraz ekmek
2 sigara böreği
2 dilim kek(ince)
çay.

akşamda çokk bi şey yemeyeceğim sanırım ..

Arkadaşlar kendinize iyi bakın cumayı iple çekiyorum ....

Fazla kilolardan kurtulma egzersizi : Önce başınızı sağa sola çevirin.Bu egzersizi size her yiyecek ikram edildiğinde 3 kez tekrarlayın

Nasıl canlar süper egzersiz ile katıldım bugün aranıza

Sabah : 1 küçük dilim çavdar ekmeği + 1 dilim peynir + 1 çay
Ara : Durmaksızın leblebi yemek (Arkadaş çorumdan 1 paket leblebi göndermiş dibini görene kadar huzur yok )
Öğlen : 1 porsiyon taze fasülye + 1 tabak yoğurt
Ara : Hala leblebi bitmedi
Akşam : 1 tabak kabak çintme + 1 tabak yoğurt
Bol bol su

Akşam çocuklara tiramisu yapacağım azıcık ucundan alırım diye düşünüyorum zaten malum dönemdeyim canım tatlı istiyor.

Şu kilo verme arada bi duruyo ya sinirrrr oluyorummmmm bi ara 69 takıldı şimdide 67 de ...

napmam lazım bacılar şu metobolizmayı hızlandırmak için?

slm kızlar menümü yazayım bende saba 2 tatlı kaşığı bal
öğle biraz çorba yarım tabak pilav iki kaşık patlıcan yemeği yedim akşama da eti form bisküvi yicem sanırım bugün öğle çok yedim kendimi ağır hissediyorum vizelerde başlıcak 16 sında inş bozmam

Canım yediklerin çok az hasta olursun bu şekilde en azından domates salatalık peynir yumurta ve özellikle sebze yemelisin

off bugün herkez bana çalışıyor sanırım biraz önce 1 adet kerebiç ve 1 adet taş kadayıf yedim arkadaş getirmiş memleketten süper ama kaloride öyle artık akşam birşey yememek lazım yada bu kadar enerjiden sonra 10 tur koşmak lazım

Canım yediklerin çok az hasta olursun bu şekilde en azından domates salatalık peynir yumurta ve özellikle sebze yemelisin
ya biliyorum ama yiyemiyorum ki hiç iştahım yok sabahları
bide okula erken gidiyorum okulda da abur cubur yememek için öyle bi iki lokma bişyle geçiştiriyorum

Fazla kilolardan kurtulma egzersizi : Önce başınızı sağa sola çevirin.Bu egzersizi size her yiyecek ikram edildiğinde 3 kez tekrarlayın

Nasıl canlar süper egzersiz ile katıldım bugün aranıza

harikasın ya koptum vallahi. o kadar kafamı salladım ki bu ara, gören de 10 kilo verdim bunca şeyi kesince sanacak. anam 1 kilo oynasa bari

ben de leblebi alıcam yaaaa....
çintme de neyin nesi?

kerebiç mi?:44:

kimse yokmu kızlar neredesiniz

burdayızzzz

az önce 1 kayısı 1 badem ve activianın üstü corn flakesli meyveli yoğurdunu yedim.
1 de açık şekersiz çay.
1.5 lt. su bitti.
akşama sporda da içerim 1 lt.inşallah.
Allah'ım 50 kilo olmak istiyorum, 58 bile değil.50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…