60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah: 1cilekli aktivya(08.15)
Kahvalti: 1 dilim kepekli ekmek 1 kk peynir 5 zeytin(09.30)
Ara: 1kutu misir(11.30)
Ogle: 1 porsiyon az etli kurufasulye, yarim porsiyon bulgur pilavi, 1 kase rokali yogurt(13.30)
Ara: ev yapimi bir dilim kek(15.30)
Aksam: 7 kofte, 2 kasik makarna, yarim bardak kola(17.00)

Kizlar menum nasil? Daha gun bitmedi ama yorumlarinizi merak ediyorum!!!

Gayet doyurucu bir menün var.akşam makarna yemesen öğlede bulgur yemişsin ama ekmek yok akşam belki olabilir

öğle sonrası aram
1 çay fincanı tarçınlı süt
3 diyet püskevit
Suyu az içtim akşam sanırım salata balık olacak

slm herkese
bir kaç gündür nete giremedim okulda öğrencilere dans çalıştırmaktan eve yorgun geliyodum bide bi kaç gündür hiç
yediklerime dikkat edemiyorum yaa bu hafta tartıya çımaya bile korkuyorum

cnm bişey sorcam bu aktivya işe yarıyor mu ben de ona göre alcam.

ya bu arada ben günde en az bir iki bardak neskafe içiyorum acaba bu kiloyu çok etkiler mi?

Canim sekerli kremali falan mi iciyorsun? Ona gore yorum yapalim.yalniz kilo icin degil de saglik icin de gunde 2 bardak nescafe iyi degil

cnm şekersiz 2si birarada içiyorum her gün iki tane olmuyo bazen bir bazen iki tane içiyorum ne kadar etkiler sence?

cnm şekersiz 2si birarada içiyorum her gün iki tane olmuyo bazen bir bazen iki tane içiyorum ne kadar etkiler sence?

Canim valla bana sorarsan kilo acisindan sekersiz nescafenin hicbir zarari olmaz aksine istah kesiyor
Ama saglik acisindan sorarsan krema damar tikanikligina sebep oluyormus.
Bu arada canım ben de senin gibiyim.ve Kahveden asla vazgecemem. Ama kremali nescafeden vazgectim onun yerine sutlu expressoya dondum. Cok daha guzel ve daha faydali.

Akşam
Az salata
Norveç somonu ve 4 kaşık çin salatası pirinçli
Üstüne kızım yerken birkaç çilek attım ağzıma
Şimdi filtre kahve içiyorum boğazım başım ağrıyor pufff derste çalışamadım bugün =((

iyi gibi ama köfte azıcık fazla gibi geldi bana ve kola olmasa daha iyi olurmuş gibi geldi

ben de yediklerimi yazayım
sabah 7.30 gibi bir kase special k kırmızı meyveli ve yağsız süt
10 buçuk gibi tansiyonum düşer gibi okulda 1 dilim ekmek azıcık peynir ve 2 zeytin yedim. burdan da anlaşılacağı üzere okula meyve götürmem lazım elma olabilir mesela.
öğle menüsünde patatesli bulgur pilavı ve yoğurt vardı 3 dilim ekmekle de onu yedim ekmek çok tazeydi dayanamadım
bu arada okulda çay içtim bol bol ama zaten şekersiz içtiğim için problem yok
akşam da kocam sağolsun neler neler almış kendine canınız çekmesin diye söylemeyeceğim. resmen gözümün içine baka baka yedi içim gitti ama yemedim bu sefer kararlıyım gidecek bu kilolar...
akşam menümde fırında sebze yaptım çok da hafif ve güzel oldu yanına da azıcık peynirli salata bir dilim tam buğday ekmeği o kadar.
buarada fırında sebzenin tarifini vereyim acayip lezzetli oldu kocam da çok beğendi
malzemeler: 1 küçük patates, 1 küçük havuç, 1 tane kabak, yarım kuru soğan, 1 diş sarımsak, tuz, karabiber, kekik, toz kırmızı biber ve azıcık zeytinyağı ama çok az
malzemeleri ince ince jülyen biçimde doğrayın baharatları ve yağı ekleyin önceden ısıtılmış 200 derecede yaklaşık 25 30 dk pişirin. afiyet olsun...

birazdan da ender saraçın söylediği 15 dk lık egzersiz programı vardı onu yapacağım ve saat 9 gibi de kuru kayısılı aktivia yiyeceğim ve mideyi sabaha kadar kapatacağım sadece su girişi olacak

hedef kilomuz hemen hemen aynı gibi boyunuz kaç acaba??? benim 164 pazar günkü kilomda 67.2

hedef kilomuz hemen hemen aynı gibi boyunuz kaç acaba??? benim 164 pazar günkü kilomda 67.2

Bende boy 160 kilo 68.5 ben 42 beden giyiyorum.Sizin bedenizi öğrenebilirmiyim acaba?.Sorma sebebim aynı kio boyda ve kiloda kişilerde beden farkı olabilir diyorlarda

son aram
3 ceviz içi
2 günkurusu
1 hurma
Tatlı istedi canım da balık yiyince çok acıkıyorum suya devam kimse benim yasdıklarımı beğenmiyor muuuu

Canim kofteler kucuktu ama:)kola da cok canim cekti ya:)
Aferin canim bu arada:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…