Sabah: 1cilekli aktivya(08.15)
Kahvalti: 1 dilim kepekli ekmek 1 kk peynir 5 zeytin(09.30)
Ara: 1kutu misir(11.30)
Ogle: 1 porsiyon az etli kurufasulye, yarim porsiyon bulgur pilavi, 1 kase rokali yogurt(13.30)
Ara: ev yapimi bir dilim kek(15.30)
Aksam: 7 kofte, 2 kasik makarna, yarim bardak kola(17.00)
Kizlar menum nasil? Daha gun bitmedi ama yorumlarinizi merak ediyorum!!!
Ogle: 1 porsiyon az etli kurufasulye, yarim porsiyon bulgur pilavi, 1 kase rokali yogurt(13.30)
Gayet doydum zatenGayet doyurucu bir menün var.akşam makarna yemesen öğlede bulgur yemişsin ama ekmek yok akşam belki olabilir
Canim bi sure duzenli kullaninca sindirim sistemini duzenliyor gibi.tam olarak emin degilim ama ben tadini sevdigim icin yiyorum:)cnm bişey sorcam bu aktivya işe yarıyor mu ben de ona göre alcam
Gayet doydum zaten(((Ben boyle gidersem kilo falan veremem demi ((
verebilirsin öyle sıkı ölüm rejimlerine girilmesine gerek yok.yediklerinden kısarsan veriyorsun zaten.uzun vadede sonuç alma daha iyi.
ya bu arada ben günde en az bir iki bardak neskafe içiyorum acaba bu kiloyu çok etkiler mi?
Canim sekerli kremali falan mi iciyorsun? Ona gore yorum yapalim.yalniz kilo icin degil de saglik icin de gunde 2 bardak nescafe iyi degil
cnm şekersiz 2si birarada içiyorum her gün iki tane olmuyo bazen bir bazen iki tane içiyorum ne kadar etkiler sence?
harikasın ya koptum vallahi. o kadar kafamı salladım ki bu ara, gören de 10 kilo verdim bunca şeyi kesince sanacak. anam 1 kilo oynasa bari
ben de leblebi alıcam yaaaa....
çintme de neyin nesi?
kerebiç mi?:44:
burdayızzzz
az önce 1 kayısı 1 badem ve activianın üstü corn flakesli meyveli yoğurdunu yedim.
1 de açık şekersiz çay.
1.5 lt. su bitti.
akşama sporda da içerim 1 lt.inşallah.
Allah'ım 50 kilo olmak istiyorum, 58 bile değil.50
hedef kilomuz hemen hemen aynı gibi boyunuz kaç acaba??? benim 164 pazar günkü kilomda 67.2
Canim kofteler kucuktu ama:)kola da cok canim cekti ya:)iyi gibi ama köfte azıcık fazla gibi geldi bana ve kola olmasa daha iyi olurmuş gibi geldi
ben de yediklerimi yazayım
sabah 7.30 gibi bir kase special k kırmızı meyveli ve yağsız süt
10 buçuk gibi tansiyonum düşer gibi okulda 1 dilim ekmek azıcık peynir ve 2 zeytin yedim. burdan da anlaşılacağı üzere okula meyve götürmem lazım elma olabilir mesela.
öğle menüsünde patatesli bulgur pilavı ve yoğurt vardı 3 dilim ekmekle de onu yedim ekmek çok tazeydi dayanamadım
bu arada okulda çay içtim bol bol ama zaten şekersiz içtiğim için problem yok
akşam da kocam sağolsun neler neler almış kendine canınız çekmesin diye söylemeyeceğim. resmen gözümün içine baka baka yedi içim gitti ama yemedim bu sefer kararlıyım gidecek bu kilolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?