kızlar bu listeye girmek için ne yapmak gerekiyor
Ben de Wishle beraber sonuncu olmusum18 Mayıs Haftasına Ait Kilo Çizelgesi
Merhabalar kızlaar..
Bu haftanın azimlilerini açıklıyorum..
1.maximaculpa 1,9 farkla
2.ecus 1,1 farkla
3.sadeceyalan 0,7 farkla
haftalardır çizelgeyi ben hazırlıyorum, ilk defa 1. oldum
Canim cuma gunleri sabah ac karnina tartilip kilomuzu buraya yaziyoruz maximaculpa da cizelgemiZi yapiyor:) ilk defa girecekseniz boy yas baslangic kilosu ve hedef kilonuzu maximaculpaya bildirin. Ozel msj atabilirsiniz yada buraya yazabilirsiniz.eveet ne yapmak gerek listeye girmek için
Ben de Wishle beraber sonuncu olmusum
Ama bu sabah 58.9 ciktim:)
Reglin etkisi iste:) napalim:)
olsun excitycim, bana da öyle oluyor genelde..
kızlar düzenli bildirim yapıcaksanız yaşınızı, boyunuzu, başlangıç kilonuzu, hedef kilonuzu ve şimdiki kilonuzu bana bildirin.
1 hafta bildirip ondan sonraki haftalarda girmeyecekseniz lütfen beni uğraştırmayın.
ben aralıktan beri diyetteyim zaten ve 12 kilo verdim devam edicem tabiki ulaşıncaya kadar hedefime bu hafta bildirim yapmıştım zaten, sende haklısın bir hevesle başlayıp devamını getirmeyen çok oluyordur 2 hafta deneme haftası olsun ilk gelenlerin konuya bence devam ederlerse listeye yaz yaş 30,boy 160, başlangıç kilo 64,5 şimdiki kilo 63,4 hedef 57 benim konudaki ilk haftam bitti
Müthiş bir motivasyonsuzluk içindeyim kızlar...
Haziranın 12'sine kadar beni çok yoğun ve yorucu günler bekliyor.O tarihe kadar yapmam gereken o kadar ço şey varki
sanırım bu yüzden,kilo olayına konsantre olamıyorum.Bir de herhalde yaşdan dolayı gramları çok zor atıyorum üzerimden ve bu da beni yıldırıyor.
Halbuki 3 sene önce ben de gün gün kilo verirdim ya.Offf bilmiyorum herşeyi bırakasım var içimde..
Bir de hani zayıflama çayı sormuştum ya size,eskiden 5'i bir yerde çayları falan vardı,onun gibi bir şeyleri kastetmiştim ben,sanırım modası geçmiş artık,hiç kullanan bulamadım..Neyse öğlende azıttım gene,dışarıdaydım burger menü yedim..Kızın bana çokkk kızın..of offff puf pufffff
lunacım sakin ol.neden motivasyonsuzluk içinegirdin..ben 7 haftaya yakın 60larda direndim. üstelik ben spor da yapıyordum.
spor yapıyorsan kendine güven, motivasyonun bozulmasın, emin ol vereceksin kilo..
şu burger menü yemeyi bırak ama öncelikle.
tuzu çok kullanıyor musun bilmiyorum ama tuzu da kesmelisin. kesemiyorsan azalt, bir süre sonra tuzu aramazsın.
kalsiyum al.
günde 2 bardak iç sütü bakalım.1 hafta dene bakalım değişim olacak mı..
Sağol maximacığım..Evet süt içeyim çok doğru söylüyorsun,deneyeceğim kesinlikle..
Canım ayda yılda bir yerim burgeri,bu gün de sabahtan kafam bozuktu yedim gitti.Akşama dikkat edicem ama..
Tuz konusunda ise inan çok dikkatliyim hatta evdekileri bile uyarıyorum sürekli ama sporu düzenli yapamıyorum şu sıralar,dedim ya çok yoğunum bugünlerde hiç fursat bulamıyorum..Toparlamalıyım kendimi biliyorum,offf şu oğlanın sünneti bir geçse,çok stresliyim bu yüzden...
karnım ağrıyooooomalum dönemlerden nefret ediyorum
sabah kahvaltımız:2dilim ekmek ,biraz reçel,kk peynir,1 çatal kaymak,yarım salatalık,çay
sabah kahvaltımızı geç yaptık.1 gibi
o yüzden şimdilik bişey yemiyorum.pazara gidip gelcez.dönüşte de akşam yemeğiyle birleştiririm artık.akşama da ıspanak yiyeceğiz.
Teşekkür ederim canım.
2,5 ayda verdim canım. Şimdi de kalan 3 kiloyu vermeye çalışıyorum.
Darısı senin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?