60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben de Wishle beraber sonuncu olmusum
Ama bu sabah 58.9 ciktim:)
Reglin etkisi iste:) napalim:)

eveet ne yapmak gerek listeye girmek için
Canim cuma gunleri sabah ac karnina tartilip kilomuzu buraya yaziyoruz maximaculpa da cizelgemiZi yapiyor:) ilk defa girecekseniz boy yas baslangic kilosu ve hedef kilonuzu maximaculpaya bildirin. Ozel msj atabilirsiniz yada buraya yazabilirsiniz.

Ben de Wishle beraber sonuncu olmusum
Ama bu sabah 58.9 ciktim:)
Reglin etkisi iste:) napalim:)

olsun excitycim, bana da öyle oluyor genelde..

kızlar düzenli bildirim yapıcaksanız yaşınızı, boyunuzu, başlangıç kilonuzu, hedef kilonuzu ve şimdiki kilonuzu bana bildirin.

1 hafta bildirip ondan sonraki haftalarda girmeyecekseniz lütfen beni uğraştırmayın.

ben aralıktan beri diyetteyim zaten ve 12 kilo verdim devam edicem tabiki ulaşıncaya kadar hedefime bu hafta bildirim yapmıştım zaten, sende haklısın bir hevesle başlayıp devamını getirmeyen çok oluyordur 2 hafta deneme haftası olsun ilk gelenlerin konuya bence devam ederlerse listeye yaz yaş 30,boy 160, başlangıç kilo 64,5 şimdiki kilo 63,4 hedef 57 benim konudaki ilk haftam bitti

bugün yediklerim kahvaltıda yarım yumurta,2 siyah zeytin,bir k.k.beyaz yarım yağlı peynir,2 dilim ekmek,minik bir domates minik bir salatalık,
öğlen makarna haşladım sarmısaklı yoğurtla yedim tabiki sos yada yağ katmadım makarnaya ara öğünde bir incir ve yeşil çay bugün kendimi çok hasta hissediyorum spor yapamıycam galiba birazdan bir neskafe içerim kremasız şekersiz akşam yemeğini karar veremedim henüz

tamam o zaman, seni de ekliyorum, haftaya görebilirsin kendini..
istersen çizelgeye göre hafta hafta kilonu tuttuysan, öncekileri de yollarsan onları da eklerim listeye..
devam ederim diyorsan edersin canım, söylediklerimi şahsına alınma ama çok var beni de listeye ekleyin deyip bir daha görünmeyenler..ben de emek harcıyorum sonuçta, boşa gittiği zaman insan kendini köttü hissediyor..

Müthiş bir motivasyonsuzluk içindeyim kızlar...

Haziranın 12'sine kadar beni çok yoğun ve yorucu günler bekliyor.O tarihe kadar yapmam gereken o kadar ço şey varki
sanırım bu yüzden,kilo olayına konsantre olamıyorum.Bir de herhalde yaşdan dolayı gramları çok zor atıyorum üzerimden ve bu da beni yıldırıyor.
Halbuki 3 sene önce ben de gün gün kilo verirdim ya.Offf bilmiyorum herşeyi bırakasım var içimde..

Bir de hani zayıflama çayı sormuştum ya size,eskiden 5'i bir yerde çayları falan vardı,onun gibi bir şeyleri kastetmiştim ben,sanırım modası geçmiş artık,hiç kullanan bulamadım..Neyse öğlende azıttım gene,dışarıdaydım burger menü yedim..Kızın bana çokkk kızın..of offff puf pufffff

lunacım sakin ol.neden motivasyonsuzluk içinegirdin..ben 7 haftaya yakın 60larda direndim. üstelik ben spor da yapıyordum.
spor yapıyorsan kendine güven, motivasyonun bozulmasın, emin ol vereceksin kilo..
şu burger menü yemeyi bırak ama öncelikle.
tuzu çok kullanıyor musun bilmiyorum ama tuzu da kesmelisin. kesemiyorsan azalt, bir süre sonra tuzu aramazsın.

kalsiyum al.
günde 2 bardak iç sütü bakalım.1 hafta dene bakalım değişim olacak mı..

Sağol maximacığım..Evet süt içeyim çok doğru söylüyorsun,deneyeceğim kesinlikle..

Canım ayda yılda bir yerim burgeri,bu gün de sabahtan kafam bozuktu yedim gitti.Akşama dikkat edicem ama..

Tuz konusunda ise inan çok dikkatliyim hatta evdekileri bile uyarıyorum sürekli ama sporu düzenli yapamıyorum şu sıralar,dedim ya çok yoğunum bugünlerde hiç fursat bulamıyorum..Toparlamalıyım kendimi biliyorum,offf şu oğlanın sünneti bir geçse,çok stresliyim bu yüzden...

karnım ağrıyooooo malum dönemlerden nefret ediyorum

sabah kahvaltımız:2dilim ekmek ,biraz reçel,kk peynir,1 çatal kaymak,yarım salatalık,çay
sabah kahvaltımızı geç yaptık.1 gibi

o yüzden şimdilik bişey yemiyorum.pazara gidip gelcez.dönüşte de akşam yemeğiyle birleştiririm artık.akşama da ıspanak yiyeceğiz.

hiç yeme burger.salata ye :)

tuz konusunda dikkatliysen tamamdır,
yoğunluklar geçer nasılsa, sakinleşirsin.
ne zaman sünnet olacak oğluşun, ay kıyamam yaa:)

ama motivasyonunu bozma tamam

ıspanak mı bayılırım

geçmiş olsun bu arada..ben de nefret ediyorum o dönemden

Teşekkür ederim canım.
2,5 ayda verdim canım. Şimdi de kalan 3 kiloyu vermeye çalışıyorum.
Darısı senin başına...

İnanmıyorummmmmm nasıl bir tempoyla spor kac saat yapıyordun yada ıctıgın caylar falan var mı gerçekten şoktayım su an çok iyi başarmışsın 3 kılo senın ıcın hıc bırseydır artık :)))

slm kızlar nasılsınız ben 1 kilo daha vermişim vee 59.2 olmuşum cokk mutluyumm darisi başınızaa kacamaklarım oldugu haldee verdimm ...

akşam yemeğim haşlanmış tavuk göğsü,bol salata belki daha sonra sütte içerim başka bişey yemiycem bugün inşalllah

İlk elma sirkeli suyumu içtim çok kötü bir tadı var Yanlız ılık suya tam dolu dolu bir yemek kaşığı koymadım ilk içtiğim için birazcık daha az koydum ama çokta az değil ve bal koymadım yarın öyle deneyeceğim. Bir de bunu tok mu aç mı içmeliyim?

sormayın kızlar dün giremedim yatma vaktine kadar yaprak sardım ertesi gün yani bugün pişirdim.ama...iyice zıvanadan çıktım dayanamadım zeytinyağlı yaprak dolmadan 10 kadar yedim yani hepsini aynı anda değil de birazını oğluşum yerken birazını da eşim yerken yedim yani sonuçta yedim sonra kalorisinr-e baktım dünya başıma yıkıldı menüyü görünce anlayacaksınız.bu dolmalar diyetimin katili oldu

kahvaltı
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[12] Domates 2 ADET 28
[13] Semizotu 5 GRAM 1.6
[14] Maydanoz 3 gr 1.2
[15] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[1[8] Doygun Tam Buğday Ekmek 80 GRAM 154.46] yumurta 1 adet 80
ara

[9] First Sensations Gece Düşü (nane aromalı) Sakız 2 ADET 5.4
[10] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[6] Zeytinyağlı Yaprak Dolma 3 ADET 187.5
[7] Zeytinyağlı Yaprak Dolma 10 ADET 625

[4] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[5] Semizotu Salatası 1 PORS.(80GR) 20 ikisini karıştırdım

[1] Yoğurt (tam yağlı) 10 GRAM 6.8
[2] Doygun Tam Buğday Ekmek 20 GRAM 38.6
[3] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
] Eti Form Çörekotlu Kepekli Bisküvi 3 ADET 43.5

toplam 1599,06

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…