Günaydın kızlaaaar
ben 57,6 kiloyum
geçen cumadan bu yana 1,9 kilo vermişim yaaaa holleey
artık kilo vereye başladım demek ki, yaptığım her spor kilodan gidiyor yaşasıın
ecuscum bu hafta ben de yapıcam ondan .umarım işe yarar.:118:youtube a core rhythms full workout yaz cnm çıkıo.
ya bende hergün tartılıyorum ama hergün 40 defa tartılıyorum su içince yemek yiyince gece yatmadan derken kaç defa tartıldığımı sayamadım bile ama bu tartılmalar moralimi bozuyo bugün karar verdim sadece haftada bir tartılcam, inşallah bir hafta dayanabilirim
Günaydın kızlaaaar
ben 57,6 kiloyum
geçen cumadan bu yana 1,9 kilo vermişim yaaaa holleey
artık kilo vereye başladım demek ki, yaptığım her spor kilodan gidiyor yaşasıın
ecuscum bu hafta ben de yapıcam ondan .umarım işe yarar.:118:youtube a core rhythms full workout yaz cnm çıkıo.
ya bende hergün tartılıyorum ama hergün 40 defa tartılıyorum su içince yemek yiyince gece yatmadan derken kaç defa tartıldığımı sayamadım bile ama bu tartılmalar moralimi bozuyo bugün karar verdim sadece haftada bir tartılcam, inşallah bir hafta dayanabilirim
Kızlar ya siz hangi tartıları kullanıyorsunuz ?
Yani şu yağ / su ölçen tartılardan var mı ?
Fırsat kovala diye bir site var orda miras marka baskül var 52 tl.ye onu alsam mı diye soruyorum.
Ya da istanbulda nereden alabilirim bu türlü tartıları bulabileceğim bir yer söylerseniz çok sevindirik olacağım.
bu gün yediklerim:
sabah 1 yumurta ,4 cherry,1 2 dilim peynir
arada yeşilçay,
öğlen 4 yemek k.fasulye ve cacık ve yarım dilim ıslak kek
arada3 tane küçük galeta.
akşam 2 kaşık yemek ve ton balıklı salata.
:44:kızlar ya ben çok mu yiyorum.hep aç geziyorum desem olacak yani .4.30 gibi yedim akşam yemeğimi ve şuanda açımmm.
Bu gün yediklerimi yazarsam beni guruptan atarsınız herhalde.
O yüzden bugün menü vermeyeceğim..(siz anladınız onu)
Ammaa bir saat leslie mi yaptım..Tek tesellim bu..
lunacım arada olur böyle şeyler :)
ben bugün vücut analizi yapan baskülü bimde gördüm hemde 19.90 lira
akşam yemeği olarak peynir,salatalık,domates,yarım dilim kepek ekmeği,bol erik,iki kayısı yedim artık başka bişey yemem umarım bugün
Evet bim'de vardı ama bitirmişler piranalar
Akşam yemeği süper olmuş,hafif meyve sebze...
Ben de bugün acayip yağmura yakalandım kızlar,
Mecburen bir pastaneye sığındım ve simit yedim. Yapacak bişey yok..
Gezin tabi canim tabi. Ne guzel:) nasil affettirdi canım kendini?yok canım dönmedık eşımde burda senelık iznını burda gecırecegız gezıyoruz valla orası senın burası benım bende senı kocaman opuyorum:)bu arada nesfıt ne oldu
evet haberlerde gördüm bende her yeri sel götürmüş,sadece simit yediysen iyi,
arkadaşlar şimdi bakıyordum diyetlere tavuk ve salatayla yapılan diyeti deneyeniniz varmı ben et ve yumurta hiç sevmiyorum mecburiyetten yiyorum yada yemeye çalışıyorum diyelim ama tavuk salata diyetiyle kilo verende çokmuş siz denediyseniz kaç kilo verdiniz
Bende alsam aslinda su baskullerden iyi olurdu. Neyse kalmamistir zaten:)Evet bim'de vardı ama bitirmişler piranalar
Akşam yemeği süper olmuş,hafif meyve sebze...
Ben de bugün acayip yağmura yakalandım kızlar,
Mecburen bir pastaneye sığındım ve simit yedim. Yapacak bişey yok..
merhaba kızlar...kilo bildirim yapıyoruz cumalrı sanırım takımlarda olduğu gibi...ben geçen cumadan bu yana 600gr vermişim.....57.9 çıktım...bugün çok yoğun bi gün geçirdim ve yediklerime dikkat edemedim....oğlum ufak bi kaza geçirdi...acile falan gittik..neyse şimdi iyi..yarın kaldığım yerden devam...gitsin kilolar yavaş yavaş da olsa...sağlıkla zayıflayalım...bugün hastanede bi keza daha anladım..sağlık en büyük varlık...öpüldünüz
merhaba kızlar...kilo bildirim yapıyoruz cumalrı sanırım takımlarda olduğu gibi...ben geçen cumadan bu yana 600gr vermişim.....57.9 çıktım...bugün çok yoğun bi gün geçirdim ve yediklerime dikkat edemedim....oğlum ufak bi kaza geçirdi...acile falan gittik..neyse şimdi iyi..yarın kaldığım yerden devam...gitsin kilolar yavaş yavaş da olsa...sağlıkla zayıflayalım...bugün hastanede bi keza daha anladım..sağlık en büyük varlık...öpüldünüz
evet haberlerde gördüm bende her yeri sel götürmüş,sadece simit yediysen iyi,
arkadaşlar şimdi bakıyordum diyetlere tavuk ve salatayla yapılan diyeti deneyeniniz varmı ben et ve yumurta hiç sevmiyorum mecburiyetten yiyorum yada yemeye çalışıyorum diyelim ama tavuk salata diyetiyle kilo verende çokmuş siz denediyseniz kaç kilo verdiniz
Bende alsam aslinda su baskullerden iyi olurdu. Neyse kalmamistir zaten:)
Canim simit yediysen sorun yok:)
Mecburiyetten yemissin zaten:)
Normalde sadece yoğurt yiyecektim o yüzden çok fazla geldi kalori olarak
Bu arada fırsatkovala.com'da 52 tl.ye yağ/suyu da ölçen dijital baskül var. Kargoyla beraber 60 felan olur heralde.
135'ten inmiş.
Markası miras'mış. Sizce güzelmidir ?
eliptik bisiklet uzy yürüyüşüde deniyor omu çok yer kaplar oda herhalde koşu bandı gibi ama tüm vücudu çalışıtırıyordur oda, benimde canım sıkıldı kızım uyudu eşim maçta mekik çektim biraz twist yaptım keşke her sabah akşam 50-100 mekik çeksem şu koca göbekten kurtulurdum kızım 4 yaşına geldi nerdeyse ben hala yeni doğum yapmış gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?