60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlaaaar
ben 57,6 kiloyum
geçen cumadan bu yana 1,9 kilo vermişim yaaaa holleey
artık kilo vereye başladım demek ki, yaptığım her spor kilodan gidiyor yaşasıın

ayyyyyyyyyyyyyy cok güzel vermişsin yaaa ben de ben de ben de vermek istiyorummmm.ya sadece 600 gr vermişim ben

youtube a core rhythms full workout yaz cnm çıkıo.
ecuscum bu hafta ben de yapıcam ondan .umarım işe yarar.:118:

dur kız naptın birden bire günde bire indirirsen şoka girmeyesin en iisi tartıyı biraz kenar bi yere koymak canım, koridora koymuştum be o zaman öyleydim.en iisi haftada bi r ama ne ben de hergün çıkıyorum:26:

bu gün yediklerim:

sabah 1 yumurta ,4 cherry,1 2 dilim peynir
arada yeşilçay,
öğlen 4 yemek k.fasulye ve cacık ve yarım dilim ıslak kek
arada3 tane küçük galeta.
akşam 2 kaşık yemek ve ton balıklı salata.
:44:kızlar ya ben çok mu yiyorum.hep aç geziyorum desem olacak yani .4.30 gibi yedim akşam yemeğimi ve şuanda açımmm.

Günaydın kızlaaaar
ben 57,6 kiloyum
geçen cumadan bu yana 1,9 kilo vermişim yaaaa holleey
artık kilo vereye başladım demek ki, yaptığım her spor kilodan gidiyor yaşasıın

ayyyyyyyyyyyyyy cok güzel vermişsin yaaa ben de ben de ben de vermek istiyorummmm.ya sadece 600 gr vermişim ben

youtube a core rhythms full workout yaz cnm çıkıo.
ecuscum bu hafta ben de yapıcam ondan .umarım işe yarar.:118:

dur kız naptın birden bire haftada bire indirirsen şoka girmeyesin en iisi tartıyı biraz kenar bi yere koymak canım, koridora koymuştum be o zaman öyleydim.en iisi haftada bi r ama ne ben de hergün çıkıyorum:26:

bu gün yediklerim:

sabah 1 yumurta ,4 cherry,1 2 dilim peynir
arada yeşilçay,
öğlen 4 yemek k.fasulye ve cacık ve yarım dilim ıslak kek
arada3 tane küçük galeta.
akşam 2 kaşık yemek ve ton balıklı salata.
:44:kızlar ya ben çok mu yiyorum.hep aç geziyorum desem olacak yani .4.30 gibi yedim akşam yemeğimi ve şuanda açımmm.

Bütün diyetisyenler her gün tartılmanın sakıncalı olduğunu söylüyor..Sonuçta gün içinde dalgalanmalar oluyor bu da insan psikolojisini ve doğal olarak da motivasyonu bozuyormuş..

Benimki de Simbo dijital..Kilo dışında vücut kitle indeksini,suyu falan da ölçüyor galiba.Çünkü bir kaçtane değeri arka arkaya veriyor.
(Kilo kısmından başka bir yeriyle ilgilenmediğim ortada)

Ben çok memnunum ve öyle farklı farklı ölçüm falan yapmıyor.

Bu tür tartıları AVM lerdeki elektronik mağazalarda kolaylıkla bulabilirsin.

Ben 29 Tl'ye Migrostan almıştım.İndirimdeydi..

Bunu neresi fazla,acıkmanın sebebi akşamı erken yemen,acıkman çok normal..

Light sütün falan varsa iç,çok iyi iştah kesiyor..

Bu gün yediklerimi yazarsam beni guruptan atarsınız herhalde.

O yüzden bugün menü vermeyeceğim..(siz anladınız onu)

Ammaa bir saat leslie mi yaptım..Tek tesellim bu..

Evet bim'de vardı ama bitirmişler piranalar
Akşam yemeği süper olmuş,hafif meyve sebze...

Ben de bugün acayip yağmura yakalandım kızlar,
Mecburen bir pastaneye sığındım ve simit yedim. Yapacak bişey yok..

evet haberlerde gördüm bende her yeri sel götürmüş,sadece simit yediysen iyi,
arkadaşlar şimdi bakıyordum diyetlere tavuk ve salatayla yapılan diyeti deneyeniniz varmı ben et ve yumurta hiç sevmiyorum mecburiyetten yiyorum yada yemeye çalışıyorum diyelim ama tavuk salata diyetiyle kilo verende çokmuş siz denediyseniz kaç kilo verdiniz

yok canım dönmedık eşımde burda senelık iznını burda gecırecegız gezıyoruz valla orası senın burası benım bende senı kocaman opuyorum:)bu arada nesfıt ne oldu
Gezin tabi canim tabi. Ne guzel:) nasil affettirdi canım kendini?

Bu arada nesfiti biraktim canım ben yapamadim ya:)

Cambaz ben böyle bir diyet hiç denemedim ama dışarı çıktığım zaman genelde

Burger Kingdeki Burger Delight Chicken yiyorum.

Yeşilliklerin üstüne 4 parça ızgara (bana daha çok haşlama gibi geliyor) tavuk koyuyorlar.Müthiş tok tutuyor.

Ama sürekli aynı yiyecekle diyet yapmak bana doğru gelmiyor..

merhaba kızlar...kilo bildirim yapıyoruz cumalrı sanırım takımlarda olduğu gibi...ben geçen cumadan bu yana 600gr vermişim.....57.9 çıktım...bugün çok yoğun bi gün geçirdim ve yediklerime dikkat edemedim....oğlum ufak bi kaza geçirdi...acile falan gittik..neyse şimdi iyi..yarın kaldığım yerden devam...gitsin kilolar yavaş yavaş da olsa...sağlıkla zayıflayalım...bugün hastanede bi keza daha anladım..sağlık en büyük varlık...öpüldünüz

Bende alsam aslinda su baskullerden iyi olurdu. Neyse kalmamistir zaten:)

Canim simit yediysen sorun yok:)
Mecburiyetten yemissin zaten:)

Çok geçmiş olsun canım..

Verdiğin kilolar için de

çok geçmiş olsun egelifatoş inşallah önemli bişeyi yoktur oğlunun, bende kucağıma çay döktüm kızlar bu akşam neyseki ılımış beklerken yoksa çok fena yanacaktım korktum

Geçmiş olsun canım. inşallah ciddi birşey değildir.
600 gr. için de tebrik ederim canım.
Bu hafta herkes güzel kilolar vermiş , ben hariç...

Ben seviyorum aslında yumurtayı , işe haşlayıp götürsem bazen yemek yerine yesem öğlenleri felan, hem de tok tutar.
Ben tek tip diyetlere karşıyım. Bir de son zamanlarda tavuk'u kötülüyorlar iyice soğudum tavuktan..

Akşam yemeği yerine yedim işte simiti. Yanına da krem peynir yedim. 300 + 30 kal. felan 330 kalori felan olmuştur akşam yemeğim. Normalde yoğurt felan yiyecektim sadece...
Neyse sağlık olsun. Nasıl da acıkmışım hem :26:
Bugünlerde iştahım mı açıldı nedir , birazdan sinirden yedim...

Bana tekrar motive lazım kızlar yaaaa,
Eliptik bisiklet mi alsam napsam :44:
Akşamları artık o videoları açıp egzersiz yapamaz oldum. Çok yorgun hissediyorum kendimi.
Tam kilo verdikten sonra da bir kenara atarsam kocaman aleti diye çekiniyorum. Bir o eksikti evin içinde.

Eliptik bisikleti olan var mı arkadaşlar ?

eliptik bisiklet uzy yürüyüşüde deniyor omu çok yer kaplar oda herhalde koşu bandı gibi ama tüm vücudu çalışıtırıyordur oda, benimde canım sıkıldı kızım uyudu eşim maçta mekik çektim biraz twist yaptım keşke her sabah akşam 50-100 mekik çeksem şu koca göbekten kurtulurdum kızım 4 yaşına geldi nerdeyse ben hala yeni doğum yapmış gibiyim

Bende alsam aslinda su baskullerden iyi olurdu. Neyse kalmamistir zaten:)

Canim simit yediysen sorun yok:)
Mecburiyetten yemissin zaten:)

Normalde sadece yoğurt yiyecektim o yüzden çok fazla geldi kalori olarak

Bu arada fırsatkovala.com'da 52 tl.ye yağ/suyu da ölçen dijital baskül var. Kargoyla beraber 60 felan olur heralde.
135'ten inmiş.
Markası miras'mış. Sizce güzelmidir ?

Ben ilk defa duyuyorum bu markayı...

Yok canım uzay yürüyüşü farklı.
koşu bandı gibi yer kaplıyor canım. Arkadaşlar da gördüm. Koşu bandı mı alsam acaba diyorum ama koşu bandından daha iyi gibime geliyor eliptik bisiklet..
Bilmiyorum kilo verme sonrasında da koruma amaçlı arada kullanırmıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…