60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben.
bi kere satıcı seni tava getirmiş.
koşu bandında insan yürürken bile dinleniyor diye bir şey yok.
4 hızında yarım saat yürüsem bile -ki bu çok yavaş bir hız, normal yürüme olarak sayılabilir- sürekli aynı tempoda olduğu için yoruluyorsun.
ki hızlı tempo ve koşu kilo verme için daha ideal.
koşu bandı daha pahalı, tabi ki sana koşu bandını satmak isteyecektir.

eliptik bisiklete gelince, kas derken ne kadar kas olacağını umuyorsun esenrüzgarcım?
yürümek de en çok bacak kaslarını güçlendirir, ki ben koşuyorum bile, kaç aydır basenlerim bile eriyemedi ki kas oluşsun.
hem kas denince neden bu kadar ürküyosunuz anlamıyorum, televizyonlarda görüdüğü gibi vücut geliştirmecilerin kas oranı gibi bir kas olamaz bizde önce bunu sabitleyin kafanızda.

koşu bandı kullanan biri olaraktan KEŞKE ELİPTİK BİSİKLET ALSAYDIM diyorum.

bisiklette öyle kas da kolay kolay olmaz, hem olsa bile bacağın kalın değil ince görünür, kas sarkan bir şey değil.

tam tersi ben de kas istiyorum bacağımda.
bunun için çoook çalışmam lazım çok, öyle eliptik bisikleti iki çevirdim mi olmaz kas.

Canim cuma gunleri sabah ac karnina tartilip kilomuzu buraya yaziyoruz maximaculpa da cizelgemiZi yapiyor:) ilk defa girecekseniz boy yas baslangic kilosu ve hedef kilonuzu maximaculpaya bildirin. Ozel msj atabilirsiniz yada buraya yazabilirsiniz.

çok teşekkürler :) ben sabah yazamam okula gidiyorum ama öğlen yazarım kilomu,benide ekleyin listeyee dün çok az yedim midemi küçültmek için ve bol bol yeşil çay mate biberiye çayı içtim akşam da eğlenmeye gittik hopladım zıpladım sabah tartıldım 63.9 gösteriyo :)))

eveeet hanımlarr gün gelip ' 1 ayda 10 kilo verdim' başlıklı bir konu açmak için bismillah diyorum ve aranıza girmek istiyorum.. cuma olmasa da özelliklerimi söyliym.. hadi hayırlısı artık
Boy: 157
kilo :68.1

ay gece gece güldürdün beni bide işin o boyutu var apartmanda yaşayanlarda daha çok sıkıntı oluyo benim de eşim dedi alsak da ses olmaz mı dedi, ne kadar internette sesi düşük de yazsa baya duyuluyomuş.

Zuzucum ben apartmanda koşu bandına karşı değilim ,sadece yapacağın saate dikkat etmeli insanlar.

Akşam olsa bile makul saatlerde olmalı,insanlar yastığa başına koyduğu saatlerde başlıyorlar ya...

Ben de bir ara AB ROCKET yapıyordum.Düşün onun ileri geri hareketlerini yaparken yaylarının çıkarttığı gıcırdama sesini bile sorun yapıyordum kendime,birileri rahatsız oluyor mudur diye..

Bir yemek kaşığı fazla zaten,midene dokunur.

Ben sıcağa yakın ılık suya (su soğuğa yakınsa daha zor içiyorum)
2 tatlı kaşığı kadar koyuyorum,bal koymuyorum..

Son düzenleme:
Selam Kızlar
İnşallah güzelce gidiyordur kilolar:)
Hafta sonu yine şaşıyor düzen kahvaltı öğleyi buluyor
Spora da zaman kalmıyor hafta içi telafi ederiz artık.

şu anda iyi gidiyorum kaçamak yok.ama oğluma kağıtta kek yaptım inşallah yemem bunun için irademle savaş yapıyprum resmen 1 dilim sade kek olarak baktım kalorisine 146 akşam yiyeceklerimi hesaplayınca almam gereken kalori doluyor ha kızlar birde sabah sirkeli su olayını denedim ben yapamıycam ılık su daha sabah yarım saat internetten göbek ve basen eritici hareketler bulup onları yaptım.bu arada bişey farkettim önceden mekik çekerken nerdeyse hiç kalkamıyordum şimdi baya kalkabiliyorum demek ki göbüş yavaş yavaş inceliyor.ordaki bir uzman hareketleri hızlı yapmak önemli değil gdoğru yapmak önemli dedi neyse hareketlerin üzerine aç karnına yeşilçay içtim yarım saat sonra da kahvaltı yaptım menümün hepsini akşam toptan gireceğim hepinize mutlu pazarlar......

Merhaba Kızlar,
Sabah sınavım olduğu için şimdi yazabiliyorum. Hava kapalı , uykuluyum... Oğlanı memeden kesmeye çalışıyorum. Bugün de erken kalktım sınavdan dolayı. Hepsi bir arada...
Sabah sınava giderken küçük bir dilim börek ile kek yedim ama tartı 52.7 gösterdi :)
Şimdi biraz tartıda çıkabilirim geldim kahvaltı yaptım. Reçelli, ballı , peynirli , yumurtalı. Haftaiçi pek kahvaltı yapamadığım için...

Evet öyle diyorlar ama eşim de kullanırım ben dedi. Bir de yürüyüş ya, insan sıkıldığı zamanlarda yapar. Zaten hergün yapmayı düşünmüyorum. Haftada 2-3 kere yapmak ideal olanıymış.

Canım benim, bizzat üzerine çıktım denedim ikisinin de. Eliptik bisikletin en düşüğünde bile zorlanıyorsun ve dizlerimin ağrıyabileceğini hissettim. Adamın kastettiği şuydu. Eliptik bisikletten sonra mecburen dinlenmen gerek, hakkaten yorar (Ben birkaç dakika denedim ve gördüm, satıcının demesine gerek yok yani) ama koşu bandı bildiğimiz yürüme yani ne kadar yorabilir ki. Ben alışveriş merkezine gittiğimde (ki alışveriş merkezlerinde metaller olduğu için daha çok yoruluyorsun) saatlerce (4-5 saat) yürüyorum hiç oturmadan.

Bilmiyorum spor olaylarını ve egzersiz olaylarını ne kadar biliyorsunuz? Öyle pat diye koşulmuyor ,önce yürünüyor sonra hızlı tempo (koşu veya yürüme) sonra tekrar yavaş yapılıyor. Bir de koşu kilo verme için ideal değil, kas yapmak istiyorsan ideal. Hızlı tempolu yürümek ideal olanı. Ama arada koşmak tekrar hızlı tempolu yürümek ve sonrasında daha yavaş yürümek gerekli. Böyle programlar var farklı amaçlı.
Kas yapmak diye bir şey var canım. Ben öyle aletli birşey yapmadığım halde, sadece leslie ile yürüyüş , dans vs. tarzı şeyler yaptığım halde bacaklarım kas yaptı diyebilirim. Madonnanın bacaklarına dönecek yakında

Öyle iki çevirdin mi kas olmaz belki ama 1 saat aralıksız bacak çalışırsan, eliptikte 1 saat yürü ve gör nasıl kas yapıyorsun :)

Bir yemek kaşığı fazla zaten,midene dokunur.

Ben sıcağa yakın ılık suya (su soğuğa yakınsa daha zor içiyorum)
2 tatlı kaşığı kadar koyuyorum,bal koymuyorum..

Canım 1 tatlı kaşığı yeter bir de midene dokunmasını istemiyorsan 1 tk. bal da koy.
Ben yaklaşık 2 aydır içiyorum o şekilde.

esenrüzgarcım sen bilirsin, karar senin tabi ki.
ben koşu bandından pişman olduğumu belirttim altını çizerek.

merhaba kızlar bugün hafta sonu kaçamaklar olağan bugün izin verdim ben kendime, sabah kahvaltıda 1 k.k. peynir,3 siyah zeytin,1,5 dilim çavdar ekmeği,2 çay kaşığı reçel ve çay içtim ara öğün yemedim,öğlen dışarıdaydık kızıma çorba içirdim bende biraz içtim köfte ekmek yiyordu eşim yarım köfte ve yarım dilim ekmek yedim tatlı yedi onlar bende iki minik ısırık aldım, ara öğünde 5 fındık,3 badem,1 kayısı,1 kuru erik yedim şimdi yeşil çay içiyorum ammmma akşama pizza yapıcam artık dayanamıyorum rüyamda görüyorum hep

1 ayda 10 kg ? hedef büyükmüş...başarılar..

146 fena değil, daha fazla sanıyordum, aklımda olsun..

bugünkü menüm:
sabah 4-5 burçak bisküvi, yarım bardak süt (sınav vardı, vakit yoktu)
öğlen 1,5 kara fırın simidi
akşam henüz yemedim ama kabak + yoğurt var evde...belki acıkısam elma eklerim...evde kaçamak yapacak bişey yok(kek, börek,çikolata,cips vs)...isyandalar eşim ve oğlum:)

bu arada 3 kg verdim başladığımdan diye ödül olarak bluz ve babet aldım, çok güzeller...her 3 kg verdiğimde ödüllerndirmeyi düşünüyorum kendimieşim de yine alışveriş için bi bahane buldun diye tebrik etti beni:)

selam.ben 22 yasindayim boyum1.60ve kilom 62.zayiflamayi cok istiyorum ama diyet yapmaktan sikildim sporlada hic aram yok zaten bu gune kadar yaptigim diyetler cok zor ve hic zayiflayamadim.lutfen yardimci olun.kolay ve gercekten zayiflaya bilecegim bir diyet yaza bilirmisin.

benim eşim de genelde bir sebep bulduğumdan ötürü tebrik eder beni :)
güle güle giy cicilerini

kızlar az önce 1 saat zumba yaptım, süpermiş ya

bende 1 saat zumba yaptım diyince baktım googledan ama o dansı bir saat yapmak imkansız gibi çok hareketli ben farklı bişeye baktım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…