- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
Kızlar koşu bandı almayı düşünüyorum ben...
Eliptik bisiklet mi alsam diye gittim ama koşu bandı daha iyi dediler. Ben de öyle düşünüyorum.
Günde yarım saat yürüsem bile yeter diye düşünüyorum.
En güzeli yürümek zaten.
Öğle aralarında yürüyorum ama o tam bir yürüme olmuyor.
Akşam gelince de hiç spor yapmamaktansa koşu bandında en az yarım saat yürürüm daha iyi.
Kilo verdikten sonra da haftada 2-3 defa yapsam güzel olur diye düşünüyorum.
Eşim de heveslendi, öyle yaparız.
Aranızda koşu bandını kullanan var mı ?
Canim cuma gunleri sabah ac karnina tartilip kilomuzu buraya yaziyoruz maximaculpa da cizelgemiZi yapiyor:) ilk defa girecekseniz boy yas baslangic kilosu ve hedef kilonuzu maximaculpaya bildirin. Ozel msj atabilirsiniz yada buraya yazabilirsiniz.
ay gece gece güldürdün benibide işin o boyutu var apartmanda yaşayanlarda daha çok sıkıntı oluyo benim de eşim dedi alsak da ses olmaz mı dedi, ne kadar internette sesi düşük de yazsa baya duyuluyomuş.
eveeet hanımlarr gün gelip ' 1 ayda 10 kilo verdim' başlıklı bir konu açmak için bismillah diyorum ve aranıza girmek istiyorum.. cuma olmasa da özelliklerimi söyliym.. hadi hayırlısı artık
Boy: 157
kilo :68.1
İlk elma sirkeli suyumu içtim çok kötü bir tadı varYanlız ılık suya tam dolu dolu bir yemek kaşığı koymadım ilk içtiğim için birazcık daha az koydum ama çokta az değil ve bal koymadım yarın öyle deneyeceğim. Bir de bunu tok mu aç mı içmeliyim?
cnm bende geçen gün koşu bandı almak için çok heveslendim çok araştırdım, ama her yerde yazan aynı ilk ay hevesle yürüyosunuz ondan sonra bi kenarda kalıyo boş boş yer kaplıyo yazmışlar nerdeyse herkes aynı şeyleri yazmış ben de çok çabuk sıkılacağımı tahmin ederek o kadar parayı sıkılmak için vermeyeyim dedim. eğer sen hiç sıkılmam sonuna kadar her gün düzenli olarak kullanırım diyosan bence de koşu bandı al, eliptik bisiklet sadece bacak ve kalça için.
ben.
bi kere satıcı seni tava getirmiş.
koşu bandında insan yürürken bile dinleniyor diye bir şey yok.
4 hızında yarım saat yürüsem bile -ki bu çok yavaş bir hız, normal yürüme olarak sayılabilir- sürekli aynı tempoda olduğu için yoruluyorsun.
ki hızlı tempo ve koşu kilo verme için daha ideal.
koşu bandı daha pahalı, tabi ki sana koşu bandını satmak isteyecektir.
eliptik bisiklete gelince, kas derken ne kadar kas olacağını umuyorsun esenrüzgarcım?
yürümek de en çok bacak kaslarını güçlendirir, ki ben koşuyorum bile, kaç aydır basenlerim bile eriyemedi ki kas oluşsun.
hem kas denince neden bu kadar ürküyosunuz anlamıyorum, televizyonlarda görüdüğü gibi vücut geliştirmecilerin kas oranı gibi bir kas olamaz bizde önce bunu sabitleyin kafanızda.
koşu bandı kullanan biri olaraktan KEŞKE ELİPTİK BİSİKLET ALSAYDIM diyorum.
bisiklette öyle kas da kolay kolay olmaz, hem olsa bile bacağın kalın değil ince görünür, kas sarkan bir şey değil.
tam tersi ben de kas istiyorum bacağımda.
bunun için çoook çalışmam lazım çok, öyle eliptik bisikleti iki çevirdim mi olmaz kas.
Bir yemek kaşığı fazla zaten,midene dokunur.
Ben sıcağa yakın ılık suya (su soğuğa yakınsa daha zor içiyorum)
2 tatlı kaşığı kadar koyuyorum,bal koymuyorum..
1 ayda 10 kg ? hedef büyükmüş...başarılar..eveeet hanımlarr gün gelip ' 1 ayda 10 kilo verdim' başlıklı bir konu açmak için bismillah diyorum ve aranıza girmek istiyorum.. cuma olmasa da özelliklerimi söyliym.. hadi hayırlısı artık
Boy: 157
kilo :68.1
şu anda iyi gidiyorum kaçamak yok.ama oğluma kağıtta kek yaptım inşallah yemem bunun için irademle savaş yapıyprum resmen 1 dilim sade kek olarak baktım kalorisine 146 akşam yiyeceklerimi hesaplayınca almam gereken kalori doluyor ha kızlar birde sabah sirkeli su olayını denedim ben yapamıycam ılık su daha sabah yarım saat internetten göbek ve basen eritici hareketler bulup onları yaptım.bu arada bişey farkettim önceden mekik çekerken nerdeyse hiç kalkamıyordum şimdi baya kalkabiliyorum demek ki göbüş yavaş yavaş inceliyor.ordaki bir uzman hareketleri hızlı yapmak önemli değil gdoğru yapmak önemli dedi neyse hareketlerin üzerine aç karnına yeşilçay içtim yarım saat sonra da kahvaltı yaptım menümün hepsini akşam toptan gireceğim hepinize mutlu pazarlar......
bu arada 3 kg verdim başladığımdan diye ödül olarak bluz ve babet aldım, çok güzeller...her 3 kg verdiğimde ödüllerndirmeyi düşünüyorum kendimieşim de yine alışveriş için bi bahane buldun diye tebrik etti beni:)
benim eşim de genelde bir sebep bulduğumdan ötürü tebrik eder beni :)
güle güle giy cicilerini
kızlar az önce 1 saat zumba yaptım, süpermiş ya
maxima googleye zumba yazıyorum bir sürü şey çıkıyor .Hangisini yapıyorsun sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?