60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sormayın kızlar dün giremedim yatma vaktine kadar yaprak sardım ertesi gün yani bugün pişirdim.ama...iyice zıvanadan çıktım dayanamadım zeytinyağlı yaprak dolmadan 10 kadar yedim yani hepsini aynı anda değil de birazını oğluşum yerken birazını da eşim yerken yedim yani sonuçta yedim sonra kalorisinr-e baktım dünya başıma yıkıldı menüyü görünce anlayacaksınız.bu dolmalar diyetimin katili oldu

kahvaltı
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[12] Domates 2 ADET 28
[13] Semizotu 5 GRAM 1.6
[14] Maydanoz 3 gr 1.2
[15] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[1[8] Doygun Tam Buğday Ekmek 80 GRAM 154.46] yumurta 1 adet 80
ara

[9] First Sensations Gece Düşü (nane aromalı) Sakız 2 ADET 5.4
[10] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[6] Zeytinyağlı Yaprak Dolma 3 ADET 187.5
[7] Zeytinyağlı Yaprak Dolma 10 ADET 625

[4] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[5] Semizotu Salatası 1 PORS.(80GR) 20 ikisini karıştırdım

[1] Yoğurt (tam yağlı) 10 GRAM 6.8
[2] Doygun Tam Buğday Ekmek 20 GRAM 38.6
[3] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
] Eti Form Çörekotlu Kepekli Bisküvi 3 ADET 43.5

toplam 1599,06

sormayın kızlar dün giremedim yatma vaktine kadar yaprak sardım ertesi gün yani bugün pişirdim.ama...iyice zıvanadan çıktım dayanamadım zeytinyağlı yaprak dolmadan 10 kadar yedim yani hepsini aynı anda değil de birazını oğluşum yerken birazını da eşim yerken yedim yani sonuçta yedim sonra kalorisinr-e baktım dünya başıma yıkıldı menüyü görünce anlayacaksınız.bu dolmalar diyetimin katili oldu

kahvaltı
[12] Domates 2 ADET 28
[13] Semizotu 5 GRAM 1.6
[14] Maydanoz 3 gr 1.2
ara

toplam 1599,06

kahvaltı
[12] Domates 2 ADET 28
[13] Semizotu 5 GRAM 1.6
[14] Maydanoz 3 gr 1.2
ara

toplam 1599,06

kahvaltı
[12] Domates 2 ADET 28
[13] Semizotu 5 GRAM 1.6
[14] Maydanoz 3 gr 1.2
ara

toplam 1599,06

Sabah:

1kk kadar beyaz peynir
1 yumurta
2 siyah zeytin
2 dilim light ekmek
2 domates
4 yeşil biber
2 kupa şekersiz çay

Öğlen:
1 tane tavuk burger menü (İçecek ayran)

Ara:
2 kaşık yoğurta zerdecal,zencefil,tarçın karıştırıp su ile yedim
(Bunu diyet yöntemleri bölümünde buldum,günde 500gr verdiriyormuş.Ben barsaklarım çalışsın diye deneyeceğim bir müddet)

Akşam:
1 kase domates çorbası
3 kaşık makarna
1 dilim light ekmek

1 Kupa şekersiz çay
3 tane kuru kayısı (canım müthiş tatlı çekti,bu çok iyi geldi)

her cuma bildirim yapacağıma söz veriyorum...boy 1.63, yaş 32, başlangıç kilo 60.8, şu an 57.9 ,hedef 50

tebrikler ilk 3

vazgeçmek yok...baştaki kadar hızlı verememek normal...duraklamalar olması...devamı gelecektir

eline sağlık ben de çok severim yaprak sarma...ama allahtan zaman alıyo da yapmıyorum, yoksa dayanamazdım

moralin bozma lunapinacım zaman zaman bende de oluyor göbeğim aynı duruyor gibi geliyor ama bozmayalım moralleri.. beşibi yerde çaya 2 ot daha rklemiş doğadan yedi otlu çay olmuş ben ondan içiyorum gerçi şu aralar bitti almayı hep unutuyorum ama alacağım bir de yeşilçay ben bunları içiyorum iyi akşamlar

bugün 19 mayıs töreni vardı sabah kahvaltı yerine 1 muz yedim...öğlen de plan dışı bi yere gittim, mecburen kaşarlı pide yedim akşam telafi edebildim mi bilmiyorum 1 elma....şu an çok açım ama yatıcam yememek için, yarın sabah da kpds de görevliyim 8.15 de görev yerinde olmalıyım...bu da demek oluyor ki 7 de yola çıkıcam , iyi yönünden bakarsak, keyifli pazar kahvaltısı olmayacak, yani kaçamak olmayacak...

iyi geceler kızlar bugün yediklerimi yazayım
sabah: 2 haşlanmış yumurta 1,5 dilim kepekli ekmek, 3 yeşil zeytin, 1 kupa şekersiz çay
öğlen: bir domates (üzerine çok miktarda zeytin yağı ve tuz) 1 kase yoğurt, 1,5 dilim kepekli ekmek
akşam: fırında pişmiş 2 alabalık, salata
ara: meyveli soda

akşam biraz abarttım hala karnım şiş, 2 balık çok oldu :)

ben akşam yemeğinden sonra bir kepçe çorba içtim çok güzel kokmuştu sonra eşim caramio almış yemedim tabi kızıma verdim oda bir ısırık ye dedi ondan bir ısırık aldım bol yeşil çay su tabi ama bugün spor yok karnım kasıklarım çok ağrıyor galiba idrar yolu enfeksiyonu yada iltihabı yine yarın dışarıda oluruz herhalde inşallah abartmam şimdiden dışarıda yeme ihtimalim olan şeylerin kalorisine bakyorum

toplamda zaten az kalori almışsın bence çok kafana takma olur arasıra böyle şeyler 1599 kalori zaten çok az bir gün için

Bugün eliptik bisiklet bakmaya gittik ve koşu bandı daha cazib geldi. Eliptik bisiklete kas yapıyor, onu yaptıktan sonra 45 dk. dinlenirsiniz dediler. Koşu bandında spor yaparken ise yürürken bile dinlenir insan dediler. Eskiden beri bana koşu bandı cazib gelirdi , büyük ihtimal koşu bandı alcam sanırım. Önerin için teşekkür ederim. Stepper'ı da araştırayım ama o da kas yapabilir kısa sürede çok enerji harcatıyorsa...

Canım bugün aldım başka bir tartıyı. Sinbo'nun vücud analiz tartısı vardı , görünce aldım fiyatı da uygundu. Henüz denemedim ama...
Yağ/su/kas yapısını ölçüyor diyor ama tam olarak nasıl oluyor bilmiyorum. Zaten ben öyle ortalama bir değer versin diye aldım.

Tebrikler canım sen kilo vermeyi hakediyorsun zaten:) calisan bi anne olmana ragmen cok direncli ciktin:) insallah bizde senin gibi veririz kilocuklarimizi:)

Çok sağol canım benim. Beni motive ediyorsun iyice. Artık eski gücüm kalmadı gibime geliyor bazen.
İnşallah veririz hep beraber kalan kiloları...

Bazen gidiveriyor kilolar işte...
Bu hafta nasıl olacak bakalım

bende dün bimden hassas baskül aldım sabah tartıldm 64.5 kiloyum en az on kilo vermeliyim 9 temmuzda tatile gidicez

Vücud analizi yapıyordu o baskül. Denedin mi hiç ?
Ben kaçırdım o baskülü ama ben de sinbonun baskülünü aldım vücut analizi yapan. Ben de henüz denemedim.

Sakın bırakma hiçbirşeyi canım. Bazen insan öyle çok yoğun oluyor , herşeyi bırakası geliyor. Biraz sabret, geçici bir dönem olacak inşallah.
Ben kendim hazırlıyorum canım zayıflama çayımı. O 5'i biryerde çaylardan da arada içiyorum ama sanki o kadar etkili olmuyor.

Kendi çapımda değişik egzersizler yaptım işte canım. Ender saraçın zayıflama çayı var onu içiyorum, kendim hazırlıyorum. 3 kiloyu daha zor vericem sanırım çünkü egzersiz fazla yapamıyorum bugünlerde. Ama olsun epey verdim bundan sonrası artık 2 kilo da olur diyorum.

1 çk bal, 1 tk. sirke 1 su bardağı ılık suya koyup iç. Ben genelde sabah ilk aç karna onu içiyorum. Bir de akşam yemeğinden 2-3 saat sonrası içiyorum veya yatmadan önce.

Çok az yemişsin bugün. Sadece akşam biraz fazla yemişsin. Sodayı da içmişsin zaten. Afiyet olsun.

Kızlar koşu bandı almayı düşünüyorum ben...
Eliptik bisiklet mi alsam diye gittim ama koşu bandı daha iyi dediler. Ben de öyle düşünüyorum.
Günde yarım saat yürüsem bile yeter diye düşünüyorum.
En güzeli yürümek zaten.
Öğle aralarında yürüyorum ama o tam bir yürüme olmuyor.
Akşam gelince de hiç spor yapmamaktansa koşu bandında en az yarım saat yürürüm daha iyi.
Kilo verdikten sonra da haftada 2-3 defa yapsam güzel olur diye düşünüyorum.
Eşim de heveslendi, öyle yaparız.

Aranızda koşu bandını kullanan var mı ?

cnm bende geçen gün koşu bandı almak için çok heveslendim çok araştırdım, ama her yerde yazan aynı ilk ay hevesle yürüyosunuz ondan sonra bi kenarda kalıyo boş boş yer kaplıyo yazmışlar nerdeyse herkes aynı şeyleri yazmış ben de çok çabuk sıkılacağımı tahmin ederek o kadar parayı sıkılmak için vermeyeyim dedim. eğer sen hiç sıkılmam sonuna kadar her gün düzenli olarak kullanırım diyosan bence de koşu bandı al, eliptik bisiklet sadece bacak ve kalça için.

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum,moralim biraz düzeldi,dediğim gibi biraz stresli ve telaşlı günler yaşıyorum şu sıralar..

Ama durmak yok tabi,iyişallah vericeğiz hep birlikte bu kiloları...

Kardelencim doğadan marka dediğine göre marketlerde vardır bir bakayım..Motivasyon için böyle birşey kullanmak istiyorum...

Bir de dün belki yazmıştım,barsaklarım çok tembelleşti (tembeldi zaten iyicene tembelleşti) diye.

Ben de dün akşam bir bardağa iki kayısılı form çayı koydum ve öyle içtim..Vallahi çok işe yaradı,sık sık yapmamak kaydıyla tavsiye olunur..

Vallahi herkes sıkılıyormuş ben de duyuyorum ama bi benim şu alt komşularım sıkılmadı...

İki yıldır mütemediyen tepesindeler aletin..Biz de sinirden küplerde..

Vallahi herkes sıkılıyormuş ben de duyuyorum ama bi benim şu alt komşularım sıkılmadı...

İki yıldır mütemediyen tepesindeler aletin..Biz de sinirden küplerde..

ay gece gece güldürdün beni bide işin o boyutu var apartmanda yaşayanlarda daha çok sıkıntı oluyo benim de eşim dedi alsak da ses olmaz mı dedi, ne kadar internette sesi düşük de yazsa baya duyuluyomuş.

Canim benden sana tavsiye elma sirkesi falan icme mideye zarar. Ve faydasi da yok:) uzmanlar oyle diyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…