her cuma bildirim yapacağıma söz veriyorum...boy 1.63, yaş 32, başlangıç kilo 60.8, şu an 57.9 ,hedef 50niye hastasın canım dikkat et kendine,geçmiş olsun..
ben çayları zayıflamak için içmiyorum lunacım..sadece yeşilçayı bağırsaklarıma yardımcı olsun diye içiyorum..onun dışında bir sürü çay vardır bende, böğürtlen, mor meyveler, kırmızı meyveler, elma, erikli tarçın, adaçayı, melisa ve rezene..canım hangisini isterse onu içiyorum ama pek çay içtiğim söylenemez. evde çeşitli bitki çaylarının olmasına bayılırım, ama aklıma gelmiyor ki içeyim :)
bence en iyisini yapmışsın.malum yaz geldi, en iyi meyve gider serin serin. misafir denilince hep bir şeyler yapasımız gelir, memnun etmek adına..güzel bir şey ama, kararında yersek :) malesef dozu kaçırıyoruz :)
benim de bi misafir geldiğinde yedikçe yiyesim gelir :)
kızlar tabloyu yayınlıcam bugün,
yeni katılan arkadaşlar eğer her cuma düzenli kilo bildirimi yapacaksanız bana bilgilerinizi verin (yaş,boy, başlangıç kilo,hedef kilo, şimdiki kilo)
zennube senin de bilgilerin yok bende.
Merhabalar kızlaar..
Bu haftanın azimlilerini açıklıyorum..
1.maximaculpa 1,9 farkla
2.ecus 1,1 farkla
3.sadeceyalan 0,7 farkla
haftalardır çizelgeyi ben hazırlıyorum, ilk defa 1. oldum
Müthiş bir motivasyonsuzluk içindeyim kızlar...
Haziranın 12'sine kadar beni çok yoğun ve yorucu günler bekliyor.O tarihe kadar yapmam gereken o kadar ço şey varki
sanırım bu yüzden,kilo olayına konsantre olamıyorum.Bir de herhalde yaşdan dolayı gramları çok zor atıyorum üzerimden ve bu da beni yıldırıyor.
Halbuki 3 sene önce ben de gün gün kilo verirdim ya.Offf bilmiyorum herşeyi bırakasım var içimde..
Bir de hani zayıflama çayı sormuştum ya size,eskiden 5'i bir yerde çayları falan vardı,onun gibi bir şeyleri kastetmiştim ben,sanırım modası geçmiş artık,hiç kullanan bulamadım..Neyse öğlende azıttım gene,dışarıdaydım burger menü yedim..Kızın bana çokkk kızın..of offff puf pufffff
sormayın kızlar dün giremedim yatma vaktine kadar yaprak sardım ertesi gün yani bugün pişirdim.ama...iyice zıvanadan çıktım dayanamadım zeytinyağlı yaprak dolmadan 10 kadar yedim yani hepsini aynı anda değil de birazını oğluşum yerken birazını da eşim yerken yedim yani sonuçta yedim sonra kalorisinr-e baktım dünya başıma yıkıldı menüyü görünce anlayacaksınız.bu dolmalar diyetimin katili oldu
kahvaltı
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[12] Domates 2 ADET 28
[13] Semizotu 5 GRAM 1.6
[14] Maydanoz 3 gr 1.2
[15] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[1[8] Doygun Tam Buğday Ekmek 80 GRAM 154.46] yumurta 1 adet 80
ara
[9] First Sensations Gece Düşü (nane aromalı) Sakız 2 ADET 5.4
[10] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[6] Zeytinyağlı Yaprak Dolma 3 ADET 187.5
[7] Zeytinyağlı Yaprak Dolma 10 ADET 625
[4] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[5] Semizotu Salatası 1 PORS.(80GR) 20 ikisini karıştırdım
[1] Yoğurt (tam yağlı) 10 GRAM 6.8
[2] Doygun Tam Buğday Ekmek 20 GRAM 38.6
[3] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
] Eti Form Çörekotlu Kepekli Bisküvi 3 ADET 43.5
toplam 1599,06
Haziranın 12'sine kadar beni çok yoğun ve yorucu günler bekliyor.O tarihe kadar yapmam gereken o kadar ço şey varki
sanırım bu yüzden,kilo olayına konsantre olamıyorum.Bir de herhalde yaşdan dolayı gramları çok zor atıyorum üzerimden ve bu da beni yıldırıyor.
Halbuki 3 sene önce ben de gün gün kilo verirdim ya.Offf bilmiyorum herşeyi bırakasım var içimde..
Bir de hani zayıflama çayı sormuştum ya size,eskiden 5'i bir yerde çayları falan vardı,onun gibi bir şeyleri kastetmiştim ben,sanırım modası geçmiş artık,hiç kullanan bulamadım..Neyse öğlende azıttım gene,dışarıdaydım burger menü yedim..Kızın bana çokkk kızın..of offff puf pufffff
sormayın kızlar dün giremedim yatma vaktine kadar yaprak sardım ertesi gün yani bugün pişirdim.ama...iyice zıvanadan çıktım dayanamadım zeytinyağlı yaprak dolmadan 10 kadar yedim yani hepsini aynı anda değil de birazını oğluşum yerken birazını da eşim yerken yedim yani sonuçta yedim sonra kalorisinr-e baktım dünya başıma yıkıldı menüyü görünce anlayacaksınız.bu dolmalar diyetimin katili oldu
kahvaltı
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[12] Domates 2 ADET 28
[13] Semizotu 5 GRAM 1.6
[14] Maydanoz 3 gr 1.2
[15] Beyaz Peynir (yağlı) 1 DİLİM 122
[1[8] Doygun Tam Buğday Ekmek 80 GRAM 154.46] yumurta 1 adet 80
ara
[9] First Sensations Gece Düşü (nane aromalı) Sakız 2 ADET 5.4
[10] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[6] Zeytinyağlı Yaprak Dolma 3 ADET 187.5
[7] Zeytinyağlı Yaprak Dolma 10 ADET 625
[4] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[5] Semizotu Salatası 1 PORS.(80GR) 20 ikisini karıştırdım
[1] Yoğurt (tam yağlı) 10 GRAM 6.8
[2] Doygun Tam Buğday Ekmek 20 GRAM 38.6
[3] çay (şekersiz) (250ml) 2 bardak 2
] Eti Form Çörekotlu Kepekli Bisküvi 3 ADET 43.5
toplam 1599,06
esenruzgar maşallah canm bak istediğin kiloya az kaldı cok iyi gidiyosun inş bizde senin gbi zayflarz:) bide egzersizle daha iyi kilo verdiğini yzmıssın canm bnde senın gıbıyım ne kadar az yesemde biraz zor kılo veryorum ama egzersizle daha hızlı zayflıyorum deneyımlerım olduğu için daha iyi anladım artık bunu, sana bir tavsiyem olacak ben stepper aleti aldım kullanmaya basladım gercekten cok az zamanda cok enerji harcıyosun çoçukla yapamam diye de düşünme bence gayet rahat yaparsın hergun 20 dakka yapsan yeter zaten inş yardımcı olmusumdur fikir veriyim dedım canm bende yuruyus bandı var ama daha ustune bınıpte yuruduğumu htrlamıyorum ama bu alet cok kıvrak gercekten ve vaktınden tasarruf ettryo insana.
çünkü sporu hayatımıza gecrmemız gerekıyo yoksa tekrar gelir bu kilocuklar bize :\
Merhaba kizlar!
Browni yapmistim bi catal ondan yedim. Iki isirik pogaca yedim. 3 tane de etiform limon lifli biskuvi yedim. Simdide sutlu kahve iciyorum. Bu kahvaltimiydi neydi bende bilmiyorum..
Esenruzgarcim,
Miras markayi hic duymadim. Bi de o tarti sadece oran mi hesapliyo yoksa bildigin yag kutlesini falan olcuyo mu?
8 hazirandan sonra rahat olucam insallah:) bi gelseydi..spora da baslayacagim. Sirf kilo vermeye adayacagim kendimi o zaman:) o zamana kadar da versem ii olur tabi hedefime daha kolay ulasirim:) deniz kum gunes.. Cok osledim... Hakkiyla kilo verip haketmem lazim ama:)
Tebrikler canımsen kilo vermeyi hakediyorsun zaten:) calisan bi anne olmana ragmen cok direncli ciktin:) insallah bizde senin gibi veririz kilocuklarimizi:)
kahvaltıya misafirim vardı bugün erken kalktım esenrüzgarcım..iyiyim, seni sormalı:)
bazen oluyor öyle, geçen cuma 59,5 çıktım, cumartesi 58,8 dim..
nasıl gidiyor birden bu kadar gram ben de hiç akıl sır erdiremiyorum :)
bende dün bimden hassas baskül aldım sabah tartıldm 64.5 kiloyum en az on kilo vermeliyim 9 temmuzda tatile gidicez
İnanmıyorummmmmm nasıl bir tempoyla spor kac saat yapıyordun yada ıctıgın caylar falan var mı gerçekten şoktayım su an çok iyi başarmışsın 3 kılo senın ıcın hıc bırseydır artık :)))
İlk elma sirkeli suyumu içtim çok kötü bir tadı varYanlız ılık suya tam dolu dolu bir yemek kaşığı koymadım ilk içtiğim için birazcık daha az koydum ama çokta az değil ve bal koymadım yarın öyle deneyeceğim. Bir de bunu tok mu aç mı içmeliyim?
iyi geceler kızlar bugün yediklerimi yazayım
sabah: 2 haşlanmış yumurta 1,5 dilim kepekli ekmek, 3 yeşil zeytin, 1 kupa şekersiz çay
öğlen: bir domates (üzerine çok miktarda zeytin yağı ve tuz) 1 kase yoğurt, 1,5 dilim kepekli ekmek
akşam: fırında pişmiş 2 alabalık, salata
ara: meyveli soda
akşam biraz abarttım hala karnım şiş, 2 balık çok oldu :)
Kızlar koşu bandı almayı düşünüyorum ben...
Eliptik bisiklet mi alsam diye gittim ama koşu bandı daha iyi dediler. Ben de öyle düşünüyorum.
Günde yarım saat yürüsem bile yeter diye düşünüyorum.
En güzeli yürümek zaten.
Öğle aralarında yürüyorum ama o tam bir yürüme olmuyor.
Akşam gelince de hiç spor yapmamaktansa koşu bandında en az yarım saat yürürüm daha iyi.
Kilo verdikten sonra da haftada 2-3 defa yapsam güzel olur diye düşünüyorum.
Eşim de heveslendi, öyle yaparız.
Aranızda koşu bandını kullanan var mı ?
moralin bozma lunapinacım zaman zaman bende de oluyor göbeğim aynı duruyor gibi geliyor ama bozmayalım moralleri.. beşibi yerde çaya 2 ot daha rklemiş doğadan yedi otlu çay olmuş ben ondan içiyorum gerçi şu aralar bitti almayı hep unutuyorum ama alacağım bir de yeşilçay ben bunları içiyorum iyi akşamlar
cnm bende geçen gün koşu bandı almak için çok heveslendim çok araştırdım, ama her yerde yazan aynı ilk ay hevesle yürüyosunuz ondan sonra bi kenarda kalıyo boş boş yer kaplıyo yazmışlar nerdeyse herkes aynı şeyleri yazmış ben de çok çabuk sıkılacağımı tahmin ederek o kadar parayı sıkılmak için vermeyeyim dedim. eğer sen hiç sıkılmam sonuna kadar her gün düzenli olarak kullanırım diyosan bence de koşu bandı al, eliptik bisiklet sadece bacak ve kalça için.
Vallahi herkes sıkılıyormuş ben de duyuyorum ama bi benim şu alt komşularım sıkılmadı...
İki yıldır mütemediyen tepesindeler aletin..Biz de sinirden küplerde..
Canim benden sana tavsiye elma sirkesi falan icme mideye zarar. Ve faydasi da yok:) uzmanlar oyle diyo:)İlk elma sirkeli suyumu içtim çok kötü bir tadı varYanlız ılık suya tam dolu dolu bir yemek kaşığı koymadım ilk içtiğim için birazcık daha az koydum ama çokta az değil ve bal koymadım yarın öyle deneyeceğim. Bir de bunu tok mu aç mı içmeliyim?
Canim yaprak dolmasi icin bence kalori biraz fazla hesaplanmis. Tabi dolmalar kalinsa bilemem:)[7] Zeytinyağlı Yaprak Dolma 10 ADET 625
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?