60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilgisayarım cökdüğündenn 2 gundur özledım sızı kızlarrr..
kılomda değişiklık yok aynı malesef dun ara verdım bı guzel dondurma yedım:)))
teyzemn evı tasındı onu yerlestrmeye yardıma gttım felan fıstık
bu sabah yulaf kepegınden krep yaptım onu yedım tavultan bıktım ne yıyelım ya(
öğlende yulaf ezmesı:))
akşama ne yıem ben dıye düşünüyorum

öğle yemeğim

1 tabak taze fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
1 fincan yoğurt

bugun yedıklerım sabah taze nanelı omlet 1 dılım kepek ekmegı oylen de dun topladıgım madımaklarla annem yemek yaptı ondan yedım akşama da bılınmıyor araştırılıyor :)

kızlar çok sıcak olacagını bılmedıgım ıçın ılk defa guneş kremı sürmedım yanaklarım ve burnumyandı kıpkırmızı ne yapsam gecer ya antalyada bıle bukadar yanmamıstım (offf

ya ben çok yiyorum ya, kızlar şu diyet mode on olmalı offfffffffffffffff yaa.

öğlen mecburen sandviç yedim beyaz ekmekten neyse artık akşam hafif yiyim de...

arada:
1 br.şekersiz çay,
200 ml dost süt,
1 kuru kayısı,

toplamda:
7 br.su oldu şimdiye kadar bugünlük ama daha bi 5 bardak daha içeceğim.

Son düzenleme:

merhaba kızlar haftasonu yoktum çizelgemde haneme kocaman bir sıfır düşmüş aslında çalışkan bir öğrenciydim ama bu konuda sınıfta kalmışım
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum

bende hep 3 üncü oluyorum ya gitmiyo kı söyle 1 2 kılo bırden benım sadık yarım kilolarım sanırım diyorum bu aşk karşılıksız bırakın beni anlamıyo yaglarım :))

maximacım 2 kilo birden ha, tebrikler süper azmin ve emeğinin karşılığı...
gerçekten harikasınız kızlar tebrik ediyorum demek ki azimle hepiniz veriyorsunuz, bir benim azmim yok :18:

öğlen yemeğimi yedim bol salata yoğurt yarım dilim çavdar ekmeği bir kayısı yarım incir spor yaptım şimdi yeşil çay içicem

Gerçekten harikasınız kızlar tebrik ediyorum demek ki azimle hepiniz veriyorsunuz, bir benim azmim yok :d:18:

sende olursun şekerim hırs yapmalısın birinci olucam demelisin:)ben öyle yapıyorum boğazımı tutuyorum:)başka türlü olmuyor malesefama şimdi bundan sonraki haftalarda ders çalımaya başlıcam malesefki çikolatalara gece temelere başlıcam nasl engel olmalıyım bilmiyorum..

Bennn geldimmmm...Kızlar nasılsınız bakiyim,ben bu sabah arkadaşa kahvaltıya gittim maalesefff..

Gitmiyorum,uzak durmaya çalışıyorum ama gelip kapıdan alıyorlar o kadar yaniii...

Neyse tabii ki yedik,yedik ve yedik..(neler yediğimiz malumunuzdur)

Ammaa bu sabah 56'ları gördüm çookkkk şükür.56,9 'u gösterdi tartı.

Yanıltıcıdır diye biraz daha bekleyeceğim,sabitlenecek mi görmek istiyorum..

Yeşil çay içmeye başladım,bir de yoğurtla zerdeçal,zencefil,tarçın katıp zorla yemeğe çalışıyorum..(Çok fena aslında suyla yutuyorum)

Barsaklarıma iyi geldi ve hemen tartıda farketti...

Ay çok moral oldu bana,bu sabah yediklerimi de akşam telafi edicem ne yapayım..

Şimdi işler beni bekler,hepinize kocaman öpücükler....

gerçekten harikasınız kızlar tebrik ediyorum demek ki azimle hepiniz veriyorsunuz, bir benim azmim yok :18:

madamcım sen de verirsin ama, 2 gün boğazını tutmuyosun ki
sende neden azim yok, ben de artık salıvermeye başlıcaktım ama 2 kilo gidince daha da bi sarıldım azime

hadi ya, yedin demek o yoğurtlu karışımdan..lunacım ne zamandan beri yemeye başladın onu?
hangi öğünde ve nasıl yedin..sadece onu mu, aç olarak mı tok olarak mı
kimi yemekten önce yiyor kimi ara öğünde..

bir tne actıvıa yoğurt çilekli yiyorum kızlar

akşamleyin bende tarçınlı yoğurt deniyim bakim yiyebilcek miyim ne kadar koyuyorsunuz tarçını bir kase yoğurda kızlar;?

Maximacığım vallahi kafama göre açken yiyorum,bir kereden fazla da yiyemiyorum açıkcası..

Ben öyle saatli,yemekten önce,yemekten sonra gibi şeyleri yapamıyorum..

Yazmıştım önceden günde 500 gr.vereyim gibi bir hevesim yok canım,şu barsaklarımı açsın yeter...

Galiba işe yaradıda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…