60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

59.400 derken kaçtın kaç oldun.Kilo çizelgesi yapsana sen de canım..Vermişsen sana da

66 dan 59 düştüm 2 ay içinde canım

Canım yazlığınız nerede ?
yeni foça da

merhaba kızlar hafta sonu yazlık temizliğimi bitirdim kaçamak yok denecek kadar az iyiydi menülerim artık canım istemiyor alıştım sanırım yeme düzenine.aslında benim motivasyonum tam maşallah.ama hafta sonu moralimi çok bozdular ne bu zayıflık çok çirkin olmuşssun kemiklerin çıkmış sen hastalanda gör vb.cümleler sinir oldum oysa daha 4 kilo daha vercem eşim de artık bırak kilo vermeyi abartın iyisn giriyorsun istediğin kıyafetlerinin içine işte dedi.1.61 boy 59 kilo hiç de çirkin bir halim yok bence ama annemi görüyonmu sen hep o karıştırıyor ortalığı 7 sinsele öğrendi rejim yaptığımı

hemen bakıyım ama bencede günde 500 gr değildir belki başlangıçta olabilir vücuttan ödem atıyordur anlarımda kilo olduğunu sanmıyorum

Merhaba arkadaşlar hepinize :)

Foruma yeni üye oldum ve tabiki de zayıflamak istiyorummm

61le çıktım yola 50lere düşcez inşallah hepimiz :)

hafta sonu gazetede taylan kümelinin yazısı vardı diyorki:akşam yemeklerinden 2 saat sonra 2 dilim ananasla birlikte 1 çay bardağı süt yada yoğurt tüketin 1,5 ay içinde karın yağlarınızın nasıl eridiğini görün .bilginize:)

akşama doğru markete çıkıcam zencefil ve zerdeçalda alıyım bari yarım yağlı yoğurtla yaparım ama muhtemelen deniyim ama hergün 500 gr verilebileceğine inanmadım ben

akşama doğru markete çıkıcam zencefil ve zerdeçalda alıyım bari yarım yağlı yoğurtla yaparım ama muhtemelen deniyim ama hergün 500 gr verilebileceğine inanmadım ben

ben bu karışımı balla yaptım, sıcak sütümün içine katıp içiyorum, hem nefis oluyor hem de şekeri dengelediği için tatlıya saldırmıyorum:)

maximacım mesajlara cevap 10dk da 1 veriliyormuş veremedim kusura bakma.

öğlen:
ne yazık ki beyaz ekmek arası peynir, kıvırcık, domates, siyah zeytin yedim.
1 br.şekersiz çay.

ayyy neler oluyor burda ıkı gun yoktum yenı şeyler olmuş zayıflatan formuller felan hımmmm gerı donuşum yapayım bakalım neler olmuş

esenruzgarcıgım:)yagmur duası mutesem geçtı ya 5 yıldız lı otelde tatıl yapmış gıbı oldum:)ıo atla top oyna saklanbaç bıle oynadım ya çok zevklıydı :)ot topladım madımak kuzu kulagı dılek çıcegı çok zevklıymış ya salvar gıydım ınekten sut sagdım muhtesem 2 gun geçırdım tavsıye ederım super stres atılıyo doga başka bişey bundan sonra her sene gitmeyı dusunuyorum süperdı yaaaa:))))

masanın ortasından yemeklerı alınnn yiyemedıkten sonra canım durmasınlar boşa kilolar başını almış gıdıyorrr zayıflar kendını canım yormasın boşaaa :)))

aslında büyük marketlerdede var sanırım ama aktara gidemem işte bugün yakınlardada yok, çok acıktım kızımı uyutsaydım salata yapıp yiyicem yoğurtla küçük hanım akşama mantı istiyor yapıcam mecburen inşallah tadına bile bakmam

kızlar zerdeçal nedir nerden alınır?
zencefil de toz mu ?

Her aktarda vardır.Zerdaçal toz halinde kullanılıyor genelllikle.Sarımsı daha doğrusu kehribar renginde tozu.
Zencefilin tazesini yani kök durumundakini kış aylarında kullanıyorum.Tozu da bulunur hep elimin altında:)
Yoğurda karıştırılacaksa ikisi de toz olacak.Sağlık açısından iyi ama o kadar kilo verdirmez bence.
Ben biraz düşkünüm baharata ne bulursam koyarım yemeklere:)

Hanımlar merhaba bu gün bende karar verdim fazla olan 8 kilomdan kurtulmaya birde sitede Callanetics egzersizleri diye bir konu var ilginizi çekebilir.Tavsiyeleriniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…