60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlarrrr

bnde haftasonu pek dikkt etmdim yine:)

bu aalar pilav mkarnaya sarmış durumdayım

Günaydııın december'cım.
Nasılsın?
Benim canım hiç pilav makarna çekmiyor. Genelde dondurmaaaa çekiyor
Tatlı şeyler cazib geliyor bana da...

herkese iyi geceler...malum yarın mesai var...ya bende pazartesi sendromu had safhada yaaa

Al benden de o kadar. Sen öğretmensin sanırım. Tüm gün mü çalışıyorsun?
Bizim bugün bir de mesai var geceye kadar

Pizza yemeyin canım ya. Kalori yüklü hamur resmen...
Onun yerine başka sevdiğin şeyler ye bir sürü..

Son düzenleme:
Onun yerine başka sevdiğin şeyler ye bir sürü..[/QUOTE]

olmuyor işte pizza yemeden duramıyorum ama 2 haftada bire indirdim artık bir kaç gün daha dikkatli olucam

iyiyim canım sen nasılsın?
Tatlı krizim yok şükür o kadar:)dondurma hiç ama hiç aramıyorum geçen seene taş çatlasın 5 kere yemişimdir:)

ama işte önceden dayanamazdım ama şimdi öyle çokda ımm makarna pilav diyerek yemiyorum açıkcası:)ama ilk zamnlarımda çok zorlanıyordum .bugünde fasulye ile pilav getirdim ama pilav yemicem onun yerine 1 kase yoğurt yicem:)

Günaydın kızlaaar,
Dün yeni tartı aldım, vücud analizi de yapan. (nihayet)
Yağ oranım olması gerekenden AZ çıkmış !
Bu ne demek oluyor bilmiyorum. Az çıkması iyi bişey değildir heralde.
Yalnız bu tartıyı daha çok sevdim çünkü daha düşük gösteriyor

Bu arada 52.2 olmuşum!
Hiçbir kıyafetim olmuyor. Eskiler, yeniler. Hepsi üzerimden düşüyor...
Yani hedef koydum 50 küsür olsam yeter diye ama birazcık göbiş dışında bişeyim kalmadı hiç.
Göbiş de doğumdan dolayı sanırım, ona da özel hareketler yapmak lazım artık..

Onun yerine başka sevdiğin şeyler ye bir sürü..

olmuyor işte pizza yemeden duramıyorum ama 2 haftada bire indirdim artık bir kaç gün daha dikkatli olucam[/QUOTE]

İLK ZAMANLRR ÇOK ZOR OLUYOR SONRA ALIŞIYORSUN CANIM ,bend emakarna pilav delisiyim ama şimid pekde aramıyorum yesem bile zevk almıyorum :)

Günaydın kızlarrrr afiyet olsun hepinizee. Hafta sonunuz çok iyi geçmiştir umarımm. Nasılsınız?
Benim haftasonum güzeldi. Yine meyve dışında bi kaçamak yaptığım söylenemez.
Ama kahvaltılarda 2 dilim ekmek ve yumurta yedim artı olarak başka da bişeyim yok hep aynı.
Çarşamba erkek arkadaşım gelicek askerden umarım o gelince bozmam kendimi tutarım herkes yersin diip moralimi bozuo ama kendimi tutmam lazım :/
Kahvaltım klasik
1 dilim yağsız beyaz peynir
cherry domates
1 kupa kayısılı form çayı
1 dilim kepek ekmeği
şimdi de yağsız sütle nescafe yaptım onu içiorum. Çok canım çekti de

ecuscum bence yersin erkek arkadaşın gelmiş, o şimdi her şeyden tatmak ister, o yicek sen bakıcak mısın:)
yesene yesene der durur sana :)

günaydınnn bebekler,

cuma günü eğitimdeydim, cepten zar zor kilo bildiriminde bulundum ama ne yazık ki sayfa kapandı, gitmedi sanırım
64.8 i gördüm c.tesi sabahı, cuma günü 65.2 idim onu yazacaktım ama 64.8e öyle sevindim ki hemen 3 dilim baklava tükettim ve bilumum çikolaaları nasılsa zayıfladım diye tabi almışım tüm verdiğimi hemen 2 günde

neyse h.içi tekrar devam ediyorum inşallah 64e düşeceğim yetti artık bu koca karından bıktımmmmmmmmmmmm.

bu sabah:
1 koca br.su,
yarım simit,
1 br.şekersiz çay,

ara:
1 adet badem,
1 br.su,
1 br. yeşilçay

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrr

Kaç gündür uzaktan okumaya çalışıyorum sadece yediklerimi yazmıyorum çünkü ipin ucunu iyice kaçırdım umarım tekrar toparlanırım...

günaydın canım ,işte hatayı burada yapıyorsun verdim diyerek tatlıya saldırıyorsun verdiğinide alıyorsun böylelikle,yapma bunu canım tatlıdan vzgeçmek bu kadar zor olmamalı ..

Günaydın kızlar nasılsınız?
Haftasonu yine yedim yedim.
Dün çocuklar pizza istedi bende kalktım kendim yaptım onlara en azından içinde ne var bilelim diye bayıldılar evde ortak karar benim işi bırakıp cafe yada pastane açmam yönünde bende tabi ondan sonra ailece tombiş tombiş gezeriz dedim

Kızlar yaaa haftasonu ayağım kaydı ve düştüm çok kötü heryerim mor ve canım çok yanıyor.Allah'tan kırık çıkık yok ama ezilmiş sanırım kolum bacağım şiş ve mosmor

Sabah : 1 simit + çay

günaydın canım iyiyim sen ?

Kendin evde yapıp yedirmen daha sağlıklı en azından kendin yapıyorsun..

Geçmiş olsun umarım kötü bişe yoktur

wishcim pizzanın hamurunu incecik yaparsan o kadar da korkmaya gerek yok ya:) kaşar biraz sıkıntı yapabilir ama süt ürünü sonuçta :)

geçmiş olsun bu arada,
aklınızda bulunsun böyle durumlarda düştüğünüz/çarptığınız yerin şişmemesi için tereyağı sürerseniz şişmez.

sen biraz geç kalmışsın ama, bundan sonra uygularsın öyle br durum olduğunda.

ecuscum bence yersin erkek arkadaşın gelmiş, o şimdi her şeyden tatmak ister, o yicek sen bakıcak mısın:)
yesene yesene der durur sana :)

Deme öyle ühühüüüü valla kesin dicektr yesene die :/ ama yememem lazım çünkü ayın 28 inde tatilde olcaz ve kg alıp gdemem
Orda çünkü ister istemez alıcam. Kendimi saklıorum tatile Aklıma gelio hep ne güzel verdim şimdi göbeğim indi boşuna mı? Tatilde en azından böyle inmiş görünsün die oyalıorum kendimi. Mercimek köftesi yapıcam ona kesin yerim bi iki tane bende. Tatlı ve hamur işi yemiyim en azından diye teselli edıorum kendimi :/

tatilde yüzersen kilo almazsın.
suyun içinde bacak hareketleri falan yap almadığını göreceksin:)

burda hiç diyet yapılmıyor ancak yediklerime dikkat edebiliyorum.. bu sabah 1 sosisli poğaça yedim öğlen okula gitmeden çorba içerim heralde.. kilom geçen hafta 67yi gördü bugün tartıldım 65,9 yine 1100 gram vermişim çok mutlu oldum bu kadarcık kilo bile görüüşümde çok fark yaratıyo :)

Son düzenleme:
günaydın canım ,işte hatayı burada yapıyorsun verdim diyerek tatlıya saldırıyorsun verdiğinide alıyorsun böylelikle,yapma bunu canım tatlıdan vzgeçmek bu kadar zor olmamalı ..

ne yazık ki o kadar zoooorrrrrrrrrrr
bir de regl dönemi sandım müthiş derecede burnuma kahve ve çikolata koktu bütün 1 hafta
gel de dayan sonra...
ama evet ne yazık ki burda hata yapıyorum.

geçmiş olsun wishçim.
buz tut bol bol ve bepanthene de işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…