günaydın kızlarrrr
bnde haftasonu pek dikkt etmdim yine:)
bu aalar pilav mkarnaya sarmış durumdayım
herkese iyi geceler...malum yarın mesai var...ya bende pazartesi sendromu had safhada yaaa
günaydın arkadaşlar,dünki pizzadan sonra hala tokum ben, dün 63 kiloydum bugün baktım 64,2 çıkıyor bir günde böyle bir fark olamaz herhalde değilmi bugün kahvaltı yapmycam galiba hiç canım istemiyor yeşil çay içiyorum şimdi zaten iştah kesiyor oda bugün meyveyle ve nesfitle geçiştiricem ben galiba dünü dengelemek için
günaydııın december'cım.
Nasılsın?
Benim canım hiç pilav makarna çekmiyor. Genelde dondurmaaaa çekiyor
Tatlı şeyler cazib geliyor bana da...
Al benden de o kadar. Sen öğretmensin sanırım. Tüm gün mü çalışıyorsun?
Bizim bugün bir de mesai var geceye kadar
pizza yemeyin canım ya. Kalori yüklü hamur resmen...
Onun yerine başka sevdiğin şeyler ye bir sürü..
Pizza yemeyin canım ya. Kalori yüklü hamur resmen...
Onun yerine başka sevdiğin şeyler ye bir sürü..
Günaydın kızlarrrr afiyet olsun hepinizee. Hafta sonunuz çok iyi geçmiştir umarımm. Nasılsınız?
Benim haftasonum güzeldi. Yine meyve dışında bi kaçamak yaptığım söylenemez.
Ama kahvaltılarda 2 dilim ekmek ve yumurta yedim artı olarak başka da bişeyim yok hep aynı.
Çarşamba erkek arkadaşım gelicek askerden umarım o gelince bozmam kendimi tutarım herkes yersin diip moralimi bozuo ama kendimi tutmam lazım :/
Kahvaltım klasik
1 dilim yağsız beyaz peynir
cherry domates
1 kupa kayısılı form çayı
1 dilim kepek ekmeği
şimdi de yağsız sütle nescafe yaptım onu içiorum. Çok canım çekti de
günaydınnn bebekler,
cuma günü eğitimdeydim, cepten zar zor kilo bildiriminde bulundum ama ne yazık ki sayfa kapandı, gitmedi sanırım
64.8 i gördüm c.tesi sabahı, cuma günü 65.2 idim onu yazacaktım ama 64.8e öyle sevindim ki hemen 3 dilim baklava tükettim ve bilumum çikolaaları nasılsa zayıfladım diye tabi almışım tüm verdiğimi hemen 2 günde
Neyse h.içi tekrar devam ediyorum inşallah 64e düşeceğim yetti artık bu koca karından bıktımmmmmmmmmmmm.
Bu sabah:
1 koca br.su,
yarım simit,
1 br.şekersiz çay,
ara:
1 adet badem,
1 br.su,
1 br. Yeşilçay
günaydın kızlar nasılsınız?
Haftasonu yine yedim yedim.
Dün çocuklar pizza istedi bende kalktım kendim yaptım onlara en azından içinde ne var bilelim diye bayıldılar evde ortak karar benim işi bırakıp cafe yada pastane açmam yönünde bende tabi ondan sonra ailece tombiş tombiş gezeriz dedim
Kızlar yaaa haftasonu ayağım kaydı ve düştüm çok kötü heryerim mor ve canım çok yanıyor.allah'tan kırık çıkık yok ama ezilmiş sanırım kolum bacağım şiş ve mosmor
Sabah : 1 simit + çay
Günaydın kızlar nasılsınız?
Dün çocuklar pizza istedi bende kalktım kendim yaptım onlara en azından içinde ne var bilelim diye bayıldılar evde ortak karar benim işi bırakıp cafe yada pastane açmam yönünde bende tabi ondan sonra ailece tombiş tombiş gezeriz dedim
Kızlar yaaa haftasonu ayağım kaydı ve düştüm çok kötü heryerim mor ve canım çok yanıyor.Allah'tan kırık çıkık yok ama ezilmiş sanırım kolum bacağım şiş ve mosmor
ecuscum bence yersinerkek arkadaşın gelmiş, o şimdi her şeyden tatmak ister, o yicek sen bakıcak mısın:)
yesene yesene der durur sana :)
Deme öyle ühühüüüü valla kesin dicektr yesene die :/ ama yememem lazım çünkü ayın 28 inde tatilde olcaz ve kg alıp gdemem
Orda çünkü ister istemez alıcam. Kendimi saklıorum tatileAklıma gelio hep ne güzel verdim şimdi göbeğim indi boşuna mı? Tatilde en azından böyle inmiş görünsün die oyalıorum kendimi. Mercimek köftesi yapıcam ona kesin yerim bi iki tane bende. Tatlı ve hamur işi yemiyim en azından diye teselli edıorum kendimi :/
günaydın canım ,işte hatayı burada yapıyorsun verdim diyerek tatlıya saldırıyorsun verdiğinide alıyorsun böylelikle,yapma bunu canım tatlıdan vzgeçmek bu kadar zor olmamalı ..
Günaydın kızlar nasılsınız?
Kızlar yaaa haftasonu ayağım kaydı ve düştüm çok kötü heryerim mor ve canım çok yanıyor.Allah'tan kırık çıkık yok ama ezilmiş sanırım kolum bacağım şiş ve mosmor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?