60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben sabah kahvaltımdan sonra 11.30 gibi yeşilçay içtim ara olarak.
öğlen çorba, domates ve salatalık,
az önce ara yaptım süt içtim ballı,
akşama da etli biber dolması yapıcam ve bool yeşil bir salata.

anladım..ben de yemekten önce, yemekten sonra falan yapamıyorum.
bi kalkınca 1 bardak su içiyorum.
ara yapmaya bile yeni alıştım..
bağırsaklar için yeşilçay da çok iyidir, günde 2 bardak içersen onun da yararını görürsün, bilmem denedin mi ama..

madamcım sen de verirsin ama, 2 gün boğazını tutmuyosun ki
sende neden azim yok, ben de artık salıvermeye başlıcaktım ama 2 kilo gidince daha da bi sarıldım azime

hahaha :)) çok haklısın,2 gün tutmuyorum boğazımı yaa ( ama ben çaydaki şekeri kestim, makarna, pilav, ekmek, dondurmaları yerdim yemiyorum ya, biraz da onlara güveniyorum aslında. mesela öğlen ben ekmek yemiyordum şimdi yedim üzülüyorum. gerçi bu aralar ne varsa yiyorum haklısın.
neyse bakalım bu hafta 2 gün tutabilecek miyim şu boğazımı

2. ara:
3 adet badem,
1 br.tarçınlı yeşil çay,
1 kuru kayısı
8 br. oldu su toplam.

Ooohhh ohhh miss

Canım dün itibariyle başladım bende,şu an da elimde yeşil çay var...Umarım hayrını görürüz...

bu bağırsak olayı galiba bi çoğumuzun sorunu... bende bi tarif vereyim bununla ilgili: sabah uyandığınıza kaynamış bir su bardağı suya 1 tatlı kaşığı (ama dolu dolu da değil yani damağa göre) bal 10 damla kadar da limon sıkın hoooopp için.. o arada çay koyun kahvaltı hazırlayın 15 dk sonra sinyal geliyo çünkü

Gerçekten mi???

Kesin deneyeceğim..

Peki su kaynar mı olmalı?..(Biz de yudum yudum içiceğiz herhalde)

evet gene ara yaptım acıkmaya başladım çünkü
1 avuç beyaz leblebi.

kızlar kocam 7 gibi gelecek eve gitmek de istemiyorum ne yapsam acaba?
acıktım daaa

2 parmak galate ve 2 adet de badem attım dayanamadım offf yaa, iyice acıktım, meyve falan da yoktu aramda

Son düzenleme:
Öğlen yemeğimi yedimmm.
Bi enginar garnitürlü
1 kupa light ayran.
Sizlere de afiyet olsunnn

Süper menü yine Ecus'cum. Tebrikler...

Ne güzel ya, sana özendim şimdi. Artık ineği nerdeee görecez..
Seni böyle mutlu görmek güzel. Sana da eşine de iyi gelmiştir ne güzel balayı yapın

bende hep 3 üncü oluyorum ya gitmiyo kı söyle 1 2 kılo bırden benım sadık yarım kilolarım sanırım diyorum bu aşk karşılıksız bırakın beni anlamıyo yaglarım :))

Bence en güzeli senin. İstikrarlı teker teker gidiyor kilolar ne güzel. Ben çok verdiğim haftanın bir sonraki haftasında az veriyorum. Senin hesaba geliyor :)

Tebrik ederim canım.
Bu arada o yoğurt karışımı bağırsakları da mı çalıştırıyor ?
Ben de hemen hazırlayıp yiyeyim o zaman. Bir tek zerdeçal yok onu da alırım olmazsa

Ben ilk diyete başladığım dönemlerde böyle ballı limonlu ılık su içiyordum. Şimdi ballı sirkeli suya döndü o.
Bağırsakları çalıştırıyormuydu hatırlamıyorum ama iyi kilo verdirmişti.
Tekrar olmazsa bu karışıma başlayayım. Arada değişiklik iyi olur

Bir ekşi elma ara öğün oldu.Akşam için henüz fikrim yok
Yeşil çay içmeyi planlıyorum birazdan bu hafta ihmal ettim sanki

bugün öğle yemeği yerine cornet dondurma yedim ama baktım kalorisi çok fazla 340 yazıyo ama kahvaltıdan sonra başka bişey yemedim.

madamcım aralarında yoğurdun içine meyve doğrasan?
sütün içine şu benim yaptığım ballı karışımı denesene bir, sende de işe yararsa tatlı krizine girmezsin..
badem,ceviz,fındık çok kalorili, leblebiyi biraz daha çoğaltsan nasıl olur?
bunların dışında evden salatalık getir, galeta yiyeceğine salatalık ye..

Ooohhh ohhh miss

Canım dün itibariyle başladım bende,şu an da elimde yeşil çay var...Umarım hayrını görürüz...

aamiiiin:)

ben bunu bazen aklıma geldikçe yapıyorum, ama sabahları olmuyo, genelde akşama doğru, akşam yemeğinde 1-2 saat sonra..

kızlar yarın sabah tartılmak ıcın sabırsızlanıyorum ben.moralımde bozuldu ya fazla veremeyınce 15 dk twister yaptım bugun bıraz halsızım fazla spor yapaamadım.

akşam yıyecegımde yulaf ezmelı yoğurt

2 adet ızgara köfte salata yıyecegım.bu hafta tavuğu azaltıyorum haftaya tekrar yıyebılmek ıcı

akşam da yapabılrsem spor yapacagım tekrar cunku evde ütü ve makınada asılmayı bekleyen çamaşırlarım var..

hem çalışıp hem ev hanımı olmak ne kadar zor yhaa

biraz önce elma ve havuç yedim yarım saat sonra nesfit yerim yeter bugünlük bu arada aldım zencefil ve zerdeçalı birazdan yaparm artık ama yarın oruç tutmayı planlıyorum üçayların başlangıcı diye yani gece kalktığımda sahur için yapamam herhalde zerdeçalında 48 gr lık bir paketi 5,70 lira pahalıymış bence

selam kızlar yediklerimi yazayım
sabah 1dilim ekmek 4 tane yeşil zeytin 2 küçük parça peynir ve şekersiz çay
arada ceviz
öğle türlü yemeği ve pilav getirmiş yemek sırası olan arkadaş 2 dilim ekmekle de onu yedim 1dilim de karpuz
akşam ton balıklı salata ve yarım tabak makarna

yediklerim bunlar şimdilik pis boğazım bir pislik yapmazsa başka da bir şey yemem galiba

tebrik ederim canım ya harika. böyle diyeceğim zamanlar gelecek mi acaba?????

benim yediklerime gelinceeeeee!daha hafta sonu psikoloisinden çıkamadım galiba.ye da midem büyüdü.yedikçe yiyorum.
sabah:1 çerry 1 dilim kepekli ekm.
arada yeşil çay
öğlen kücücükk bi kase makarna salatası
arada salatalık, muz tarçınlı(güzel oluyormuş bu forumdan öğrendim ama tatlı krizimi kesmedi ya da ben bekleyemedim.)
arada :bi küçük kase tahin ve pekmez bu da nerden çıktı di mi???????bencede
akşam 2 haşlanmış yumurta 2 cherry 1 biber 1 dlm ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…