- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
Maximacığım vallahi kafama göre açken yiyorum,bir kereden fazla da yiyemiyorum açıkcası..
Ben öyle saatli,yemekten önce,yemekten sonra gibi şeyleri yapamıyorum..
Yazmıştım önceden günde 500 gr.vereyim gibi bir hevesim yok canım,şu barsaklarımı açsın yeter...
Galiba işe yaradıda..
madamcım sen de verirsin ama, 2 gün boğazını tutmuyosun ki
sende neden azim yok, ben de artık salıvermeye başlıcaktım ama 2 kilo gidince daha da bi sarıldım azime
kızlar ben sabah kahvaltımdan sonra 11.30 gibi yeşilçay içtim ara olarak.
öğlen çorba, domates ve salatalık,
az önce ara yaptım süt içtim ballı,
akşama da etli biber dolması yapıcam ve bool yeşil bir salata.
anladım..ben de yemekten önce, yemekten sonra falan yapamıyorum.
bi kalkınca 1 bardak su içiyorum.
ara yapmaya bile yeni alıştım..
bağırsaklar için yeşilçay da çok iyidir, günde 2 bardak içersen onun da yararını görürsün, bilmem denedin mi ama..
bu bağırsak olayı galiba bi çoğumuzun sorunu... bende bi tarif vereyim bununla ilgili: sabah uyandığınıza kaynamış bir su bardağı suya 1 tatlı kaşığı (ama dolu dolu da değil yani damağa göre) bal 10 damla kadar da limon sıkın hoooopp için.. o arada çay koyun kahvaltı hazırlayın 15 dk sonra sinyal geliyo çünkü
decembercim 1 çay kaşığı
Gerçekten mi???
Kesin deneyeceğim..
Peki su kaynar mı olmalı?..(Biz de yudum yudum içiceğiz herhalde)
Öğlen yemeğimi yedimmm.
Bi enginar garnitürlü
1 kupa light ayran.
Sizlere de afiyet olsunnn
esenruzgarcıgım:)yagmur duası mutesem geçtı ya 5 yıldız lı otelde tatıl yapmış gıbı oldum:)ıo atla top oyna saklanbaç bıle oynadım ya çok zevklıydı :)ot topladım madımak kuzu kulagı dılek çıcegı çok zevklıymış ya salvar gıydım ınekten sut sagdım muhtesem 2 gun geçırdım tavsıye ederım super stres atılıyo doga başka bişey bundan sonra her sene gitmeyı dusunuyorum süperdı yaaaa:))))
bende hep 3 üncü oluyorum ya gitmiyo kı söyle 1 2 kılo bırden benım sadık yarım kilolarım sanırım diyorum bu aşk karşılıksız bırakın beni anlamıyo yaglarım :))
Bennn geldimmmm...Kızlar nasılsınız bakiyim,ben bu sabah arkadaşa kahvaltıya gittim maalesefff..
Gitmiyorum,uzak durmaya çalışıyorum ama gelip kapıdan alıyorlar o kadar yaniii...
Neyse tabii ki yedik,yedik ve yedik..(neler yediğimiz malumunuzdur)
Ammaa bu sabah 56'ları gördüm çookkkk şükür.56,9 'u gösterdi tartı.
Yanıltıcıdır diye biraz daha bekleyeceğim,sabitlenecek mi görmek istiyorum..
Yeşil çay içmeye başladım,bir de yoğurtla zerdeçal,zencefil,tarçın katıp zorla yemeğe çalışıyorum..(Çok fena aslında suyla yutuyorum)
Barsaklarıma iyi geldi ve hemen tartıda farketti...
Ay çok moral oldu bana,bu sabah yediklerimi de akşam telafi edicem ne yapayım..
Şimdi işler beni bekler,hepinize kocaman öpücükler....
bu bağırsak olayı galiba bi çoğumuzun sorunu... bende bi tarif vereyim bununla ilgili: sabah uyandığınıza kaynamış bir su bardağı suya 1 tatlı kaşığı (ama dolu dolu da değil yani damağa göre) bal 10 damla kadar da limon sıkın hoooopp için.. o arada çay koyun kahvaltı hazırlayın 15 dk sonra sinyal geliyo çünkü
hahaha :)) çok haklısın,2 gün tutmuyorum boğazımı yaa( ama ben çaydaki şekeri kestim, makarna, pilav, ekmek, dondurmaları yerdim yemiyorum ya, biraz da onlara güveniyorum aslında. mesela öğlen ben ekmek yemiyordum şimdi yedim üzülüyorum. gerçi bu aralar ne varsa yiyorum haklısın.
neyse bakalım bu hafta 2 gün tutabilecek miyim şu boğazımı
2. ara:
3 adet badem,
1 br.tarçınlı yeşil çay,
1 kuru kayısı
8 br. oldu su toplam.
evet gene ara yaptım acıkmaya başladım çünkü
1 avuç beyaz leblebi.
kızlar kocam 7 gibi gelecek eve gitmek de istemiyorum ne yapsam acaba?
acıktım daaa
2 parmak galate ve 2 adet de badem attım dayanamadım offf yaa, iyice acıktım, meyve falan da yoktu aramda
Ooohhh ohhh miss
Canım dün itibariyle başladım bende,şu an da elimde yeşil çay var...Umarım hayrını görürüz...
akşam yemeğinden sonra da işe yarıyor mu peki?
tebrik ederim canım ya harika.Günaydın kızlaaar,
Bu arada 52.2 olmuşum!
Hiçbir kıyafetim olmuyor. Eskiler, yeniler. Hepsi üzerimden düşüyor...
Yani hedef koydum 50 küsür olsam yeter diye ama birazcık göbiş dışında bişeyim kalmadı hiç.
Göbiş de doğumdan dolayı sanırım, ona da özel hareketler yapmak lazım artık..
Günaydın kızlar nasılsınız?
Haftasonu yine yedim yedim.
Dün çocuklar pizza istedi bende kalktım kendim yaptım onlara en azından içinde ne var bilelim diye bayıldılar evde ortak karar benim işi bırakıp cafe yada pastane açmam yönünde bende tabi ondan sonra ailece tombiş tombiş gezeriz dedim
Kızlar yaaa haftasonu ayağım kaydı ve düştüm çok kötü heryerim mor ve canım çok yanıyor.Allah'tan kırık çıkık yok ama ezilmiş sanırım kolum bacağım şiş ve mosmor
cok gecmiş olsun wish.küçükler düşüğnce sıkıntı olmuyor ama büyük insanın düşmesi başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?