60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben varim canım ama baska da kimse yok:) nasilsin tatlim nasil gidiyo diyet???

canım sorma iyiyim dizimde pc uyuklamışım iyik düşürmedim yani .....diyet iyi gidiyor ara da biraz kaçırıyorum yani öyle büyük kaçamaklar değil mesela ekmeği 1 dilim yemem gerkirka
en 1,5 veya 2 dilim yiyorum onun dışında iyi gidiyor.bu ara da tebrik ederim ilk 3e girmişsin ben 2 hafta giremiyorum 3. hafta giriyorum işte böyle senin mesajı görünce uykum açılır gibi oldu:26:

bende yaş 24 kilo 64 boy 174
sadece göbişim var malesef onuda eritemiyorum.. 23 yıldır hiç kilo göbiş sorunu yaşamadım bir öğünde bir ekmek rahat yerdim ama son bir yıldır kilo problemim var
benide aranıza alınnnnnnnnnnnnnn

bugün kalkınca lesli yapsam mı diye düşündüm:44: çünkü dün biraz tutulmuşum ama yine de yaptım kendimi çok dinç hissediyorum birde lesli yabancı dil konuşuyor ama çok sempatik çok hoşuma gitti onun öğrencisi olmak isterdim neyse şimdi duşumu alıp kahvaltımı yapıcam ondan sonra da ev işi maratonu başlayacak herkese mutlu ve kaçamaksız pazarlar.

kızlaaaaaarrrrrrr
artık kilo bildirimi yapamıyorum çünkü kilo verme işine son verdim
2-3 ayda 8,5 kilo verdim ama şimdi
artık veremicem çünkü
bebiş geliyooooooooo

söz kesilmesine yaklaşık 1 ay vardı stresin de etkisiyle 8 kilo verdim yeşil çay sayesinde. ama malesef tekrer kilo aldım 3 aya nişanım var göbişin gitmesi gerek.
sabah aç karnına ve akşam yemeğinden sonra bir bardak yeşilçay içiyorum. artık karpuzada başladım. inanın karpuz çok kilo verdiriyor. size tavsiyem sallama değil de yaprak yeşilçay alın taze.

boyum 1,62 kilom tanm 62 açken tokken çıkyr hiç bukadar çıkmamaştm yaşım 23ümü doldrmaya az kaldı off offff tatile gtiim geldim bi baktm 65 i görmüşümmm çok şşardmm hiç gördüğüm rakam değil çünkü ama 62 de kaldım öylece ama hiç inmiyor kan hapı kullamnnyrm trioid vs işte acaba ödem dedkleri şeyden mi yaptı 59un üsütüne çıkmazdm çıksamda bi gün dikkat edeym inerdim hemenn aMA şimndi ekmeği hep kestiğim halde sabahalrı nesfit akşamlarıda ekmeksiz yemek ve az porsiynlu yediğim hade inmyr aşağıya takıldı kaldıı : devam edicem belki inerr 62 yaaa normalde de yapılı insanm kilolu değil en zayıf halim 55 o 55 in altı ölü gibi oluyrmm gerçekten kemiklerim kalınn yaa çok çok da aşağıya inemyrmm hedefimm 55 56 üstü ve altı az oluyr benm için en idealii yüzden de zayflıyrmm çünkü kilo yakışıyr ama kendimm rahat edemyrm ne yapsamm ya

bugün yediklerim, sabah kahvaltısı: 2 bardak şekersiz çay, domates, közlenmiş patlıcan ve biber
arada 8 badem içi
öğle: yoğurt çorbası
ara: 2 tane yağsız kepekli gevrek, yarım elma
akşam sebze yemeği, çorba
şekersiz çay
kahve

Merhaba kızlar,
Sizleri özledim...
Tatilim bitmek üzere, tatilde olduğum için sizlere yazamadım.
Bu hafta tartılmadığım için de kilo bildirimi yapamadım. Artık haftaya kilo bildirimi yaparım...
Kilo verenleri tebrik ediyorum..
Görüşmek üzere...

heheyyyyyyyyyyyyyy yaşasın bıtkı çayım :)))))))))))))))))))

Tebrik ederim canım. Sadece doğuş çayına mı bağlıyosun kilo vermeni ?

kızlaaaaaarrrrrrr
artık kilo bildirimi yapamıyorum çünkü kilo verme işine son verdim
2-3 ayda 8,5 kilo verdim ama şimdi
artık veremicem çünkü
bebiş geliyooooooooo

Tebrik ederim canım. İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…