60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

regliniz geciktiğinde tek çare doğum kontrol ilacı değil ben uzun süre farlutal kullandım regli başlatmak için başka ilaçlar da var primolut-n gibi. bitkisel tablet olarak da son doktorum 1 ay agnucaston tablet vermişti hem prolaktinim yüksekti hem de adet düzenleyici olarak. bu ilacı da bir araştırın bence. nette baktığımda 3 ay kullanıldığını gördüm bebek isteyenlerden de kullanıp çok memnun olanlar vardı.
diyete ilk defa istikrarlı başladım ama gliforu içmeyi unutuyorum hep. bu arada tabii ki burada söylediğimiz ilaçları kimse gidip almasın :s sadece tavsiye, doktorlarınıza danışabilirsiniz. özellikle gliforu yazarken doktor sıkı sıkı tembih etti elinde görenlere ne için içtiğini söyleme zayıflamak için alıp içmeye kalkıyolar dedi :s

kızlar bu arada tarçınla ilgili yazılanı görmedim ama günde 2 gr tarçın çok sağlıklı şekeri düşürüyor. diyetisyenler meyvenin üstüne serperek tavsiye ediyor ki ben kahvemde ve dilimlenmiş elmanın üzerinde bayılıyorum... insülin direnci olanlar mutlaka kullanmalı hem toz olarak hem tarçın çayı şeklinde..

çok eksik geldi bana bu liste :s sadece ekmek domatesle nolacak ki :s karbonhidrat grubuyla birlikte proteini de almak şekeri dengeliyor bu yüzden peynir ekmek ve domates salatalık gibi sebze grubunu bir arada veriyorlar... bisküvi, biscolata, ekmek hep karbonhidrattan gitmişsiniz açlıktan değil ama şekerin düşmesinden başınız ağırmış olabilir bir nevi mide doluyken vücut aç kalıyor :)
kahvaltı da yumurta ya da peynir protein olarak alınmasını ve et-balığın yanında sınırsız salatayı tüm diyetisyenler tavsiye ediyor. bence belli bir liste yap az yemeyi hedefleme :)

selam bayanlar
ben 94 ten 66 ye 5 yılda düştüm adet düzene girdi :)
şimdi ise düğüne az kaldı 4 temmuz kına gecesi 14 temmuz düğün :) eşim sürekli bi 5 kilo daha diyor haklı da ama insülin direnci rahat vermiyor malesef güzel güzel zayıflayayım
bugün başlıyorum diyete 66 kiloyum şuan ama vücudum sık sık şişiyor desteğinizi bekliyorum:)

günaydın kızlar bugün evdeyim sabah kalktım hemen lesli yürüyüşü yaptım bir videoyu 2 kere yaptım çok fazla ter attım çok hoşuma gitti bu lesli .keşke jimnastik yapacağıma lesli yapsaydım bundan sonra yapacağım duşumu aldıktan sonra güzel bir kahvaltı yapacağım dom .sal. peyn,yumurta şekersiz çay 1 dilim tam buğday ekmeği ile yapacağım
görüşürüz hatunlar

günaydın canım aramıza hoşgeldin 5 yılda nasıl verdin diyetisyenlemi kendin mi verdin bize biraz kio verme maceralarından bahsedermisin Allah tamamına erdirsin ş,mdiden tebrik ediyorum

bizimle takilirsan iste sende 50kusurlerde olursun canım. Demekki topic ise yariyo:)))
Hosgeldin aramiza bu arada:)))

sen bize takıl hemencecik gider kilolar

İnş. kızlar o zaman sizi takipteyim

Selam canım Çok güzel kilo vermişsin merak etme o 5 kiloyuda sen çok rahat verirsin. Düğün derken senin düğünün mü yoksa bir yakının düğünü mü onu anlamadım. Ama temmuza daha 1 ay var o zamana kadar görürsün 50 küsürleri

Günaydın Bende leslie'yi çok seviyorum hem hareketleri evde yapılabilir hemde çok terletiyor o zaman spora devam

8 Haziran Haftasına Ait Kilo Çizelgesi

Selam kızlar, haftamızın azimlilerini açıklıyorum..

1. sadeceyalan 2,2 farkla
2. wish 0,8 farkla
3. excity ve ummueslem 0,6 farkla

2. wish 0,8 farkla

teşekkürler maximcim eline sağlık sadeceyalan uçmuş maşallah sorma aslında çok işim var çizelgeye bakiyim diye açtım.görüşürüz

bu hafta çok dıkkat edttım 4 tl su içtım bıde doguş form bıtkı çayı içtim sonuç mükemmelllll:)))))))))))))))ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyum ben yaaa bugun moralım duzeldı:)))))))))))))))))

heheyyyyyyyyyyyyyy yaşasın bıtkı çayım :)))))))))))))))))))

tebrik ederim canım kırkbin kere maşallahresmen uçmuşsun bende iki ileri bi gerigidiyorum şu çayından bi bahsedermisin biz de uçmasak bile koşarız senden bunun üzerine esaslı bir beste bekliyorum ben kaçtım çok işim var çok bile kaldım

hehhehe bestesız olmaz tabiii:)canım doguş karışık bıtkı çayı sabah aç karna akşam tok karna içtım yedıgım vucudumu hızla terk etti:)anladın sen onu:))))))))))))

merhaba bayanlar, dün akşam foruma giremedim bir türlü, sayfada bakım var yazıyordu. bugün diyetime hiç uyamadım. sabah şekersiz çay, domates salatalık haşlanmış yumurta 4 adet zeytin ve 1 dilim çavdar ekmeği yedim. arada 8 badem. ondan sonra koptu zaten bugüğn sbs de görevli ,idim. sonrada gezmeye gittik. bu saate kadar 1er dilim birer dilim yaklaşık bir simit, bir ayran,1 fincan az şekerli kahve ve çay içtim. şimdi oğlumla oynayacağım. sonra görüşürüz.

Sadeceyalan naptin canım sen? Wallahi seni tebrik etmek lazim. Simdiye kadar 1 haftada en cok kilo veren sensindir herhalde. Su cayi ben de mi denesem? Sevmiyorum ama yine de deneyebilirim. İsin sonunda kilo vermek varsa:))

2. wish 0,8 farkla

Bende listeye girmek istiyoruuum Diyete 76 ile başladım geçen cuma kilom 67,7 idi bu hafta 66,6 olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…