Aferin kiz:) benim de 58.2 yine basa bas gidiyoz senle:)
Grubun adı 60-69 kilo arasındakiler diyor ama herkes 50 küsürlerde kendimi aranızda çok şişman hissetim acilen zayıflamam lazım
diyetisyenimin söylediklerine uymaya çalışıyorum. tabi bazen kaçırdıklarım oluyor :26: sabah 1 dilim çavdar ekmeği, başparmağım kadar beyz peynir 1 tane kırmızı salçalık biber domates salatalık bir fincan 5i biyerde çayı ki kahvaltıyı çalıştığım için sabah 6.45te yaparım. saat 10'da bir yumruk kadar meyve yada 8 badem içi yiyorum. öğleyin yersem bir dilim ekmek , sınırsız ve susuz yerinden sebze yemeği 5 kaşık bulgur pilavı sınırsız salata gibi 6 çeşit menüm var biri bu o menülerden. onlardan birini yiyorum. ikindi arasında 12 çeşitim var. mesela 2 yağsız gecrek bir bardak ayran veya 3 top kakaolu yada sade dondurma veya 2parnak kalınlığında 1 dilim karpuz 1 k.kutusu kadar peynir gibi birini seçip yiyorum. akşam yemeğim yine öğle gibi ikisi ortak zaten yine o menülerden birini seçip yiyorum. menüde değişik mesela 7 kaşık kısır bol salata veya 1 simşt ile 1-2 bardak ayran gibi, akşam 9-10 arası 1 çay bardağı süt ile 2 yumruk kadar meyve yiyorum. ve günde 10-14 bardak su içiyorum. ki ben suyu da ana ve ara öğünlerim gibi günde 6-8 defa 2 bardak olarak alışkanlık haline getirdim. doktor özellikle süt ve çayları içerken içine yarım çay kaşığı tarçın atmamı söyledi. metobolizmayı hızlandırırmış. birde günde 2 tablet bitter çikolata emiyorum. onu da doktor istedi. asla acıktırma kendini dedi acıkmaya başladığım anda 1 tane hurma yememi söyledi. güzel gidiyo. bu defa umudum
selam ben de diyetisyene gidiyorum benim liste daha genel sanki senin ki kişye özel gibi olmuş.benim anemi ve kolestrol var bu yüzden sabah kalkınca 06.30 da demir hapımı alıyorum iş yerinde 8 15 gibi kahvaltı yapıyorumkahvaltıda dom .sal. peynir (pınar beyazın küçüklerinden) 20 gr yiyorum bazen de semizotu veya maydanoz da oluyor
10 30 civarı 1 ç b kadar pul biberli yoğurt yiyprum
öğleyinyemekhaneden yiyorum et yememeye çalışıyorum genel de çorba olursa salata yoğurt veya sebze yemeği ..eğer yemek etliyse etlerini yemiyorum köfte türüyse sadece 1 adet köfte yiyorum
saat 15.30 gibi yineyoğurt pulbiberli yiyorum yoğurdu çay ocağına bırakıyorum benim çalıştığım yer 4. kat yoğurt bahanesiyle 4 kat inip çıkıyorum bazen elma yada çilek erik vb. meyve yiyorum akşam et olursa kendime ıspanak menemn vçb yemek hazırlıyorum normal sebze yemeği olursa 1 porsiyonu aşmamasına dikkat ediyorum salatayı sınırsız ve yağsız yiyorum yemeği erken yediysem bazen yoğurt yiyorum bazen de sadece yeşilçay içiyorum tatlı krizim geldiğinde ya elma yiyorum ya da first tatlandırıcılı sakız çiğniyorum her öğün 5o gr tam buğday ekmeği yiyorum 8-10 bardak su içiyorum 2-3 fincan yeşilçay içiyorum ara sıra da 7 otlu çay içiyorum çayı şekersiz içiyorum hergün işe giderken ve gelirken toplam 1 saat yürüyorum haftada 1 gün 30 dak yürüyorum çocuk evde yalnız olduğu zama ndolmuşla gidiyorum senin diyetindeki tarçın ilgimi çekti deniycem..paylaştığın için teşk.iyi akşamlar
rahatsızlıkların için geçmiş olsun canım. evvet ama ana öğünler hemen hemen benziyor. doktor tabi verdiğin yağa suya bakıp veriyo. öteki hafta randevum var diyet değiştirecek. ama şimdiki menüm hiç diyet menüsü değil gibi. eskiden daha seyrek ama daha fazla yiyordum şimdi tam tersi
benim de bekarlığımdan gelen adet düzensizliği vardı ama tabi 49 kg olunca ara ara da olsa geliyodu ve pekte önemsemiyodum açıkcası. Evlendim korunma amaçlı iğneler kullandım ve onlar tamamen düensizleştirdi. Doğum kontrol ilacı verdiler o da sırf kilo yaptı. Evlenince zaten nedense bayanlar hiç birşey kullanmasada kilo alıyor. Sora bebek tedavi falan geldi geçti. En sn 7 ay adet olmadım artık patlayacaktım. Zayıflayamadım da. Offf aslında ilaç bana da pek mantıklı gelmiyo daha çok kg aldıracağını biliyorum. En iyisi 3 aylık dedi dr. şuan 2. Kutudayım. 1 kutu daha içip daha sonra ecrin arkadaş hayıt tohumu kullanıyormuş. Işe yaradığını söylüyo belki bende bitkiselbişeyler yapabilirim.
merhaba kızlar
bugün yediklerimi
sabah: 1 dlm kepekli ekmek 4 tane cherry
arada 1 kupa yeşilçay
öğle:yarım pk form bisküvi 1 küçüğk kase yoğurt
arada :5 tane biskolata(valla kızlar başım ağrıdı,açlıktan sandım ama değilmiş tabi başım ağrımaya devam etti.bi de 1 dolu avuç çekirdek
akşam :1 tane cupra kiremitte
arkasında 1.5 saat yürüdüm.inşallah telafi etmişimdir şu balığı.
kızlaaaaaaar yarın tartı günü cok korkuyorum coooook:18::18::18:
selam bayanlar
ben 94 ten 66 ye 5 yılda düştüm adet düzene girdi :)
şimdi ise düğüne az kaldı 4 temmuz kına gecesi 14 temmuz düğün :) eşim sürekli bi 5 kilo daha diyor haklı da ama insülin direnci rahat vermiyor malesef güzel güzel zayıflayayım
bugün başlıyorum diyete 66 kiloyum şuan ama vücudum sık sık şişiyor desteğinizi bekliyorum:)
bizimle takilirsan iste sende 50kusurlerde olursun canım. Demekki topic ise yariyo:)))
Hosgeldin aramiza bu arada:)))
sen bize takıl hemencecik gider kilolar
selam bayanlar
ben 94 ten 66 ye 5 yılda düştüm adet düzene girdi :)
şimdi ise düğüne az kaldı 4 temmuz kına gecesi 14 temmuz düğün :) eşim sürekli bi 5 kilo daha diyor haklı da ama insülin direnci rahat vermiyor malesef güzel güzel zayıflayayım
bugün başlıyorum diyete 66 kiloyum şuan ama vücudum sık sık şişiyor desteğinizi bekliyorum:)
günaydın kızlarbugün evdeyim sabah kalktım hemen lesli yürüyüşü yaptım bir videoyu 2 kere yaptım çok fazla ter attım çok hoşuma gitti bu lesli .keşke jimnastik yapacağıma lesli yapsaydım bundan sonra yapacağım duşumu aldıktan sonra güzel bir kahvaltı yapacağım dom .sal. peyn,yumurta şekersiz çay 1 dilim tam buğday ekmeği ile yapacağım
görüşürüz hatunlar
Selam kızlar, haftamızın azimlilerini açıklıyorum..
1. sadeceyalan 2,2 farkla
2. wish 0,8 farkla
3. excity ve ummueslem 0,6 farkla
2. wish 0,8 farkla
heheyyyyyyyyyyyyyy yaşasın bıtkı çayım :)))))))))))))))))))
tebrik ederim canım kırkbin kere maşallahresmen uçmuşsun bende iki ileri bi gerigidiyorum şu çayından bi bahsedermisin biz de uçmasak bile koşarız senden bunun üzerine esaslı bir beste bekliyorum ben kaçtım çok işim var çok bile kaldım
2. wish 0,8 farkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?