60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar günaydın hafta içi 58 leri görürkennn tartıldım 2 gündür 59.5 düm dün

bu sabah 59,7 sinir oldum ya..

günaydın kızlarrr hepinize hayırlı cumalar

akşam güzel bir kıvırcık salatası yedim ve azcık karpuz yedım 2dilimde tam çavdar ekmek yedım 45dk yürüyüş yaptım.sabah domates salatalık ve 2dilim tam bugday ekemk yedım tartıdada bugun 59,8 çıktım geçen hafta 60 kıloydum bu hafta deli gibi spor yaptım 200gr gitmiş sadece.kaçamakda geçen akşam pizza yemiştim bide adetim acaba onunda etkısı varmı bilmiyorum ama bu hafta az vermişim daha fazla spor yapmam lazım demek ki

çok anlamlı bir mej olmuss canım teşekkürlerrr :)))) evet belara en düşük olan doğum kontrol hapı banada vermişlerdi gliforu düzenli kullan canım çok faydası vaar

Selam şekerler.Tartıda yüzünüz gülmüştür inşallah.
Sanırım adet yüzünden bu hafta 200gr fazla
Zaten gramla gidiyordu giden off çok çalışmam lazım çok((

66.20 bugünkü kilom gram düşmüş yine buda sanırım sadeceyalan'ın çayının etkisi 1 kere içtim gerçi bakalım bu hafta kullandıktan sonra önümüzdeki cuma ne olacak

Merhabalar bende 24 yaşımdayım, 11nisandan beri diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum. 64kg ile başladım, Dün tartındım ve 1 ayda 4 kilo vermişim 60.1 geldim. Umarım böyle devam ederim.

hoşgeldin neler yapıyorsun diyetinde bizimle paylaşrmısın

diyetisyenimin söylediklerine uymaya çalışıyorum. tabi bazen kaçırdıklarım oluyor :26: sabah 1 dilim çavdar ekmeği, başparmağım kadar beyz peynir 1 tane kırmızı salçalık biber domates salatalık bir fincan 5i biyerde çayı ki kahvaltıyı çalıştığım için sabah 6.45te yaparım. saat 10'da bir yumruk kadar meyve yada 8 badem içi yiyorum. öğleyin yersem bir dilim ekmek , sınırsız ve susuz yerinden sebze yemeği 5 kaşık bulgur pilavı sınırsız salata gibi 6 çeşit menüm var biri bu o menülerden. onlardan birini yiyorum. ikindi arasında 12 çeşitim var. mesela 2 yağsız gecrek bir bardak ayran veya 3 top kakaolu yada sade dondurma veya 2parnak kalınlığında 1 dilim karpuz 1 k.kutusu kadar peynir gibi birini seçip yiyorum. akşam yemeğim yine öğle gibi ikisi ortak zaten yine o menülerden birini seçip yiyorum. menüde değişik mesela 7 kaşık kısır bol salata veya 1 simşt ile 1-2 bardak ayran gibi, akşam 9-10 arası 1 çay bardağı süt ile 2 yumruk kadar meyve yiyorum. ve günde 10-14 bardak su içiyorum. ki ben suyu da ana ve ara öğünlerim gibi günde 6-8 defa 2 bardak olarak alışkanlık haline getirdim. doktor özellikle süt ve çayları içerken içine yarım çay kaşığı tarçın atmamı söyledi. metobolizmayı hızlandırırmış. birde günde 2 tablet bitter çikolata emiyorum. onu da doktor istedi. asla acıktırma kendini dedi acıkmaya başladığım anda 1 tane hurma yememi söyledi. güzel gidiyo. bu defa umudum var zayıflayacağım hepinizi akşam girer bugün yediklerimi yazarım. inşallah hafta içi de 68e düşerim bu sabah 69.2 gösterdi tartı.

Canlar hatunlar nete girmeye ve okumaya firsatim olmadi, simdi de avea ile zor baglandim nete yoldayim cunku. Benim ilk kilo bildirimim 62.2 olsun. Hepinize iyi hafta sonlar.

Grubun adı 60-69 kilo arasındakiler diyor ama herkes 50 küsürlerde kendimi aranızda çok şişman hissetim acilen zayıflamam lazım

Son düzenleme:
hayat dedıgın boş bi bardak gıbı doldurmayı bılırsen mutlu olursun dolduramassan sende bardak gıbı boş kalırsın bırde dolu bardagı boş görenler var ALLAH kimseyı öylesıne düşürmesin herkez zayıflasın ama kımse karakter olarak zayıflamasın ben sanırım öylesıne düştüm hepınızee ıyı akşamlar SADECEYALAN(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…