- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Gunaydin tatlim:) kilonu korumussun daha ne olsun:)))Günyadın kızlar ilk bildirimi ben yapıyım kimsecikler gelmemiş..
55,4 kiloyum.
bu hafta pek yürüyüş yapamadım, havalar artık ısındı terledikçe dayanamıyorum yarıda kesiyorum. o da yarım saat falan oluyor.
Gunaydin tatlim:) kilonu korumussun daha ne olsun:)))
bence diane kullanmayın :s ben iki yıl kullandım andocur la birlikte.. bir zamanlar çok moda tedavi yönetmiydi. güya 6 sonra tüylerim sararacak 2 yıl sonra dökülecekti... 2 yılın sonunda 10 kilo almıştım ve ilacı bıraktığm an adet düzensizliklerim şişliklerim oluyordu yine de bıraktım pek çok ilaç kullandım. benim de adetim gecikiyor 2 ayda bir oluyorum en çok bu kadar gecikiyor yani. doğum kontrol ilaçları memede kitleye neden olabiliyormuş bu yüzden artık hiçbir doktor önermiyor bana :s en son kullandığım ilaç belara ydı yeni nesil bir doğum kontrol ilacı ben evli değilim daha düşük hormon içeriği varmış gerçekten bu ilaçla daha az stresliydim ve düzenli adet oluyordum ama bunu da bıraktırdıklarında yine gecikmeler başladısonuç 153 boyum 48 kilo ile tedaviye başladım 62 yi gördüm şu an 59-60 ım çok düzenli kullanamasam da glifor kullanıyorum. regl sürem 40-50 güne indi :s bebeği olan olmayan bekar tüm pcos lu hanımlara tavsiyem gerçekten iyi bir doktor bulun çünkü bu konunun kesin çözümü olmadığından deneme tahtasına dönüyoruz... ve evliler lütfen rahim kanserinden korunmak için rahim içi kalınlığınızı ölçtürün regli gecikenlerde bu konu önemli...
mesajım çok uzun oldu ama bu yaz evleniyorum kilo serüvenimle birlikte pcos mevzusunu da paylaşmak istedim...
hoşgeldin neler yapıyorsun diyetinde bizimle paylaşrmısın
Aferin kiz:) benim de 58.2 yine basa bas gidiyoz senle:)kızlar 58.6
bizimle takilirsan iste sende 50kusurlerde olursun canım. Demekki topic ise yariyo:)))Grubun adı 60-69 kilo arasındakiler diyor ama herkes 50 küsürlerde kendimi aranızda çok şişman hissetim acilen zayıflamam lazım
diyetisyenimin söylediklerine uymaya çalışıyorum. tabi bazen kaçırdıklarım oluyor :26: sabah 1 dilim çavdar ekmeği, başparmağım kadar beyz peynir 1 tane kırmızı salçalık biber domates salatalık bir fincan 5i biyerde çayı ki kahvaltıyı çalıştığım için sabah 6.45te yaparım. saat 10'da bir yumruk kadar meyve yada 8 badem içi yiyorum. öğleyin yersem bir dilim ekmek , sınırsız ve susuz yerinden sebze yemeği 5 kaşık bulgur pilavı sınırsız salata gibi 6 çeşit menüm var biri bu o menülerden. onlardan birini yiyorum. ikindi arasında 12 çeşitim var. mesela 2 yağsız gecrek bir bardak ayran veya 3 top kakaolu yada sade dondurma veya 2parnak kalınlığında 1 dilim karpuz 1 k.kutusu kadar peynir gibi birini seçip yiyorum. akşam yemeğim yine öğle gibi ikisi ortak zaten yine o menülerden birini seçip yiyorum. menüde değişik mesela 7 kaşık kısır bol salata veya 1 simşt ile 1-2 bardak ayran gibi, akşam 9-10 arası 1 çay bardağı süt ile 2 yumruk kadar meyve yiyorum. ve günde 10-14 bardak su içiyorum. ki ben suyu da ana ve ara öğünlerim gibi günde 6-8 defa 2 bardak olarak alışkanlık haline getirdim. doktor özellikle süt ve çayları içerken içine yarım çay kaşığı tarçın atmamı söyledi. metobolizmayı hızlandırırmış. birde günde 2 tablet bitter çikolata emiyorum. onu da doktor istedi. asla acıktırma kendini dedi acıkmaya başladığım anda 1 tane hurma yememi söyledi. güzel gidiyo. bu defa umudum
selam ben de diyetisyene gidiyorum benim liste daha genel sanki senin ki kişye özel gibi olmuş.benim anemi ve kolestrol var bu yüzden sabah kalkınca 06.30 da demir hapımı alıyorum iş yerinde 8 15 gibi kahvaltı yapıyorumkahvaltıda dom .sal. peynir (pınar beyazın küçüklerinden) 20 gr yiyorum bazen de semizotu veya maydanoz da oluyor
10 30 civarı 1 ç b kadar pul biberli yoğurt yiyprum
öğleyinyemekhaneden yiyorum et yememeye çalışıyorum genel de çorba olursa salata yoğurt veya sebze yemeği ..eğer yemek etliyse etlerini yemiyorum köfte türüyse sadece 1 adet köfte yiyorum
saat 15.30 gibi yineyoğurt pulbiberli yiyorum yoğurdu çay ocağına bırakıyorum benim çalıştığım yer 4. kat yoğurt bahanesiyle 4 kat inip çıkıyorum bazen elma yada çilek erik vb. meyve yiyorum akşam et olursa kendime ıspanak menemn vçb yemek hazırlıyorum normal sebze yemeği olursa 1 porsiyonu aşmamasına dikkat ediyorum salatayı sınırsız ve yağsız yiyorum yemeği erken yediysem bazen yoğurt yiyorum bazen de sadece yeşilçay içiyorum tatlı krizim geldiğinde ya elma yiyorum ya da first tatlandırıcılı sakız çiğniyorum her öğün 5o gr tam buğday ekmeği yiyorum 8-10 bardak su içiyorum 2-3 fincan yeşilçay içiyorum ara sıra da 7 otlu çay içiyorum çayı şekersiz içiyorum hergün işe giderken ve gelirken toplam 1 saat yürüyorum haftada 1 gün 30 dak yürüyorum çocuk evde yalnız olduğu zama ndolmuşla gidiyorum senin diyetindeki tarçın ilgimi çekti deniycem..paylaştığın için teşk.iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?