60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kalçadan 4canim belden. 8 cm. Göbek direk. İçeri girdiği için 8cm fark etti bir beden küçüldüm resmen kendimi çok iyi hissediyorum Ebru salli DVD 1-2 var birle başladım 1hafta daha yapıp ikiye gecerim bu arada kilo bildirimi 500 gr 63.5 olmuşum neyse haftaya listede düzeltiriz plasede başlamadan önce kilo vermem durmuştu

slm güzel hatunlar zayıflmak diye gezinirken burayı gördüm ve geldim aranıza alırsanız sevinirim bir türlü gitmiyo kilolar 10ay önce doğum yaptım doğum öncesi kilomdayım şuan hamilelik önceixde 68-69dum bitürlü inemiyodum şimdide öle nedense 4senedir 67altına inemedim çok şeyler deniyorum olmuyo veremiyorum burda bi azim sizlerle deneyem bakalım inş.60a inerim hedefim şimdilik o

süper hakkatten ya maşşallah sana :):) belden 8 cm incelmek ne demek yaa hemde sadece yarım kilo vermene rağmen demekki plates sıkılaştırıyor toparlıyor e o zamanda inceliyoruz resmen

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="align: center"]Başlangıç Tarihi[/TD]
[TD="align: center"]Başlangıç Kilosu[/TD]
[TD="align: center"]Hedef Kilo[/TD]
[TD="align: center"]Şuanki Kilo[/TD]
[TD="align: center"]Fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Sesim[/TD]
[TD="align: center"]09.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]68 kg[/TD]
[TD="align: center"]60 kg[/TD]
[TD="align: center"]67,5 kg[/TD]
[TD="align: center"]-500 gr.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Filiz1982[/TD]
[TD="align: center"]67 kg[/TD]
[TD="align: center"]61 kg[/TD]
[TD="align: center"]66,1 kg[/TD]
[TD="align: center"]-900 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Seli54[/TD]
[TD="align: center"]64 kg[/TD]
[TD="align: center"]54 kg[/TD]
[TD="align: center"]63,5 kg[/TD]
[TD="align: center"]-500 gr.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]denvir[/TD]
[TD="align: center"]69.4 kg[/TD]
[TD="align: center"]58 kg[/TD]
[TD="align: center"]68,7 kg[/TD]
[TD]-700 gr.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Lacivert.[/TD]
[TD="align: center"]64 kg[/TD]
[TD="align: center"]55 kg[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Angelsky[/TD]
[TD="align: center"]67 kg[/TD]
[TD="align: center"]66,5 kg[/TD]
[TD]-500 gr.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]wish[/TD]
[TD="align: center"]61.4 kg[/TD]
[TD="align: center"]60.6 kg[/TD]
[TD]-800 gr.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]MâÇâkızı[/TD]
[TD="align: center"]65.6 kg[/TD]
[TD="align: center"]65kg[/TD]
[TD]-600 gr.[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD="align: center"]zeyyno[/TD]
[TD="align: center"]64,5 kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD="align: center"]cennetyarim[/TD]
[TD="align: center"]12.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]69 kg[/TD]
[TD="align: center"]69kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD="align: center"]Semrahasan[/TD]
[TD="align: center"]68 kg[/TD]
[TD="align: center"]68kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD="align: center"]metallive[/TD]
[TD="align: center"]61 kg[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[/TABLE]
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]KURALLARIMIZ[/td]
[/tr]
[tr]
[td]* Cuma Günleri tartı günümüz bildirim yapalım çıtırlar. [/td]
[/tr]
[tr]
[td]* Cuma Günleri yeni listemizi yayınlıyoruz.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]* Günde 2-2,5 litre su içelim.[/td]
[/tr]
[tr]
[td]* Spor yapma imkanımız varsa günde 30 dakika spor yapalım.[/td]
[/tr]
[/table]

Yeni gelen fıstıklar ekledim hepiciğinizi
Hoşgeldiniz bu arada hepimiz el birliğiyle vericez kilolarımızı Seli cnm ekledim yoğun olabilirsin sorun değil tatlım katı kurallarımız yok cumartesiden sonraki bildirimleri bidahaki cumaya alıcaz ama hepisi bu

Bu arada bugün dozajımı biraz aşmış olabilirim beyti yedimde
Başkada bişi yemedim bol bol su içiyorum yarın hafif yicem pazartesi spor günüm bu arada bugün gece elbisesi deniyodum 40 bedenden 38 e düşmüşüm Nasıl mutlu oldum ki sormayın, hatta 38d üst kısmı baya bolduu

Son düzenleme:

hoşbulduk canım iyiki buldum burayı bende 68,5kioyum suyu çok içmeye başladım azda olsa spor vs inş.verebilirim 38bedene düşmüşşün ne güzel tebrikler

bennıde aranıza aldıgınız ıcın tesekkur edrım... Özel olarak uyguladıgınız bı program var mı arkadaslar... yada onerılerınız var mı?

Dün,

Dün Sabah ;

1 Büyük Bardak yeşil çay, 1 dilim kek

Dün Ara ;

1 tane ceviz

Dün Öğlen ;

1 servis tabağına yarım porsiyon tavuk döner, 3 kaşık buharda pişmiş patlıcan salatası, 2 kaşık yoğurtlu kırmızı laha, 1 kaşık zeytin yağlı kapak, yarım kase marul salatası

Dün ara ;

1 Tane çubuk

Dün Akşam ;

1 haşlanmış yumurta, 4 tane yeşil zeytin, 1 kibrit kutusu peynir, yarım domates

Sonra canım birşeye sıkıldı 1 fincan kahveyle 1 paket çikolata yedim.

Bugün;

Domates rendesinin içerisine 7-8 ince dilim sucuk doğrayarak pişirdim. 2 dilim çavdar ekmeğiyle bandırıp bandırıp yedim : )

Öğlen;

Arkadaşıma bebek görmeye gittim, ikramda tabağımda patates salatası vardı onu yedim, börek vardı çeyrek kadarını yedim, bir dilim pasta vardı ısrar ettikleri için yarısını yedim geri kalanları yemedim

Akşam;

Akşam yemeğinde misafirlikteydim,yarım kase çorba içtim, 2 yemek kaşığı haşlanmış et yedim, fırında karedes vardı ondan da 2 kaşık yedim ve bol bol salata yedim.

Bugün biraz rahat davrandım biliyorum ama ben 68 kiloydum bugün tartıldım 66 kilo çıktım 1 haftada 2 kilo vermek bana fazla geldi.

Bugün akşamşamki yemekten sonra 2 saat yürüdüm şu an ayak bileklerim ağrıyor.

Bugunku menum;sabah:1dilim ekmek,domates,peynir.2-3dilim sucuk.2zeytin ogle:1 tombik doner, 2 yudum ayran ara: 1 tek sekerli cafe latte. aksam bol yesillik -4 cigkofte. ara; 4 burcak biskuvi. Benim icin cumartesi pek saglikli gecmedi yani.seytana uydum ama esim ekler falan yedi ben frenledim en azindan. Birde sabahtan aksama yuruduk. Ama az su ictim. Yarin bunu telafi edicem insallah.

Bugün kahvaltıda 2 zeytin, domates, salatalik ,1 haşlanmış yumurta 1 dilimde kepek ekmeği yedim .Ekme gi tamamen kesmiştim fakat sık acıktıgim için öğünlerime birer dilim eklemeye karar verdim :) henüz diğer öğünlerime karar vermedim..... Hepinize bol iradeli güzel bir pazar diliyorum arkadaşlarım .....

bugün ne yedim:

sabah:1 dilim ekmekle peynir,domates, 1 rafadan yumurta, 1 içli köfte(haşlanmış)ne alaka denirse dün akşam yemedim sabah yerimdiye
ara:sütlü neskafe
öğle:geç kahvaltı ettiğim için yemedim.sadece araöğün gibi bir armut
akşam: 1 kaseçorba, közlenmiş patlıcan salatası,1dilim ekmek
ara:1avuç leblebi,çay

leslie ile enaz 45 dakika yaparsam süper olacak.ütü ve evişleriniburayayazmıyorum.pazar günlerim bunlarla faalgeçer aslında.

bugunkü yemegım belli oldu kahvaltıyı 11.30 da yaptıgım için öğlen ve akşamı bır arada gecirecegım balık ve bool salata Öğlen yemegi yerinede sekersiz turk kahvesi ve dun akşam tatlı krızıne dayanamayıp yaptıgım tarcınlı kurabıyedende bir tane.....Umarım cok değildir bide sabah aksam 100 er mekik cekiyorum ve her gun olmasada plates yapmaya gayret gösterıyorum

Haberim yoktu bakacağım cocukların pesinde kosturmaktan hABer izleyemiyorumki yalnız ortada kıyım varsa para ne ise yarayacak orasını anlamadım

Bugünkü menüm nasıl beslenmemeliyize örnek menü yinede paylaşıyorum : )

Sabah;

Yarım domates, 3 yeşil zeytin, 1 kibrit kutusu peynir, yarım dilim çavdar ekmeği

Akşam ;

KFC'de menü yedim

1 mandalina

Şu ana kadar 1 lt su içtim devam edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…