bide tatlıya asırı duskunum tatlıyı azalttım.. tek dusmanım tatlı aslında onu tamamen hayatımdan cıkaramadım ama tatlı krızıne girdiğimde kendime az zeytınyagla kepekli unla az sekerle kurabiye yapıyorum ara oğunde 1 kac tane yıyerek gecistirıyorum şimdilik....
sanırım hipoglisemin var canım benimki gibi, tatlıyı kesmen çok zor olur tavsiyem 1 ara öğününe 1 bardak ılık süt + tarçın yaparsan bu bastırır hemde tatlı ihtiyacın giderilmiş olur. Tahlil yaptırmanı tavsiye ederim canım, hipoglisemi varsa çok zor kilo verirsin, asla aç kalmanı tavsiye etmiyorum, 3 ana 3 ara öğün yapıcaksın ve 2 saatte bir yapıcaksın bunları canım
tesekkur ederim cnm tavsiyelerine uyucam..
Ne demek canım destek için hepimiz burdayızOcağa kadar sıkılaşıp 60 olim Allah ımm lütfeeennnnn 2013e incecik sıpsıkı taş gibi bi hatun olarak girmek istiyorummmm
ınş canım benimde hedefim şimdilik 60 bu azimle bu motıvasyonla sen verirsin kilolarını :)
İnşallah cnm nşallah hepimiz veririz, incecik gelin olmak istiyorumGerçi geçen gün benimki ele gelcek senin ki gibi kız dediğin dedi ama olmaz 59 60 iyidir
Kızlar ben de zayıflamak istiyorum sıkı bir desteğe ihtiyacım var
Doğum sonrası kilolarımı vermek istiyorum bebişimin sekizinci ayı doldu
Şimdiye kadar rejim yapmadım emzirirken gider kiloar diye düşündüm ama gitmediler
Hemen kısa özgeçmiş anlatayım :)
Evlendiğimde 56-57 kiloydum evlilik insana kilo aldırır diyenlere gülüyordum
ama bi baktım yedi sekiz ay içinde 63 olmuşum :))
Hemen buna bir dur demeli diye düşünüp diyet yapmaya başladım 61,5 kg da hamile olduğumu öğrendim ve diyeti falan bıraktım :))
74 kilo ile gittim doğuma çok klo almadım diyebilir 12-13 kilo kadar
Eve geldiğimde 71 kiloydum ve bu süreçte yani sekiz ay boyunca 69 72 arasında gidip geldim
Şimdiki kilom 68,700 kesnlikle 60 ın altına düşmeliyim
hemen bugün yediklerimi yazayım tam olsun :))
Sabah mantarlı omlet (çok geç kahvaltıydı öğlen yemeği yemedim)
Öğleden sonra bi kaç meyve saltalık
Akşam balkabağı çorbası ve kereviz yemeği birer tabak yedim
Tüm gün hiç ekmek yemedim.
Şimdilik bu kadar :))
kilodaşlarım GÜNAYDINNN
ben dun yedıklerımı yazıyorum
sabah : kepeklı tost ekmeğine yağsız ve ince dılım kasar peynırlı tost yedım 1 brd yeşil cay
ara öğün: elma ve yıne yesıl cay
öğlen: 1 orta boy yemek tabağı az yağlı makarna 1 kase yoğurt kibrit kutusunun yarısı kadarda peynır
ara öğün:yarım pkt etıform ve elma
akşam süperdi 3 yk kaşığı susuz semizotu yemeği ve 1 kase yoğurt yarım dılım tam buğday ekmeğii
yatarken yıne yeşil cay ama içine maydanoz da attım ve sabaha kadar tuvaletteydım acayıp ıdrar söktürüyormuş.
ve bu sabah
1 yumurta 8-9 dal maydanoz kibrit kutusu kadar peynır ıle hazırlanmıs omlet
2 salatalık 1 domates 1 dılım tambuğday ekmeği yedım bırde sekersız yeşil çay
hadı arkadaslarım değerlendırelım bılıyorumkı dunku öğlen menumu beğenmıyeceksınız bende beğenmedım ama mecbur kaldım :)))
MErhaba kızlar uzak kaldım sizden
MAlesef ki bu hafta sonu çok yoğundum şehir dışındaydım gezdim dolaştım falan filan
Asıl bomba haber sölim spora gittim bugün ölçümlerim yapıldı
GÖğüs : 90
Bel ;85
Kalça ; 107
Kol ; 32,5
Kilo; 67,4 gr.
Nolmuşum ben ya
Bugün bi güzel terledim 1,5 saat boyunca yürüyüş bandı eliptik bisiklet ve normal bisiklet olarak 5 tur yaptım 2 km denOda toplamda 30 km etti baya ter attım ama yaa Sonrada ardından 45 dakikalık plates kollarım kopuyo şuanda
Duşumu aldım ve bitti sporum çarşamba günü daha değişik program hazırlıycakmış hocacığım
Ocağa kadar bakalım kaç olucam ölçülerim nasıl değişicek
kilodaşlarım GÜNAYDINNN
ben dun yedıklerımı yazıyorum
sabah : kepeklı tost ekmeğine yağsız ve ince dılım kasar peynırlı tost yedım 1 brd yeşil cay
ara öğün: elma ve yıne yesıl cay
öğlen: 1 orta boy yemek tabağı az yağlı makarna 1 kase yoğurt kibrit kutusunun yarısı kadarda peynır
ara öğün:yarım pkt etıform ve elma
akşam süperdi 3 yk kaşığı susuz semizotu yemeği ve 1 kase yoğurt yarım dılım tam buğday ekmeğii
yatarken yıne yeşil cay ama içine maydanoz da attım ve sabaha kadar tuvaletteydım acayıp ıdrar söktürüyormuş.
ve bu sabah
1 yumurta 8-9 dal maydanoz kibrit kutusu kadar peynır ıle hazırlanmıs omlet
2 salatalık 1 domates 1 dılım tambuğday ekmeği yedım bırde sekersız yeşil çay
hadı arkadaslarım değerlendırelım bılıyorumkı dunku öğlen menumu beğenmıyeceksınız bende beğenmedım ama mecbur kaldım :)))
sesim sen ne yaptın annecim. 30 km demek 1500 kalori falan demektir.bu şekilde herkesten hızlı kilo verirsin.ama bırakmak yok yola devam.
Eveet diyetisyenime gittim amator ligden profesyonel lige gectim listem su 9:30 kahvaltı 2-3zeytin 1.5kk peynir domates salatalık yeşillik 2ince dilim tam buğday ekmegi 11:30 1sbardagi y.yagli süt 1p meyve13:30 3kofte kadar et ya da haslanmis tavuk ya da yerine yumurta veya peynir 1kase çorba 2ince dilim ekmek yağsız salata 15:30 11:30la aynı 17:30 yesilcay yarım çay bardağı leblebi 19:30 6yemek kasığı sebze yemeği 1kase çorba 2ince dilim ekmek yağsız salata 21:30 1 çay bardağı y yagli süt 1meyve birde seker kızartma vs yasak 1kase Sütlu tatlı yersek bir ara Ogün azaltacağız bu da haftada bir en fazla hadi bakalım neler olacak yas31 bu Arada 2. Cocuktan kalma kilolar çalışıyorum bı arkadas sormuş ha boy163 normal kilom 54 diyetisyen 58 dedi ama ben katılmıyorum
bence lokum için üzülmene gerek yok tatlıyı cok seven bırı olarak bence 3 gunde bir tadımlık yesek nefsimizi koreltmış oluruz yoksa hep aklımızda kalıyo yıyemediklerimiz..onun dısında gayet guzel menun bence :)ta ta tatam
bugünkü menüm karşınızda:
sabah:2 dilim kepekli tost ekmeği ile kaşarlı sandviç,çay
ara:1 sade lokum (işyerime misafirlerime ikram ederim diye getirdiğim lokumla başım dertte onu bugün eve götürüp bir dolaba kitlicem.bir sade lokum: 50 kalori falan)
öğle:bol, domates-salatalık peynir,2-3 zeytin
ara: 1 elma ve yeşilçay
akşam:1 büyük kase,mercimek çorbası,1 dilim ekmek ve bol salata.
ara:1 avuç kuruüzüm-dut-badem karışığından
egzersiz:leslie ile 45 dakika walk walk walk! 15 dakika koşu bandında run run!
hadi sizde benim mönümü yorumlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?