60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün eve tartı aldım. 66 Kiloyum.
Başlangıç kilom 66.
Hedef 60.
Boy 1.74

Sesim benide listeye ekleyebilirsin.

günaydın kızlar, haftasonunu bitirdiğimiz için seviniyorum zira diyet için evde olmak yada dışarda hiç iyiı olmuyor. bugün tartıldım ve yine 68.7'im.şimdi hedef cuma günü 68 olmak.inşallah diyelim.

bugünkü menüm
sabah: 1 küçük kase nesfitfruits (yarım yağlısütle) ben mısır gervreklerden oldum olası nefret ederim. sadece hepaynı şeyleri yemeyim diye tükettim
ara: 1 neskafe
öğle 2 ekmek eşiliğinde klasik kahvaltı
ara:elma veya canım tulzlu isterse 7-8 çubuk kraker
akşam:1 tabak patlıcan yemeği, 1dilimekmek, 1 küçük kase yoğurt.
ara:1neskafe
bu akşamyemekten sonra yani 7densonra birşey yememeye çalışıcam.leslie ile 45 dakikalık bir video var dün onu yapmıştım.bugünde yapıcam.

herkese iyi haftalar diliyorum...

Günaydın kızlar ,
Haftasonu bol kaçamaklı geçti herşeyden yedim de yedim Ama çokda hareket ettim yediklerimi erittim anlayacağınız.

Bugün :

Sabah:2 dilim kepek ekmeği arası kaşar peyniri ile yapılan tost + çay

Öğle : İş yerinde ne var henüz öğrenemedim.

Akşam : Mercimek çorba + fırında köfte patates + marul salatası

süpermişşşş..demekki benim platese cok ihtiyacım var benim

bu arada evde net yok telefonumda var ondan da yazamak zor oluyor o yuzden hafta sonları girmekte zorlanıyorum

Bugün ki menüm kahvaltı ; 3 siyah zeytin, salatalik domates, minik bir parça peynir, 1 haşlanmış yumurta , bir dilim kepek ekmeği 1 bardak cay kahvaltı yi geç yaptığım için genelde 2 tam öğün yiyorum öğlen_akşam balık buğulama karışık salata 1 dilim kepek ekmeği ara öğünlerse neskafe ve mandalina nasıl sizce arkadaşlar fazlamı

Kahvaltıyı geç yapmasanız daha iyi.diyetisyenim öyle söylemişti. Geç mi kalkıyorsunuz yoksa canınız mı istemiyor. ama bu şekilde öğünleriniz gayet güzel.

Kahvaltıyı geç yapmasanız daha iyi.diyetisyenim öyle söylemişti. Geç mi kalkıyorsunuz yoksa canınız mı istemiyor. ama bu şekilde öğünleriniz gayet güzel.
6 da kalkıyorum aslında oğlumu okula gönderiyorum 6 buçuk da kahvaltı hazır oluyo ama kızım ve eşim için bir daha hazırlamak 10 u buluyo bi daha yemeğe 4 gibi geliyo eşim o arada biseyler atıştırıyorum ( ara öğün ) yetiyo bana akşam da çok acıkırsam 1 bardak soğuk süt yada neskafe ile geçiş tiriyorum yanlismi yapıyorum kafam karıştı

Bu arada arkadaşlar yaslarınız kac calışıyomusunuz ? Ben 30 yasındayım ev hanımıyım ve 3 tanede cocugum var. yas ilerledıkce vermesi de zor oluyo hayatım da ilk defa bu kadar fazla kiloya cıktım ben en fazla 60 da korurdum kilomu en kucugum 1,5 yasında hala vermedim fazlalıklarımı cok sınır oluyorum kendime alışveriş bile yapmak istemıyorum.......

66 kiloyla bende aranıza katılayım!
ama ben çok zor kilo veriyorum boğazımı durduramıyorum. şimdi aynalara bakamaz olduk.

aynen cok sınır bozucu gobeğimi gordukce uzuluyorum nasıl gider bilmiyorum.. Artık hep beraber ugrasıcaz bırbırımıze destek olucaz ve sonundada ınş ideal kilolarımız kavusucaz...

Yoo ben belki 12 de falan kalkıyorsunuzdur da geç kahvaltı yapıyorsunuzdur diye düşünmüştüm. kafanız karışmasın.bu şekilde gayet az kalori alıyorsunuzdur.neden zayıflaya mıyorsunuz acaba? ayrıca yaş gayet genç.

daha 10 gun oldu baslayalı dıyete 1 kilo verdim zaten su anda 67 kiloyum tsk edrim destegın için...

daha 10 gun oldu baslayalı dıyete 1 kilo verdim zaten su anda 67 kiloyum tsk edrim destegın için...

bide tatlıya asırı duskunum tatlıyı azalttım.. tek dusmanım tatlı aslında onu tamamen hayatımdan cıkaramadım ama tatlı krızıne girdiğimde kendime az zeytınyagla kepekli unla az sekerle kurabiye yapıyorum ara oğunde 1 kac tane yıyerek gecistirıyorum şimdilik....

MErhaba kızlar uzak kaldım sizden
MAlesef ki bu hafta sonu çok yoğundum şehir dışındaydım gezdim dolaştım falan filan
Asıl bomba haber sölim spora gittim bugün ölçümlerim yapıldı
GÖğüs : 90
Bel ;85
Kalça ; 107
Kol ; 32,5
Kilo; 67,4 gr.
Nolmuşum ben ya
Bugün bi güzel terledim 1,5 saat boyunca yürüyüş bandı eliptik bisiklet ve normal bisiklet olarak 5 tur yaptım 2 km den Oda toplamda 30 km etti baya ter attım ama yaa Sonrada ardından 45 dakikalık plates kollarım kopuyo şuanda

Duşumu aldım ve bitti sporum çarşamba günü daha değişik program hazırlıycakmış hocacığım

Ocağa kadar bakalım kaç olucam ölçülerim nasıl değişicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…