60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evime geldim hemen tartildim 61,5 baklava ve kavurmaya rağmen vermişim yarın diyetisyende randevum var :)))))

Günaydın kızlar,
Bayram nedeni ile tatilde olduğum için tartılıp bildiremedim.Ama deli gibi yedim bakalım bu cuma göreceğiz

Gelirim canım teşekkür ederim diyetisyende tartildim 3 kilo yağ ve ödem gitmiş 100 gr kas gitmiş o da su sebepten ilk hafta saati saatine uydum hiç kastan gitmemiş ama bayramda 3-4 gün boyunca ara Ogün atlamak zorunda kaldım 100 gr kas o ara gitmiş su an saatine uyuyorum arkadaslar zayıflama şakaya gelmez bence imkanı olan bu ısı diyetisyenle yürütsün kas mı yağ mı verdigini anlar gerçi dr 3 kg de 100 gr önemli değil o kadar dedi ara Ogün atlama dedi bu arada topic gene sessiz nerde bu millet ya

B-FİT e yazıldım... haftada en az 3 kez gitmem gerekiyor... bi yandan da yediklerime dikkat etmeliyim (( şu an 65.5 kiloyum hedef 58

6 7 yaprak maydonoz(saplarıyla beraber) yarım limon yarım su bardagı su . robotta çekin yemyeşil kopuklu bi karısım elde ediceksin her sabah ac karnına için başta çok igrenc gelıcek ama sonra garantı verıorum muptelası olucaksınız . ben lise deyken yapmıştım sınıftakı kızlar 19 mayıs calısmalarına katılmıstı bende katılmadım 19 gun boyunca provalara fln gittiler hıc grmediler beni geldiklerin 19 gunun sonunda şok gecirdiler kızım sen naptın die dusunun o kdr etkılı sonuc verdi. vucuttaki butun ödem ilthap atmasıda cabası bunun disinda hıc bısey yapmadım ne spor ne diet. şimdi yeniden başlıycam ama dietle beraber başlıcam . tavsıye ederim

kızzlaar bende burdayım gari,,

bayramda 69.6 yı gördüüm kalbime bir şey saplandı.... bayramdan beri detoks yapıyorum çok şükür 67.2 ye döndüm.... hem 9. takımdayım ama orda paylaşım çok az ooofff

bu günkü menüm
,
sabah
1 elma
1 parça peynir
1 b form çayı

ara
bir avuç ceviz içi
1 b yeşil çay

öğlen
1 parça haşlama tavuk göğsü
1 b yeşil çay

ara
5 finduk
1 b yeşil çay

akşam
1 elma
1 b yeşil çay...

işte büüle... bir süre elma detoksu yapıcam....

limon kabuğuyla mı atılcak yoksa kabuğu soyulup mu atılcak... denicem bendeee.... aşırı ödem oluyo bende ayaklarım falan şişiyor... idrar söktürücü verdiler eczaneden ama işte o da böbreklere zararlı dediler bende hap sevmem zaten bunu denicem....

B-FİT e yazıldım... haftada en az 3 kez gitmem gerekiyor... bi yandan da yediklerime dikkat etmeliyim (( şu an 65.5 kiloyum hedef 58

üff ben beceremedim spor salonu olayını işten çık git... bööğğk.... evde yapmak daha eylenceli geliyor artık... gittim 2 ay her gün.... günde 2 saat gram vermedim beyaa.... bende tiroit mi var acaba.... iğneden tırsmasam gidicem doktora ama tırsıyoruum hemde acaip.... kan tahlili falan yaparlar dayanamam...

ben b fitten memnunum yani şimdilik bi şikayetim yok bakalım ne olacak 2 ay içinde falan tam etkiyi alırmışım önce vücut kendini toparlayacakmış

yarım limonu içine sıkıosun . yarın dan sonra bi diete başlıcam aksatmıcam ve inanıorum kesin vericem 10 gunde 8 kg burda buldum gene yapılmıs onaylanmış hem açta kalınmıo mantıklı bi diet hedefim 54 55 fln 64 kgyim

Aç karnına Limon suyu içeyim derken tansiyonunuzu düşürmeyin!

Konu sahibi tarafından terk edilmiş olsada kilo vermeye devam.

Bu cumaki kilom 64.5

4,5 kilo sonra bu iş tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…