6 7 yaprak maydonoz(saplarıyla beraber) yarım limon yarım su bardagı su . robotta çekin yemyeşil kopuklu bi karısım elde ediceksin her sabah ac karnına için başta çok igrenc gelıcek ama sonra garantı verıorum muptelası olucaksınız . ben lise deyken yapmıştım sınıftakı kızlar 19 mayıs calısmalarına katılmıstı bende katılmadım 19 gun boyunca provalara fln gittiler hıc grmediler beni geldiklerin 19 gunun sonunda şok gecirdiler kızım sen naptın die dusunun o kdr etkılı sonuc verdi. vucuttaki butun ödem ilthap atmasıda cabası bunun disinda hıc bısey yapmadım ne spor ne diet. şimdi yeniden başlıycam ama dietle beraber başlıcam . tavsıye ederim
B-FİT e yazıldım... haftada en az 3 kez gitmem gerekiyor... bi yandan da yediklerime dikkat etmeliyim(( şu an 65.5 kiloyum hedef 58
üff ben beceremedim spor salonu olayını işten çık git... bööğğk.... evde yapmak daha eylenceli geliyor artık... gittim 2 ay her gün.... günde 2 saat gram vermedim beyaa.... bende tiroit mi var acaba.... iğneden tırsmasam gidicem doktora ama tırsıyoruum hemde acaip.... kan tahlili falan yaparlar dayanamam...
yarım limonu içine sıkıosun . yarın dan sonra bi diete başlıcam aksatmıcam ve inanıorum kesin vericem 10 gunde 8 kg burda buldum gene yapılmıs onaylanmış hem açta kalınmıo mantıklı bi diet hedefim 54 55 fln 64 kgyimlimon kabuğuyla mı atılcak yoksa kabuğu soyulup mu atılcak... denicem bendeee.... aşırı ödem oluyo bende ayaklarım falan şişiyor... idrar söktürücü verdiler eczaneden ama işte o da böbreklere zararlı dediler bende hap sevmem zaten bunu denicem....
aynen cok sınır bozucu gobeğimi gordukce uzuluyorum nasıl gider bilmiyorum.. Artık hep beraber ugrasıcaz bırbırımıze destek olucaz ve sonundada ınş ideal kilolarımız kavusucaz...
limon kabuğuyla mı atılcak yoksa kabuğu soyulup mu atılcak... denicem bendeee.... aşırı ödem oluyo bende ayaklarım falan şişiyor... idrar söktürücü verdiler eczaneden ama işte o da böbreklere zararlı dediler bende hap sevmem zaten bunu denicem....
Aç karnına Limon suyu içeyim derken tansiyonunuzu düşürmeyin!
Aç karnına Limon suyu içeyim derken tansiyonunuzu düşürmeyin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?