60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

22 Ekim 2012 p.tesi bugün başladım
sabah 1 dilim ekmek biraz penir 1 bardak limonlu çay -arada 2 lokum yedım öğle:yarım tabak salçalı makarna -3.30 gibi 1 bardak çay akşamı yarın yazarım

SELAM KIZLAR NASILSINIZ BEN HAFTASONU DA IYIYIDIM BOZMADIM DIYETIMI ELIMDEN GELDIĞINCE IYI YAPTIM AMA SU AZ TÜKETTIM ONUN DISINDA KURALLARA UYDUM.

bu arada sesim benim hedef kilom 60 değil 51 kg tabloda düzeltirsek sevinirim.

kızlaaar ben artık nescafe içmeyeceğim diyette ya , en fazla 1 tane. içinde krema var off şekersiz de içsem günde 3 4 bardak olmuyorr

ama kahvesiz duramam yani, türk kahvesi içicem metabolizma için de iyi, ama şekersiz içemem çok acı oluyor :26: içine tatlandırıcı atıcam umarım şerbet gibi olmaz bana dua edin
yoksa tatlandırıcıları ezip şekerliğe koyucam artık aaaaaa, azar azar atarım içine

ay bu diyet işi zor ama kilolar gidince fısstık gibi olunca ooh

Sabah:1 dilim ekmek 2 zeytin 1 bardk çay
Öğle:4kaşık bulgur pilavı 5 kaşık patates sulusu
İkindi:1dilim kek 2 bardak çay
Akşam : biraz ekmek aynı şekilde kızartma ((Yarın Arefe günü orucum)))))

merhabalar bende aranıza yeni katıldım sizlerle kilolarımdan kurtulmak istiyorum şuanki kilom 64.3 boy 170

hoşgeldin boyumuz kilomuz neredeyse aynı :) buraya takıl çok güzel motive oluyor insan

ay kızlar bayram bayram dediler evin her yeri çikolata yaaaa napıcam

Merhaba, ben de araniza katilabilir miyimmm???
bu aralar cok umutsuz bir vakayim gercekten...Daha 5 ay once 55 kiloydum ama simdi tam 63 kiloyum boyum da 1,69. Bir an once eski halime donmek istiyorum ama bir turlu motive olamiyorum. Motive olursam, pes etmeden devam ederim biliyorum ama bir turlu olmuyor.

merhabalar arkadaşlar 1,60 boyundayım 68 kiloyum ve bu durumdan çok rahatsız oluyorum nasıl başlayacaz arkadaşlar artık başlayıp zayıflamak istiyorum

ilk günler zorlar ama sonra alışırsınız kızlar, sebze yemeği çorba tavuk falan yersiniz işte, sabahları güzel bi kahvaltı yaparsınız, suyunuzu için, hareket edin, sokağa çıkın yürüyün en azından, çok kasmayın yoksa gıcık olursunuz :)

Merhaba kizlar. Heralde bayram nedeniyle kimse tartilmadi.cuma bildirimimi yapiyorum. 67.8 oldum ben. Tabii ki bayram nedeniyle kacirdigim oluyor. Mesela sabah yaptigim kalburabastidan bir tane yedim tadina bakmak acisindan.ama hic cukulata yemedim. Siz ne alemdesiniz? Herkese iyi bayramlar!

meraba bildirim için girdim çıkacam hemen yoğunluktan benim için bayram yemesi güzel gidiyo hakimim kerndime

kilo 67,8 sabah tartıldım hade hayırlısı

bayram nedeniyle kimsecikler yok heralde memleketteyim tartılamadım ama dikkat etmeye çalışıyorum kavurma bir iki defa çok küçük porsiyon yedim yarım gibi hatta tatlı da 1-2 kez tattım bir adet sadece onun dışında diyete devam sanırım vermişim de çünkü pantolonumun düğmesi kapanmaya başladı ama eve yarın geçiyorum tartılınca yazarım ya pazar ya pazartesi

kızlar tartım çok iyi değil ama dün tartıldım aynı çıktı geçen hafta ile, sanırım kilo almamışım o çikolatalara rağmen
yani yine 62.7 olarak geçebilir kayıtlara

yarından itibaren yine spora devam..

bugün akşam yemeği olarak bezelye yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…