ara öğün: yeşil elma kayısı çayı. bende kahve içmeden duramam cnm ama dayanmalıyız.
Günaydın beybiler,
Hızlı hızlı yazıp kaçıcam,
Dün akşam canım bir tatlı çekti anlatamam.... bende elmaları rondodan geçirip kaşık kaşık yedim :))) kendimi kandırdııım yani.... o zamanda o elmalar bitmek bilmedi.... ama saat 8.3 falandı o yüzden vicdan azabı çekiyoruum((
neysee....
bu günkü menüm;
sabah
1 elma
1 haşlama yumurta
1 parça peynir iricene
1 b form çayı
Ara
3 kayısı
1 b yeşil çay
öğlen
1 elma
1 kase yoğurt
1 b yeşil çayı
ara
1 b y. çay
3 kayısı
akşam
2 elma
1 b yeşil çay
bu gün bi tanede nescafe iççem yoksa isyaaaaaannn moduna geçicem....
merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. 29 yaşındayım. üniversitedeyken 52 kiloydum. sonrasında 58. ama evlendikten sonra aşırı kilo aldım ve sanırım şu an 68 kiloyum artık tartılmak istemiyorumbu kiloları nasıl vericem bilmiyorum bir türlü konsantre olamıyorum. psikolojim bozuk olduğu için sürekli birşeyler yiyorum. kendime engel olamıyorum gözüm dönüyor
merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. 29 yaşındayım. üniversitedeyken 52 kiloydum. sonrasında 58. ama evlendikten sonra aşırı kilo aldım ve sanırım şu an 68 kiloyum artık tartılmak istemiyorumbu kiloları nasıl vericem bilmiyorum bir türlü konsantre olamıyorum. psikolojim bozuk olduğu için sürekli birşeyler yiyorum. kendime engel olamıyorum gözüm dönüyor
hoşgeldiiin..... hepimizin psikolojisi bozuk hep yiyiyoz.... hade bakalım her gün at listeni sende kızabilürük... azarlayabilürük... kulak çekebilürük....
hoşgeldin cnm bende diyodum ilkbaşlarda nasıl yapçam bu diyet işini yemeden duramam flan diyodum bir haftadır çok iyi gdiyorum kendimi çaylara verdim meyveler yiyiyorum acıktıkça flan öyle oyalanyorum bazen cnm tatlı flan istiyo sonra dyorum kendi kendimi bunu yesim neolcak yemesem neolcak zarardan başka bişey değil deyip bırakıp meyve mi yiyiyorum
hoşbuldumbende meyve yemeye çalışıorum ama meyveyide abartıyorum azcık yiyip bırakamıorum mesela bugün 2 armut 4 mandalina yedim ara öğünlerde tutamadım kendimi. ama yarın kesin başlıorum eve gidince tartılayım yarın bailıcam. bide şu 9 lu çaydan aldım acaba faydası olurmuki?
şu alttaki şekli nasıl yapıorus sitesine girdim ama benimki çıkmıyorGünaydınlar,
bu günkü menüm;
sabah
1 cennet hurması
1 parça peynir
1 elma
1 karanfilli tarçınlı çay
Ara
1 b yeşil çay
1 avuç ceviz
öğle
1 elma
1 byeşil çay
ara
1 b yeşil çay
1 aavuç ceviz
akşam
1 elma
1b yeşil çay
finiş....
zaman çabuk geçsin ve ben hiç bozmıyayım istiyorum oofff....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?