60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

denersin baktın sorun oluyo bırakırsın cnm . sabah: sadece yeşil çayla sirkeli su içtim cnm başka bişey yemek istemedi

Günaydın beybiler,

Hızlı hızlı yazıp kaçıcam,

Dün akşam canım bir tatlı çekti anlatamam.... bende elmaları rondodan geçirip kaşık kaşık yedim :))) kendimi kandırdııım yani.... o zamanda o elmalar bitmek bilmedi.... ama saat 8.3 falandı o yüzden vicdan azabı çekiyoruum ((

neysee....

bu günkü menüm;

sabah
1 elma
1 haşlama yumurta
1 parça peynir iricene
1 b form çayı

Ara
3 kayısı
1 b yeşil çay

öğlen
1 elma
1 kase yoğurt
1 b yeşil çayı

ara
1 b y. çay
3 kayısı

akşam
2 elma
1 b yeşil çay

bu gün bi tanede nescafe iççem yoksa isyaaaaaannn moduna geçicem....

Canim aslinda kahveni icebilirsin. Ama kahve ictigin kadar ardindan su icmelisin. Arada bir icebilirsin. Birden kendini herseyden cekip kiloyu verdikden sonra icersen yersen tekrar alma sansin cok yüksek. Ondan ben pek kendimi herseyden kesmedim. Ve Kiloyuda almadim geri. Nefsin cektiginde az biraz yiyebilirsin cikolata olsun kek olsun pasta falan. Bir isirimlik zaten diyetteyken insani genelde doyuruyor. Kahvedede ayni yap kahveni birgün icersin 10 gün icmezsin

ben maydanozlu limonlu su içiyorum her akşam bakalım neler olcekk.... elma sirkeli suyuda denemiştim bir ara ama faydası olmuş muydu hiç hatırlamıyorum...

merhaba bende aranıza katılmak istiyorum. 29 yaşındayım. üniversitedeyken 52 kiloydum. sonrasında 58. ama evlendikten sonra aşırı kilo aldım ve sanırım şu an 68 kiloyum artık tartılmak istemiyorum bu kiloları nasıl vericem bilmiyorum bir türlü konsantre olamıyorum. psikolojim bozuk olduğu için sürekli birşeyler yiyorum. kendime engel olamıyorum gözüm dönüyor

hoşgeldiiin..... hepimizin psikolojisi bozuk hep yiyiyoz.... hade bakalım her gün at listeni sende kızabilürük... azarlayabilürük... kulak çekebilürük....

hoşgeldin cnm bende diyodum ilkbaşlarda nasıl yapçam bu diyet işini yemeden duramam flan diyodum bir haftadır çok iyi gdiyorum kendimi çaylara verdim meyveler yiyiyorum acıktıkça flan öyle oyalanyorum bazen cnm tatlı flan istiyo sonra dyorum kendi kendimi bunu yesim neolcak yemesem neolcak zarardan başka bişey değil deyip bırakıp meyve mi yiyiyorum

hoşgeldiiin..... hepimizin psikolojisi bozuk hep yiyiyoz.... hade bakalım her gün at listeni sende kızabilürük... azarlayabilürük... kulak çekebilürük....

hoşbuldum hergün azarlayabilirsinis yoksa başka türlü olmıcak. dukan falan denedim verdim ama fazlasıyla geri aldım
biraz vermeye başlıorum birileri zayıflamışsın diince aç olmasamda yeme istei duyuyorum umarım bu sefer başarırım

hoşbuldum bende meyve yemeye çalışıorum ama meyveyide abartıyorum azcık yiyip bırakamıorum mesela bugün 2 armut 4 mandalina yedim ara öğünlerde tutamadım kendimi. ama yarın kesin başlıorum eve gidince tartılayım yarın bailıcam. bide şu 9 lu çaydan aldım acaba faydası olurmuki?

kayısı çayını öneririm cnm onu hiç denemedim

eşimle dışarı çıktık 1 dürüm çiğköfte yedim ama yarım saat koşu bandında koştum çıkarmak için kendimi cezalandırdım :)

Ne yiyeceğim konusunda sıkıntı çekip çoğunlukla aç geziyorum.Bende dünden itibaren diyetisyenimin verdiği listeye uymaya çalışacağım.Dünkü mönümü yazayım.

Sabah: çorba kasesinde nesfit, 1 kupa şekersiz sütlü neskafe

Öğle: 1 büyük kase tarhana çorbası, 1 domates-salatalık,1fincan yeşilçay

ara: bir kahve

Akşam: 1 kase çorba,1 pasta tabağı kadar ciğer tava ve biraz soğan

ara:6.30 gibi bir kahve daha bir bitter madlenle.Sonra hiçbirşey yemedim. 22.00 gibi bir kupa yeşilçay daha içtim.

Koşu bandında yarım saat tempolu yürüdüm. 2.3km 120 kalori yaktım.Bu arada çamaşır astım,ütü yaptım.

Ben iyibir gün geçirdiğimi düşünüyorum. Yorumlarınızla beni değerlendirirseniz sevinirm.

Günaydınlar,

bu günkü menüm;

sabah
1 cennet hurması
1 parça peynir
1 elma
1 karanfilli tarçınlı çay

Ara
1 b yeşil çay
1 avuç ceviz

öğle
1 elma
1 byeşil çay

ara
1 b yeşil çay
1 aavuç ceviz

akşam
1 elma
1b yeşil çay

finiş....

zaman çabuk geçsin ve ben hiç bozmıyayım istiyorum oofff....

bende kendime daha menü hazırlayamadım sabah 2 dilim ekmek biraz peynir 5 tane zeytin yedim. çayıma şeker attım çok katı diyetler yapabilirim aslında ama istediğim kiloya ulaştığımda tekrar yemeye başladıım için fazlasıyla geri alıyorum o yüzden herşeyi yiyerek yavaş yavaş vermek benim için daha uygun sanırım. benim birde spor yapmam şart. bugün öğle tatilinde şirketin revirine inip hareket yapıcam. akşamda koşu bandında yarım saat yürümei planlıyorum. hergün yaparsam bunları sanırım zayıflarım

şu alttaki şekli nasıl yapıorus sitesine girdim ama benimki çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…