60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı cumalar beybiler,

Efenim kilom 67.2 olarak bu cumaya erdik çok şükür... detoks bana iyi geldi....

dün akşam denedim iyi geldi teşekkürleeer iyiki dedin bunu şimdide içiyorum yeşil yeşil...

Nerde bu millet kesin bıraktılar bence ondan uğramıyorlar ya da kilo veremiyorlar Bayram yaramadı millete sanırım

ya ben bir ara denedim 2 kilo ancak verebildim sonra daha da çok aldım yediklerime dikkat ediyorum halbuki, şimdi 68kiloyum hala hedefim 55 nasıl gidecek bu kilolar sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama spor yapamıyorum, bahçeli bir apartmanımız olmasını o kadar çok isterdim ki mis gibi ağaçların arasında koşup spor yapmak, eve tıkılıp spor yapmak kadar kötü bir durum yok hiç içimden de gelmiyor, sırf bu yüzden bahçesi olan bir apartmana taşınmak istiyorum caddede bırakın koşmayı yürüyemiyorsun bile arabalardan, buna çözüm bulamıyorum, sporun diyetten de önemli olduğunu biliyorum ama offff siz spor işini nasıl hallediyorsunuz kızlar?

Son düzenleme:

bahane uydurma bakiiim.... ben spor salonuna yazıldım bir süre sonra gitmekten gınaa geldi işten çık oraya git terle duş al eve gel ooooooo.... en güzeli evde yapmak.... tak ebru şallıyı ona baka baka yap.... en olmadı kendin bir şeyler uydur işte.... 20 mekik 20 sağ bacak 20 sol bacak.... gerisi bahanee.....

Merhabalar,
Bayram geldi geçti.Sonra bir haftalık antalya tatili derken ne yazıkki olmaktan korktuğum yerdeyim.Yani başlangıç noktamda. Yedim de yedim ne geçti elime hiç.Silkinip başdan başlamaktan başka çare yok. Hedefim belli. Yılbaşına kadar 10 kilo vermek. 2 aydan az birsürem var ama ütopya değil.

Bu arada iradesine yenilmeyip kilo vermeye devam edenlere tebrikler.

Selam kizlar sayfada bende yeniyim.
Ben hastaligimdan dolayi sene basina kadar 72Kiloydum. Bir sürü cesitli ilaclar kullandigim icin kilo almama sebeb olmusdu. 57Kilodan 72Kilo cok(( Bide boyumda 1,60 olunca kilo hemen belli oluyor. Ilkbahar aylarinda süper birsey bulmusdum ismi Almased. Onu 2.5hafta boyunca devamli kullandim. Ve gözlerime inanamadim 4Kilo verdim hemen. O kadar enerji veriyorduki bu Almased bana Pilates bile baslamisdim. Vücutum iyice SIKILASMISDI. O kadar iyi hissediyorumki kendimi tekrar ko$uyada baslamisdim. *Not* Ko$U en güzel güne$li sonbahar ki$ mevsimlerinde oluyor. Ve bu böyle 1.5ay gitti tekrardan 3Kilo verdim. Yedigime ictime cok dikkat ettim devamli bol proteyinli yiyecekler yedim. Ama daha sonra rahatsizlandim ara verdim . Anemi bende asiri yüksek dozda oldugundan vücutumu birden cok hirpalamak istemiyordum. Sonradan yaz tatili falan derken kendimi saldim :$ Suan 64kiloyum 5Kilo versem 59 Kilo olsam BMI tam uyuyor o zaman:) Ve bugün tekrardan basladim tekrardan kilo vermek istiyorum araniza insALLAH kabul edersiniz benide. :) Hepimize bol ba$arilar kizlar

hoş geldin canım... geçmiş olsun... sende menülerini paylaş burda birbirimize kızalım uyaralım çünkü öyle olmazsa kaptırıp gidiyoruz...

bu günkü menüm

sabah
1 elma
1 parça peynir
3 közlenmiş biber
2 parça közlenmiş patlıcan
1 b form çayı

ara
3 kayısı
1 b yeşil çay

öğlen
1 elma
1 kase yoğurt
1 b yeşil çay

Ara
1 elma
1 b yeşil öay

Akşam
1 elma
1 b yeşil çay

hoşbulduk cnm ben sabah yeşil çay yarımdan daha az simit bir tanede yeşil elma yedim öylendi misafirliğe gittiğim için biraz orda kaçırdım galba 3 tane mercimek köfte yarımda kek yedim ama akşam yemeği yemeği düşünmüyorum kayısı çayımı içip yatçam

Tesekkürler canim:)

Diyetimin 1. Gün Menüm:

Sabah kahvaltidan önce bir bardak su

1,5 Dilim bol Proteyinli kepekli ekmek. (Ben ekmeklerime light sürme peynir sürdüm)
2 Dilim beyaz peynir
Salatalik( Salatalik istedigimiz kadar yiyebiliriz, bol su icerir ve kilo yapmaz. En güzelide Tok tutar)
4Tane Siyah zeytin.
1Bardak Su

Sabah Ögle arasi:

1 Elma
1 Bardak Su

Ögle yemeginden önce Mate Cayi.

Ögle yemegi:

1 Bardak Su
Yesil Salata
Yagsiz Konzerve Tonbaligi.
Beyaz 1 Dilim Beyaz Peynir

Yemekden 1 saat sonra kadar Yesil cay.(Yesil cay hem bagirsaklari iyi calisdiriyor ve kalori yakiyor.)

Ögle Aksam arasi:

1Mandalina
1Bardak su

Aksam yemegi:

2Bardak Su
Activia Yogurdu
Cok acikanlara Yagsiz Beyaz peyniride önerebilirim.

Aksam Gece arasi
Bollll Suuuuuu:)

Yatmadan önce yine Su

Arkadaslar bilginiz varmi yokmu bilmiyorumda yesilcay da birseye dikkat etmelisiniz. Özellikle benim gibi anemi hastaliginiz varsa cok hassas bir durum bu.
Yesilcayi yemekden 1-2 saat sonra tüketin. Neden derseniz ; Yesilcay Demir alimini engelliyor eger yemek ile beraber icerseniz. Yani bünyeniz yemekler ile gerekli demiri alamiyor. Yesilcay bunu dedigim gibi engelliyor. Bunu doktoruma sordum ve o söylemisdi bana. Yani bu konuda dikkatli olun

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım boyum 1.56 kilom 62 bugun uzerime kıyafet alayım dedim bulamadım 1 yaşın da ogum var dogumdan sonra bıraktım kendimı ama artık yeter diyorum bende başlıyorum allah kolaylık versin

selam kızlar ben 25 yasında 1.60 boyunda 64 kilo biriyim 6 ay önce doğum yaptım 60 kilo ile hamiile kaldım 75 ilr doğum yaptım doğumdan cıktığımda 69 kiloydum 3 haftada tüm kilolalrım gitti 60 a düştüm şimdi emzirmeyi bıraktım yine 64 oldum normalde ben 60 kiloyu bile görmemiş biriydim ben en fazla 53 kilo olurdum şimdi bu kiloma dönmek istiyorum bana yardım ne yapcam yediklerime dikkat ediyorum suanda sporada kızdan fırsat buluğ bir paylasam kızlar vericez değilmi bu kiloları aynalara küstüm eşimin beni beğenmediğini düşünüyorum resmen artık

bende iki doğumn yaptm 85 kiloydum ikinci doğumundan sonra 80 kaldım sonra 3 ayda 70 düştüm sonra 64 oldum inşallah hepimiz hedefimize ulaşırız ben sabahları sirkeli su içiyorum sizede tavsiye edrim

evet cnm ama mide rahatsızlığın varsa sakın içme cnm. daha çokta yararları varmış

· Safrayı giderir.

· Yemek iştahını keser.

· Hazmı kolaylaştırır.

· Zayıflamaya yardımcı olur.

· Öksürük, boğaz ağrısı ve nefes darlığına karşı yardımcı tedavi yöntemidir.

· Zehirlenmelerde ısıtılarak içilmesi faydalıdır.

· Kaşınıtıyı giderir.

· Böcek ve arı sokmalarında antiseptik olarak kullanılır.

· Kangrenin ilerlemesini engeller.

· Gözaltı şiş ve morluklarında sirke ve bal uygulaması iyi gelir.

· Diş temizliğinde önemlidir, çürük gelişimini engeller.

· Ağız kokusunu giderir.

· Salmonella, streptekok gibi bakterileri tek temasla kurutan güçlü bir iltihap kurutucudur.

· Ateş düşürücüdür.

Özellikle biz kadınlar sirkenin zayıflatıcı etkisi doğru mu değil mi diye araştırdık hatta denedik. Bakın uzmanlar ne diyor; Marie- France Muller ‘Gençlik ve Sağlık İksiri; Sirke’ adlı kitabında elma sirkesinin besinlerin ve sıvıların barsakta emilimini yavaşlatan, suda çözünen bir lif olan pektin açısından zengin olduğunu ve pektinin barsakta kolesterol emilimini engellediğini belirtmiştir. Birçok uzman da elma ve alıç sirkesinin düzenli tüketimiyle birlikte kolesterol, tansiyon şikayetlerinin azalmasında etkili olduğunu vurgulamaktadır. Müller’e göre elma sirkesi ayrıca iştahı baskılayarak kilo kaybına yardımcı olabiliyor.

Uyguladığınız sağlıklı ve dengeli bir diyetin yanında, herhangi bir mide şikayetiniz yoksa (gastrit, vb.) her ana öğünden önce 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 tatlı kaşığı çiçek balı ekleyerek içmeniz kilo kaybetmenize yardımcı olacaktır. Bu etki ancak içeriği korunmuş ve doğal yöntemlerle hazırlanmış sirke tüketimiyle elde edilebilir. Ayrıca bu şekilde hazırlanan sirkelerin tadı ve kokusu şimdiye kadar tükettiklerinizden oldukça farklı. Pastörize veya damıtılarak üretilen rafine sirkeler, yüksek sıcaklıklardan ötürü, ona şifai özellikleri kazandıran enzimler, mineral maddeler, iz elementler, vitaminler, pektin, malik ve tartarik asitler açısından fakirleşir, bir kısmını tamamen yitirir.Bu nedenle satın alırken sirkenizin gerçekten sirke! olmasına dikkat edin.

Mide sorunum vardi.... Senelerce cektim zaten onun yüzünden hep aldim kilolari(( Suan cok sükür iyi migdem. Yani birsey kalmadi . Ama yani eskiden sirkeli birsey yedigimde ölüyorum saniyordum. Ama elma sirkesi normal olarak daha hafif bir kere denesem acaba birsey olurmu bilmiyorum. önce bi arasdirayim en iyisi. Tesekkürler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…