FİBULAAAAAM!!!DUY SESİMİİİİİ!!!
seni çok merak ediyorum bitanem...sonuçlar nasıl????hadi artık ver şu güzel haberi de hepimiz derin bir nefes alalım..
bitanem ne kadar sevindiğimi anlatamam:teytey::teytey:merhaba :1hug: zemuszemus dün hastaneden sonra tekrar büroya geçmedim.haber veremedim.akşamda nette sorun vardı.sabah kpss derken.ancak bu zamana girebildim foruma.:kedi: sizide merakta bıraktı kusura bakmayın a.s.a.s.
.a.s. nası mutluyum.dün gittim 3 de doktora.baktı tahlil sonuçlarına doktorcuğum.gemiş olsun kız hadi yırttın dedi.alem adam doktorum:)delikafadulden hiç bişeyin yokmuş.yağ bezesiymiş.veridğim ilaçları kullan geçer dedi.ama arada sırada gel dedi.özletme kendini dedi.
cnm sayılmaz . . .
çiçak unu mu alsam acaba ? çok memnun kalan oldu . . .
bu günde kimse uğramaz buraya kolay kolay haftasonları çok ıssız oliy . . .
mirmirmirmir
merhaba :1hug: zemuszemus dün hastaneden sonra tekrar büroya geçmedim.haber veremedim.akşamda nette sorun vardı.sabah kpss derken.ancak bu zamana girebildim foruma.:kedi: sizide merakta bıraktı kusura bakmayın a.s.a.s.
.a.s. nası mutluyum.dün gittim 3 de doktora.baktı tahlil sonuçlarına doktorcuğum.gemiş olsun kız hadi yırttın dedi.alem adam doktorum:)delikafadulden hiç bişeyin yokmuş.yağ bezesiymiş.veridğim ilaçları kullan geçer dedi.ama arada sırada gel dedi.özletme kendini dedi.
bir önceki sayfaya bak bakalım küçük hanım:)ne yazmışım sana?:)lütfen biri beni teşvik etsin spor yapmam lazım mafoldumben
canım hiiiççç istemiyo resmen tembelim
cnm sayılmaz . . .
çiçak unu mu alsam acaba ? çok memnun kalan oldu . . .
bu günde kimse uğramaz buraya kolay kolay haftasonları çok ıssız oliy . . .
mirmirmirmir
merhaba :1hug: zemuszemus dün hastaneden sonra tekrar büroya geçmedim.haber veremedim.akşamda nette sorun vardı.sabah kpss derken.ancak bu zamana girebildim foruma.:kedi: sizide merakta bıraktı kusura bakmayın a.s.a.s.
deriniiiiim...nasılsın bitanecim?
canım çok sevindim sonuçların temiz çıktığına...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt çok geçmiş olsun...opuyorumnanaktan
motivasyon için en uygun yerdesin canım:)hoşbulduk mavibenek.umarım beni de motive edersiniz.hepinizin önerilerine açığım teşekkürler.
çok sevindik fibulacıkkk. hihoyyyt
nasıl rahatlamışsındır. sınavıda atlattın ohh opuyorumnanaktan
pardon,kendisi yok ben cevap vereyim:çünkü insan hangi kiloda kendini mutlu hissedecekse o kiloda olmalı...arkadaşım senin boy kaç zaten bmi 22 falan neden kilo vermek istiyosun anlamadım?
banucan????arkadaşım senin boy kaç zaten bmi 22 falan neden kilo vermek istiyosun anlamadım?
deriniiiiim...nasılsın bitanecim?
kaç gündür göremiyorum seniherşey yolunda mı canım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?