açayım bitanem..biz çıkarken cep telefonu yoktu..birtek ev telefonları vardı ama onunla da ailene yakalanmadan konuşmak gerekirdi ki imkansıza yakın bir olasılıktı..durum böyle olunca bir buluşmada öbür buluşmanın zamanı,yeri belirlenirdi..hadi bakalım geç kalabilir mi randevusuna:)))bir saat de geç gitsem beklemek zorunda:)))
birde bu görüşme zamanları dışında hiçbirşekilde karşıdakinin nerede olduğunun,ne yaptığının bilinememesi gibi dayanılmaz ama kışkırtıcı bir ağırlık var...yerimseniben
ama şimdi heran ulaşılabilir durumdayız...çevremde cep telofonu yüzünden tatsızlık yaşayan öyle çok çift görüyorum kiaradım neden açmadın?neden aramadın?arkadan gelen müzik sesi de ne?telefonun neden kapalı?mesaj kimden?neden mesajı sildin?telefonun neden masa üstünde değil???şimdilik aklıma gelen birkaç tartışma sebebi ((((
hatta karşısındakinden habersiz onun cep telefonunu karıştırmak gibi güveni temelden sarsan davranışlarda bulunanları biliyorum
bence,birazcık gizem her ilişki için paha biçilmez bir değerdir sabunum...
50-50-50-50-50-50-50 kaydirigubbakcemile3 Şeniz opuyorumnanaktan
Şeniz
benim o yu çooook severiiim cokacimcoook
ciciş aaaaa o kadar kıskandık seniiiiiiii
bakalım bende direk al dedim ama belirtmedim hiçbişey bakalım 52 olunca alcakmış görcez
benimki evlenmeden önce çiçeksiz gelmezdi,şimdi özel günlerdealıyor sadece
ablacım senin eşinin kardeşi falan varsa hemen 2.yi alıyım kaydirigubbakcemile3
2. iş çok güzel gözüktü gözüme ciciş hayırlısı hangisiyle o olsun inşallaahh :Saruboceq:
hoşgeldin özlettin kendiniii
bende anlamadımm :uhm:
çöp poşetlerini giyim 2 mil walk at home yaptım ama öldüm kızlar akşamda yürüyüşe çıkıcam
kardeşimi zayıflatmaya çalışıyorum daha çok yolumuz var bakalım
canım hastasıyım ben benimo nun o nasıl bi pisküüüüt yaaaa allaaaam yaaaaa . . .delikafadulden
perim saraççı kıslarda neymiş pilajlar perimi görücek çok kısa zaman sonra neymiş samba neymiş fit vicuuuut birrrr birrrr öğrenilecek . . . sositososito zemuszemus sositososito
sefamız olsunnnn . . . zemuszemus
şöyleki;önce yaş,boy gibi genel bilgiler verilir...hemen bir diyet belirlenir..hergün yediklerin topiktekilere rapor edilir..bazen takdir bazen de tenkite maruz kalınarak güle oynaya istenilen kiloya inilir..:)
hoşgeldin aramızaa.s.
bak merak ettim şimdi şu bisküviyi:uhmysa bisküvi,çikolata,pasta benim ilgi alanım dışındadır,kırk yıl yemesem aklıma gelmez..diyet bisküvileri bile mecburiyetten yerim..
Kilo : 67
Boy : 169
Ama siz zaten aşmışsınız kilolar verilmiş bikiniler alınmış üstüne bide bisküviler yenmeye bile başlanmış çok geç kalmışım çoook :sinifsinif:
iiki hiç yimemişim o benimolardan... Bende ama şu ufak eticinlere hastayım..
Ama haaaayılll yimeeemmm..lmaz::umursamaz: kaydirigubbakcemile3
SHATSY..bu senin içindi..alıntı yapmayı unuttum da:kedi:tabiki geç kalmadın canım...bizler artık gram gram verebiliyoruz ama sen yeni başladığın için çok daha çabuk ve kolay vereceksin kilolarını...hem öyle daha başlarken ümitsizliğe düşersen ilk tenkitini alırsın benden:)
ohhh valla sefamız oldun sahilde yürürken gözlerin sende olması insanı nasıl güzel motive ediyo anlatamam bide böle dötlü göbekli kızlar yiycekmiş gibi bakıyoya bayılıyorum kendime zemuszemus zemuszemus tabii daha bitmiş değilll bende hala göbekli hatunlar statüsündeyim ama bitince görsünler o saraççılarda sahildekilerdeee zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile5
sen bizim buraya girdinya gitti bil o kilocuklarııı a.s.
ayy ama ben eti cin ede hastayımmm laelaelaelaelae
tabiki geç kalmadın canım...bizler artık gram gram verebiliyoruz ama sen yeni başladığın için çok daha çabuk ve kolay vereceksin kilolarını...hem öyle daha başlarken ümitsizliğe düşersen ilk tenkitini alırsın benden:)
kıyamam sanaaaa:)ama senin mazeretin vardı...biz bile ne kadar stres yaptık senin içinohh fıstıkk...çatlak bakalım göbüşlü hatunları:lepi:
ben 1 kiloo almışım.:mymeka: böle dayağı hakediyom ben galiba..klava:
canım sen bilirsin ama ben böyle ilaç türü şeylere çok sıcak bakamıyorumBu arada ben zayıflama çalışmalarına şubat ayında 73 kilo ile başladım 1 kutu acı çehre 2 kutu elma krom bilumum beşi biryerde nin sonucunda 67 ye düşebildim sadeceşu andada x-tra gel ve 3 kutu elma kroma devam ediyorum forumun ilk sayfalarında gece yatarken bir bardak suya 1 çorba kaşığı elma sirkesi demişsiniz onada başlıycam bu akşam ne dersiniz gidişat için ????
en iyi akşamlar saracıııııımopuyorumnanaktankısçeler ben çıkıyorumm
bugün yedikleriminde hesabını vereyim
sabah 2 dilim (latin şekerimin) vasa ekmeği peynir ve domates
öğlen 2 minik dilim şinitzel az pilav ve salata
aralardada kiraz tırtıkladım hep
bütün gün benim bitki çayından içtim ve sonunda bağırsak sendromundan kurtuldum zemuszemus
seviyorum ben benim çayı yaa kaydirigubbakcemile3
eve gidiyorum ve kocama makarna ve yalancı patates kızartması yapcam.
yalancı patates kızartması ve acı sos yemeyi planlıyorum cokacimcoook
makarnadanda salata gibi bişey yapıp yarın öğlen yemeyi düşünüyorum bakalım ne yapcam.
eve gidince karar veririm artık
hepinizi çok seviyorum
herbikeşlere iyi akşamlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım sen bilirsin ama ben böyle ilaç türü şeylere çok sıcak bakamıyorum
sen hem bu ilaçları kullandın,hem diyet ve spor yaptın veee şubattan bu yana 6 kg verdin öyle mi?!doğru mu anlamışım:uhm:
birde şu x-tra geli merak ediyorum ben!ne kadar zamandır kullanıyorsun ve etkileri nasıl?biraz bilgi verebilir misin?en önemlisi sıkılaştırıcı özelliği ne boyutta???Bu arada ben zayıflama çalışmalarına şubat ayında 73 kilo ile başladım 1 kutu acı çehre 2 kutu elma krom bilumum beşi biryerde nin sonucunda 67 ye düşebildim sadeceşu andada x-tra gel ve 3 kutu elma kroma devam ediyorum forumun ilk sayfalarında gece yatarken bir bardak suya 1 çorba kaşığı elma sirkesi demişsiniz onada başlıycam bu akşam ne dersiniz gidişat için ????
dört ayda bukadar destekle 6 kilo vermek biraz az göründü de benim gözüme!..sanki biraz bu ürünlere güvenilip diyet ikinci planda kalmış gibi hissettim:)Spor yaptım dersem yalan olur. Kati bir diyette yapmadım ama yediklerime kalori hesabı yapmaya çalıştım
dört ayda bukadar destekle 6 kilo vermek biraz az göründü de benim gözüme!..sanki biraz bu ürünlere güvenilip diyet ikinci planda kalmış gibi hissettim:)
neyse şimdi ikinci bir başlangıç yapmış oluyorsun:)hadi bakalım kolay gelsin...sağlıkla zayıfla inşallah:)
birde şu x-tra geli merak ediyorum ben!ne kadar zamandır kullanıyorsun ve etkileri nasıl?biraz bilgi verebilir misin?en önemlisi sıkılaştırıcı özelliği ne boyutta???
Metobolizmam bir kaplumbağadan daha yavaş zannediyorumTeşekkür ederim Umarım bu sefer daha başarılı olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?