60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kesinlikle haklısın ablacım kesinlikleee :asigim:

52 52 52 52 52 52 52 52 52 52 52 52 52 52 52 lmaz:

canım hastasıyım ben benimo nun o nasıl bi pisküüüüt yaaaa allaaaam yaaaaa . . .delikafadulden

ayyy demeyin bana öyle şeylerrr bugün kendime hiç kaçamamak yapmamam cezası verdim geçtiğimiz 4 günde yediklerim yüzünden ve hastayım benim o yaaaa delikafadulden

iiki hiç yimemişim o benimolardan... Bende ama şu ufak eticinlere hastayım..
Ama haaaayılll yimeeemmm..lmaz::umursamaz: kaydirigubbakcemile3

ohhh valla sefamız oldun sahilde yürürken gözlerin sende olması insanı nasıl güzel motive ediyo anlatamam bide böle dötlü göbekli kızlar yiycekmiş gibi bakıyoya bayılıyorum kendime zemuszemus zemuszemus tabii daha bitmiş değilll bende hala göbekli hatunlar statüsündeyim ama bitince görsünler o saraççılarda sahildekilerdeee zemuszemus zemuszemus kaydirigubbakcemile5

aplam harika bi özet yapmış opuyorumnanaktan işte bizim topik böle bişeyy :lepi:

bak merak ettim şimdi şu bisküviyi:uhmysa bisküvi,çikolata,pasta benim ilgi alanım dışındadır,kırk yıl yemesem aklıma gelmez..diyet bisküvileri bile mecburiyetten yerim..

içinde krema üstünde çikolata ve hindistan cevizi offff laelaelaelaelae

Kilo : 67
Boy : 169
Ama siz zaten aşmışsınız kilolar verilmiş bikiniler alınmış üstüne bide bisküviler yenmeye bile başlanmış çok geç kalmışım çoook :sinifsinif:

sen bizim buraya girdinya gitti bil o kilocuklarııı a.s.

iiki hiç yimemişim o benimolardan... Bende ama şu ufak eticinlere hastayım..
Ama haaaayılll yimeeemmm..lmaz::umursamaz: kaydirigubbakcemile3

ayy ama ben eti cin ede hastayımmm laelaelaelaelae

tabiki geç kalmadın canım...bizler artık gram gram verebiliyoruz ama sen yeni başladığın için çok daha çabuk ve kolay vereceksin kilolarını...hem öyle daha başlarken ümitsizliğe düşersen ilk tenkitini alırsın benden:)

SHATSY..bu senin içindi..alıntı yapmayı unuttum da:kedi:

ohh fıstıkk...çatlak bakalım göbüşlü hatunları:lepi:

ben 1 kiloo almışım.:mymeka: böle dayağı hakediyom ben galiba..klava:

Bu arada ben zayıflama çalışmalarına şubat ayında 73 kilo ile başladım 1 kutu acı çehre 2 kutu elma krom bilumum beşi biryerde nin sonucunda 67 ye düşebildim sadece şu andada x-tra gel ve 3 kutu elma kroma devam ediyorum forumun ilk sayfalarında gece yatarken bir bardak suya 1 çorba kaşığı elma sirkesi demişsiniz onada başlıycam bu akşam ne dersiniz gidişat için ????

ohh fıstıkk...çatlak bakalım göbüşlü hatunları:lepi:

ben 1 kiloo almışım.:mymeka: böle dayağı hakediyom ben galiba..klava:
kıyamam sanaaaa:)ama senin mazeretin vardı...biz bile ne kadar stres yaptık senin içinsen sağlıklısın ya helal olsun o aldığın bir kilocuk sanaopuyorumnanaktan

kısçeler ben çıkıyorumm
bugün yedikleriminde hesabını vereyim
sabah 2 dilim (latin şekerimin) vasa ekmeği peynir ve domates
öğlen 2 minik dilim şinitzel az pilav ve salata
aralardada kiraz tırtıkladım hep
bütün gün benim bitki çayından içtim ve sonunda bağırsak sendromundan kurtuldum zemuszemus
seviyorum ben benim çayı yaa kaydirigubbakcemile3
eve gidiyorum ve kocama makarna ve yalancı patates kızartması yapcam.
yalancı patates kızartması ve acı sos yemeyi planlıyorum cokacimcoook
makarnadanda salata gibi bişey yapıp yarın öğlen yemeyi düşünüyorum bakalım ne yapcam.
eve gidince karar veririm artık
hepinizi çok seviyorum
herbikeşlere iyi akşamlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım sen bilirsin ama ben böyle ilaç türü şeylere çok sıcak bakamıyorum
sen hem bu ilaçları kullandın,hem diyet ve spor yaptın veee şubattan bu yana 6 kg verdin öyle mi?!doğru mu anlamışım:uhm:

en iyi akşamlar saracıııııımopuyorumnanaktan

Spor yaptım dersem yalan olur. Kati bir diyette yapmadım ama yediklerime kalori hesabı yapmaya çalıştım

birde şu x-tra geli merak ediyorum ben!ne kadar zamandır kullanıyorsun ve etkileri nasıl?biraz bilgi verebilir misin?en önemlisi sıkılaştırıcı özelliği ne boyutta???

Spor yaptım dersem yalan olur. Kati bir diyette yapmadım ama yediklerime kalori hesabı yapmaya çalıştım
dört ayda bukadar destekle 6 kilo vermek biraz az göründü de benim gözüme!..sanki biraz bu ürünlere güvenilip diyet ikinci planda kalmış gibi hissettim:)
neyse şimdi ikinci bir başlangıç yapmış oluyorsun:)hadi bakalım kolay gelsin...sağlıkla zayıfla inşallah:)

Metobolizmam bir kaplumbağadan daha yavaş zannediyorum Teşekkür ederim Umarım bu sefer daha başarılı olurum :)

birde şu x-tra geli merak ediyorum ben!ne kadar zamandır kullanıyorsun ve etkileri nasıl?biraz bilgi verebilir misin?en önemlisi sıkılaştırıcı özelliği ne boyutta???

Ben x-tra gel i 10 gündür kullanıyorum tartı manasında kilo filan verdirmiyo ama sıkılaştırdığı kesin selülit içinde etkili. doğum sonrası göbeğimde oluşan çatlaklara iyi geldi üst üste iki sezeryan yapınca ister istemez deforme oluyorsun bu gel onda işe yarıyo..

bugun yedıklerımı yazmaya geldım meeeeeeen..

(hos ben yazsam gece gene atıstırma oluyor ya meyve,ya ıkı dılım bisküvi falan,abartmadıkca hesap vermıyorum da bılmıyorsunuz.. :kedi: )

sabah cingene pilavı(tarifi vermıstım) 1 dilim kepeklı,cay

1 adet kuru kayısı ve 1 adet cevız

1 cay bardagı pirinci lapa yaptım baharatladım(köri de koydum,yakıstı gercekten) 2-3 kasık yogurtla yedım

az önce koca bı tabak kırazı indirdim mideye

aksama da semızotu yemegı yaptım.. yanında da yarımcay bardagı lapam var..onu yiycem yogurtla.. heralde bıtırıcem yeme içme işini..

Metobolizmam bir kaplumbağadan daha yavaş zannediyorum Teşekkür ederim Umarım bu sefer daha başarılı olurum :)

hosgeldın canım

o kadar ilac yuklemesıne bunye mı dayanır? yavaslatırsın metabolizmaya tabı

ben sadece L'carnıtine kullandım...o da bence cok gereksız..bır ay kullandım..spor ve dıyetle 4kg verdım o ay.. ama o kadar cabaya onsuz da verılırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…