50-50-50-50-50-50-50 kaydirigubbakcemile3 Şeniz opuyorumnanaktan
Şeniz
benim o yu çooook severiiim cokacimcoook
ciciş aaaaa o kadar kıskandık seniiiiiiii
bakalım bende direk al dedim ama belirtmedim hiçbişey bakalım 52 olunca alcakmış görcez
benimki evlenmeden önce çiçeksiz gelmezdi,şimdi özel günlerdealıyor sadece
ablacım senin eşinin kardeşi falan varsa hemen 2.yi alıyım kaydirigubbakcemile3
2. iş çok güzel gözüktü gözüme ciciş hayırlısı hangisiyle o olsun inşallaahh :Saruboceq:
hoşgeldin özlettin kendiniii
bende anlamadımm :uhm:
çöp poşetlerini giyim 2 mil walk at home yaptım ama öldüm kızlar akşamda yürüyüşe çıkıcam
kardeşimi zayıflatmaya çalışıyorum daha çok yolumuz var bakalım
galiba biz 70 lerde doğanlar son şanslı gruptuk fulyacım...O kadar haklısın o kadar haklısın ki aplam.. O yüzden o zamanlar HERŞEY çok daha anlamlıydı.. Aşklar, arkadaşlıklar, dostluklar, hayat, yaşamak.....
50 li yıllarda doğmuş olmak isterdim..
[
hayırlısı olsun canım..inşallah gönlüne göre bir iş bulursun..opuyorumnanaktan
amin bitanem..hepimize inşallahopuyorumnanaktan
kesinlikle haklısın prensesim..eşimin bir sözü vardır;bir aşka cep telefonu bulaşırsa tüm büyü bozulur der...her an ulaşılır olmak ve her an ulaşabilecek olmak;özlemeyi,sabrı,yürek ağrılarını o kadar azaltıyorki...
nolur beni yanlış anlamayın(sözüm meclisten dışarı) ama günümüz gençlerinin ilişkileri de beslenme alışkanlıkları gibi..zahmetsizce,ayaküstü,çok hızlı..tüket ve bir sonrakine başla
hoşgeldin latinşekeriiiimzemuszemus
amin fulyaaaaamopuyorumnanaktan
iyiyim kıslar, herşey yolunda, kesikler içinde olan bacağımda iyileşti çok şükür :lepi:
yanlız ben kilo veremedim çünkü sporu bıraktımfakat kilo almadım da
bakıorum çizelgelerin hepsi hedefe ulaşmış ya da ulaşmak üzere hihoyyyt
ha ha haa:))))))))))ilahi mervem:))))))üzgünüm bitanem benim eşim tek çocuk!..ama 14-15 sene sabret, benim oğlanı büyüteyim,onu alırsın:)))))):roflol::roflol:
galiba biz 70 lerde doğanlar son şanslı gruptuk fulyacım...
50-50-50-50-50-50-50 kaydirigubbakcemile3 Şeniz opuyorumnanaktan
Şeniz
ciciş aaaaa o kadar kıskandık seniiiiiiii
bakalım bende direk al dedim ama belirtmedim hiçbişey bakalım 52 olunca alcakmış görcez
benimki evlenmeden önce çiçeksiz gelmezdi,şimdi özel günlerdealıyor sadece
ablacım senin eşinin kardeşi falan varsa hemen 2.yi alıyım kaydirigubbakcemile3
2. iş çok güzel gözüktü gözüme ciciş hayırlısı hangisiyle o olsun inşallaahh :Saruboceq:
hoşgeldin özlettin kendiniii
bende anlamadımm :uhm:
çöp poşetlerini giyim 2 mil walk at home yaptım ama öldüm kızlar akşamda yürüyüşe çıkıcam
kardeşimi zayıflatmaya çalışıyorum daha çok yolumuz var bakalım
Allah'ım nazarlardan saklasın prensesim:Saruboceq:41 buçuk kere maşallah..herkese tesekkür ederim işle ilgili iyi dilekleriniz için..bu arada sımdı bır telefon daha aldım pazertesi de görusmem var.masallah diyin kızlar.. basiretim baglı dıyordum.cozuldu mu ne...
eskiden bir kadına ulasmak ne kadar zordu,derler ablam.. bu da erkeklerı rekabet ortamına sokup inadına romantik,ve nazik kılıyormus.. simdiki kadınlar cok daha kolay..ortam kolay..(yanlıs anlasılmasın burda kastım kesınlıkle yataga gırmak değil) zaten ben de bu kategorideyım..hepimiz öyleyız.. hem zaten azıcık naz yapsanız adınızı hemen kaprisliye,cekılmeze cıkarırlar.. cunku her sey , hayat cok pratik olmus.. ilişkilerde öyle.. kolay olanın da degerı olmuyor elbet..
önce saglıgın düzelsin cnm kılo vermek nedırkı..
merak etme benım de daha cok var hedefe.. beraber yuvarlana yuvarlana gideriz...
cok güldürdünüzbenı kızlar...
herkese tesekkür ederim işle ilgili iyi dilekleriniz için..bu arada sımdı bır telefon daha aldım pazertesi de görusmem var.masallah diyin kızlar.. basiretim baglı dıyordum.cozuldu mu ne...
eskiden bir kadına ulasmak ne kadar zordu,derler ablam.. bu da erkeklerı rekabet ortamına sokup inadına romantik,ve nazik kılıyormus.. simdiki kadınlar cok daha kolay..ortam kolay..(yanlıs anlasılmasın burda kastım kesınlıkle yataga gırmak değil) zaten ben de bu kategorideyım..hepimiz öyleyız.. hem zaten azıcık naz yapsanız adınızı hemen kaprisliye,cekılmeze cıkarırlar.. cunku her sey , hayat cok pratik olmus.. ilişkilerde öyle.. kolay olanın da degerı olmuyor elbet..
önce saglıgın düzelsin cnm kılo vermek nedırkı..
merak etme benım de daha cok var hedefe.. beraber yuvarlana yuvarlana gideriz...
açayım bitanem..biz çıkarken cep telefonu yoktu..birtek ev telefonları vardı ama onunla da ailene yakalanmadan konuşmak gerekirdi ki imkansıza yakın bir olasılıktı..durum böyle olunca bir buluşmada öbür buluşmanın zamanı,yeri belirlenirdi..hadi bakalım geç kalabilir mi randevusuna:)))bir saat de geç gitsem beklemek zorunda:)))
birde bu görüşme zamanları dışında hiçbirşekilde karşıdakinin nerede olduğunun,ne yaptığının bilinememesi gibi dayanılmaz ama kışkırtıcı bir ağırlık var...yerimseniben
ama şimdi heran ulaşılabilir durumdayız...çevremde cep telofonu yüzünden tatsızlık yaşayan öyle çok çift görüyorum kiaradım neden açmadın?neden aramadın?arkadan gelen müzik sesi de ne?telefonun neden kapalı?mesaj kimden?neden mesajı sildin?telefonun neden masa üstünde değil???şimdilik aklıma gelen birkaç tartışma sebebi ((((
hatta karşısındakinden habersiz onun cep telefonunu karıştırmak gibi güveni temelden sarsan davranışlarda bulunanları biliyorum
bence,birazcık gizem her ilişki için paha biçilmez bir değerdir sabunum...
özletmem canım ablam,
sabuna koptum ya, :roflol:
saraçcı kızlar yıllık izinde canım, görmüyorum onları cok şükür zemuszemus
Oyyyyyyyyy bu forum nerelere gitmiş böyle 1232 sayfa nasıl okunur nasıl bulucaz aralardan zayıflama formüllerini sürekli takip eden arkadaşlar beni bu zahmetten kurtarıverin ne olur 67 den 57 ye nasıl zayıflanır. mafoldumben
birazcık gizem her ilişki için paha biçilmez bir değerdir . . .
+1 zabın . . .
ablacığım ne güzel açıklamışsın . . .
aslında cep telefonu pc fln bunlar birer bahaneden öte bir şey değil . . . kişinin karakterinde varsa o edepsizlik o müdeahil hal her şekilde karışır sorgular sorar adama sinir harbi yaşatır . . .düzey her yüzyılda düzeydir . . . düzeysizlikte her yüzyılda düzeysizliktir . . .
verdiler kiloları tabi samba yapıyorlardır şimdi plajlarda hey gidi hey . . .
Hoşgeldin Shatsy.. Buraya üye olmak başlıca zayıflama formülünü çözmüş oldun canım.. a.s.
:dance: :dance: :dance: böle oynuyolar cicozlar di mi..:roflol: :roflol:
Şirin şey seni..opuyorumnanaktan
şöyleki;önce yaş,boy gibi genel bilgiler verilir...hemen bir diyet belirlenir..hergün yediklerin topiktekilere rapor edilir..bazen takdir bazen de tenkite maruz kalınarak güle oynaya istenilen kiloya inilir..:)Oyyyyyyyyy bu forum nerelere gitmiş böyle 1232 sayfa nasıl okunur nasıl bulucaz aralardan zayıflama formüllerini sürekli takip eden arkadaşlar beni bu zahmetten kurtarıverin ne olur 67 den 57 ye nasıl zayıflanır. mafoldumben
perim saraççı kıslarda neymiş pilajlar perimi görücek çok kısa zaman sonra neymiş samba neymiş fit vicuuuut birrrr birrrr öğrenilecek . . . sositososito zemuszemus sositososito
sefamız olsunnnn . . . zemuszemus
ha ha haa:))))))))))ilahi mervem:))))))üzgünüm bitanem benim eşim tek çocuk!..ama 14-15 sene sabret, benim oğlanı büyüteyim,onu alırsın:)))))):roflol::roflol:
Gördüğün üzre hiiiiiiiiiç kıskanılcak bişey yok tatlım..:bbo:
Aferin sporunu yap tabi.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
herkese tesekkür ederim işle ilgili iyi dilekleriniz için..bu arada sımdı bır telefon daha aldım pazertesi de görusmem var.masallah diyin kızlar.. basiretim baglı dıyordum.cozuldu mu ne...
bu milwalk nasıl yapılıo bana da anlatabilirmisiniz? a.s.
canım hastasıyım ben benimo nun o nasıl bi pisküüüüt yaaaa allaaaam yaaaaa . . .delikafadulden
şöyleki;önce yaş,boy gibi genel bilgiler verilir...hemen bir diyet belirlenir..hergün yediklerin topiktekilere rapor edilir..bazen takdir bazen de tenkite maruz kalınarak güle oynaya istenilen kiloya inilir..:)
hoşgeldin aramızaa.s.
canım hastasıyım ben benimo nun o nasıl bi pisküüüüt yaaaa allaaaam yaaaaa . . .delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 bekleyeceğimmmm kaydirigubbakcemile3
eğer benimki bana hediye almazsa kıskanmaya devam edeceğim :kedi:
maşallah cicişşşdarısı başımaaaaaa :sm_cool:
örneğin 2 milde 36 dk boyunca evde kadınlar yürüyüş eşliğinde çeşitli hareketler yapıyorlar sende onları yapınca 2 mil sanırım 3.2 km yürümüş oluyorsun.
cokacimcoook cokacimcoook :lepi:
bak merak ettim şimdi şu bisküviyi:uhmysa bisküvi,çikolata,pasta benim ilgi alanım dışındadır,kırk yıl yemesem aklıma gelmez..diyet bisküvileri bile mecburiyetten yerim..
Şeniz Valla anacım alana kadar kafasına kakıcan.. Bu erkek milleti bundan anlıyo tatlım.. İstiyorum istiyorum istiyorum diicennnn...kaydirigubbakcemile3
Kilo : 67
Boy : 169
Ama siz zaten aşmışsınız kilolar verilmiş bikiniler alınmış üstüne bide bisküviler yenmeye bile başlanmış çok geç kalmışım çoook :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?