60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gördüğün üzre hiiiiiiiiiç kıskanılcak bişey yok tatlım..:bbo:

Aferin sporunu yap tabi.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

O kadar haklısın o kadar haklısın ki aplam.. O yüzden o zamanlar HERŞEY çok daha anlamlıydı.. Aşklar, arkadaşlıklar, dostluklar, hayat, yaşamak.....

50 li yıllarda doğmuş olmak isterdim..

[
galiba biz 70 lerde doğanlar son şanslı gruptuk fulyacım...

herkese tesekkür ederim işle ilgili iyi dilekleriniz için..bu arada sımdı bır telefon daha aldım pazertesi de görusmem var.masallah diyin kızlar.. basiretim baglı dıyordum.cozuldu mu ne...

eskiden bir kadına ulasmak ne kadar zordu,derler ablam.. bu da erkeklerı rekabet ortamına sokup inadına romantik,ve nazik kılıyormus.. simdiki kadınlar cok daha kolay..ortam kolay..(yanlıs anlasılmasın burda kastım kesınlıkle yataga gırmak değil) zaten ben de bu kategorideyım..hepimiz öyleyız.. hem zaten azıcık naz yapsanız adınızı hemen kaprisliye,cekılmeze cıkarırlar.. cunku her sey , hayat cok pratik olmus.. ilişkilerde öyle.. kolay olanın da degerı olmuyor elbet..

önce saglıgın düzelsin cnm kılo vermek nedırkı..
merak etme benım de daha cok var hedefe.. beraber yuvarlana yuvarlana gideriz...

ha ha haa:))))))))))ilahi mervem:))))))üzgünüm bitanem benim eşim tek çocuk!..ama 14-15 sene sabret, benim oğlanı büyüteyim,onu alırsın:)))))):roflol::roflol:

cok güldürdünüzbenı kızlar...

bu milwalk nasıl yapılıo bana da anlatabilirmisiniz? a.s.

Allah'ım nazarlardan saklasın prensesim:Saruboceq:41 buçuk kere maşallah..
şeytanın bacağını birkez kırdın ya..gerisi çorap söküğü gibi gelecek bitanem..yürekten inanıyorum buna:asigim:

canım cok sevindim senin adına, hakkında hayırlısı olsun Şeniz

Oyyyyyyyyy bu forum nerelere gitmiş böyle 1232 sayfa nasıl okunur nasıl bulucaz aralardan zayıflama formüllerini sürekli takip eden arkadaşlar beni bu zahmetten kurtarıverin ne olur 67 den 57 ye nasıl zayıflanır. mafoldumben

birazcık gizem her ilişki için paha biçilmez bir değerdir . . .
+1 zabın . . .

ablacığım ne güzel açıklamışsın . . .
aslında cep telefonu pc fln bunlar birer bahaneden öte bir şey değil . . . kişinin karakterinde varsa o edepsizlik o müdeahil hal her şekilde karışır sorgular sorar adama sinir harbi yaşatır . . .düzey her yüzyılda düzeydir . . . düzeysizlikte her yüzyılda düzeysizliktir . . .

özletmem canım ablam,
sabuna koptum ya, :roflol:

saraçcı kızlar yıllık izinde canım, görmüyorum onları cok şükür zemuszemus

verdiler kiloları tabi samba yapıyorlardır şimdi plajlarda hey gidi hey . . .

Hoşgeldin Shatsy.. Buraya üye olmak başlıca zayıflama formülünü çözmüş oldun canım.. a.s.

:dance: :dance: :dance: böle oynuyolar cicozlar di mi..:roflol: :roflol:
Şirin şey seni..opuyorumnanaktan

perim saraççı kıslarda neymiş pilajlar perimi görücek çok kısa zaman sonra neymiş samba neymiş fit vicuuuut birrrr birrrr öğrenilecek . . . sositososito zemuszemus sositososito

sefamız olsunnnn . . . zemuszemus

şöyleki;önce yaş,boy gibi genel bilgiler verilir...hemen bir diyet belirlenir..hergün yediklerin topiktekilere rapor edilir..bazen takdir bazen de tenkite maruz kalınarak güle oynaya istenilen kiloya inilir..:)
hoşgeldin aramızaa.s.

Şeniz Şeniz

evettt... ders fercem onnara... Salına salına şöööleee..mincik minicik şortlarımıda giiicemmm.....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ha ha haa:))))))))))ilahi mervem:))))))üzgünüm bitanem benim eşim tek çocuk!..ama 14-15 sene sabret, benim oğlanı büyüteyim,onu alırsın:)))))):roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 bekleyeceğimmmm kaydirigubbakcemile3

Gördüğün üzre hiiiiiiiiiç kıskanılcak bişey yok tatlım..:bbo:

Aferin sporunu yap tabi.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

eğer benimki bana hediye almazsa kıskanmaya devam edeceğim :kedi:

maşallah cicişşş darısı başımaaaaaa :sm_cool:

bu milwalk nasıl yapılıo bana da anlatabilirmisiniz? a.s.

örneğin 2 milde 36 dk boyunca evde kadınlar yürüyüş eşliğinde çeşitli hareketler yapıyorlar sende onları yapınca 2 mil sanırım 3.2 km yürümüş oluyorsun.

canım hastasıyım ben benimo nun o nasıl bi pisküüüüt yaaaa allaaaam yaaaaa . . .delikafadulden

cokacimcoook cokacimcoook :lepi:

Aplam süper özetlemiş valla..kaydirigubbakcemile

canım hastasıyım ben benimo nun o nasıl bi pisküüüüt yaaaa allaaaam yaaaaa . . .delikafadulden

bak merak ettim şimdi şu bisküviyi:uhmysa bisküvi,çikolata,pasta benim ilgi alanım dışındadır,kırk yıl yemesem aklıma gelmez..diyet bisküvileri bile mecburiyetten yerim..

Şeniz Valla anacım alana kadar kafasına kakıcan.. Bu erkek milleti bundan anlıyo tatlım.. İstiyorum istiyorum istiyorum diicennnn...kaydirigubbakcemile3

Kilo : 67
Boy : 169
Ama siz zaten aşmışsınız kilolar verilmiş bikiniler alınmış üstüne bide bisküviler yenmeye bile başlanmış çok geç kalmışım çoook :sinifsinif:

bak merak ettim şimdi şu bisküviyi:uhmysa bisküvi,çikolata,pasta benim ilgi alanım dışındadır,kırk yıl yemesem aklıma gelmez..diyet bisküvileri bile mecburiyetten yerim..

aplam o bisküvi anlatılmaz yaşanır hele yarım saat buzdolabına koy öyle ye bak nasıl oluyoooo en son 6 ay önce yemiştimm

Şeniz Valla anacım alana kadar kafasına kakıcan.. Bu erkek milleti bundan anlıyo tatlım.. İstiyorum istiyorum istiyorum diicennnn...kaydirigubbakcemile3

belli bişey istemedim ama çok fena ima ettim oda alıcam dedi bakalım neticede nelere ihtiyacım var biliyooo sırnaşık şey

Kilo : 67
Boy : 169
Ama siz zaten aşmışsınız kilolar verilmiş bikiniler alınmış üstüne bide bisküviler yenmeye bile başlanmış çok geç kalmışım çoook :sinifsinif:

bizde son sürat devam ediyoruz keşke bitseeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…