sağolasın canım:)bilmez miyim?ben de iki tane sezaryen doğumu yaptım..Ben x-tra gel i 10 gündür kullanıyorum tartı manasında kilo filan verdirmiyo ama sıkılaştırdığı kesin selülit içinde etkili. doğum sonrası göbeğimde oluşan çatlaklara iyi geldi üst üste iki sezeryan yapınca ister istemez deforme oluyorsun bu gel onda işe yarıyo..
Ben x-tra gel i 10 gündür kullanıyorum tartı manasında kilo filan verdirmiyo ama sıkılaştırdığı kesin selülit içinde etkili. doğum sonrası göbeğimde oluşan çatlaklara iyi geldi üst üste iki sezeryan yapınca ister istemez deforme oluyorsun bu gel onda işe yarıyo..
çok güzel ve dengeli bir mönü prensesim..bugun yedıklerımı yazmaya geldım meeeeeeen..
(hos ben yazsam gece gene atıstırma oluyor ya meyve,ya ıkı dılım bisküvi falan,abartmadıkca hesap vermıyorum da bılmıyorsunuz.. :kedi: )
sabah cingene pilavı(tarifi vermıstım) 1 dilim kepeklı,cay
1 adet kuru kayısı ve 1 adet cevız
1 cay bardagı pirinci lapa yaptım baharatladım(köri de koydum,yakıstı gercekten) 2-3 kasık yogurtla yedım
az önce koca bı tabak kırazı indirdim mideye
aksama da semızotu yemegı yaptım.. yanında da yarımcay bardagı lapam var..onu yiycem yogurtla.. heralde bıtırıcem yeme içme işini..
yapar benım ablam..çok güzel ve dengeli bir mönü prensesim..
ben de iki gündür şu size bahsettiğim salata diyetimi yapıyorum...bakalım nasıl sonuç verecek?güzel bir sonuç alırsam ''mavidiyet'' diye patent alıp adıma tescilleticem bu diyeti:))))))))))
Arkadaşlar takımınıza girmenin bir prosedürü var mı?Diğer takımlar 3.4.5.takımlara yani yarışıyor ya siz burda yarışıyor musunuz?
Bende takımınıza katılmak istiyorum vize pasaport falan ne lazım.Benide aranıza alımısınız?69 kiloyum tam takımıza göre:))Katılımım da yoğun olur o konuda bir problem yok.
burda herkes kendiyle yarışıyor canım:)yıkıcı değil yapıcı bir grup çalışması...hatta arada 6 şapka tekniğini bile uyguluyoruz:)))))))))))proje ve perfonmans görevleri de yok:))))))))))Arkadaşlar takımınıza girmenin bir prosedürü var mı?Diğer takımlar 3.4.5.takımlara yani yarışıyor ya siz burda yarışıyor musunuz?
Bende takımınıza katılmak istiyorum vize pasaport falan ne lazım.Benide aranıza alımısınız?69 kiloyum tam takımıza göre:))Katılımım da yoğun olur o konuda bir problem yok.
sağolasın canım:)bilmez miyim?ben de iki tane sezaryen doğumu yaptım..
öğrenmek istediğim buydu..bir jelin kilo verdirmesi düşünülemez zaten:)ama şu sıkılaştırıcı özelliği kalıcı mı,ondan da şüphem varsanki, hani salatalık suyu cilde sürülünce bir gerginlik hissedilir,yıkayınca geçer ya işte onun gibi jeli kullanmayı bırakınca eski haline döner mi acaba?
hımmmmm)kilom 69 diyorsun ama çizelgen 67 yi gösteriyor:)yoksa... yoksa sen verdiğin o 2 kiloyu küçümsüyor musun?:)biz burda 100 gram bile verince mutlu oluyoruz yaaaa:roflol::roflol:Arkadaşlar takımınıza girmenin bir prosedürü var mı?Diğer takımlar 3.4.5.takımlara yani yarışıyor ya siz burda yarışıyor musunuz?
niçin üst üste ıkı sezeryan gecırdın?
eğitimci olduğunu görünce sadece espiri yapmak istedim pelincim:)ama gerçek yanı da yok değil!biz burda sadece diyet değil her türlü konuyu konuşup tartışıyoruz...o günkü ruh halimize göre de herbirimiz bir şapka rengini temsil ediyoruz:)))))))))))ama hiç kimsenin siyahı seçmesine pek müsade etmiyoruz:)Hoşbulduk mavibenek.6 şapka tekniğini nasıl uyguluyorsunuz çok merak ettim canım.Kendimle yarışım sizlerle yoldaşlığım kutlu olsun o zaman.
kısçeler ben çıkıyorumm
bugün yedikleriminde hesabını vereyim
sabah 2 dilim (latin şekerimin) vasa ekmeği peynir ve domates
öğlen 2 minik dilim şinitzel az pilav ve salata
aralardada kiraz tırtıkladım hep
bütün gün benim bitki çayından içtim ve sonunda bağırsak sendromundan kurtuldum zemuszemus
seviyorum ben benim çayı yaa kaydirigubbakcemile3
eve gidiyorum ve kocama makarna ve yalancı patates kızartması yapcam.
yalancı patates kızartması ve acı sos yemeyi planlıyorum cokacimcoook
makarnadanda salata gibi bişey yapıp yarın öğlen yemeyi düşünüyorum bakalım ne yapcam.
eve gidince karar veririm artık
hepinizi çok seviyorum
herbikeşlere iyi akşamlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bugun yedıklerımı yazmaya geldım meeeeeeen..
(hos ben yazsam gece gene atıstırma oluyor ya meyve,ya ıkı dılım bisküvi falan,abartmadıkca hesap vermıyorum da bılmıyorsunuz.. :kedi: )
sabah cingene pilavı(tarifi vermıstım) 1 dilim kepeklı,cay
1 adet kuru kayısı ve 1 adet cevız
1 cay bardagı pirinci lapa yaptım baharatladım(köri de koydum,yakıstı gercekten) 2-3 kasık yogurtla yedım
az önce koca bı tabak kırazı indirdim mideye
aksama da semızotu yemegı yaptım.. yanında da yarımcay bardagı lapam var..onu yiycem yogurtla.. heralde bıtırıcem yeme içme işini..
İyi akşamlar kıslarr,
bende hemen bugünkü menümü yazayım.. Akşam yemeeem hem çok geçe kaldı hem de biraz fazla kaçırıldı bugün.. Kuzenlerim bizde, onlarla gesmee çıktık tabiii biraz geçe kaldık.. Neyse işte menüm:
Sabah:2 dilim kepek ekmekle tost
Öğlen:körili tıvık, bir kaşık pilav, 1 bardak ayran
Ara: 1 tabak karpuz
Akşam:1 ince dilim biftek, 1 buçuk kaşık bulgur pilavı, yarım dilim kıymalı börek, 1 bardak ice tea şeftali (light diil ama bu sefer(( )
Oyyy akşam çok yidim yaww...:sinifsinif:
Niiise şekerler iyi akşamlar, iyi geceleyyyyy...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çok güzel ve dengeli bir mönü prensesim..
ben de iki gündür şu size bahsettiğim salata diyetimi yapıyorum...bakalım nasıl sonuç verecek?güzel bir sonuç alırsam ''mavidiyet'' diye patent alıp adıma tescilleticem bu diyeti:))))))))))
canım bu benim tatil için uydurduğum bi diyet:))))))))))afiyet olsun cicişlerrr
aplam kaçırdım galiba nasıl bi diyet?
canım bu benim tatil için uydurduğum bi diyet:))))))))))
sabah geç kalktığım için saat 11 de klasik kahvaltı(bi dilim etiform,kk peynir,domates,salatalık,şekersiz çay)
saat 4 civarları besleyici bir salata(dün patates salatası yedim,bugün tavuk salatası...)
akşamları da meyve yiyorum...
bunun yanında ara öğünlerde sütlü kahve,5-6 fındık veya badem..
işte böyle mervişimopuyorumnanaktan
daha dün başladım bitanem...çok sıkı bir diyet değil,içinde hertürlü besin maddesi mevcut:)kaçgündür yapıyosun aplam kilo verdin mi, diyet baya sıkıymış
iyi geceler gülce:)iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?