60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağolasın canım:)bilmez miyim?ben de iki tane sezaryen doğumu yaptım..
öğrenmek istediğim buydu..bir jelin kilo verdirmesi düşünülemez zaten:)ama şu sıkılaştırıcı özelliği kalıcı mı,ondan da şüphem varsanki, hani salatalık suyu cilde sürülünce bir gerginlik hissedilir,yıkayınca geçer ya işte onun gibi jeli kullanmayı bırakınca eski haline döner mi acaba?

niçin üst üste ıkı sezeryan gecırdın?

çok güzel ve dengeli bir mönü prensesim..
ben de iki gündür şu size bahsettiğim salata diyetimi yapıyorum...bakalım nasıl sonuç verecek?güzel bir sonuç alırsam ''mavidiyet'' diye patent alıp adıma tescilleticem bu diyeti:))))))))))

Arkadaşlar takımınıza girmenin bir prosedürü var mı?Diğer takımlar 3.4.5.takımlara yani yarışıyor ya siz burda yarışıyor musunuz?
Bende takımınıza katılmak istiyorum vize pasaport falan ne lazım.Benide aranıza alımısınız?69 kiloyum tam takımıza göre:))Katılımım da yoğun olur o konuda bir problem yok.

yapar benım ablam..

biz de yarıs yok,kural yok...herkes özgür.. istedıgını yaparsın..istersen yedıklerını yaz elestirelim ya da tebrık ederım...istersen kacamaklarını yaz günah cıkar.. diyet ve spor userıne neyı merak edıyorsan sor.. hatta, sana kalmıs tabi,özel hayatınla ilgili dertleş...
senin de yeni önerilerin olursa dinleriz tabi..
katılımım yuksek olur demişsin... e daha ne?

hosgeldın pelin Şeniz

kendinden bahsedebilirsin biraz(dilersen)...

Selam o zaman canım.Ben öğretmenim matematik bir oğlum bir eşim mevcut çok şükür.Kilomla başım dertte geçen yıl bu zamanlar 60 iken şimdi 69 um.Karboksipunktur yaptırıyorum diycem ama bıraktım çünkü kilo vermek için başladığım bu yöntem kilo vermemi engelledi.Cumadan cumaya kilo bildirimi falan var mı ne yapıyorsunuz siz burda biraz anlatabilirsen sevinirim

burda herkes kendiyle yarışıyor canım:)yıkıcı değil yapıcı bir grup çalışması...hatta arada 6 şapka tekniğini bile uyguluyoruz:)))))))))))proje ve perfonmans görevleri de yok:))))))))))
hoşgeldin aramıza sevgili meslektaşıma.s.

Hoşbulduk mavibenek.6 şapka tekniğini nasıl uyguluyorsunuz çok merak ettim canım.Kendimle yarışım sizlerle yoldaşlığım kutlu olsun o zaman.

Kalıcılığını zamanla görücez artık ama ne kadar inandırıcı bilmiyorum ama kendi sayfasında binlerce yorum var bir çoğuda kalıcı olduğunu yazmış.

hımmmmm)kilom 69 diyorsun ama çizelgen 67 yi gösteriyor:)yoksa... yoksa sen verdiğin o 2 kiloyu küçümsüyor musun?:)biz burda 100 gram bile verince mutlu oluyoruz yaaaa:roflol::roflol:

niçin üst üste ıkı sezeryan gecırdın?

Üst üstde dedimse arada 1,5 yıl var ilki oğlum 2007 ocak ikincisi kızım 2008 ağustos ilk doğumda bebek ters geldiği için mecburen sezeryan yapıldı ikinciside ilk sezeryan geçmişin olduğu için otomatikman sezeryan oluyor. malesef oda koca bir göbekle sende kalıyor ::teytey:

Hoşbulduk mavibenek.6 şapka tekniğini nasıl uyguluyorsunuz çok merak ettim canım.Kendimle yarışım sizlerle yoldaşlığım kutlu olsun o zaman.
eğitimci olduğunu görünce sadece espiri yapmak istedim pelincim:)ama gerçek yanı da yok değil!biz burda sadece diyet değil her türlü konuyu konuşup tartışıyoruz...o günkü ruh halimize göre de herbirimiz bir şapka rengini temsil ediyoruz:)))))))))))ama hiç kimsenin siyahı seçmesine pek müsade etmiyoruz:)

İyi akşamlar kıslarr,

bende hemen bugünkü menümü yazayım.. Akşam yemeeem hem çok geçe kaldı hem de biraz fazla kaçırıldı bugün.. Kuzenlerim bizde, onlarla gesmee çıktık tabiii biraz geçe kaldık.. Neyse işte menüm:

Sabah:2 dilim kepek ekmekle tost
Öğlen:körili tıvık, bir kaşık pilav, 1 bardak ayran
Ara: 1 tabak karpuz
Akşam:1 ince dilim biftek, 1 buçuk kaşık bulgur pilavı, yarım dilim kıymalı börek, 1 bardak ice tea şeftali (light diil ama bu sefer(( )
Oyyy akşam çok yidim yaww...:sinifsinif:

Niiise şekerler iyi akşamlar, iyi geceleyyyyy...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

afiyet olsun cicişlerrr

aplam kaçırdım galiba nasıl bi diyet?

afiyet olsun cicişlerrr

aplam kaçırdım galiba nasıl bi diyet?
canım bu benim tatil için uydurduğum bi diyet:))))))))))
sabah geç kalktığım için saat 11 de klasik kahvaltı(bi dilim etiform,kk peynir,domates,salatalık,şekersiz çay)
saat 4 civarları besleyici bir salata(dün patates salatası yedim,bugün tavuk salatası...)
akşamları da meyve yiyorum...
bunun yanında ara öğünlerde sütlü kahve,5-6 fındık veya badem..
işte böyle mervişimopuyorumnanaktan

kaçgündür yapıyosun aplam kilo verdin mi, diyet baya sıkıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…