yerim ben onu üstüne işediyse erkek tir o çok tatlı allah analı babalı büyütsün
canım sen hiç diyet falan yapma sana abla tavsiyesi
bol bol su veee bebeğini emzir yok 2 saat te bir diye bişey yok emzir sürekli istedikçe ver bak 3 ayna ne kilo ne bişey dediydi dersin.
Âmin sol cnm. Benimkine diyet denemez aslında :) sağlıklı yiyorum önceden günde 1 büyük paket fıstıklı tahin helvasını yerdim süt bahanesiyle şimdi 3 yk yiyorum. Sütüm etkilense hemen bırakırım ama böyle şişko ve mutsuzken aklım hep kilomdayken oğluma da faydam olmazdı76 kiloydum şimdi iyiyim 66 oldum psikolojim düzeldi. Kendimi daha iyi hissediyorum. Emzirmenin çok faydasını gördüm 2 ayda 10 kiloyu emzirmesem veremezdim gerçekten de. Emzirmek en güzel spor :)
Hep emziyorum bizimki fena :)
öfff ne sıkıcı şey kilo verebilmek için zamanın geçmesini beklemek... geç zaman geç geç geççç......
evet ama çok iyi gidiyosun kuzu. başlayalı kaç gün oldu 5 kilo mu verdin? öyle görüyorum öyleyse süper.
Günaydınlaar....
eveet güzel bir salı günündenn herkeze merhaba..... dün akşam sporumu yaptım sonra az dinleneyim diye bir yatttım yataktan bir fırladım saat 7 olmuş ... Allah ım ne uyumuşum dedim.... spor yoruyo tabi dedim.. Kalktım alel acele giyindim... her yer zifiri karanlık kış geldi ya ondan... saati bile duymamışım o derece.. sonra saate bi daha baktım saat 2 :))) saat 2 de ben giyindim dişimi fırçaladım saçımı taradım bi ayakkabılarımı giyip gitmek kaldı yani :)) ekşınlı bir geceydi....
yok artık uçtun iice kız.
günaydın sabah bi çorba içtim öğleni bekliyorum...
gece gece çıkçaktım sokaklara deli gibi :))
diren pamukskr öğlene az kaldı...
benide aranıza alırmısınız bende dun başladım diyete 25 yaş 66 kılo 1.60 boy çok kıloluyum yanı soğuk çorba diyeti yapmaya çalışıyorum şimdi kızım var 20 aylık peşinde koşturuyorum medıvenleri çıkıyorum akşamları pek bir şey yemiyorum ama yinede veremıyorum sizce ne yapmalıyım akıl verin spora başlamam lazım ama 3. gün geri bırakıyorum nasıl devam ediyorsunuz siz spora
hoş geldiin... boyuna laf etme burda 1.58 lik ben varım... aaaaa.... senin beybi sana en iyi spor koş peşinden götür parklara havalar iyice soğumadan peşinde koştururken verirsin... şahsen spor salonunu beceremedim ben işten çık oraya git hadi o kadar para verdin diye yırtın dur gram vermedim bir yılda ama yalan yok çok sağlam kas yapısı edindim...
iş spor da da değil sporu sağlığın için yap ona evyallah tabikki sıkı görünüme katkısı oluyor onada eyvallah.... ama kilo vermek için yemeyi azalt.... ben yiyeerek vermeyi beceremedim şimdi de durdu zaten uyuz oluyorum.... yani vücudundan atabildiğinden fazlasını yememek olay.....eğer wc de problem yaşıyorsan önce onun çaresini bulman lazım....
benim var tuvalet problemim ama ilel ebet böyleydi düzelmiyor bi türlü :/ form çay içiyorum ama çok alıştırmak istemiyorum ondan haftada 2 kez fln içiyorum birde dün kuru kayısı aldım.
Günaydınlaar....
eveet güzel bir salı günündenn herkeze merhaba..... dün akşam sporumu yaptım sonra az dinleneyim diye bir yatttım yataktan bir fırladım saat 7 olmuş ... Allah ım ne uyumuşum dedim.... spor yoruyo tabi dedim.. Kalktım alel acele giyindim... her yer zifiri karanlık kış geldi ya ondan... saati bile duymamışım o derece.. sonra saate bi daha baktım saat 2 :))) saat 2 de ben giyindim dişimi fırçaladım saçımı taradım bi ayakkabılarımı giyip gitmek kaldı yani :)) ekşınlı bir geceydi....
Allah iyiliğini versin betüşşşşşşşşşşş2'de kalkıp işe mi gidecektin? :)))
bu arada topice birden dalmış gibi oldum ama betüşün mesajını görünce cevap yazmadan çıkmak istemedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?