60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

olmamış.... rejim sayaydın yemeyedin iyiydi... neyse almadığın sürece problem yok...

tövbeler olsun canım feci irmik helvası istiyor... ebru şallı light olarak yapmıştı bir ara... tarifini bulursam yapayım bari... bir çatal yesem yetecek....

ooo çok yağ varmış bu tarifte vazgeçtim yemem ben bunu.....

tövbeler olsun canım feci irmik helvası istiyor... ebru şallı light olarak yapmıştı bir ara... tarifini bulursam yapayım bari... bir çatal yesem yetecek....

ah yapta normalinden 1çatal ye bi öğün yerine o kadardan bişey olmaz

yani bu iradeye hayran kaldım ben ya...

korku desek...hiç ellileri göremeyecekmişim gibi geliyor.... 5.6 kg gitmiş ama hala kilo vermesi zayıflaması gereken bir insan dersin görsen... koca göbeğim kalın bacaklarım yerli yerinde maşallah... ama yüzüm ve boynum baaya inceldi buda beni motive ediyor doğrusu... azcıkta kaburgalarım meydana çıktı... aklımda hep almak istediğim o güzel kotlar, giymek istediğim elbiseler... mesela dolabımda hiç giyemediğim o elbise... çok matah bir şey değil ama zayıf olsam üstümde harika durur... durmasa da bana öyle gelir.... elli yaşımdan sonra mı giyicem şimdi olsun istiyorum :))

biraz sürüncez tabi.... kolay değil öyle doldurmuşum ki tıkabasa içimi hepte çerçöp.... yediğim jelibonlar burdan köye yol olur....jelibona yaptığım yatırımı kumbarama yapmış olsaydım ohoooo zengin olabilirdim :))

Son düzenleme:

ah be bacım kendine bu kötülüğü neden yaptın ki sen büyük bir travma mı geçirdin ki kendini böle koy verdin gitti.
şimdi sakın beni yalnış anlama bende kiloluyum ama hep dur dedim bak geliyorum 65 e dur diyorum sonra bir daha işte alıp başını gittiğin zaman insan kendine düşman oluyor. sen yaşına çok takmışın takma bu kadar bende 30 um ama genç hissediyorum öyle bakmaya çalışıyorum hayata sende kilo ile mücadele ederken kendine iltifatlar yağdır kendini rencide etme

dur demek güzel şey... ben demedim işte :)) ye gitsin kalmasın bitsin atılmasın ver ver ben yerim ziyan olmasın :))

hiç bir bahanem yok mööö gibi yedim.... totomu kıpırdatmadım... zaten işim masa başı.... oturduğum yerde yedimde yedim :)) arada kızdırdılar beni 3 verdim 5 aldım... ama bu sefer kendim için istiyorum... kendimi görmek istediğim bi şekil var... ona doğru gidiyorum olucak ama işte zamanla... pırt diye olmuyo :)) olsunda bu kış şu özendiğim trençkotlardan alayım yaa.... ama güzel dursun... şöyle içinde bayana benziyeyim...bir varile treçkot geçirmişin gibi olmasın....mesela candan erçetine hayranım ne zarif dimi yıllardır aynı zerafet... gülse birsel bir kere kilolu ol be kadın yook... boya bişi yapamayız ama bari kiloyu eritelim....

bizim mahallede bir market var ve orada çalışan bir genç kız 22 23 yaşlarında anca 90 kilo dökülüyor saç baş karışık sanki müşteriyi dövecek hem dökülüyor hep mutsuz neyse ben arada gittikçe onla muhabbet ederim allah alla kıza birşeyler oluyor gene 90 kilo ama makyaj saç o biçim kızım ne oldu diyorum kendime geldim diyor aşk mı diyorum yok diyor kendimle barıştım aradan 1 ay geçti abla hiç görmüyorsun 15 kilo verdim baaak dedi aaa şaştım ama hala kilolu da kendini sevmeye başladı. kızım nasıl uğraşıyon bu saçla bu kadar diyorum 20 dk mı alıyor diyo başka bakıyor gözlerinin içi gülüyor ve hala 75 kilo...

ikisine de bayılıyorum cuma akşamı yalan dünyayı izlerken zatı çatır çatır çatladım...

süper..... ne kadar etkiliyor insanı dimi :)) hep işte hep azimle oluyo... sabırla oluyo... bizde sabredecez oldurcaz.... inşallah...

ikisine de bayılıyorum cuma akşamı yalan dünyayı izlerken zatı çatır çatır çatladım...

bendeee :))

süper..... ne kadar etkiliyor insanı dimi :)) hep işte hep azimle oluyo... sabırla oluyo... bizde sabredecez oldurcaz.... inşallah...

bendeee :))

öyle tabi ama tombul güzellerde var bu halimizlede kendmize bakmamız lazım valla resimleri inceledim sen salmışın kusura bakma salmak yok kendine gel sirkelen valla dövecem

öyle tabi ama tombul güzellerde var bu halimizlede kendmize bakmamız lazım valla resimleri inceledim sen salmışın kusura bakma salmak yok kendine gel sirkelen valla dövecem

işte bende o halimden kurtulmaya çalışıyorum :)) kendimi iyi hissetmem için zayıf olmama gerekiyo ben tombul ve mutlu olamıyorum....

ne güzel ilk defa düzenli rejim yapıyordum ama çok fena hasta oldum ah şu Karadenizin havaları regl dönemimde yaklaştı :18: verdiğim kiloları almasam bari

arkadaşlar ben guruba bugun katılıyorum :) boyum 1,58 kılo malesaf kı 66 oldum ((((

sabah yedıklerımi yazıyorum
1 açık sekersiz cay
1 bıber
1 domates
ve kibrit kutusu buyuklugunde peynır ile hazırlanmıs soğuk sandvıc :)

bu arada 1 lt ye yakın su
yarım bardak latte

öğlende
yarım kase corba
yarım kase sulu köfte
1 kase cacık
( nasıl gıdıyorum sizcee

kasım 18 de kuzenımın düğünü var o zamana kadar 7-8 kılo vermem gerek lutfen yorum istiyorum :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…