60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla baldırla ahhh ahhh bende onlara gıcık oluyorum.
bugün hiç kaçamak yapmadım çok iradeli bir gün valla

her yer yağ her yerde direniş
vücut direniyor biz direniyoruz.
şu zayıf gacıları gördükçe ah ah

bilhassa bakıyorum o zayıf gacılara... ve çatlıyorum her bakışımda..... 50 - 55 arası rüya gibi bişi.... süper olur süper süperr.....

bilhassa bakıyorum o zayıf gacılara... ve çatlıyorum her bakışımda..... 50 - 55 arası rüya gibi bişi.... süper olur süper süperr.....

ah bacıııım patron baklava ikram etti
bi ısrar bi ısrar 1 tane aldımda dış kabuğunu yedi üstünü yani
altında serbet varda attım ama sen bana sor ne acı bişey olmaz demi

ah bacıııım patron baklava ikram etti
bi ısrar bi ısrar 1 tane aldımda dış kabuğunu yedi üstünü yani
altında serbet varda attım ama sen bana sor ne acı bişey olmaz demi

ivana sert baklavanın yanından geçiyo mudur acaba :)) direnicez şekerim.... zafer bizim olana kadar bu acılara katlanıcaz....

çalıkuşu diye bi dizi başladı ona dadanayım bari....

ayran detoksuna mı başlasam acep...68e takıldım... uzuun süre 68 olmuştu kilom bir zamanlar... ondan mı direniyor anlamıyorum ki....

evet o problem olmasa bence kilolar çok hızlı gider diyet yapmakta zorlaştırıyor işi maalesef giren az olunca çıkanda az oluyo
hahhaaha

günaydın kızlar kılosu düşen var mı?

ben 63de takıldım kaldım yaaa böyle olunca ınsanın hiç hevesi kalmıyor 3 haftadır aynı kılodayım

günaydınlaar..

dün akşam çok fena oldu midem... içtiğim yeşil çay midemi bir yaktı sanki asit içmişim... mide bulantısı felam dedim gidiyom herhalde...bütün gün lahana yersen olacağı bu... bu sabah düzgün kahvaltı ettim korkudan... peynir ve yarım dilim ekmek yedim... ve takıldım şu 68 e.... oof offff... azimliyim olacak.... kaçamazsın benden 67... ayyy sabah sabahta yolu boş buldum koşarak karşıdan karşıya geçtim oley bee derken bir densiz araba yoldaki suyu üstüme boca etti... baştan aşağı yıkadı beni.... şu an sokağın bütün kiri üzerimde... düşünmek istemiyorum.....

günaydın kızlar kılosu düşen var mı?

ben 63de takıldım kaldım yaaa böyle olunca ınsanın hiç hevesi kalmıyor 3 haftadır aynı kılodayım

3 hafta uzun bi zaman beslenme şeklini değiştir bir kaç günlüğüne ya azalt yada hep yediğinden farklı şeyler ye.... bende 68 e takıldım ama lahanadan oldu benimki bi kaç gün ara verecem...

kahvaltı sorununu kökünden çözdüm. malum kış geldi havalr soğudu
yaptım 1 tencere çorba alcım bir termos barka kaynat doldur işe geliince ooh sıcak sıcak iş akşamda yanına bi salata yap iç tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…