arkadaşlar ben guruba bugun katılıyorum :) boyum 1,58 kılo malesaf kı 66 oldum((((
sabah yedıklerımi yazıyorum
1 açık sekersiz cay
1 bıber
1 domates
ve kibrit kutusu buyuklugunde peynır ile hazırlanmıs soğuk sandvıc :)
bu arada 1 lt ye yakın su
yarım bardak latte
öğlende
yarım kase corba
yarım kase sulu köfte
1 kase cacık
( nasıl gıdıyorum sizcee
kasım 18 de kuzenımın düğünü var o zamana kadar 7-8 kılo vermem gerek lutfen yorum istiyorum :2::2:
arkadaşlar ben guruba bugun katılıyorum :) boyum 1,58 kılo malesaf kı 66 oldum((((
1 açık sekersiz cay
1 bıber
1 domates
yarım bardak latte
öğlende
yarım kase corba
yarım kase sulu köfte
1 kase cacık
( nasıl gıdıyorum sizcee
kasım 18 de kuzenımın düğünü var o zamana kadar 7-8 kılo vermem gerek lutfen yorum istiyorum :2::2:
1 açık sekersiz cay
1 bıber
1 domates
yarım bardak latte
öğlende
yarım kase corba
yarım kase sulu köfte
1 kase cacık
( nasıl gıdıyorum sizcee
hoşgeldin zeyno... boyun boyuma denk... rakibim sensin... benimde kuzenimin nişanı var 26 ekimde, bende o güne kadar bakalım ne verecem derdindeyim :)))
menün gayet hoş... latte matte kurtul şu kimyasallardan... ben bıraktıysam sende bırakabilirsin....
azmin elinden ne kurtulmuş şekerim hallederiz....
hani rakibin bendim yaaa sattın beni öle olsun bakalım ben size sorarım
sen hala rakibimsin... kaçmaya devam et yakalamak üzereyim seni.... haftaya yanına varabilirim ona göre :)))
vavv o ne öz güven o hadi bakalım
ben hücuma geçtim artık bilmiyorum :))
cuma günü görürüz artıkın
bu cuma yetişemem yahu naptın sen :)) haftaya cumaa ensendeyim.... ticker yapsana sende.... gördükçe gaza geleyim....
Kızlar sizlerin öğlen menusu nasıldı :)
yazarmısınız?
ben kendime örnek menü olusturayım :)
canım bu cuma en azından haftada ne kadar gittiğini görrürüz. haftaya sana el sallarım
beni geçmiş ol tabi.
ya ben yaptım hazırladım nereye yapıştıracağımı bulamayıp vazgeçtim.
çocuk kaç aylık
canım bu cuma en azından haftada ne kadar gittiğini görrürüz. haftaya sana el sallarım
beni geçmiş ol tabi.
ya ben yaptım hazırladım nereye yapıştıracağımı bulamayıp vazgeçtim.
2,5 aylık sabah doktoruna götürdüm orda altını değiştirirken çişini yapmaya başladı üstüm battı. Evlat olunca üstüne pisler o bile tatlı gelir öpersin
profiline gir hakkımda kısmında çizelge var oraya yapıştırıyorsun... bende çok zor buldum du.... yerini değiştirmişler... kaleme tıklıyosun öyle
Merhaba,
Benim boyum 1,65 kilom 68 hedef kilom 60. Spor salonunda spora başladım. Ve akşam yemeklerimi de artık kestim. Yemek yerine bir kase yoğurt içine bolca nane ve kırmızı pul biber atıp onu yiyorum. Bakalım ilerleyen günlerde bana ne kadar faydası olacak. Sizlere yazarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?