60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

48 günde rahatlıkla verebilirsin 7,8 kiloyu tabi sporunuda yaparsan bence latte nescafe gibi içeceklere bu süre içinde küsmelisin eğer canın bir şey çekiyorsa o zaman süt içebilirsin gerçekten iştahıkesiyor ama yarım yağlı tabikii ve sanırım öğlen öğününü biraz sınırlandırmalısın bir ana öğün terciğin olmalı yanında cacık ve bol salatayla :))

hoş geldin gayet ii gidiyorsun en önemlisi akşam ne yaptığın unutma

hoşgeldin zeyno... boyun boyuma denk... rakibim sensin... benimde kuzenimin nişanı var 26 ekimde, bende o güne kadar bakalım ne verecem derdindeyim :)))

menün gayet hoş... latte matte kurtul şu kimyasallardan... ben bıraktıysam sende bırakabilirsin....

azmin elinden ne kurtulmuş şekerim hallederiz....

hani rakibin bendim yaaa sattın beni öle olsun bakalım ben size sorarım

bu cuma yetişemem yahu naptın sen :)) haftaya cumaa ensendeyim.... ticker yapsana sende.... gördükçe gaza geleyim....

canım bu cuma en azından haftada ne kadar gittiğini görrürüz. haftaya sana el sallarım
beni geçmiş ol tabi.
ya ben yaptım hazırladım nereye yapıştıracağımı bulamayıp vazgeçtim.

canım bu cuma en azından haftada ne kadar gittiğini görrürüz. haftaya sana el sallarım
beni geçmiş ol tabi.

profiline gir hakkımda kısmında çizelge var oraya yapıştırıyorsun... bende çok zor buldum du.... yerini değiştirmişler... kaleme tıklıyosun öyle

beni geçmiş ol tabi.

el sallama mücadele et :)

2,5 aylık sabah doktoruna götürdüm orda altını değiştirirken çişini yapmaya başladı üstüm battı. Evlat olunca üstüne pisler o bile tatlı gelir öpersin

yerim ben onu üstüne işediyse erkek tir o çok tatlı allah analı babalı büyütsün

canım sen hiç diyet falan yapma sana abla tavsiyesi
bol bol su veee bebeğini emzir yok 2 saat te bir diye bişey yok emzir sürekli istedikçe ver bak 3 ayna ne kilo ne bişey dediydi dersin.

Merhaba,

Benim boyum 1,65 kilom 68 hedef kilom 60. Spor salonunda spora başladım. Ve akşam yemeklerimi de artık kestim. Yemek yerine bir kase yoğurt içine bolca nane ve kırmızı pul biber atıp onu yiyorum. Bakalım ilerleyen günlerde bana ne kadar faydası olacak. Sizlere yazarım....

hoş geldin sefalar getirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…