60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

takmaz mı tabi takar bende biliyorum o duyguyu ama ben şu şekilde yaşadım kıyaafetlerim hep ince hallaerimden eee şimdi zatı alışveriş yapamıyorum önemli günlerde hertarafımdan yağ fışkırıyor insanlar doğum sonrası tepki vermişti bana şimdi bişey diyen yok ama ben 61 de bile kilolu moduna girer rejim yapardım 60 da keza öle şimdi 65 olmuşum ya o koyuyor bana giyinemiyorum yenisini alamıyorum insan içine çıkmamaya çalışyorum neysem bisiklet 15 dk sonra terletir hemde acayip şıpır şıpır olursun ben 1 saat bile yapardım. şimdi eve gidiyorum üsstüne çıkıyorum biri çişim geldi diyo biri açım diyo ee çamaşır asılacak mufak toplanacak derkeeeeen anladın sen

süt satanlar var semt semt sen süt bulduğun zaman ben sana tarif ederim yap süper oluyor.

selamlar hanımlar; bende bu grupla birleşip kilo vermek istiyorum uyguladığınız ve başarılı olduğunuz bir liste var mı? okumaktan yoruldum açıkçası kısa yoldan soriim dedim.

selamlar hanımlar; bende bu grupla birleşip kilo vermek istiyorum uyguladığınız ve başarılı olduğunuz bir liste var mı? okumaktan yoruldum açıkçası kısa yoldan soriim dedim.

hoş geldin boyun kilon hedefin kaç
liste yok herkes kafasına göre takılıyor ama öneri ve görüş var.

hoş geldin boyun kilon hedefin kaç
liste yok herkes kafasına göre takılıyor ama öneri ve görüş var.

anlıyorum boyum 160 ın altında bende makilerdenim yani :) kilom ise 67 68 arası gidip geliyor geliyor da taki düne kadar 68,5u gördüm 10güne kadar kayınvalideme gidicem şehirdışına acil 5 kilo vermem lazım:18:

makine kızzzzz allah seni 10 güne 5 kilo çok 3,5 da anlaşalım önce sağlık yaş kaç çocuda varmı kaynana uzakta hıııım çok şanslısın kısım

betüüüüüüş nerdesin bak gelmezsen yiyorum bak yalnız koma beni kıs

anlıyorum şekercim... olsun sende onla hafta sonları yürüyüş yap en azından arkadaşlık eder :))

süt satanlar var semt semt sen süt bulduğun zaman ben sana tarif ederim yap süper oluyor.

site görevlisine sorayım o bilir.. bir ara süt satan birini görmüştüm....

hoş geldiin... öyle bi liste yok malesef... ben bir arar lahana kürünü denedim... nalları dikmeden bırakma kararı aldım... şimdi ne yiyorsak az yiyiyoruz... hamur işi tatlı yok....gazlı içecek yok... sade soda hariç...

neee bende mi makiyim... ahh benimde 10 günde 5 kilo vermem lazım... wuuu nasıl süper olurdu....

makine kızzzzz allah seni 10 güne 5 kilo çok 3,5 da anlaşalım önce sağlık yaş kaç çocuda varmı kaynana uzakta hıııım çok şanslısın kısım

evet canım şanslıyım çok şükür hedefim 56 bi oğlum var 27 kilo aldım hamileliğimde öncesindende almışlığım vardı 16 sı gitti 11 kaldı nisan mayıs gibi 72 den 66 67 ye düşmüştüm sonra gezmeler tozmalar gelen giden dikkat edemedim aldım bide üstüne üstlük bi 63 e düşseydim gitmeden pilatesle falan bi sıkılaşsaydım planlar iyi hoş ama nasıl???

çocuk emiyormu emiyorsa kilo vermen çok kolay

hoşbulduk canım estfr. kendi adıma söyledim lahana küründe verebiliyomuydun peki? bende isveç düşünüyorum 6 günlük ama bilmiyorum net karar vermem lazım ki yapıyım çabuk kilo veriyim dedikçe de saçmalyorum bekliyorum şişmeye devam

arkadaşlar kilo sakin sakin verilir hızlı verip geri almaktansa bi sakin olu 5 değil 3 verin ama sağlığınızdan olmayın benden demesi benim 23 günde 8kilo vermem lazım ama 5 de olur yani keşke olsa oda yeterdi aaah ah

herkezin bünyesi farklı bende işe yaradı... ama ben hiç aksatmadım sporumuda yaptım... ne işe yaradı wc olayını çözmeme yaradı... ihtiyacım olanda oydu... dene bakalım sende... isveç duymadım onu bakarım şindik...

olcak olcak yavaş yavaş acele yok.... yeterki azimli olalım kilo gider... verdikten sonra korumak önemli dediğin gibi... ben şimdi oturup bir akşam adam gibi yemek yiyeyim yine 70 olurum ki... anında....

Kendimi okudum sanki. Bende 27 kilo aldım hamileliğimde. Şimdi 66yım:) 11 kg kaldı :)

bu ne allah aşıkına kim uğraşır şahsen ben böle uğraşmam kafayı yer insan be yapan en fazla 2 gün üşenir insan be haaa evdesin vaktin çok sırf kendinle uğraşıyon o zaman başka...

katılıyorum. bir de böyle diyetlerle kilo verilmez. bıkar bırakır 2 katını yersin bence en iyisi normalde ne yiyorsan daha yağsız yapmak ve yarısı kadar yemek. bu şekilde çok şükür 7 kilo verdim ne tarçın yedim ne ot kaynattım

Sabah : peynirli yumurta - süt

Ara: kurumuş Elma

Öğle : karnıyarık - yoğurt - salata

Ara : beyaz leblebi

Akşam : karnıyarık

Bol su

günaydın beybiler,

bu gün çook yoğun çalışmam lazım.... ve hala 68 im çıldırmak üzereyim.... (

merhaba kızlar!!!!

ben de 64-65'lerden 2.5 ayda anca 60-61'lere geldim. şimdilerde işte bu arada gidip geliyorum... 59 küsürleri görmenin hayali ile yaşıyorum :) olana kadar burada sizinle takılabildiğim kadar takılmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…