evde yoğurt yapmak için açık süt mü bulmam lazım ben bu konuda çok cahilim....
ahh göründüğü gibi olsa keşke... normal bir insan evet şimdiye çoktan fit olurdu... mesela ablam yapsa benim şu yaptığımı süzülür giderdi... ama ben çok verdim çok aldım.... o yüzden artık kolay kolay veremiyorum...
yeşilçayı bende sevmezdim hiç.... ama alıştım.. sende dene illa birini seversin... liptonun beyaz çayına dadandım bu aralar... portakal kokuyo miss gibi... kendisini kokusu kadar sevmesemde şifa niyetine içiyoruz...
sporu bende ilk başladığımda her gün yaptım ama artık her gün yapamıyorum ama kararlıyım haftanın hiç olmazsa üç dört günü mutlaka yapıcam inşallah... sen dedikten sonra bisikletide ekledim bir kaç kere acaip ter attım... 30 dakka dayanınca terliyormuş insan :)) bütün gün oturuyorum... ondan oldu bu kilom.. bir de olurda verirsem kilo sarkma olmasın istiyorum ki bunuda yaşamışlığım var... zayıflığın en kötü hali oluyor...
yaa bi de insanlar işte çok fazlan var iyice şişmişin dedikçe uyuz olmaya başlamıştım bayadır görüşmüyorum kimseyle karşılarına bir çıkayım şaşırsınlar istiyorum... ne kadar takmıyorum gibi görünsemde çok rencide oluyo insan... şu halim bile iyi yani 73.9 luk halimin yanında.... kollarım bile inceldi biraz...
evde yoğurt yapmak için açık süt mü bulmam lazım ben bu konuda çok cahilim....
ahh göründüğü gibi olsa keşke... normal bir insan evet şimdiye çoktan fit olurdu... mesela ablam yapsa benim şu yaptığımı süzülür giderdi... ama ben çok verdim çok aldım.... o yüzden artık kolay kolay veremiyorum...
yeşilçayı bende sevmezdim hiç.... ama alıştım.. sende dene illa birini seversin... liptonun beyaz çayına dadandım bu aralar... portakal kokuyo miss gibi... kendisini kokusu kadar sevmesemde şifa niyetine içiyoruz...
sporu bende ilk başladığımda her gün yaptım ama artık her gün yapamıyorum ama kararlıyım haftanın hiç olmazsa üç dört günü mutlaka yapıcam inşallah... sen dedikten sonra bisikletide ekledim bir kaç kere acaip ter attım... 30 dakka dayanınca terliyormuş insan :)) bütün gün oturuyorum... ondan oldu bu kilom.. bir de olurda verirsem kilo sarkma olmasın istiyorum ki bunuda yaşamışlığım var... zayıflığın en kötü hali oluyor...
yaa bi de insanlar işte çok fazlan var iyice şişmişin dedikçe uyuz olmaya başlamıştım bayadır görüşmüyorum kimseyle karşılarına bir çıkayım şaşırsınlar istiyorum... ne kadar takmıyorum gibi görünsemde çok rencide oluyo insan... şu halim bile iyi yani 73.9 luk halimin yanında.... kollarım bile inceldi biraz...
selamlar hanımlar; bende bu grupla birleşip kilo vermek istiyorum uyguladığınız ve başarılı olduğunuz bir liste var mı? okumaktan yoruldum açıkçası kısa yoldan soriim dedim.
hoş geldin boyun kilon hedefin kaç
liste yok herkes kafasına göre takılıyor ama öneri ve görüş var.
anlıyorum boyum 160 ın altında bende makilerdenim yani :) kilom ise 67 68 arası gidip geliyor geliyor da taki düne kadar 68,5u gördüm 10güne kadar kayınvalideme gidicem şehirdışına acil 5 kilo vermem lazım:18:
takmaz mı tabi takar bende biliyorum o duyguyu ama ben şu şekilde yaşadım kıyaafetlerim hep ince hallaerimden eee şimdi zatı alışveriş yapamıyorum önemli günlerde hertarafımdan yağ fışkırıyor insanlar doğum sonrası tepki vermişti bana şimdi bişey diyen yok ama ben 61 de bile kilolu moduna girer rejim yapardım 60 da keza öle şimdi 65 olmuşum ya o koyuyor bana giyinemiyorum yenisini alamıyorum insan içine çıkmamaya çalışyorum neysem bisiklet 15 dk sonra terletir hemde acayip şıpır şıpır olursun ben 1 saat bile yapardım. şimdi eve gidiyorum üsstüne çıkıyorum biri çişim geldi diyo biri açım diyo ee çamaşır asılacak mufak toplanacak derkeeeeen anladın sen
süt satanlar var semt semt sen süt bulduğun zaman ben sana tarif ederim yap süper oluyor.
selamlar hanımlar; bende bu grupla birleşip kilo vermek istiyorum uyguladığınız ve başarılı olduğunuz bir liste var mı? okumaktan yoruldum açıkçası kısa yoldan soriim dedim.
anlıyorum boyum 160 ın altında bende makilerdenim yani :) kilom ise 67 68 arası gidip geliyor geliyor da taki düne kadar 68,5u gördüm 10güne kadar kayınvalideme gidicem şehirdışına acil 5 kilo vermem lazım:18:
makine kızzzzz allah seni 10 güne 5 kilo çok 3,5 da anlaşalım önce sağlık yaş kaç çocuda varmı kaynana uzakta hıııım çok şanslısın kısım
evet canım şanslıyım çok şükür hedefim 56 bi oğlum var 27 kilo aldım hamileliğimde öncesindende almışlığım vardı 16 sı gitti 11 kaldı nisan mayıs gibi 72 den 66 67 ye düşmüştüm sonra gezmeler tozmalar gelen giden dikkat edemedim aldım bide üstüne üstlük bi 63 e düşseydim gitmeden pilatesle falan bi sıkılaşsaydım planlar iyi hoş ama nasıl???
anlıyorum şekercim... olsun sende onla hafta sonları yürüyüş yap en azından arkadaşlık eder :))
site görevlisine sorayım o bilir.. bir ara süt satan birini görmüştüm....
hoş geldiin... öyle bi liste yok malesef... ben bir arar lahana kürünü denedim... nalları dikmeden bırakma kararı aldım... şimdi ne yiyorsak az yiyiyoruz... hamur işi tatlı yok....gazlı içecek yok... sade soda hariç...
neee bende mi makiyim... ahh benimde 10 günde 5 kilo vermem lazım... wuuu nasıl süper olurdu....
çocuk emiyormu emiyorsa kilo vermen çok kolay
hoşbulduk canım estfr. kendi adıma söyledim lahana küründe verebiliyomuydun peki? bende isveç düşünüyorum 6 günlük ama bilmiyorum net karar vermem lazım ki yapıyım çabuk kilo veriyim dedikçe de saçmalyorum bekliyorum şişmeye devam
hoşbulduk canım estfr. kendi adıma söyledim lahana küründe verebiliyomuydun peki? bende isveç düşünüyorum 6 günlük ama bilmiyorum net karar vermem lazım ki yapıyım çabuk kilo veriyim dedikçe de saçmalyorum bekliyorum şişmeye devam
arkadaşlar kilo sakin sakin verilir hızlı verip geri almaktansa bi sakin olu 5 değil 3 verin ama sağlığınızdan olmayın benden demesi benim 23 günde 8kilo vermem lazım ama 5 de olur yani keşke olsa oda yeterdi aaah ah
evet canım şanslıyım çok şükür hedefim 56 bi oğlum var 27 kilo aldım hamileliğimde öncesindende almışlığım vardı 16 sı gitti 11 kaldı nisan mayıs gibi 72 den 66 67 ye düşmüştüm sonra gezmeler tozmalar gelen giden dikkat edemedim aldım bide üstüne üstlük bi 63 e düşseydim gitmeden pilatesle falan bi sıkılaşsaydım planlar iyi hoş ama nasıl???
bu ne allah aşıkına kim uğraşır şahsen ben böle uğraşmam kafayı yer insan be yapan en fazla 2 gün üşenir insan be haaa evdesin vaktin çok sırf kendinle uğraşıyon o zaman başka...
aaahhh aaahhh şu borçlar bitsede blendır alsam.... çorba yaparken ne pratik olur.... şeyda coşkun la aramdaki uçurum bu kadar büyük yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?