60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın hepinize endülüs ne kadar zamanda kaç kilo verdin ne zamanda canım.Gşdşp geleyim bende karboksipunktura gidiyorum ama henüz 5 seans gittim gelince çok sıkı devam edeceğim bakalım.

herkese günaydın,canım karboksiterapinın hiçbir bilimsel dayanağı yok,aramın çok iyi olsuğu bir kadın dotor yapıyor bunu,veeeeeeeeee banada yap dedim,canımcığım hiçbir faydası yok aslında dedi,veeeeee kocası estetik doktoru,oda yağlarını aldırıyor,parana değil zamnına değil,umudunu acırım,2 katı döner...ama sen bilirsin,

saracım bilmiyorum sana yardımcı olur mu ama sevgililer gününde ben yemek masasını komple kırmızı hazırlamıştım ve odayı kırmızı balonlarla süslemiştim.hepsinin içinde birer not vardı ve 1 tanesinin içine hediyesini koymuştum hediyeyi ve notları bulmak için tüm balonları patlatmıştı opuyorumnanaktan

65,8 oldum kızlar çok,ama regli olcam ama ben haftaya kudüse gidiyorum inşallah,mırac kandılıne,o yüzden hormon ilacı ile erteleyecğim,kışın hacda yapmış,aman ne şişirmişti benı,yüzüm ellerim davul gibi olmuştum:),neyse ben dün çok büyük bir davetteydım ama çok şükürki hiçbirşey kaçırmadım:)hedefim 20 ağustosta 59 olmak...aslında kafam atıyo bazen 59 olunca acaba bide 49 mu olsam diyorum:)

canım et yemek istemıyorsan doktora bunu sölüyosun,oda başka birşeyle dengeliyor,zaten sana soruyr,yiyebilirmisn,ne seviyorsun,ne yersın, ona göre hazırlıyor,birde diyorki uyan kahvaltı et,sonra yına yat uyu..
ben zaten özgür biryim daytmalardan hoşlanmam,mesela deseki diyetisyen salı günü kabk,çarşamba ıspanak diye gün ve adını koysa ters teper bende yapamam,ben seçiyorum alternatifleri..vallahi en 69 ortaokulda görmüştüm,geçen yıl sağlıklı beslenirken yanı en son 28/07/2009-78,3 kg--10/10/2009 68 kg hiç anlamadım bile,sonra birde baktım devamında 64 kg oldum,kış öle geçti,çokda dikkat etmedim,son kışın hormon ılacı reglimi kesince hazıran ayında bırdan 70 oldum,hemen dıkkat etmey başladım bu sabah 65,8 kg

1,5 ayda anlamdan 57 düşersen sonra çıkarsın canım,bende bir ramazan 6 kılo verniştim,10 kılo çıkmıştım,doktor buna diyorki,kötü kilo verme,yanı sağlıklı olmadığı için geri dönüyor,üzülme,bir zamanalr nasıl 55 isen,inan bana biraz dua,biraz sabır,biraz zaman,bu iş tamamdır,

aslında tam kırılacakken vucudunun direnci sen pes edip şok diyete falan geçmişin,ama emınım olacak inş..

birde bu yerleşik kılolar için birşey sölücem arkadaşlar önemli,örneğin diyetisyen sizi 1500 kalori başlıyoya,gitgide artıroyor,siz zayıfladıkça haftadan haftaya kalori artıyo,galiba işin sırrı burada gibi...ben sordum eğer zayıfladıkça azaltırsan direnir asla vermez vucut dedi,galiba bizler evde hep aynı tarz gittiğimiz işin zorlanıyoruz,metobolizmayı yavaşlatıyoz,oda direnıyo,diyoruzki yerleşik kılo veremıyoruz..sonrada pes ediyoruz,sonuç ortada..

Günaydın tatlım.a.s.nerdee hedef kilo.1 kilo almşıtım.onu vermişim .tekrar 60 olmuşum.160 boyla 60 kiloda takılıyorum şimdilik.

Günaydın kızlar,
Az kalorili bi gün dilerim opuyorumnanaktan
Fibula kova burcu özellikleri için teşekkür ederim canım.

rica ederim canım.herburç için yazarım buraya.sorabilirsin.:1hug:

aman yap bişiler.senin kazma azıcık yumuşar belki.benim kazmadan biliyorum.ben bişiler yapınca oda bişi yapmaya hevesleniyo çünkü.

spider man in posterini alabilirsin.çalışma odasına filan as.çok hoş siyah beyaz posterler oluyor.nevresim alma.

ya süper bişey olmuş bu.çok sevinmiştir kocacığın.bende ypamak istiyorumda ortam yok,ev yok yapacak.

ya kızlar biz cuma günü yüzük alacaktıkya hani.mafoldumbenmafoldumben işten o gün patron geç çıkardı.sevgilimle buluştuğumuzda bütün kuyumcular kapanmıştı.cumartesi görüşemedik.pazar günü gittik bakmaya tekrar.yine kuyumcular kapalıydı.:gitme:
çok moralim bozuldu.çok heveslenmiştim ben.:çok üzgünüm:bu arada alyansların filan yaklaşık fiyatları ne kadar biliyomusunuz??

sen hiç konuşma bakem 50 leri görmüşsün hala viremedim viremedim . . . gamyoncuiremsu

saol çıtırım . . . daha sık bekleriz öle bi bakıp kaçıyosun hep . . . yerimseniben

tanışma hikayemi burda bile çok yakın bikaç dostum dışında kimse bilmez derinim..rabbim (isteyen)herkese mutlu bir evlilik nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan

Amin ablacığımmmmm . . .

balonun içine yerleştirilen hedaye çok ii fikirmiş mervecan . . . opuyorumnanaktan

hatta içine köpükte koyucaksın köpük ve yuvarlak parlak süslü kağıtlar dahil ediceksin patladığında daha hoş bi ambiyans yaratır . . . balonuda güzel bi fiyonkla bağlayacaksın süsülü iplerle falan . . .
hediyen bu diceksin yerimseniben yavrum yazık önce balon sanar balonu süslediğin için tabi sonra patlat dendiğinde bak o da hoş bir diyalog . . .
orjinal . . .

kaydirigubbakcemile3 boy kaçtı senin endülüsüm emevim ?

bu çok doğru süprizzzzz aramıza dahil olduğun için tekrar çok memnun olduk . . .​

haklısın canım ama çalışma odası malesef yok tanışma yıldönümü için enteresan bi hediye olsun istedim ama kafamda bişey yok malesef

alyans fiyatları el yapımı değilse 200 den başlıyor fiyatları, el yapımıysa 500 den başlıyor fiyatları ciciş.iyi gösterişli el yapımı olmayan bi alyansı 300 e bulabilirsiniz

balonun içine yerleştirilcek hediyenin biraz küçük olması lazım tek sorun o
senin fikrinede bayıldım bu arada, bikaç yıl sonra onuda deneyebilirim muhteşemmiş

fibuş sen burada mıydın bacım gel bi öpem . . . opuyorumnanaktan

canım beım boy 1,60

balonun içine yerleştirilcek hediyenin biraz küçük olması lazım tek sorun o
senin fikrinede bayıldım bu arada, bikaç yıl sonra onuda deneyebilirim muhteşemmiş

cicişim sen getirdin aklıma yani ben biraz geliştirdim sanki . . .
sadece süslü balonu aldığındaki yüz ifadesi de hoş olur o tabloyu izlemek :jeyyar: sonra patlattıktan sonraki tabloyu seyretmek hediyeyi veren için valla daha büyük hediye sanki . . .
kaydirigubbakcemile3

banada ne oluyosa sanki bunu gerçek kılacak bi kaynak var . . . pöffff :çok üzgünüm:

tabi hediyenin hafif olması şart . . .

geçen realde gördüm paket içinde kalpli kırmızı balonlar var senin bu sürprizin için çok ideal.bence sen şimdiden fikirleri biriktir sonra çok lazım olucak.benimde sürpriz kaynağı gibi bi kankam var ondan alıyorum bu fikirleri. heryere mum koyma gibi güzel fikirleride var oda bekar seneye evlenecek.şuan tatilde tatilden dönsün onun güzel fikirlerini paylaşırım a.s yerimseniben

paylaş paylaş.delikafadulden bende çalarım fikirleri.

hmmmm tabi kemik - kas oranınıza göre değişir ideal kilo lakin . . .
kilo cetvelini ihmal etmeyin nerede o ?
:1closedeyes:

canım yaa gülme ama cetveli nasıl yapacağım.çok inceleyemedım,doktor 54 olmalısın diyor,kas kütlem iyi,fakat yanlış diyetlerden sarkıklık ve yanı yumaşaklık var,o yüzden toplu görnüyorum,58 olayım resmimi koyacağım inşallah

sabah
1 dilim ekmek
2 siyah zeytin
bir talı kaşığı pekmez
10 gr beyaz peynir

kuşluk
yarım ceviz
4 adet badem
6 adet fındık

öğlen yemeğimi her gün evden getiriyorum
bol sirkeli salata
2 köfte bir dilim ekmek

sizler neler yiyosunuz?alternatif olabilir banada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…