Günaydın hepinize endülüs ne kadar zamanda kaç kilo verdin ne zamanda canım.Gşdşp geleyim bende karboksipunktura gidiyorum ama henüz 5 seans gittim gelince çok sıkı devam edeceğim bakalım.
günaydın kısçeleeer opuyorumnanaktan
evlilik yıldönümü olayıma bi fikir üreten olursa değerlendirmeye alcam haberiniz ola .
çok bişey yapmayı düşünmüyo gibiyim ama bakalım bu hafta ne gösterecek :umursamaz:
güzel bir listeymiş ... hem de özgür.. işte benım sorunumsa et pek tüketemıyorum. zar zor arada.. hergun et yesem kahrımdan ölürüm kaydirigubbakcemile3 yoksa uyardım bu listeye ama kulagıma küpe yapıcem...böyle beslenerek mı düştün yerlesık kıloarın altına..?
bir de ne kadar zamanda ? yerlesık kılo kısmnı soruyorum sadece?
spor için neler önerdi?
merak ettım bır de ayda kac seans gidiyordun? kaca gelıyordu bır seans? fisfisfis
Ben bu sayfayı yenı görüyorum ,bende bu grubtayım ama en vahım benım durumum galiba 30 yasındayım,1.53 boyundayım ve 64 kiloyumHiç bir zaman incecik olmadım ama evlenmeden önce 54 yüükarı cıktığımı bilmiyorum.Evlenınce 5 kılo aldım,60 kıloyla hamıle jaldım 67 ile doğum yaptım,1.5 ayda 57 düştüm nasıl oldu anlamadım tek tek aldım kıloları 64 çıktım ve artık 1 senedir ne alıyorum nede verebiliyorum,top gibi geziyorum... artık hergün burayın takıpçisiyim...
benim öykümse şöyle; spor ve cok katı olmayan bır diyetle 76dan 62ye dustum 5 ayda.. boyumsa 172cm, 38bedenım ve artık zor verıyorum. hatta hıc veremıyorum bunun altını..gecen 1hazırandan berı 62yım.. veremeyınce şok diyetler,protein diyetleri denedım.. bana mısın demedı.. arada sinirlendim agır kacamaklar yaptım.sonra ben bu bünyeyı yiyerek şaşırtıcam dedım.. 2 hafta kadar güzel güzel besledım kendımı...gecen pztesi tekrar basladım ama az az kesıcem. birden azaltmıyorum yedıklerımı.. yeme dönemınde aldıgım kıloları verdım. sımdı 62yım gene bakalım bu hafta verebılcekmıyım... deneme sürem için son bir hafta...
gunaydın fiume naber nasılsın??senın denedğin taktik vardı ya ondan sonra dıyete başlayınca durum ne oldu ben bu aralar takip edemıyorum da?
gunaydın fibulacık senın nsl gıdıyor dıyet ulastınmı hedefıne yoksa???
rica ederim canım.herburç için yazarım buraya.sorabilirsin.:1hug:Günaydın kızlar,
Az kalorili bi gün dilerim opuyorumnanaktan
Fibula kova burcu özellikleri için teşekkür ederim canım.
aman yap bişiler.senin kazma azıcık yumuşar belki.benim kazmadan biliyorum.ben bişiler yapınca oda bişi yapmaya hevesleniyo çünkü.günaydın kısçeleeer opuyorumnanaktan
evlilik yıldönümü olayıma bi fikir üreten olursa değerlendirmeye alcam haberiniz ola .
çok bişey yapmayı düşünmüyo gibiyim ama bakalım bu hafta ne gösterecek :umursamaz:
spider man in posterini alabilirsin.çalışma odasına filan as.çok hoş siyah beyaz posterler oluyor.nevresim alma.günaydın kızlar
mavibenekli aplam tanışma hikayenizden çok etkilendim Allah mutluluğunuzu daim etsin.
bizimde bu ayın 15 i tanışma yıldönümümüz, biz genelde tanışma yıldönümümüzü kutlamayız evlilik yıldönümümüzü kutlarız. tanışma yıldönümümüz için aklıma bi hediye geldi sizle paylaşıyım ama bulunamayacak bi hediyeymiş.benim eşim spiderman hastası(bu yaşına rağmen:)) spiderman çift kişilik nevresim takımı almak istedim ama tabiki çift kişilik bulunmuyormuş.tanışma yıldönümüzü hediyesiz kutladığımız için bu sefer bişey alıp almamakta kararsızım
ya süper bişey olmuş bu.çok sevinmiştir kocacığın.bende ypamak istiyorumda ortam yok,ev yok yapacak.saracım bilmiyorum sana yardımcı olur mu ama sevgililer gününde ben yemek masasını komple kırmızı hazırlamıştım ve odayı kırmızı balonlarla süslemiştim.hepsinin içinde birer not vardı ve 1 tanesinin içine hediyesini koymuştum hediyeyi ve notları bulmak için tüm balonları patlatmıştı opuyorumnanaktan
sabuncumm çok tebrik ediyorum ben bu hafta 100 gr bile veremedim...:çok üzgünüm: zaten ben bir kilo verdim mi o en az bir ay beni bırakmıyor...:dilcikar:
fiumeciğim 5 günde 1.7 kilo vermen büyük başarı bana göre...:hooray: çok tebrikler canım...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ayy gözlerim doldu ablacımm mafoldumben
ne güzel bir hikaye sizinkisi böyle
Allah hepimize nasip etsin :Saruboceq:
Sabunum tebrikler canım opuyorumnanaktan
Ben bugün regl oldum, sancıdan duramadım vallahi içim dışıma çıktı
1 kilo verdim, 62 oldum tekrar
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :sinifsinif:
tanışma hikayemi burda bile çok yakın bikaç dostum dışında kimse bilmez derinim..rabbim (isteyen)herkese mutlu bir evlilik nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan
saracım bilmiyorum sana yardımcı olur mu ama sevgililer gününde ben yemek masasını komple kırmızı hazırlamıştım ve odayı kırmızı balonlarla süslemiştim.hepsinin içinde birer not vardı ve 1 tanesinin içine hediyesini koymuştum hediyeyi ve notları bulmak için tüm balonları patlatmıştı opuyorumnanaktan
65,8 oldum kızlar çok,ama regli olcam ama ben haftaya kudüse gidiyorum inşallah,mırac kandılıne,o yüzden hormon ilacı ile erteleyecğim,kışın hacda yapmış,aman ne şişirmişti benı,yüzüm ellerim davul gibi olmuştum:),neyse ben dün çok büyük bir davetteydım ama çok şükürki hiçbirşey kaçırmadım:)hedefim 20 ağustosta 59 olmak...aslında kafam atıyo bazen 59 olunca acaba bide 49 mu olsam diyorum:)
birde bu yerleşik kılolar için birşey sölücem arkadaşlar önemli,örneğin diyetisyen sizi 1500 kalori başlıyoya,gitgide artıroyor,siz zayıfladıkça haftadan haftaya kalori artıyo,galiba işin sırrı burada gibi...ben sordum eğer zayıfladıkça azaltırsan direnir asla vermez vucut dedi,galiba bizler evde hep aynı tarz gittiğimiz işin zorlanıyoruz,metobolizmayı yavaşlatıyoz,oda direnıyo,diyoruzki yerleşik kılo veremıyoruz..sonrada pes ediyoruz,sonuç ortada..
Günaydın tatlım.a.s.nerdee hedef kilo.1 kilo almşıtım.onu vermişim .tekrar 60 olmuşum.160 boyla 60 kiloda takılıyorum şimdilik.
spider man in posterini alabilirsin.çalışma odasına filan as.çok hoş siyah beyaz posterler oluyor.nevresim alma.
ya süper bişey olmuş bu.çok sevinmiştir kocacığın.bende ypamak istiyorumda ortam yok,ev yok yapacak.
ya kızlar biz cuma günü yüzük alacaktıkya hani.mafoldumbenmafoldumben işten o gün patron geç çıkardı.sevgilimle buluştuğumuzda bütün kuyumcular kapanmıştı.cumartesi görüşemedik.pazar günü gittik bakmaya tekrar.yine kuyumcular kapalıydı.:gitme:
çok moralim bozuldu.çok heveslenmiştim ben.:çok üzgünüm:bu arada alyansların filan yaklaşık fiyatları ne kadar biliyomusunuz??
balonun içine yerleştirilen hedaye çok ii fikirmiş mervecan . . . opuyorumnanaktan
hatta içine köpükte koyucaksın köpük ve yuvarlak parlak süslü kağıtlar dahil ediceksin patladığında daha hoş bi ambiyans yaratır . . . balonuda güzel bi fiyonkla bağlayacaksın süsülü iplerle falan . . .
hediyen bu diceksin yerimseniben yavrum yazık önce balon sanar balonu süslediğin için tabi sonra patlat dendiğinde bak o da hoş bir diyalog . . .
orjinal . . .
bu çok doğru süprizzzzz aramıza dahil olduğun için tekrar çok memnun olduk . . .
Günaydın tatlım.a.s.nerdee hedef kilo.1 kilo almşıtım.onu vermişim .tekrar 60 olmuşum.160 boyla 60 kiloda takılıyorum şimdilik.
rica ederim canım.herburç için yazarım buraya.sorabilirsin.:1hug:
aman yap bişiler.senin kazma azıcık yumuşar belki.benim kazmadan biliyorum.ben bişiler yapınca oda bişi yapmaya hevesleniyo çünkü.
spider man in posterini alabilirsin.çalışma odasına filan as.çok hoş siyah beyaz posterler oluyor.nevresim alma.
ya süper bişey olmuş bu.çok sevinmiştir kocacığın.bende ypamak istiyorumda ortam yok,ev yok yapacak.
ya kızlar biz cuma günü yüzük alacaktıkya hani.mafoldumbenmafoldumben işten o gün patron geç çıkardı.sevgilimle buluştuğumuzda bütün kuyumcular kapanmıştı.cumartesi görüşemedik.pazar günü gittik bakmaya tekrar.yine kuyumcular kapalıydı.:gitme:
çok moralim bozuldu.çok heveslenmiştim ben.:çok üzgünüm:bu arada alyansların filan yaklaşık fiyatları ne kadar biliyomusunuz??
canım beım boy 1,60
sen hiç konuşma bakem 50 leri görmüşsün hala viremedim viremedim . . . Gamyoncuiremsu
saol çıtırım . . . Daha sık bekleriz öle bi bakıp kaçıyosun hep . . . Yerimseniben
amin ablacığımmmmm . . .
Balonun içine yerleştirilen hedaye çok ii fikirmiş mervecan . . . Opuyorumnanaktan
hatta içine köpükte koyucaksın köpük ve yuvarlak parlak süslü kağıtlar dahil ediceksin patladığında daha hoş bi ambiyans yaratır . . . Balonuda güzel bi fiyonkla bağlayacaksın süsülü iplerle falan . . .
Hediyen bu diceksin yerimseniben yavrum yazık önce balon sanar balonu süslediğin için tabi sonra patlat dendiğinde bak o da hoş bir diyalog . . .
Orjinal . . .
Kaydirigubbakcemile3 boy kaçtı senin endülüsüm emevim ?
Bu çok doğru süprizzzzz aramıza dahil olduğun için tekrar çok memnun olduk . . .
fibuş sen burada mıydın bacım gel bi öpem . . . opuyorumnanaktan
balonun içine yerleştirilcek hediyenin biraz küçük olması lazım tek sorun o
senin fikrinede bayıldım bu arada, bikaç yıl sonra onuda deneyebilirim muhteşemmiş
canım beım boy 1,60
cicişim sen getirdin aklıma yani ben biraz geliştirdim sanki . . .
sadece süslü balonu aldığındaki yüz ifadesi de hoş olur o tabloyu izlemek :jeyyar: sonra patlattıktan sonraki tabloyu seyretmek hediyeyi veren için valla daha büyük hediye sanki . . .
kaydirigubbakcemile3
banada ne oluyosa sanki bunu gerçek kılacak bi kaynak var . . . pöffff :çok üzgünüm:
tabi hediyenin hafif olması şart . . .
geçen realde gördüm paket içinde kalpli kırmızı balonlar var senin bu sürprizin için çok ideal.bence sen şimdiden fikirleri biriktir sonra çok lazım olucak.benimde sürpriz kaynağı gibi bi kankam var ondan alıyorum bu fikirleri. heryere mum koyma gibi güzel fikirleride var oda bekar seneye evlenecek.şuan tatilde tatilden dönsün onun güzel fikirlerini paylaşırım a.s yerimseniben
hmmmm tabi kemik - kas oranınıza göre değişir ideal kilo lakin . . .
kilo cetvelini ihmal etmeyin nerede o ?
:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?