Ayyy bu çok enterasan olur ama eşinin spıderman sevgisi bitmesin yatakta üçüncü şahıs:1rolleyes:günaydın kızlar
mavibenekli aplam tanışma hikayenizden çok etkilendim Allah mutluluğunuzu daim etsin.
bizimde bu ayın 15 i tanışma yıldönümümüz, biz genelde tanışma yıldönümümüzü kutlamayız evlilik yıldönümümüzü kutlarız. tanışma yıldönümümüz için aklıma bi hediye geldi sizle paylaşıyım ama bulunamayacak bi hediyeymiş.benim eşim spiderman hastası(bu yaşına rağmen:)) spiderman çift kişilik nevresim takımı almak istedim ama tabiki çift kişilik bulunmuyormuş.tanışma yıldönümüzü hediyesiz kutladığımız için bu sefer bişey alıp almamakta kararsızım
herkese günaydın,canım karboksiterapinın hiçbir bilimsel dayanağı yok,aramın çok iyi olsuğu bir kadın dotor yapıyor bunu,veeeeeeeeee banada yap dedim,canımcığım hiçbir faydası yok aslında dedi,veeeeee kocası estetik doktoru,oda yağlarını aldırıyor,parana değil zamnına değil,umudunu acırım,2 katı döner...ama sen bilirsin,
Ayyy bu çok enterasan olur ama eşinin spıderman sevgisi bitmesin yatakta üçüncü şahıs:1rolleyes:
Benim ki karboksiterapi değil canım karboksipunktur farklı bir uygulama 12 seans almıştım 5 seansını kullandım 7 seans kaldı 5 seansta şunu yaşadım kesinlikle sıkılaştırdı selülitlerim gitti ama kilo vermek açısından 25 30 seans almak gerek gibi.Ben kalan 7 seansımı şu an 67.7 kiloyum 60'a düşünce kullanmaya başlıycam kilo verme amaçlı değildi toparlanma amaçlı yani......Bende çok inanamam bu tip şeylere bir bunalım anımda alıverdim alıncada kullanıcağız işte en mantıklı haliyle
geçen realde gördüm paket içinde kalpli kırmızı balonlar var senin bu sürprizin için çok ideal.bence sen şimdiden fikirleri biriktir sonra çok lazım olucak.benimde sürpriz kaynağı gibi bi kankam var ondan alıyorum bu fikirleri. heryere mum koyma gibi güzel fikirleride var oda bekar seneye evlenecek.şuan tatilde tatilden dönsün onun güzel fikirlerini paylaşırım a.s yerimseniben
canım yaa gülme ama cetveli nasıl yapacağım.çok inceleyemedım,doktor 54 olmalısın diyor,kas kütlem iyi,fakat yanlış diyetlerden sarkıklık ve yanı yumaşaklık var,o yüzden toplu görnüyorum,58 olayım resmimi koyacağım inşallah
sabah
1 dilim ekmek
2 siyah zeytin
bir talı kaşığı pekmez
10 gr beyaz peynir
kuşluk
yarım ceviz
4 adet badem
6 adet fındık
öğlen yemeğimi her gün evden getiriyorum
bol sirkeli salata
2 köfte bir dilim ekmek
sizler neler yiyosunuz?alternatif olabilir banada..
canım yaa sen yapsan benım için olmazmı,kafamı veremıyorum,işteyim
amanın bide kalpli balon çok şık olur tabi . . .
canım çizelgeni şuradan yardım alarak yapabilirsin ;
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
kilo çizelgesi oluşturmak demek inan çok daha fazla motivasyon demek . . .
eğer bir yerde takılkırsan biz yardımcı oluruz artık o an kim forumdaysa üstesinden gelir . . . kaydirigubbakcemile5
canım yaa sen yapsan benım için olmazmı,kafamı veremıyorum,işteyim
merhaba canlarım:)
sabahtan beri hediye peşindeyim...ama hallettim sonunda..:lepi:
bakalım nasıl bulacaksınız hediyemi?
özel camdan çok şık bir plaket hazırlandı(şu ödül törenlerinde verilenlerden);üstüne özel bir teknikle ikimizin fotoğrafı basıldı ve ''yüzyılın aşkının mimarına...''yazıldı...
(inşallah eşim de beğenir..bir hediye için dünden beri kaç kişiyi seferber ettim:))
birde bu yerleşik kılolar için birşey sölücem arkadaşlar önemli,örneğin diyetisyen sizi 1500 kalori başlıyoya,gitgide artıroyor,siz zayıfladıkça haftadan haftaya kalori artıyo,galiba işin sırrı burada gibi...ben sordum eğer zayıfladıkça azaltırsan direnir asla vermez vucut dedi,galiba bizler evde hep aynı tarz gittiğimiz işin zorlanıyoruz,metobolizmayı yavaşlatıyoz,oda direnıyo,diyoruzki yerleşik kılo veremıyoruz..sonrada pes ediyoruz,sonuç ortada..
Bak şimdi yaaaaaaaaaaa yüz yılın aşkını benim ki sanıyodumbenneyaptımkiNazar değmesin arkadaşımmerhaba canlarım:)
özel camdan çok şık bir plaket hazırlandı(şu ödül törenlerinde verilenlerden);üstüne özel bir teknikle ikimizin fotoğrafı basıldı ve ''yüzyılın aşkının mimarına...''yazıldı...
(inşallah eşim de beğenir..bir hediye için dünden beri kaç kişiyi seferber ettim:))
sigara kullanan ve bırakamayan olsa olmazmı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aynennnnnn
61 i gören 60 ı da görür,50 li kiloları da görür prensesopuyorumnanaktangünaydın kızlar...
reglimn 4.günü ,devam ediyor ama şişkinliklerim geçti denilebilir..
sabah tartıldım 61.9kgyum..ilk kez 61leri taa en sonundan da olsa gördüm..
bakalım bu hafta ne olacak..hakkımda hayırlısı...
bişey bekleme zaten saracım...beklentini az tut ki eğer birşey olmazsa hayal kırıklığın da az olsun..hoşheldin canımm a.s.
canımm geçmiş olsun dikkat et kendine ve doktora git ihmal etme sakın eğer kas değilde böbrek ağrısıysa geç kalmamak gerekiyor.
bu arada light yoğurt göbek yağlarına iyi geliyo tatlım opuyorumnanaktan
hoşgeldinn a.s.
ne güzel bi hikaye bu ablammm allahım mutluluğunu daim etsin :Saruboceq:
bizimde bu pazar (12.07) evlilik yıldönümümüz.kocamdan pek bişey beklemiyorum ama bakalım :sinifsinif:
çok zor bi seçim yaa ne alcan nasıl bi organizasyon hazırlıycan falan falan ...
61 yazıyosa başında sorun yok kaydirigubbakcemile2
ben de varım,ben de varııııııım:)))))))))))sigara kullanan ve bırakamayan olsa olmazmı
mervecim hoşgeldin...bir daha bu kadar özletme kendini emi?opuyorumnanaktangünaydın kızlar
mavibenekli aplam tanışma hikayenizden çok etkilendim Allah mutluluğunuzu daim etsin.
bizimde bu ayın 15 i tanışma yıldönümümüz, biz genelde tanışma yıldönümümüzü kutlamayız evlilik yıldönümümüzü kutlarız. tanışma yıldönümümüz için aklıma bi hediye geldi sizle paylaşıyım ama bulunamayacak bi hediyeymiş.benim eşim spiderman hastası(bu yaşına rağmen:)) spiderman çift kişilik nevresim takımı almak istedim ama tabiki çift kişilik bulunmuyormuş.tanışma yıldönümüzü hediyesiz kutladığımız için bu sefer bişey alıp almamakta kararsızım
doktorlar sigarayı bırakınca mevcut kilonun yüzde beşinin alınacağını söylüyorlar canım..ama işin gerçeği 3-5 kilo fazlası asla sigara kadar zarar veremez sağlığımızaben bırakınca 76ya cıktım canım. zaten kıloluydum 8kg falan aldım...rekor kırdım.. önce spora basladım. nıkotini atmak ıcın vucuttan..o cok önemlı.. gene diyet falan derken aldıgım 8ı verdım , üstüne 6 daha verdım.. sımdı bıraz daha vermek ıcın ugrasıyorum... hihoyyyt
sevgili endulus(sevgili güzin abla der gibi oldu ama neyse:roflol:)iyi diyorsun hoş diyorsun da hepimizin metobolizması o kadar farklı kibirde bu yerleşik kılolar için birşey sölücem arkadaşlar önemli,örneğin diyetisyen sizi 1500 kalori başlıyoya,gitgide artıroyor,siz zayıfladıkça haftadan haftaya kalori artıyo,galiba işin sırrı burada gibi...ben sordum eğer zayıfladıkça azaltırsan direnir asla vermez vucut dedi,galiba bizler evde hep aynı tarz gittiğimiz işin zorlanıyoruz,metobolizmayı yavaşlatıyoz,oda direnıyo,diyoruzki yerleşik kılo veremıyoruz..sonrada pes ediyoruz,sonuç ortada..
niye öyle dedinkine sabunum?
cicişim sen getirdin aklıma yani ben biraz geliştirdim sanki . . .
sadece süslü balonu aldığındaki yüz ifadesi de hoş olur o tabloyu izlemek :jeyyar: sonra patlattıktan sonraki tabloyu seyretmek hediyeyi veren için valla daha büyük hediye sanki . . .
kaydirigubbakcemile3
banada ne oluyosa sanki bunu gerçek kılacak bi kaynak var . . . pöffff :çok üzgünüm:
tabi hediyenin hafif olması şart . . .
ben burdayıııııım....kimsecikler yok forumda bugun ne kötü... kafamçokkarıştı
fly tatile gitti anladık geri kalanı nerede ???
tamam pelincim...seninki de yüzyılın aşkı olsun:)hatta bu devir ve düzende aşkı tanımış,inanmış ve tatmış herkes çooooook şanslı!...hepsininki yüzyılın aşkı olsun:)zaten kaç kişi kadık ki aşka inananBak şimdi yaaaaaaaaaaa yüz yılın aşkını benim ki sanıyodumbenneyaptımkiNazar değmesin arkadaşım
Buralara takıldıkça bir an önce gidip gelsemde sizle incelsem oldum iyice iyi ki varsınız cicilera.s.
beneğim hediene bayıldım vereliniortak
bence çok beğenicek eşin.
prensesiiiiiimiyi geceler..
gecenin bu vaktı günah cıkartmaya geldım..
kötü gecırdıgım bir gunle beraber cok fazla yedım.. iştah acılması sonucu bır kacamaktan cok,gene benım şu depresif yeme krizlerimden biriydi..
aşırı yedim..midem bulanıyor..o derece..
mafoldumben
asla göremeyeceğim 50leri.. şu huyumdan vazgecmek ıcın diyetisyene değil psikoloğa gitmem lazım..eskıden canım bırseye cok sıkılınca sigarayı abartırdım.. o olmayınca yeme krizi olyor..kimbilir kaç kılo oldum..
olan oldu artık..
yarın yeni bir gün deyip ben yatmaya kaçarım kızlar..
bu arada ilk "Günaydın" benden olsun..
merhaba canlarım:)
çok enteresan.. hiç duymamıstım diyetisyenın süreklı kalori alımını arttırdığnı..ben az az düşürüyorlar diye bılıyordum.. ne de olsa insan hafifledikçe , alması gereken enerji mıktarı azalır...
bu konuyu araştıracağım.. CADIARZU
61 i gören 60 ı da görür,50 li kiloları da görür prensesopuyorumnanaktan
mervecim hoşgeldin...bir daha bu kadar özletme kendini emi?opuyorumnanaktan
beğendi bile canımın içi,hem de çoooook beğendi:kedi:
iyi geceler..
gecenin bu vaktı günah cıkartmaya geldım..
kötü gecırdıgım bir gunle beraber cok fazla yedım.. iştah acılması sonucu bır kacamaktan cok,gene benım şu depresif yeme krizlerimden biriydi..
aşırı yedim..midem bulanıyor..o derece..
mafoldumben
asla göremeyeceğim 50leri.. şu huyumdan vazgecmek ıcın diyetisyene değil psikoloğa gitmem lazım..eskıden canım bırseye cok sıkılınca sigarayı abartırdım.. o olmayınca yeme krizi olyor..kimbilir kaç kılo oldum..
olan oldu artık..
yarın yeni bir gün deyip ben yatmaya kaçarım kızlar..
bu arada ilk "Günaydın" benden olsun..
T H Y
Bir kadının üç tane kız çocuğu vardır. Tesadüfen üçüne de aynı zamanda talip çıkar. Tek bir düğünle de evlenir
ve Yuvadan uçup giderler. Kızların hepsi de farklı şehirlere gitmişlerdir. Anneleri, el bebek gül bebek büyüttüğü kızlarının evlilik yaşamlarını özellikle aşk hayatlarını merak etmektedir. Ancak kızları yatak olaylarını açıkaçık> > Anlatmaktan çekindikleri için bir> > yöntem geliştirirler. Kızlar annelerine,> > O günkü Hürriyet gazetesinde çıkan> > Gazete ilanlarına atıfta bulunarak,> > aşk hayatları hakkında, e-mail yoluyla bilgi> > Vereceklerdir. Evliliğin birinci haftasında> > büyük kızdan mesaj gelir.> >> > Mesajda RUFFLES yazmaktadır. Kadın merakla> > Hürriyet gazetesini alır ve ilana bakar:> >> > 'RUFFLES. HEM EĞLENCELİ, HEM DE DOYURUCU'> >> > Kadın çok mutlu olur ve yeniden mesaj
beklemeye> > başlar. Bir süre sonra ortanca kızından> > Bir e-mail mesajı gelir.> >> > Mesajda 'MAXWELL COFFEE' yazmaktadır.> > H emen gazeteyi eline alır ve ilanı bulur:> > 'MAXWELL...HER DAMLADA BÜYÜK ZEVK'> >> > Kadın yine çok mutlu olur ve bu kez> > küçük kızından mesaj beklemeye başlar.> > Uzun süre mesaj gelmez.Kadın tedirgin
olur,> > AMA beklemeye devam eder. En sonunda> > küçük kızından DA beklediği mesaj gelir:> >> > 'TURKISH AIRLINES'> >> > Kadın merak ve heyecanla Hürriyet gazetesini Eline alır ve ilanı okuduktan sonra düşüp bayılır: 'TURKISH AIRLINES , HAFTADA 7 GÜN, GÜNDE 3 SEFER...ÜSTELİK HER TARAFA'
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
günaydın canım senı çok iyi anlıyorum,ama senın 15 yaşındayken 80larda dediğin kilo varya bende 96 idi,seni ikna edemem,uzman değilim,bende senın gibi abur cubur hiç ymem,hamur işi severim o kadar,ama bende bana 1500 kalori yazınca doktor delimi bu acaba dedim,ama 2 ayda 8 kılo verince deli olmadığını anladım,zaten ben 1500 kalori örnek verdim,ama yiceksin,zaten yemediğimiz için bu haldeyiz,sağlıklı bir şekilde gayet iyi beslenıceksın,ben sadece paylaştım sizinle,yanı daha az yiyerek neler çekitğimide bilirim,prensesiiiiiimsana sadece bir cümle söyleyeceğim:İNSANIZ....hatalarıyla,kusurlarıyla insan!..
yok öyle hemencecik pes etmek:mymeka:
geçti....gitti....
hadi bakalım sil baştan...:teselli::1hug:
kızlar ya bana yardım edin şu bikaç gündür doymuyorum ya napıcam bilmiyorum kiloda alıyorum sürekli her akşam 5 mil yapıyorum yediklerim yüzünden onuda boşuna yapıyorum anca yediklerimin bi kısmını eritiyor :bbo:
hediyen çok güzel ablam.ama üzerinde yazan yazı daha da yaratıcı ve güzel buyrunnnnnnnnn
bende zamanında diyetisyene gitmiştim.her hafta kaloriyi düşürüyordu. şutarafagitti
bu arada kızlar diyetisyen günlerim aklıma geldi, verilmesi gereken kilo miktarı ve bedenkitle indeksi azaldıkça günlük kaloriyi azaltmak gerekiyormuş öyle demişti bana CADIARZU
saol aplacıııım a.s.
ciciş bende yukarda yazdığım gibi hergünü aynı şekilde kapatıyorum ve bu bikaçgündür böyle bi çözümü var mı acaba
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?