prensesiiiiiimsana sadece bir cümle söyleyeceğim:İNSANIZ....hatalarıyla,kusurlarıyla insan!..
yok öyle hemencecik pes etmek:mymeka:
geçti....gitti....
hadi bakalım sil baştan...:teselli::1hug:
bak bu kalori azaltımı ile ilgili bir şey sölücem,ben 2 ay gidince diyetisyene para yüzünden daha gitmedim,fakat hemen yeme krizine giridim,aman allahım ne oluyor dedim,sonra daha uygun bir diyetisyene koştum,derdimi anlattım,güldü,ve diğer diyetisyenın verdiğin 1,5 katını verdi,nasıl olur dedim,eğer bu noktada yükseltmezsen kilo vermem durur,güven bana dedi,15 gün sonra gel,yap aynı şeyleri 2 kg garanti ediyorum dedi,şüpheyle döndüm eve,15 gün sonra gittim,tam 2,20 gr şok oldum,yanı şu yerleşik kılom varya 70 işte onun altına indim 67,80 olmuştum şok oldum
T H Y
Bir kadının üç tane kız çocuğu vardır. Tesadüfen üçüne de aynı zamanda talip çıkar. Tek bir düğünlede evlenir
ve Yuvadan uçup giderler. Kızların hepsi de farklı şehirlere gitmişlerdir. Anneleri, el bebek gül bebek büyüttüğü kızlarının evlilik yaşamlarını özellikle aşk hayatlarını merak etmektedir. Ancak kızları yatak olaylarını açıkaçık> > Anlatmaktan çekindikleri için bir> > yöntem geliştirirler. Kızlar annelerine,> > O günkü Hürriyet gazetesinde çıkan> > Gazete ilanlarına atıfta bulunarak,> > aşk hayatları hakkında, e-mail yoluyla bilgi> > Vereceklerdir. Evliliğin birinci haftasında> > büyük kızdan mesaj gelir.> >> > Mesajda RUFFLES yazmaktadır. Kadın merakla> > Hürriyet gazetesini alır ve ilana bakar:> >> > 'RUFFLES. HEM EĞLENCELİ, HEM DE DOYURUCU'> >> > Kadın çok mutlu olur ve yeniden mesaj
beklemeye> > başlar. Bir süre sonra ortanca kızından> > Bir e-mail mesajı gelir.> >> > Mesajda 'MAXWELL COFFEE' yazmaktadır.> > H emen gazeteyi eline alır ve ilanı bulur:> > 'MAXWELL...HER DAMLADA BÜYÜK ZEVK'> >> > Kadın yine çok mutlu olur ve bu kez> > küçük kızından mesaj beklemeye başlar.> > Uzun süre mesaj gelmez.Kadın tedirgin
olur,> > AMA beklemeye devam eder. En sonunda> > küçük kızından DA beklediği mesaj gelir:> >> > 'TURKISH AIRLINES'> >> > Kadın merak ve heyecanla Hürriyet gazetesini Eline alır ve ilanı okuduktan sonra düşüp bayılır: 'TURKISH AIRLINES , HAFTADA 7 GÜN, GÜNDE 3 SEFER...ÜSTELİK HER TARAFA'
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar ya bana yardım edin şu bikaç gündür doymuyorum ya napıcam bilmiyorum kiloda alıyorum sürekli her akşam 5 mil yapıyorum yediklerim yüzünden onuda boşuna yapıyorum anca yediklerimin bi kısmını eritiyor :bbo:
hediyen çok güzel ablam.ama üzerinde yazan yazı daha da yaratıcı ve güzel buyrunnnnnnnnn
bende zamanında diyetisyene gitmiştim.her hafta kaloriyi düşürüyordu. şutarafagitti
bu arada kızlar diyetisyen günlerim aklıma geldi, verilmesi gereken kilo miktarı ve bedenkitle indeksi azaldıkça günlük kaloriyi azaltmak gerekiyormuş öyle demişti bana CADIARZU
saol aplacıııım a.s.
ciciş bende yukarda yazdığım gibi hergünü aynı şekilde kapatıyorum ve bu bikaçgündür böyle bi çözümü var mı acaba
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
füme merak ettim yeme krizi derken ne kaçıyıyosun mesela neye kriz duyuyosun,şekerli tuzlu eğer bunları yazarsan belki biraz fikir verebilrim,bir ara bende girdim kirize,bekarım ama aş ermek diyosunuzya işte öle bişey,hiç yapmadığım şey her sabah poğaça yedim,çok korkunçtu,kendime engel olmıyodum,doktor kuşluk vakti süt içersen bu direncin kırılır demişti..o yüzden sordum
kızlar nerelerdesinizzzz
çok enteresan.. hiç duymamıstım diyetisyenın süreklı kalori alımını arttırdığnı..ben az az düşürüyorlar diye bılıyordum.. ne de olsa insan hafifledikçe , alması gereken enerji mıktarı azalır...
bu konuyu araştıracağım.. CADIARZU
niye öyle dedinkine sabunum?senin sevdiceğin vardı hani?(Allah korusun)ayrıldınız mı yoksa??? ((((((((
iyi geceler..
gecenin bu vaktı günah cıkartmaya geldım..
kötü gecırdıgım bir gunle beraber cok fazla yedım.. iştah acılması sonucu bır kacamaktan cok,gene benım şu depresif yeme krizlerimden biriydi..
aşırı yedim..midem bulanıyor..o derece..
mafoldumben
asla göremeyeceğim 50leri.. şu huyumdan vazgecmek ıcın diyetisyene değil psikoloğa gitmem lazım..eskıden canım bırseye cok sıkılınca sigarayı abartırdım.. o olmayınca yeme krizi olyor..kimbilir kaç kılo oldum..
olan oldu artık..
yarın yeni bir gün deyip ben yatmaya kaçarım kızlar..
bu arada ilk "Günaydın" benden olsun..
kızlar nerelerdesinizzzz
iyi geceler..
gecenin bu vaktı günah cıkartmaya geldım..
kötü gecırdıgım bir gunle beraber cok fazla yedım.. iştah acılması sonucu bır kacamaktan cok,gene benım şu depresif yeme krizlerimden biriydi..
aşırı yedim..midem bulanıyor..o derece..
mafoldumben
asla göremeyeceğim 50leri.. şu huyumdan vazgecmek ıcın diyetisyene değil psikoloğa gitmem lazım..eskıden canım bırseye cok sıkılınca sigarayı abartırdım.. o olmayınca yeme krizi olyor..kimbilir kaç kılo oldum..
olan oldu artık..
yarın yeni bir gün deyip ben yatmaya kaçarım kızlar..
bu arada ilk "Günaydın" benden olsun..
burdayız cicişim mervişim . . .
Günaydın canım, bende yeme krizleri geçirirdim sıklıkla ama buna çözümü meyve ile bulmuştum. En azından en az kaloriyi onlar veriyor.Kötü geçirdiğim hergün dolabın önünde nöbet tutuyordum resmen, açıp duruyodum kapağını. Sanada meyve öneririm. kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
Günaydın Kızlar, Nasılsınız?
Keyifler nasıl?
Ben bu sabah kahvaltı edemedim
Aşırı su içiyorum ayrıca, bi zararı olurmu dersiniz?
fiume cicim bizi işe girmek bu durumdan kurtarabilir yerimseniben
valla canım işe girmek kurtarır mı daha mı çok bunalıma sokar bilmiyorum.. türkıyede işler o kadar kötüye gidiyorki artık hiçbir yer de rayında,formatında,profesyonel giden birsey yok..
ben dün bır karar aldım.. cok profosyonel,cok kurumsal olmadıgını düşündüğüm yerlere adımımı bıle atmıycam..bir de istanbulun istanbul olamamış yerlerınde kenarda,köşede kalmış semtlerındekı ilanlara bakmıycam...
bu şekilde bir sene daha iş arayıp noktalıycam aramamı..kadere razı olup,evlenip,yolumu ev yaşamı üzerine çizicem...
dün bir iş görüşmem oldu. ümraniye çakmak diye bır yere gıttımkı ilk gidişim.. cok zor buldum ve cok rezil bir yer..gündüz vaktı bıle sokakta yürürken işittiğim laflar yüzünden zangır zangır titriyorum.üstğne tam 1saat 20dk bekletıldıkten sonra (baska adaylar vardı,hanımefendı gec geldı,bana ancak sıra geldı)
içeri girer girmez bana sektörel tecrübesı olan bırını arıyoruz bız,kusura bakmayın,hiç vakıt kaybetmeyelım,demez mi?
bak iş ilanları böyle:
Yuksek okul mezunu tercihen Ingiliz Filolojisi veya Tekstil Muhendisi mezunu
İyi derecede ingilizce bilgisine sahip,
MS Office uygulamalarını etkin kullanabilen,
Zamanını programlayabilen, aynı anda birden fazla projeyi takip edebilen,
Konusunda deneyimli veya yetiştirilmek üzere yeni mezun adaylar,
Hızlı, pratik, çözüm odaklı ve analitik düşünce yapısına sahip,
Ekip çalışmasına yatkın ve iletişim becerileri yüksek
Seyahat engeli olmayan
ayrıca benı kendılerı aradılar heralde.. ben arayıp geleyım görüselım mı dedım...
ağzıma gelenı söyleyıp cıktım ben de..
ömrümde de böyle rezalet görmedım..hala iyi hissetmiyorum kendımı.. erkek arkadasımla tartıstım..her buldugun yere gdiyorsun, ümranıye gibi yere ,adı sanı belli olmayan yere nıye gıdersın dıye basladı..haklıydı da...
emeğime yanıyorum,ben her iş görusmesıne giderken,saatlerce calısıyorum,websitelerini,geçmişlerini,sektördeki konumlarını,sektörlerini..
ve ordakı diger adayların aralarında konusurken firmayla ilgili en küçük seylerı bıle bılmedıklerını farkettım.umursamamak,hayatı daha az ciddiye
almak en mantıklısı sanırım...rahat insanlara imrenıyorum..
aslında demek ıstedıgım canım;böyle bir yerde calışsan daha kötü.. bir iş mülakatını bıle organize edemeyen,orya gelen insana bile saygı duymaktan aciz bir firma,çalısanına nasıl davranır bılemıyorum..böyle bir yer olacagına evde oturmak daha mantıklı..
kızlar uzun zamandır motivasyon fotoğrafı koyulmamıştı
dangalaklar... :umursamaz:seni çok iyi anlıyorum, bende öyle yerlere çok gittim köklü firmada çalışmak çok daha mantıklı ne garanti bankasında nede ülkerde ben hiç sorun yaşamadım öyle yerler kamu gibi herşey zamanında ve dakik oluyor ama sorunsuz oluyor, yoksa bi yere girip kasiyer olarak çalışıp sadece para kazanırdım ama amaç para değil gelişebileceğim ilerde kariyer yapabileceğim bi yer.sende söylemiştim kulağıma küpe yaptım çok yerde çalışmak değilde iyi referans olabilecek biyerde çalışmak önemli.
benide cuma günü bi iş yeri aradı kadıköyde pazartesi iş görüşmesine çağırdılar tam evden çıkacaktım dün aradılar boşuna gelmeyin biz başkasını aldık.ne saçma ya daha beni görmediler konuşmadılar.tutarsız bu firmalar yaaaa
kızlar haftasonu şile tarafına gitmeyi düşünüyoruz.ama sadece kalıcak yere ihtiyacımız var pansiyon tarzı bi yer olabilir.oteller kişi başı en az 50 tl günlük istiyorlar sadece oda için.zaten otelde durmayacağımız için bide sadece 2 gün gideceğimiz için otelde değilde dışarda zaman geçirmek istiyorum.pansiyonları aradım kişi başı günlük 25 tl istiyorlar çok uygun ama rezervasyan yapmıyorlar 2 gün için.bildiğiniz bi pansiyon var mı şile tarafında
kızlar balbadem esra evlendimi ya hiç yok ortalarda
pirlanta_a da yok bide bi arkadaşımız daha vardı özge nikini unuttum des... falan gibi bişeydi hepsi kayboldu
hımmm güzel kısss
aman kollarımı kaldırınca benım karnım da böyle oluyor... zemuszemus
ama bacaklarımı şekilden şekile de soksam ,amuda da kalksam olmuyor işte böyle mümkün değil olmyuyor yahu... :umursamaz:
dangalaklar... :umursamaz:
şekerim sen şile demişsin ama benım ağvada bıldıgım,kaldıgım denizin dibinde liman motel diye bır yer var..memnun kalmıstım. cok da ekonomıkti dıye hatırlıyorum
zaten yıldız otel yok ağva civarında..arastır istersen canım..
esranın düğünü temmuzdaydı canım ..
muhtemelen ya evlendı ya evlenmek üzre..
özge dedıgın durcheinander mi?o uzun zamandır yok evet
pırlantada kayıp
hadi esra evlendı diyelım.. diğerleri diyeti saldı galiba zemuszemus
eline sağlık canım ,mailimi aldınmı?Endülüscüğüm . . .
Çizelgen temem kaydirigubbakcemile5
şuradan buyur ;
http://ticker.7910.org/wa__65__01Ke00000g41MTc1ZHB8OTQ0NDkxMWF8.gif
bunu profilinde göstermen gerek tabi . . .
bunun için kullanıcı paneline girip profil düzenlede kilo-doğum takip kısmına bu link i yapıştırmalısın . . .
kendimi forumumuzun fahri çizelge hazırlayıcısı ilan ediyorum . . . :1ninca:
itirazı olan far mı ?
kaydirigubbakcemile3
eline sağlık canım ,mailimi aldınmı?
kızı görür görmez sen geldin aklıma senin gibi çok güzel kız.bende tam tersi amudada kalksam ayva göbiş var bacaklar benziyo biraz hatununkine :roflol:
eşim bu sene izin alamıycaktı daha 1 yılı doldurmadığı için o yüzden tatil için para biriktirmedik liman moteli şimdi aradım günlük kişi başı 75 dedi malesef.ağva çok güzel yer bende daha önce ağva şirin pansiyonda kalmıştım.şileden uzak ya benzinide düşünüyoruz mecburen CADIARZU
evet canım durcheinander den bahsediyorum saldılar heralde gelmiyorlar dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?