60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

prensesiiiiiimsana sadece bir cümle söyleyeceğim:İNSANIZ....hatalarıyla,kusurlarıyla insan!..
yok öyle hemencecik pes etmek:mymeka:
geçti....gitti....
hadi bakalım sil baştan...:teselli::1hug:

füme merak ettim yeme krizi derken ne kaçıyıyosun mesela neye kriz duyuyosun,şekerli tuzlu eğer bunları yazarsan belki biraz fikir verebilrim,bir ara bende girdim kirize,bekarım ama aş ermek diyosunuzya işte öle bişey,hiç yapmadığım şey her sabah poğaça yedim,çok korkunçtu,kendime engel olmıyodum,doktor kuşluk vakti süt içersen bu direncin kırılır demişti..o yüzden sordum

haklı olabilirsin canım ben kendi gittiğim diyetisyenden bahsettim hepsinin metodu farklı tabi dimi

ahlaksız şey seni ... kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey sırnaşık şey

çözümü depresyondan çıkmak canım... ruh hali itiyor bizi bu duruma..

herseye saldırıyorum ben ne varsa..
damak tadım diye birsey kalmıyor pek dıyebılırım.. canıım sıkkın olduğunda tüm hırsımı yemeden içmeden çıkarıyorum.. ama en çok peynir ve tatlılara,bisküvilere.. yanı el altında ne varsa.. ama en cok sevdıgım seylere öncelık vererek..peynıre ve şekerli seylere yanı..
kızlar nerelerdesinizzzz

burdayıssssssssss... lülülülülülü​

Günaydın hanımlar . . .

araştır fiufium bizimlede paylaş . . . opuyorumnanaktan

niye öyle dedinkine sabunum?senin sevdiceğin vardı hani?(Allah korusun)ayrıldınız mı yoksa???((((((((

evet ablacığım ayrılık oldu gerçi kavuşan kişiler ayrılır biz aslında belki zaten hiç kavuşmadık . . .

iyiyim lakin hihoyyyt hihoyyyt fiufiumun çok desteği oldu . . . çok . . . opuyorumnanaktan

prenses bende ne yediğini merak ettim hiç atlamadan paylaş bi sorunla ne kadar yüzleşir onu ne kadar kabullenirsek o kadar kolay hallederiz . . .

kızlar nerelerdesinizzzz

burdayız cicişim mervişim . . .

Günaydın canım, bende yeme krizleri geçirirdim sıklıkla ama buna çözümü meyve ile bulmuştum. En azından en az kaloriyi onlar veriyor.Kötü geçirdiğim hergün dolabın önünde nöbet tutuyordum resmen, açıp duruyodum kapağını. Sanada meyve öneririm. kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Günaydın Kızlar, Nasılsınız?
Keyifler nasıl?

Ben bu sabah kahvaltı edemedim
Aşırı su içiyorum ayrıca, bi zararı olurmu dersiniz?

burdayız cicişim mervişim . . .

opuyorumnanaktan

bende meyve yemeye çalışıyorum ama bu kriz zamanlarında kilolarca meyve yediğim için diyet gidiyor yani :bbo:

Günaydın Kızlar, Nasılsınız?
Keyifler nasıl?

Ben bu sabah kahvaltı edemedim
Aşırı su içiyorum ayrıca, bi zararı olurmu dersiniz?

canım 5ltden sonrası beyin hücrelerini öldürüyormuş.5 ltden fazla da içmiyosundur heralde CADIARZU

Endülüscüğüm . . .
Çizelgen temem kaydirigubbakcemile5

şuradan buyur ;

http://ticker.7910.org/wa__65__01Ke00000g41MTc1ZHB8OTQ0NDkxMWF8.gif

bunu profilinde göstermen gerek tabi . . .

bunun için kullanıcı paneline girip profil düzenlede kilo-doğum takip kısmına bu link i yapıştırmalısın . . .

kendimi forumumuzun fahri çizelge hazırlayıcısı ilan ediyorum . . . :1ninca:
itirazı olan far mı ?
kaydirigubbakcemile3

fiume cicim bizi işe girmek bu durumdan kurtarabilir yerimseniben

valla canım işe girmek kurtarır mı daha mı çok bunalıma sokar bilmiyorum.. türkıyede işler o kadar kötüye gidiyorki artık hiçbir yer de rayında,formatında,profesyonel giden birsey yok..

ben dün bır karar aldım.. cok profosyonel,cok kurumsal olmadıgını düşündüğüm yerlere adımımı bıle atmıycam..bir de istanbulun istanbul olamamış yerlerınde kenarda,köşede kalmış semtlerındekı ilanlara bakmıycam...

bu şekilde bir sene daha iş arayıp noktalıycam aramamı..kadere razı olup,evlenip,yolumu ev yaşamı üzerine çizicem...

dün bir iş görüşmem oldu. ümraniye çakmak diye bır yere gıttımkı ilk gidişim.. cok zor buldum ve cok rezil bir yer..gündüz vaktı bıle sokakta yürürken işittiğim laflar yüzünden zangır zangır titriyorum.üstğne tam 1saat 20dk bekletıldıkten sonra (baska adaylar vardı,hanımefendı gec geldı,bana ancak sıra geldı)
içeri girer girmez bana sektörel tecrübesı olan bırını arıyoruz bız,kusura bakmayın,hiç vakıt kaybetmeyelım,demez mi?

bak iş ilanları böyle:

Yuksek okul mezunu tercihen Ingiliz Filolojisi veya Tekstil Muhendisi mezunu
İyi derecede ingilizce bilgisine sahip,
MS Office uygulamalarını etkin kullanabilen,
Zamanını programlayabilen, aynı anda birden fazla projeyi takip edebilen,
Konusunda deneyimli veya yetiştirilmek üzere yeni mezun adaylar,
Hızlı, pratik, çözüm odaklı ve analitik düşünce yapısına sahip,
Ekip çalışmasına yatkın ve iletişim becerileri yüksek
Seyahat engeli olmayan

ayrıca benı kendılerı aradılar heralde.. ben arayıp geleyım görüselım mı dedım...

ağzıma gelenı söyleyıp cıktım ben de..

ömrümde de böyle rezalet görmedım..hala iyi hissetmiyorum kendımı.. erkek arkadasımla tartıstım..her buldugun yere gdiyorsun, ümranıye gibi yere ,adı sanı belli olmayan yere nıye gıdersın dıye basladı..haklıydı da...

emeğime yanıyorum,ben her iş görusmesıne giderken,saatlerce calısıyorum,websitelerini,geçmişlerini,sektördeki konumlarını,sektörlerini..
ve ordakı diger adayların aralarında konusurken firmayla ilgili en küçük seylerı bıle bılmedıklerını farkettım.umursamamak,hayatı daha az ciddiye
almak en mantıklısı sanırım...rahat insanlara imrenıyorum..
aslında demek ıstedıgım canım;böyle bir yerde calışsan daha kötü.. bir iş mülakatını bıle organize edemeyen,orya gelen insana bile saygı duymaktan aciz bir firma,çalısanına nasıl davranır bılemıyorum..böyle bir yer olacagına evde oturmak daha mantıklı..

seni çok iyi anlıyorum, bende öyle yerlere çok gittim köklü firmada çalışmak çok daha mantıklı ne garanti bankasında nede ülkerde ben hiç sorun yaşamadım öyle yerler kamu gibi herşey zamanında ve dakik oluyor ama sorunsuz oluyor, yoksa bi yere girip kasiyer olarak çalışıp sadece para kazanırdım ama amaç para değil gelişebileceğim ilerde kariyer yapabileceğim bi yer.sende söylemiştim kulağıma küpe yaptım çok yerde çalışmak değilde iyi referans olabilecek biyerde çalışmak önemli.

benide cuma günü bi iş yeri aradı kadıköyde pazartesi iş görüşmesine çağırdılar tam evden çıkacaktım dün aradılar boşuna gelmeyin biz başkasını aldık.ne saçma ya daha beni görmediler konuşmadılar.tutarsız bu firmalar yaaaa

kızlar haftasonu şile tarafına gitmeyi düşünüyoruz.ama sadece kalıcak yere ihtiyacımız var pansiyon tarzı bi yer olabilir.oteller kişi başı en az 50 tl günlük istiyorlar sadece oda için.zaten otelde durmayacağımız için bide sadece 2 gün gideceğimiz için otelde değilde dışarda zaman geçirmek istiyorum.pansiyonları aradım kişi başı günlük 25 tl istiyorlar çok uygun ama rezervasyan yapmıyorlar 2 gün için.bildiğiniz bi pansiyon var mı şile tarafında

kızlar balbadem esra evlendimi ya hiç yok ortalarda
pirlanta_a da yok bide bi arkadaşımız daha vardı özge nikini unuttum des... falan gibi bişeydi hepsi kayboldu

kızlar uzun zamandır motivasyon fotoğrafı koyulmamıştı

hımmm güzel kısss

aman kollarımı kaldırınca benım karnım da böyle oluyor... zemuszemus

ama bacaklarımı şekilden şekile de soksam ,amuda da kalksam olmuyor işte böyle mümkün değil olmyuyor yahu... :umursamaz:

dangalaklar... :umursamaz:

şekerim sen şile demişsin ama benım ağvada bıldıgım,kaldıgım denizin dibinde liman motel diye bır yer var..memnun kalmıstım. cok da ekonomıkti dıye hatırlıyorum
zaten yıldız otel yok ağva civarında..arastır istersen canım..
kızlar balbadem esra evlendimi ya hiç yok ortalarda
pirlanta_a da yok bide bi arkadaşımız daha vardı özge nikini unuttum des... falan gibi bişeydi hepsi kayboldu

esranın düğünü temmuzdaydı canım ..
muhtemelen ya evlendı ya evlenmek üzre..
özge dedıgın durcheinander mi?o uzun zamandır yok evet
pırlantada kayıp
hadi esra evlendı diyelım.. diğerleri diyeti saldı galiba zemuszemus

kızı görür görmez sen geldin aklıma senin gibi çok güzel kız.bende tam tersi amudada kalksam ayva göbiş var bacaklar benziyo biraz hatununkine :roflol:
eşim bu sene izin alamıycaktı daha 1 yılı doldurmadığı için o yüzden tatil için para biriktirmedik liman moteli şimdi aradım günlük kişi başı 75 dedi malesef.ağva çok güzel yer bende daha önce ağva şirin pansiyonda kalmıştım.şileden uzak ya benzinide düşünüyoruz mecburen CADIARZU
evet canım durcheinander den bahsediyorum saldılar heralde gelmiyorlar dediğin gibi

eline sağlık canım ,mailimi aldınmı?

anladım güzelim..

tam sezon ya azıcık artmıs fiyatları sanırım.cunku daha ekonomıktı dıye hatırlıyorum.nehir kenarında bungalow tarzı yerler var agvada ama onlarda pahalıdır heralde..ben mayısta gıtmıstım gecen sene.. cok sakın ve nıspeten ekonomıktı her yer...

bizde de tatıl konusu gundeme geldı..haftaya ızne cıkacak benımkı.. 9gun tatılı var.o da kacalım bır yerlere dıyor.. benım hem cnm istemıyor hem de evlenıcez para harcamayalım dıyorum.kilyosa gideriz falan dedım.bakalım napcas bılmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…