tarih:6 temmuz 1990
genç kız üniversiteyi bitirmiş,evine dönmüştür..yüreğinde dostlarından ayrılmanın ve gerçek hayata atılmanın getirdiği ağırlıkla...üzgündür....hüzünden biraz olsun kurtulabilmek için mahalle arkadaşlarıyla sahile dolaşmaya gider...4 genç kız sahilde bir aşağı bir yukarı dolaşmaya başlarlar...birara kızın gözüne bir bankta tek başına oturup denizi izlemeye dalmış bir delikanlı ilişir ve gayriihtiyari ona bakar...tam o anda bakışları birleşir bikaç saniye...kız gözlerinikaçırır hemen ve arkadaşlarıyla dolaşmaya devam eder...sahilin sonuna varıp geri dönerler..tam o bankın önünden geçerlerken delikanlı yanlarına gelip kıza'buna hakkınız yok'der....kız şaşkın'neye'diye sorar...'denizin rengini çok severim ama gözlerinizi görünce denize bakamaz oldum'der...utanır kız...delikanlı devam eder:adınızı söyleyin bari,bundan sonra deniz yerine sizin adınızın hayranı olurum deyip oturup konuşmayı teklif eder kıza...bu arada kendi adını,nereli olduğunu ve durumunu anlatır bir çırpıda...kız mümkün değil diyerek biraz uzaklaşmış arkadaşlarının yanına gider...
eve dönen kızın aklında kalmıştır bu ilginç delikanlı...onu düşünür sık sık...ama yapılacak birşey yoktur...
aradan tam 12 gün gün geçer..kız bir iş için çarşıya çıkar ve onu görür,heyecandan bayılacak gibidir...delikanlı da onu görmüştür...hemen yanına gelir''o günden beri her gün buraya geliyorum belki karşılaşırız diye''der..(delikanlı şehirde değil,ilçesinde oturmaktadır)kız yine olumsuz bir yanıt verip tam uzaklaşacakken,delikanlı pantolon cebinden solmuş bir kırmızı gül çıkarır;kusura bakmayın,12 gündür sahibini beklemeye dayanamayıp soldu,der ve kıza uzatır gülü...gülümser kız...
elinde sapsız solmuş bir gülle kız ve delikanlı en yakın pastaneye oturup saatlerce konuşurlar...sanki çooooook uzun süredir tanışıyorlarmış gibi.....
o günden sonra her buluşmalarında bir kırmızı gülle gelir delikanlı kızın yanına...
tam bir yıl sonra tanışmalarına vesile olan o bankta,aralarında birer söz yüzüğü takarlar parmaklarına...
yine 4 yıl sonra düğün salonuna gitmeden gelinlik ve damatlıklarıyla,onca insanın şaşkın bakışları önünde o banka gidip otururlar ve fotoğraf çektirirler...
o gün bugün 6 temmuz tarihi çok özel ve önemli olur bu çift için..erkeğin deyimiyle''gerçek doğum günleri''olur...
evet canlarım,işte bu hikayedeki kız benim...6 temmuzda tam 20. tanışma yıldönümümüzü kutlayacağız..eminim benim bitanecik aşkım müthiş bir sürpriz hazırlamıştır...
ben de sizden öneri bekliyorum..bu çok özel gün için ne hediye alayım kocama???
haklısın ablacım.. ben d e en cok babama hedıye alırken zorlanıyorum.oyasaki anneye öylemi.. dünya kadar secenek var..ben de sporu cok bosladım.. cok azalttım aslında..haftaya baslasam dıyorum bakalım.. kılo vermem yavaslayınca baslarım belkı.. azıcık daha sabredeyım..sen de devam et abla.. benım kollar ve omuz cok güzel sekıllendı.. straplez cok yakısıyor..görenler imreniyor şakkıdıablasının prensesi sonuna kadar katılıyorum şu saçma diyet konusundaki görüşlerine..belki birgün detox amaçlı yapılabilir ama kilo vermek için çok sağlıksız...çok sayın(!) doktorum üç günlük iki kürle 10-15 günde 6-7 kilo verileceğini söylemiş...şu garibim dünya sağlık örgütü de(ne haddine düşmüşse!) bas bas bağırıyor yıllardır;bir ayda 3-4 kilodan fazla vermek sağlık için zararlı diye...
bitanem çok sert konuştum sanırım ama çok dertliyim bu konuda!..dün okulumdaki ehliyet sınavında salon sorumluluğu görevim vardı..okulumuzun memurunun lise öğrencisi oğlu başlamış bu diyete televizyondan duyupduyunca kan beynime sıçradı..büyükler neyse de gencecik çocukların sağlıklarıyla oynanmaz böyle ((
sorma prensesim,erkeklere hediye almak çok zor gerçekten..sen yine şükret,çok yenisin seçeneğin daha çok,bir de benim halimi düşün:)20 yıldır yılda 4-5 hediye..:)o kadar azaldı ki seçeneklerim...
canım, hemen hemen hepimiz düzenli bir listeye uymuyoruz zaten..mademki amacımız bu yeme şeklini bir yaşam tarzı haline getirmek,en iyisini yapıyorsun..hiç kimse ömrü boyunca bir listeye bağlı kalarak beslenemez..kaydirigubbakcemile5
badem konusu ilginç gerçekten..ben de çok seviyorum ve 7-8 tane badem yediğimde çok uzun süre acıkmıyorum..sadece bende mi böyle etki gösteriyor acaba?
çok güzel bitanem,çok dengeli ve sağlıklı..kaydirigubbakcemile5
bu arada sana teşekkür borçluyum kuzucum..üst kol hareketleri çok güzel işe yarıyor(bir haftadır yapamıyorum ne yazıkki)
bir saatlik yürüyüş,üstüne sadece 15 dakikalık karın hareketleri ve senin söylediğin su şişeleriyle kol egzersizleri..bayağı toparlanma hissediyorum..:)opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sabuncumm çok tebrik ediyorum ben bu hafta 100 gr bile veremedim...:çok üzgünüm: zaten ben bir kilo verdim mi o en az bir ay beni bırakmıyor...:dilcikar:
fiumeciğim 5 günde 1.7 kilo vermen büyük başarı bana göre...:hooray: çok tebrikler canım...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Ben bugün regl oldum, sancıdan duramadım vallahi içim dışıma çıktı
1 kilo verdim, 62 oldum tekrar
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :sinifsinif:
hacerciğim üzülmek hiç yakışmaz sana biliyorum sancı çekerken gülmek kolay değil ama en azından geçici bir durum...yerimseniben bak ne güzel bir kilo daha vermişsin tebrikler İzmir'in en güzel kızı...kaydirigubbakcemile3
tanışma hikayemi burda bile çok yakın bikaç dostum dışında kimse bilmez derinim..rabbim (isteyen)herkese mutlu bir evlilik nasip etsin inşallahopuyorumnanaktanbeneğimmm bu ne güzel bir hikaye çok duygulandım...mutlu bir evliliğin olduğunu biliyordumama tanışma hikayenin bu kadar romantik olduğunu bilmiyordum...Allah herkese sizinki gibi bir evlilik nasip etsin ne diyeyim canım benim...sağlıklı ve mutlu daha nice evlilik yıldönümleri geçirmeniz dileğiyle ... :asigim:
sağolasın hacercim..hayatın bize ne zaman ne hazırladığını hiç bilemiyoruz..hiç beklenmedik anda kocamaaaan ve bitimsiz mutluluklar çalıveriyor kapımızıkaydirigubbakcemile5ayy gözlerim doldu ablacımm mafoldumben
ne güzel bir hikaye sizinkisi böyle
Allah hepimize nasip etsin :Saruboceq:
Sabunum tebrikler canım opuyorumnanaktan
Ben bugün regl oldum, sancıdan duramadım vallahi içim dışıma çıktı
1 kilo verdim, 62 oldum tekrar
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :sinifsinif:
haklısın ablacım.. ben d e en cok babama hedıye alırken zorlanıyorum.oyasaki anneye öylemi.. dünya kadar secenek var..ben de sporu cok bosladım.. cok azalttım aslında..haftaya baslasam dıyorum bakalım.. kılo vermem yavaslayınca baslarım belkı.. azıcık daha sabredeyım..sen de devam et abla.. benım kollar ve omuz cok güzel sekıllendı.. straplez cok yakısıyor..görenler imreniyor şakkıdı
canım onlar benım gecen ıkı haftada aldıgım kılolardı..yoksa yerlesmıs kılolarda asla öyle bir yeteneğim yok.. 15gunde 1 kg atsam cok sevınıyorum..ama o bıle zor artık..duraklamadayım da..
tanışma hikayemi burda bile çok yakın bikaç dostum dışında kimse bilmez derinim..rabbim (isteyen)herkese mutlu bir evlilik nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan
sağolasın hacercim..hayatın bize ne zaman ne hazırladığını hiç bilemiyoruz..hiç beklenmedik anda kocamaaaan ve bitimsiz mutluluklar çalıveriyor kapımızıkaydirigubbakcemile5
şuna bak!straplez çok yakışıyor diyor...ne giysen yakışır sana prenses..çuval bile..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Allahım nazarlardan saklasın seni
öncelikle 3 günlük bir canlı yayın çekimiyle maranki efendinin kendılerının bu diyeti yapmasını rica ediyorum.. eğer kendileri ölmez sağ çıkarlarsa ben de katılabılırım bu ekibe..
arkadasım, bu tip diyetler bağırsakları boşaltıyor..uzun vade yapılırsa kas kaybına neden oluyor.. 3gunde yağ kaybı bilimle çatışır! arkasından hastanelik olmasanız bile, size dengesi bozulmuş bir metabolizma kalır.. gideceğiniz tatilde ağzına aldıgınız her lokma(bu ne olursa olsun) size kılo aldırır.. böyle diyetlere 2-3 defa rağbet ederseniz metabolizmanınz hepten yavaşlar..
amacım kimseyi kırmak ya da yermek değil. umarım yanlış anlaşılmam...ama yazdıklarınızı okuduktan sonra bu uyarıyı yapmamak vicdan azabına sürüklerdi beni..
umarım vazgeçersiniz siz ve tüm grubunuz...
hoşçakalın
Fiume teşekkür ederim canım haklısın dünyayla kirazda aldım ama yapmıyacağım sabah öğlen yiyip akşam yemeyi yerine kiraz yiyeceğm bu kadar kiraz başka türlü bitmez:))
günaydın kızlar.
Ben bu sayfayı yenı görüyorum ,bende bu grubtayım ama en vahım benım durumum galiba 30 yasındayım,1.53 boyundayım ve 64 kiloyumHiç bir zaman incecik olmadım ama evlenmeden önce 54 yüükarı cıktığımı bilmiyorum.Evlenınce 5 kılo aldım,60 kıloyla hamıle jaldım 67 ile doğum yaptım,1.5 ayda 57 düştüm nasıl oldu anlamadım tek tek aldım kıloları 64 çıktım ve artık 1 senedir ne alıyorum nede verebiliyorum,top gibi geziyorum... artık hergün burayın takıpçisiyim...
Benekciğim sana derken ben üşüttüm sanırım sol böbreğim nefes aldırmıyor çok ağrım var yaaaaa.Yoğurt demişsiniz hakketen kilo verdirir deniyor ama aklıma tatkılıyor acaba lıght mı kullanmalı yoğurdu bilen var mı?
merhabalar ben de yeni katıldım aranıza.. boyum 168 kilom 62 şu anda. bir haftadır diyetteyim 64 düm iki kilo verdim bi 4 kilo daha vermek istiyorum.
Nesfit kullanıyorum arkadaşlar benden başka kullanan var mı nesfit ben tadını seviyorum sabah kahvaltı ve akşam eve gelince nesfit yemeye devam etcem gelişmeleri paylaşırım herkese kolaylıklar ve bol sabırlar..
tarih:6 temmuz 1990
genç kız üniversiteyi bitirmiş,evine dönmüştür..yüreğinde dostlarından ayrılmanın ve gerçek hayata atılmanın getirdiği ağırlıkla...üzgündür....hüzünden biraz olsun kurtulabilmek için mahalle arkadaşlarıyla sahile dolaşmaya gider...4 genç kız sahilde bir aşağı bir yukarı dolaşmaya başlarlar...birara kızın gözüne bir bankta tek başına oturup denizi izlemeye dalmış bir delikanlı ilişir ve gayriihtiyari ona bakar...tam o anda bakışları birleşir bikaç saniye...kız gözlerinikaçırır hemen ve arkadaşlarıyla dolaşmaya devam eder...sahilin sonuna varıp geri dönerler..tam o bankın önünden geçerlerken delikanlı yanlarına gelip kıza'buna hakkınız yok'der....kız şaşkın'neye'diye sorar...'denizin rengini çok severim ama gözlerinizi görünce denize bakamaz oldum'der...utanır kız...delikanlı devam eder:adınızı söyleyin bari,bundan sonra deniz yerine sizin adınızın hayranı olurum deyip oturup konuşmayı teklif eder kıza...bu arada kendi adını,nereli olduğunu ve durumunu anlatır bir çırpıda...kız mümkün değil diyerek biraz uzaklaşmış arkadaşlarının yanına gider...
eve dönen kızın aklında kalmıştır bu ilginç delikanlı...onu düşünür sık sık...ama yapılacak birşey yoktur...
aradan tam 12 gün gün geçer..kız bir iş için çarşıya çıkar ve onu görür,heyecandan bayılacak gibidir...delikanlı da onu görmüştür...hemen yanına gelir''o günden beri her gün buraya geliyorum belki karşılaşırız diye''der..(delikanlı şehirde değil,ilçesinde oturmaktadır)kız yine olumsuz bir yanıt verip tam uzaklaşacakken,delikanlı pantolon cebinden solmuş bir kırmızı gül çıkarır;kusura bakmayın,12 gündür sahibini beklemeye dayanamayıp soldu,der ve kıza uzatır gülü...gülümser kız...
elinde sapsız solmuş bir gülle kız ve delikanlı en yakın pastaneye oturup saatlerce konuşurlar...sanki çooooook uzun süredir tanışıyorlarmış gibi.....
o günden sonra her buluşmalarında bir kırmızı gülle gelir delikanlı kızın yanına...
tam bir yıl sonra tanışmalarına vesile olan o bankta,aralarında birer söz yüzüğü takarlar parmaklarına...
yine 4 yıl sonra düğün salonuna gitmeden gelinlik ve damatlıklarıyla,onca insanın şaşkın bakışları önünde o banka gidip otururlar ve fotoğraf çektirirler...
o gün bugün 6 temmuz tarihi çok özel ve önemli olur bu çift için..erkeğin deyimiyle''gerçek doğum günleri''olur...
evet canlarım,işte bu hikayedeki kız benim...6 temmuzda tam 20. tanışma yıldönümümüzü kutlayacağız..eminim benim bitanecik aşkım müthiş bir sürpriz hazırlamıştır...
ben de sizden öneri bekliyorum..bu çok özel gün için ne hediye alayım kocama???
öncelikle 3 günlük bir canlı yayın çekimiyle maranki efendinin kendılerının bu diyeti yapmasını rica ediyorum.. eğer kendileri ölmez sağ çıkarlarsa ben de katılabılırım bu ekibe..
arkadasım, bu tip diyetler bağırsakları boşaltıyor..uzun vade yapılırsa kas kaybına neden oluyor.. 3gunde yağ kaybı bilimle çatışır! arkasından hastanelik olmasanız bile, size dengesi bozulmuş bir metabolizma kalır.. gideceğiniz tatilde ağzına aldıgınız her lokma(bu ne olursa olsun) size kılo aldırır.. böyle diyetlere 2-3 defa rağbet ederseniz metabolizmanınz hepten yavaşlar..
amacım kimseyi kırmak ya da yermek değil. umarım yanlış anlaşılmam...ama yazdıklarınızı okuduktan sonra bu uyarıyı yapmamak vicdan azabına sürüklerdi beni..
umarım vazgeçersiniz siz ve tüm grubunuz...
hoşçakalın
ben de sevıyorum onun tadını.. hiç öyle günde 2 ögun nesfıt dıyetı yapmadım ama ara sıra öglen ögunlerımı şenledırıyor.. bu arada üzerindekı ölçüye dikkat ederek yemek gerekıyor arkadasım..buna dikkat et kaçırma fazla
kolay gelsın
ablacım,
kızın gözleri söz konusu oldu anladım ben bu kızın kım oldugunu oracıkta opuyorumnanaktan
bızım de agustosta benzer bir aktivitemiz söz konusu benım de fikre ihtiyacım var...
erkeklere romantık hediye ne alınır bılmem hiç.. gecen sene saat almıstım ben..bu sene için fikrim yok..
kızlardan çarpıcı fikirler gelır umarım bu güzel aşk öyküsü için.. hem ben de uçlanırım sana gelen fikirlerden kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar...
reglimn 4.günü ,devam ediyor ama şişkinliklerim geçti denilebilir..
sabah tartıldım 61.9kgyum..ilk kez 61leri taa en sonundan da olsa gördüm..
bakalım bu hafta ne olacak..hakkımda hayırlısı...
gunaydın fiume naber nasılsın??senın denedğin taktik vardı ya ondan sonra dıyete başlayınca durum ne oldu ben bu aralar takip edemıyorum da?günaydın kızlar...
reglimn 4.günü ,devam ediyor ama şişkinliklerim geçti denilebilir..
sabah tartıldım 61.9kgyum..ilk kez 61leri taa en sonundan da olsa gördüm..
bakalım bu hafta ne olacak..hakkımda hayırlısı...
günaydın kızlar.
Arkadaşlar içinizde hiç sigara kullanan ve bırakınca kilo alan biri varmı?
Varsa üstesinden nasıl geldiniz ?
sigara kullanan ve bırakamayan olsa olmazmı
gunaydın fiume naber nasılsın??senın denedğin taktik vardı ya ondan sonra dıyete başlayınca durum ne oldu ben bu aralar takip edemıyorum da?
canım 12-3 gun kadar tıkabasa aklına hayalıne gelecek herseyı yedıkten sonra tartıldım ve 63.7 gelıyordum.5gunde tekrar dustum 62ye( ama ınan hıc kasmayarak,herseyden ölculu yıyerek ve spor yapmayarak-vakit bulamadım-)ben bu hafta 1 kg vermeyı hedefliyorum bakalım.. hemde kasmadan... az az spor yapıcam..ve ölcülü herseyden beslenıcem.. ben diyetın basında da yavas yavas azaltmıstım,sporu ıse yavas yavas arttırmıstım..metabolizma durmadan 14kg vermıstım..burda okuyorum 5-6kg verınce duruyor metabolizma dıye şikayetler oluyor...o açıdan ben gene iyi bir taktik uygulamısım.
ben en son kılo veremıyorum dıye diyetı bıraktıgımda aşırı spor yapıyordum ve aksamları sadece meyve yiyordum.. hiç kılo veremedım bu sıkı yaşamla..
bakalım artık bu hafta bır kg verırsem,doğru yoldayım demektir. haber verırım zaten burdan takıp edersın..
gunaydın fibulacık senın nsl gıdıyor dıyet ulastınmı hedefıne yoksa???
Arkadaşlar içinizde hiç sigara kullanan ve bırakınca kilo alan biri varmı?
Varsa üstesinden nasıl geldiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?