60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

görüyor musunuz siz 1 çocukla spor yapamıyorsunuz ya ben napim bende 15 tane var

mrb kızlar naber ne var ne yok diyet nasıl gidiyor (=
ben sabah kahvaltısında bir dilim ekmek salatalık domates ve peynir yedim
öğlen de nohut yoğurt yedim akşam da patlıcan yemeği ve cacık yedim (=
ayrıca akşam 30 dk tempolu yürüyüş yaptım hava birden bozdu koşamadım bi de bugün işte çok yorrulduğumdan koşamadımm malesef =(

beni de not alabilir misin acaba (=

geçmiş olsuun canım neden endoskopi olcaksın yani aniden mi rahatsızlandın?

sen yenisin galiba canım peki kaç kilosun boyun kaç kaç kilo vermen lazım

sen yenisin galiba canım peki kaç kilosun boyun kaç kaç kilo vermen lazım

aynen ben yeniyim (=
kilo olarak 4 gün önce tartıldığım da 66.4 kg dım sürekli tartılmıyorum moralim bozuluyor =(
57 58 kg arası bir kilo da olmam lazım yaz bitmeden bu kiloya ulaşmak istiyorum inşallah tabi

merhaba kızlar bende diyete başladım :)
26 yaşındayım; kilom: 66 boyum: 1.68, 8 kilo vermek isitiyorum göbek bölgem çok kötü durumda evliyim hamile sanıyorlar çünkü üst bölgem zayıf (kollarım omuzlarım) basenlerimde var ama en önde göbek gidiyor.
1 haftadır pilates yaıyorum 4 gündürde karın ağırlılı egzersiz yapıyorum. şu göbeğimi verebilsem basen falan umrumda değil morelim çok bozuluyor kendimi böyle görmek istemiyorum yemekleride azalttım ama yeterlimi bilmiyorum birden sıkı diyete girmektende kaçınıyorum hasta olurum diye size bugün yediklerimi söylüyim sizde yorum yapın kızlar fikirlerinizi merak ediyorum...

sabah: 1 küçük tost, 1 dilim kek ve çay

öğlen: 1 tane yeşil elma

akşam: 1 kase yayla çorbası, 4 tane köfte, patates püresi, 1 küçük dilim tam tahıllı ekmek, salata

boyunda 1.60-1.65 civarı o zaman canım..ben sürekli tartılıyorum tartıldıkça kendime çeki düzen vermem gerektiğini anlıyorum ama vermiyorum

boyunda 1.60-1.65 civarı o zaman canım..ben sürekli tartılıyorum tartıldıkça kendime çeki düzen vermem gerektiğini anlıyorum ama vermiyorum

aynen boyum 1 63 (= ben tartıldıkça kötü hissediyorum ilk defa bu kadar çok kiloluyum bunlardan kurtulmam lazım garip bi psikoloji içindeyim =(

aynen boyum 1 63 (= ben tartıldıkça kötü hissediyorum ilk defa bu kadar çok kiloluyum bunlardan kurtulmam lazım garip bi psikoloji içindeyim =(

boşuna kendine dert etme bende ilk defa bu kadar kilo aldım hayatım da 71 i de gördüm ama şimdi yiyerek zayiflıyorum

Hoş geldin cnm o bölge zaten en büyük sorun bence yediklerinde bi sıkıtı yok zaten diyetisyenler vs de o şekilde olmasını öneriyor hatta öğlen başka şeyler de yemelisin bence ama en önemli olan şey hareket sonuçta inşallah hep beraber istediğimiz kilolara kavuşuruz (=

İnşallah hayirli haberlerle dönersin bizide haberdar et... Sabaha az kaldi :)

görüyor musunuz siz 1 çocukla spor yapamıyorsunuz ya ben napim bende 15 tane var
Gercekten ya sende cok var firsatin olmuyor dimi yaaa :))))
Sana firca aticam ha

İnşallah hayirli haberlerle dönersin bizide haberdar et... Sabaha az kaldi :)

Gercekten ya sende cok var firsatin olmuyor dimi yaaa :))))
Sana firca aticam ha

sorma canım hangi birinin derdi ile ugrasacagımı şaşırıyorum bazen hayırdır niye fırça atıyorsun 15 çocukla başettiğim için mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…