Naz koşu baninda koşmuyor o eliptik kullaniyor :)))
Valla ben kac gündür yapamadim disardaydik hep ve kac gündür boynum agriyordu.normalde aksam yapiyorum eşim gelince ama bu onümüzdeki günler aksam firsat bulamiyacam gündüz yapayim bari ama iste kiz izin verirse cocukla zor oluyor benimkisi gündüzde uyumuyor :))
Birazdan 45-48 dakika tempolu yürüş yapmayi düşünüyorum bakalim.
Ben 48 dakikada 4.8 km yapiyorum tam 300 kalori yakmiş oluyorum kosu baninda ....
Günaydin kizlar ... :)
Bugün kü kahvaltim
2 yumurta peynirli omlet
3 dilim salatalik
1 dilim ekmek
2 tatli kasigi recel
Ve bugün kü menüm bu kadar cünkü yarin sabah mide bagirsak endoskopi olucam
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiş
naz hayırdır neden endoskopi oluyorsun =( Sıkıntı yoktur inşallah...
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]isimler
[/TD]
[TD]geçen hafta
[/TD]
[TD]bu hafta
[/TD]
[TD]fark
[/TD]
[TD]kilo
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mrtmuhasebe
[/TD]
[TD]66,70
[/TD]
[TD]67,00
[/TD]
[TD]0,30
[/TD]
[TD]aldı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dingonunahırı
[/TD]
[TD]66,80
[/TD]
[TD]65,30
[/TD]
[TD]1,50
[/TD]
[TD]verdi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nfk
[/TD]
[TD]64,60
[/TD]
[TD]64,20
[/TD]
[TD]0,40
[/TD]
[TD]verdi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asi 83
[/TD]
[TD]66,70
[/TD]
[TD]65,60
[/TD]
[TD]1,10
[/TD]
[TD]verdi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşe4968
[/TD]
[TD]64,50
[/TD]
[TD]64,40
[/TD]
[TD]0,10
[/TD]
[TD]verdi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xnazx
[/TD]
[TD]60,00
[/TD]
[TD]60,00
[/TD]
[TD]0,00
[/TD]
[TD]sabit
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
yeni giren arkadaşlar chemes ve nurayycdg sizi not aldım yenisiniz galiba geçen hafta yı bilmediğim için bildirimde bulunursanız eğer sizi haftaya yazacağım.
Bu haftanın şampiyonu 1.dingonun ahırı 2.asi83 tebrikler
haftanın şişkosu mrtmuhasebe...kızlar bana ceza verin yaaa...yoksa ben size vereceğim....hadiya birisi beni azimlendirsin...
geçmiş olsuun canım neden endoskopi olcaksın yani aniden mi rahatsızlandın?
Günaydin kizlar ... :)
Bugün kü kahvaltim
2 yumurta peynirli omlet
3 dilim salatalik
1 dilim ekmek
2 tatli kasigi recel
Ve bugün kü menüm bu kadar cünkü yarin sabah mide bagirsak endoskopi olucam
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmiş
naz hayırdır neden endoskopi oluyorsun =( Sıkıntı yoktur inşallah...
Selam kizlar keyifler nasil :)
Canlarim kontrol vaktim geldi 2-3 yilda bir yaptiriyorum cünkü bagirsakta polip olusuyor bende ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canlarim kontrol vaktim geldi 2-3 yilda bir yaptiriyorum cünkü bagirsakta polip olusuyor bende ...
iidr cnm ne olsun ya bi akşam gene forumda birşeyler bakıyorum (=
çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine cnm (0
o zaman kontrole gitmekle en iyisini yapıyorsun canım biz hasta olmazsak doktora gitmeyiz
o zaman kontrole gitmekle en iyisini yapıyorsun canım biz hasta olmazsak doktora gitmeyiz
Zaten bu da bizim yaptığımız en önemli yanlışlardan biri (=
mrb kızlar naber ne var ne yok diyet nasıl gidiyor (=
ben sabah kahvaltısında bir dilim ekmek salatalık domates ve peynir yedim
öğlen de nohut yoğurt yedim akşam da patlıcan yemeği ve cacık yedim (=
ayrıca akşam 30 dk tempolu yürüyüş yaptım hava birden bozdu koşamadım bi de bugün işte çok yorrulduğumdan koşamadımm malesef =(
Zaten bu da bizim yaptığımız en önemli yanlışlardan biri (=
bence de yanlış ama doktorlara da güven olmuyor artık.Birinin verdiği ilaca diğeri olmaz diyor biri su hastalık var diyor diğeri yok diyor.Sahsen ben doktorlara güvenimi büyük ölçüde kaybettim
sen yenisin galiba canımpeki kaç kilosun boyun kaç kaç kilo vermen lazım
bence de yanlış ama doktorlara da güven olmuyor artık.Birinin verdiği ilaca diğeri olmaz diyor biri su hastalık var diyor diğeri yok diyor.Sahsen ben doktorlara güvenimi büyük ölçüde kaybettim
aynen ya o konuda da haklısın ben de şu yanlış tedavileri neden oldukları zararlı sonuçları gördükçe hiç güvenesim gelmiyor =(
aynen ben yeniyim (=
kilo olarak 4 gün önce tartıldığım da 66.4 kg dım sürekli tartılmıyorum moralim bozuluyor =(
57 58 kg arası bir kilo da olmam lazım yaz bitmeden bu kiloya ulaşmak istiyorum inşallah tabi
boyunda 1.60-1.65 civarı o zaman canım..ben sürekli tartılıyorum tartıldıkça kendime çeki düzen vermem gerektiğini anlıyorum ama vermiyorum
aynen boyum 1 63 (= ben tartıldıkça kötü hissediyorum ilk defa bu kadar çok kiloluyum bunlardan kurtulmam lazım garip bi psikoloji içindeyim =(
boşuna kendine dert etme bende ilk defa bu kadar kilo aldım hayatım da 71 i de gördüm ama şimdi yiyerek zayiflıyorum
merhaba kızlar bende diyete başladım :)
26 yaşındayım; kilom: 66 boyum: 1.68, 8 kilo vermek isitiyorum göbek bölgem çok kötü durumda evliyim hamile sanıyorlar çünkü üst bölgem zayıf (kollarım omuzlarım) basenlerimde var ama en önde göbek gidiyor.
1 haftadır pilates yaıyorum 4 gündürde karın ağırlılı egzersiz yapıyorum. şu göbeğimi verebilsem basen falan umrumda değil morelim çok bozuluyor kendimi böyle görmek istemiyorumyemekleride azalttım ama yeterlimi bilmiyorum birden sıkı diyete girmektende kaçınıyorum hasta olurum diye size bugün yediklerimi söylüyim sizde yorum yapın kızlar fikirlerinizi merak ediyorum...
sabah: 1 küçük tost, 1 dilim kek ve çay
öğlen: 1 tane yeşil elma
akşam: 1 kase yayla çorbası, 4 tane köfte, patates püresi, 1 küçük dilim tam tahıllı ekmek, salata
İnşallah hayirli haberlerle dönersin bizide haberdar et... Sabaha az kaldi :)Iyi geciyor canim öglen 12 de basladim 1 litre icmeye tabii olmadi icemedim doktoru aradim alternatif olarak baska bir ilac var ama kolay kolay vermiyorlar neyse ki verdiler 4 litre yerine 140 ml ve 8 tane hap ;-)
Ve cok daha etkili evdeyim disarida cikamiyorum ac sayilirim meyveli yogurt hüpettim bitane napayim ;-)
Sabah 8:30 da islem gerceklesicek
Gercekten ya sende cok var firsatin olmuyor dimi yaaa :))))görüyor musunuz siz 1 çocukla spor yapamıyorsunuz ya ben napim bende 15 tane var
İnşallah hayirli haberlerle dönersin bizide haberdar et... Sabaha az kaldi :)
Gercekten ya sende cok var firsatin olmuyor dimi yaaa :))))
Sana firca aticam ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?