Hayir spor yap spor canim cicim benim bak senin kilona ulaştim ulaşacagim :)))sorma canım hangi birinin derdi ile ugrasacagımı şaşırıyorum bazenhayırdır niye fırça atıyorsun 15 çocukla başettiğim için mi
beni de not alabilir misin acaba (=
bana.... Yahu bayanlar sadece kafaya koyunca oluyor.... Birde bol bol etimek yiyin tok tutuyo.... Devam devam
İşte ceza olarak yediklerini azaltican dikkat etcen ve pazartesine kadar 1 kilon gitmiş olcak)))
hoşbulduk canım sağol :) inşallah veririz kilolarımızı hep beraber sağlıklı bi şekilde... :)Hoş geldin cnm o bölge zaten en büyük sorun bence yediklerinde bi sıkıtı yok zaten diyetisyenler vs de o şekilde olmasını öneriyor hatta öğlen başka şeyler de yemelisin bence ama en önemli olan şey hareket sonuçta inşallah hep beraber istediğimiz kilolara kavuşuruz (=
cnm tek hatan 2 çikolatalı gofret :) diğer öğünler süper özellikle akşam çok iyi yapmışsıneksiksiz yazıyorum
sabah:
1 büyük bardak çay
2 büyük dilim tereyağlı ekmek
1 haşlanmış yumurta
bir küçük tabak domates salatalık karışımı
arada 2 çukulatalı gofret
öğle:
1 büyük kepekli Kaşarlı tost
Akşam:
2 kase çorba
1 dilim ekmek
bol salata
meyve 2 avuç erik
hareket yok....
değerlendirin beni yorum yapın hadiii...Hergün yazıcam menüyü ...Kızlar yazması zor oluyor valla böyle yiyince açıkça...gizli bir şey yok
birde çay içiyorum
merhaba kızlar bende diyete başladım :)
26 yaşındayım; kilom: 66 boyum: 1.68, 8 kilo vermek isitiyorum göbek bölgem çok kötü durumda evliyim hamile sanıyorlar çünkü üst bölgem zayıf (kollarım omuzlarım) basenlerimde var ama en önde göbek gidiyor.
1 haftadır pilates yaıyorum 4 gündürde karın ağırlılı egzersiz yapıyorum. şu göbeğimi verebilsem basen falan umrumda değil morelim çok bozuluyor kendimi böyle görmek istemiyorumyemekleride azalttım ama yeterlimi bilmiyorum birden sıkı diyete girmektende kaçınıyorum hasta olurum diye size bugün yediklerimi söylüyim sizde yorum yapın kızlar fikirlerinizi merak ediyorum...
sabah: 1 küçük tost, 1 dilim kek ve çay
öğlen: 1 tane yeşil elma
akşam: 1 kase yayla çorbası, 4 tane köfte, patates püresi, 1 küçük dilim tam tahıllı ekmek, salata
İyi olmana cok sevindim :))Günaydin arkadaslar ben geldim :)
Hersey yolunda cok sükür yine erkenden önlem almis olduk ;-) 1-3 yil arasini tekrar yapilmasi lazim mis 0,5 cm büyüklügünde polip olusmus...
Ama hersey yolunda cok sükür...
Eveeet gec kahvalti 2 yumurta omlett 2 kiraz domates ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi olmana cok sevindim :))
tamam canım ama pazartesi günleri diğer arkadaşların yaptığı gibi tartıl ve buraya yaz
Kahvaltim:
-2dilim cavdarli ekmek
-15gr lor peyniri
-1salatalik
-birazcik sucuk :)
-5tane siyah zeytin
Birazdan light süt ile yulaf ezmesi yiyecegim....
Bugün itibariyle 65 kiloyum ve cok mutluyum tam 6.200 vermiş bulunmaktayim....
Ee 65 olduguma göre ayakkabimi hak etmiş oldum :)))
Yarindan sonra istanbulda olcam inşallah kilomu korurum ve devam verebilirim tartimida yanimda götürecem ....
Günaydin arkadaslar ben geldim :)
Hersey yolunda cok sükür yine erkenden önlem almis olduk ;-) 1-3 yil arasini tekrar yapilmasi lazim mis 0,5 cm büyüklügünde polip olusmus...
Ama hersey yolunda cok sükür...
Eveeet gec kahvalti 2 yumurta omlett 2 kiraz domates ;-)
Evet tartimi bu yüzden götürecem kontrolum elimden kaymasinSagol canim ;-)
Trb ler canim 60 i da görürsün insallah :)
Istanbul da yedigine ictigine dikkat et abur cubur dan uzak durmaya calis ...
Arada ugra buraya özletme kendini ... ;-)
Tartini yaninda götürmekle cok iyi yapiyorsun kilonu kontrol edebilirsin :)
Ödül işi şöyle... Eşim motivasyonum icin 65 ol ayakkabi alcam sana dedi 60 olursam tekrar bir süpriz hediye alcakmiş...ama eşimden kendim istedim hedef koy dedim oda bana böyle yardimci oluyor :)))Tartını yanıda götürmek çok mantıklı cnm (=
sen kaç kilo verdikten sonra ödül koydun kendine çok iyi bir motivasyon şekli gibime geldi
günaydın cnm herşeyin yolunda olmadsına çok sevindim dikkat et kensine sağlık herşeyin başında (=
Sen bugün dinlen bence sporunu yarina sakla canim...Ara 1 yesil elma
Simdi kahve mi yudumluyorum
Aksam icinde 100 gr. Tavuk gögsü ve 250 gr. Marul salatasi düsünüyorum
Kendimi iyi hissdersem sporu mu da yapicam ama hala narkoz dan sersimlik var üstümde ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?