60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bana.... Yahu bayanlar sadece kafaya koyunca oluyor.... Birde bol bol etimek yiyin tok tutuyo.... Devam devam

şu etimek doğrumu gerçekten tok mu tutuyor.Hayır bir doktor arkadaş vardı çok kilo verdi her zaman önünde bu etimek e benzeyen kıtırlar vardı da ordan takıyorum.

eksiksiz yazıyorum

sabah:

1 büyük bardak çay
2 büyük dilim tereyağlı ekmek
1 haşlanmış yumurta
bir küçük tabak domates salatalık karışımı

arada 2 çukulatalı gofret

öğle:
1 büyük kepekli Kaşarlı tost

Akşam:

2 kase çorba
1 dilim ekmek
bol salata

meyve 2 avuç erik

hareket yok....

değerlendirin beni yorum yapın hadiii...Hergün yazıcam menüyü ...Kızlar yazması zor oluyor valla böyle yiyince açıkça...gizli bir şey yok

birde çay içiyorum

hoşbulduk canım sağol :) inşallah veririz kilolarımızı hep beraber sağlıklı bi şekilde... :)

cnm tek hatan 2 çikolatalı gofret :) diğer öğünler süper özellikle akşam çok iyi yapmışsın

Günaydin arkadaslar ben geldim :)

Hersey yolunda cok sükür yine erkenden önlem almis olduk ;-) 1-3 yil arasini tekrar yapilmasi lazim mis 0,5 cm büyüklügünde polip olusmus...

Ama hersey yolunda cok sükür...

Eveeet gec kahvalti 2 yumurta omlett 2 kiraz domates ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aramiza hosgeldin canim insallah kilolarindan ve göbeginden kurtulursun...

Menü gayet ölcülü ama patates ile ekmegi beraber tüketmesen daha iyi olur canim ;-)

İyi olmana cok sevindim :))

Kahvaltim:
-2dilim cavdarli ekmek
-15gr lor peyniri
-1salatalik
-birazcik sucuk :)
-5tane siyah zeytin

Birazdan light süt ile yulaf ezmesi yiyecegim....

Bugün itibariyle 65 kiloyum ve cok mutluyum tam 6.200 vermiş bulunmaktayim....
Ee 65 olduguma göre ayakkabimi hak etmiş oldum :)))
Yarindan sonra istanbulda olcam inşallah kilomu korurum ve devam verebilirim tartimida yanimda götürecem ....

İyi olmana cok sevindim :))

Sagol canim ;-)

Trb ler canim 60 i da görürsün insallah :)

Istanbul da yedigine ictigine dikkat et abur cubur dan uzak durmaya calis ...
Arada ugra buraya özletme kendini ... ;-)

Tartini yaninda götürmekle cok iyi yapiyorsun kilonu kontrol edebilirsin :)

Son düzenleme:

Tartını yanıda götürmek çok mantıklı cnm (=
sen kaç kilo verdikten sonra ödül koydun kendine çok iyi bir motivasyon şekli gibime geldi

mrb kızlar güne saat 7 30 da başladım kahvaltı da şekersiz çay 1 dilim ekmek ve azıcık peynir yedim yanlız bir çay kaşığı çilek reçeli yedim çok canım istedi (= Öğlen yemeğinde 4 tane izmir köfte yedim yanına bir kaşıkpilav aldım ve sütlü tatlı vardı çok az da ondan yedim sanırım regl dönemine girdim acayip cnm tatlı istiyor =(

günaydın cnm herşeyin yolunda olmadsına çok sevindim dikkat et kensine sağlık herşeyin başında (=

Evet tartimi bu yüzden götürecem kontrolum elimden kaymasin ))
Nasil olsa annemlere gidecem...
İnternetim olmayacak oldugu zaman mutlaka yazarim zaten....abur cubur yemem inşallah ))

Tartını yanıda götürmek çok mantıklı cnm (=
sen kaç kilo verdikten sonra ödül koydun kendine çok iyi bir motivasyon şekli gibime geldi
Ödül işi şöyle... Eşim motivasyonum icin 65 ol ayakkabi alcam sana dedi 60 olursam tekrar bir süpriz hediye alcakmiş...ama eşimden kendim istedim hedef koy dedim oda bana böyle yardimci oluyor :)))
Benim icin motivasyon oluyor İşte :)))

Ara 1 yesil elma

Simdi kahve mi yudumluyorum

Aksam icinde 100 gr. Tavuk gögsü ve 250 gr. Marul salatasi düsünüyorum

Kendimi iyi hissdersem sporu mu da yapicam ama hala narkoz dan sersimlik var üstümde ;-)

Sen bugün dinlen bence sporunu yarina sakla canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…