Ara 1 yesil elma
Simdi kahve mi yudumluyorum
Öglen 30 gr. Kornfleks light süt ile ;-)
Aksam icinde 100 gr. Tavuk gögsü ve 250 gr. Marul salatasi düsünüyorum
Kendimi iyi hissdersem sporu mu da yapicam ama hala narkoz dan sersimlik var üstümde ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kahvaltim:
-2dilim cavdarli ekmek
-15gr lor peyniri
-1salatalik
-birazcik sucuk :)
-5tane siyah zeytin
Birazdan light süt ile yulaf ezmesi yiyecegim....
Bugün itibariyle 65 kiloyum ve cok mutluyum tam 6.200 vermiş bulunmaktayim....
Ee 65 olduguma göre ayakkabimi hak etmiş oldum :)))
Yarindan sonra istanbulda olcam inşallah kilomu korurum ve devam verebilirim tartimida yanimda götürecem ....
Hayir spor yap spor canim cicim benim bak senin kilona ulaştim ulaşacagim :)))
sınıfta her gün çocuk kovalıyorum bundan iyi spor mu olurspor yapmasına yapcam da hava sürek yağıyor donuyorum resmen ya kışlıkları çıkarcam az kaldı evde de battaniyenin altından çıkamıyorum sen benden de zayıf olursun bu gidişle canım
pilatesde yapamiyosun dogru ya bi an unuttum o zaman cocuklarin pesinden koşturmaya devam....sınıfta her gün çocuk kovalıyorum bundan iyi spor mu olurspor yapmasına yapcam da hava sürek yağıyor donuyorum resmen ya kışlıkları çıkarcam az kaldı evde de battaniyenin altından çıkamıyorum sen benden de zayıf olursun bu gidişle canım
ben 17-18 arasi yemiş oluyorum genelde :)Kizlar ben aksam yemegim 7-8 gibi yiyorum sizce gec mi daha erken mi yemeliyim ? Aksam 18 den sonra bisey yemeyin diyor uzmanlar siz nasil yapiyorsunuz
pilatesde yapamiyosun dogru ya bi an unuttum o zaman cocuklarin pesinden koşturmaya devam....
ben 17-18 arasi yemiş oluyorum genelde :)
şu etimek doğrumu gerçekten tok mu tutuyor.Hayır bir doktor arkadaş vardı çok kilo verdi her zaman önünde bu etimek e benzeyen kıtırlar vardı da ordan takıyorum.
kahvaltı
2 dilim ekmek+omlet +domates +2 çubuk galeta
öğle
1 tabak patates köfte 2 dilim ekmek +1 küçük kase cacık
ara 1 avuç erik
akşam
2 kase çorba (ekmek yok)
hareket yok
hanımlar spor spor spor diycem başka bir şey demiycem.... Ben diyete başlayalı 3 hafta olacak (3 gün sonra)
Çok kilo vermedim 1-1,5 kg arası verdim. ama beni gören sanki daha fazla vermişsin diyor, mide ve karın kısmım çekilmeye başladı...
Her akşam muntazam yürüyorum, asla aksatmadım.. En az 60 dakika, bazen 80-90 dakikaya çıkıyorum... KM hızım 5,5-6 km hızla yürüyorum.
Tabii bu süre zarfında 15 dakika eliptik bisiklete de biniyorum..
PES etmek yok kg taktım kafaya :)) Haydi hanımlar ip incecik olalım hem yaz hem kış
Günaydin kizlar
Kahvaltim
1 dilim ekmek
2 tk. Krem peynir
1 tk. Recel
Nescafe ;-)
-3etimek
-5siyah zeytin
-30gr lor peyniri
-yarim salatalik
-1dilim salam
-1tane rafadan yumurta
Öglen yiyecegim:
-lighy süt ile yulaf ezmesi olcak henüz yiyemedim....
Akşam yemegim belli degil :))
2-3 gündür evin icinde koşturuyorum evi topla yok camasir yika as topla evi temizle,kiza canta hazirla kendime canta hazirla kizimin mız mızlıgınla ugraş derken.....
Ee bu akşam yolculuk var!!!!
Sagol canim ya!!!!Bitti mi islerin bari canim... :)
Hayirli yolculuklar iyi eglenceler ;-) dönüs ne zaman belli mi ?
Sagol canim ya!!!!
Bitti gibi ama yorulmuşum valla yarinda annemlerin evinin tozunu felan alirim)) pazar geliyorlar.ne zaman gelirim bilemiyecem duruma bagli 1-2 hafta kaliriz diye düşünüyorum tabiki kizim durursa
Son sefer geldigimde yemeden icmeden kesilmişti baba baba diye diye !!!! Abar topar dönmüştük.
İste cocuk bunlar belli olmuyor dedigin gibi :)))Ohhh kolay gelsin canim annene de rahatlik olur ne güzel ;-)
Insallah kizin bu sefer durur da sende rahat rahat ailen le hasret giderirsin dicem ama iste cocuklarin sagi solu belli olmuyor ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?