60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pilatesde yapamiyosun dogru ya bi an unuttum o zaman cocuklarin pesinden koşturmaya devam....

ben 17-18 arasi yemiş oluyorum genelde :)

Pilates dvd lerini eşim kirdi dermisim :-D bu ara hastayım ya sürekli mide bulantısı yaşıyorum işe git ev işini hallet tukeniyorum .sanırım tukenmislik sendromuna yakalandım

Ayse cim sürekli yagmur yagan neresi canim nerde yasiyorsun sen hava bi isinmadi gitti :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne sen sor ne ben soyleyeyim ama agri da yaşıyorum canım çeken bilir burda hava ısınmadan diğer kış gelir.Yazı ancak memlekete gidince görürüm ben

Ne sen sor ne ben soyleyeyim ama agri da yaşıyorum canım çeken bilir burda hava ısınmadan diğer kış gelir.Yazı ancak memlekete gidince görürüm ben

Allah yardimcin olsun canim taaa oralarda ne isin var demicem görev icin ordasin sanirim... :) memleket neresi bu arada :)

Bizde seni öptük canim sen gelene kadar 2 kilo vermis olurum insallah ;-)

Kendine kizina dikkat et özlicem valla seni

Günaydin kizlar

Kahvaltim

1 dilim ekmek
2 tk. Krem peynir
1 tk. Recel
Nescafe ;-)

Ögle diyet sandavic

Ara 1 diyet meyveli yogurt

Aksam

1 yt. Salata
1 yt. Taze fasulye ;-)

Pilates dvd lerini eşim kirdi dermisim :-D bu ara hastayım ya sürekli mide bulantısı yaşıyorum işe git ev işini hallet tukeniyorum .sanırım tukenmislik sendromuna yakalandım

Hayirdir canim gecmis olsun kansizliktan mi yoksa bebis falan mi var :)

slm kızlar ne var ne yok
işte bugün yediklerim (=ı
sabah kahvaltısı 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek
öğlen yemeği bir porsiyon zeytinyağlı türlü 2 yemek kaşığı pilav 1 kase cacık
akşam yemeği 1 porsiyon zeytinyağlı kabak ve salata
bugğn öğlen ve akşam yediğim zeytinyağlılar benzerdi komik oldu (=
Ama bugün çok yorgun olduğumdan 20 dk yürüyş yaptım hiç yoktan iyidir

Allah yardimcin olsun canim taaa oralarda ne isin var demicem görev icin ordasin sanirim... :) memleket neresi bu arada :)

evet görev icabı burdayız:-D memlekette agrinin tam tersi en sıcak yer mersin :-D orda da sıcaktan spor yapilmiyor evde ancak Pilates yapabilirim bu gidişle.ama bu hafta da spor yapmadan kilo vercem merak etmeyin:-D

Hayirdir canim gecmis olsun kansizliktan mi yoksa bebis falan mi var :)

birseyler yapmış olsam bende bebiş derdim hayatımda bu kadar uzun süreli mide bulantısı çekmedim..kansızlıktan değildir günde 7 ilaç kullanıyordum bunlardan 1'i folik asit 1'i kan kan surubu olağan ilaçlar..şimdi kan şurubuyla 1 ilacımı kullanıyorum folik asitide bıraktım zaten ilaç yutamıyordum artık iyice tiksindim

benim gazlanacak halim kalmadı sen birde naz gaz veriyordu simdi %50 azalcak sen yokken kilo alabilirim bak o yüzden sende kendine dikkat et bakalım annenler geliyor diye yeme içme düzenini bozma ben yapamadım bari sen kilo vermeye devam et.(DİP NOT: sen yokken 1. olma ihtimalim var bak buda iyi tarafı )

yoo komik olmamış bence süper.yürüyüşü neden 20 dakika yapıyorsun ama en az 30 dakika yürüsen daha iyi olcak

1. Lik bana kalsin ayse sen 2. Lik icin yarissan olur mu ?

Ben asi yi temsil edicem hafta da 1 kilo o gelene kadar ;-)

yoo komik olmamış bence süper.yürüyüşü neden 20 dakika yapıyorsun ama en az 30 dakika yürüsen daha iyi olcak

Kesinlikle canim yag yakmak icin en 30 -45 dak. Arasi yürümek gerek ;-)
Menü de gayet ölcülü bence...

Bugun bende uzun bir aradan sonra zeytinyagli taze fasulye yedim ilac gibi geldi valla ;-)

Canim menün gayet iyi ama sanki biraz fazla ekmek tüketiyorsun ...

1 orta boy patates zaten 1 dilim ekmek sayiliyor :)

haklısın canım ama bunun nedeni sofraya hep aç oturuyorum.Az az Yiyerek zayıflamalıyım şu ekmek işini kesin bırakmalıyım

etimek nasıl olur kıslarrr

haklısın canım ama bunun nedeni sofraya hep aç oturuyorum.Az az Yiyerek zayıflamalıyım şu ekmek işini kesin bırakmalıyım

etimek nasıl olur kıslarrr

Sofraya ac oturmamak icin ara ögünlerini degerlendir canim...

Etimek bence etkili asi arkadasimiz da etimek yiyor ve kilo da veriyor dene derim ;-)

İyi geceler bu topiği yeni gördüm ve hemen abone listeme ekliyorum ☺️
Bugün tartıldım ve 66 kiloyum benim için iyi bi rakam çünkü 2 aydır hiç dikkat etmedim ve hala aynı kilomdayım.. Ama bi 10 kilo fazlam var sizin gazınızla vericem inşallah diyelim 😇😇

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçen sene spor salonuna gitmiştim. haftanın 4-5 günü aktif spor yapıyordum. bıraktığımda 66 kiloydum.
ama 38 beden gibi ince görünüyordum. şimdi o zamandan 1,5-2 kilo daha zayıfım. ama öyle görünmüyorum.

kesinlikle haklısın. diyette 2 ayı aştığım için eski disiplinim kalmadı.
bi süredir sporu bırakmıştım. bu hafta tekrar başladım. kendime bi plan hazırladım. haftanın 3-4 günü eliptikle,
hergün de mekik ve pilates bandıyla kol çaışıyorum. artık şu salmış kasları toparlamam lazım.
daha önce bi anal bölgeden bi ameliyat geçirdim. o yüzden kesinlikle kabız olmamam lazım. bu yüzden spora fazla yüklenemiyorum.
vücut alışır da sonra bırakırsam anında kabız olurum.
neyse amacım dediğin gibi; olduğumdan kilodan daha az gösterdiğim sıkı bi vücut.

Günaydin kizlar keyifler nasil

Kahvaltim

2 haslanmis yumurta
7 dilim salatalik
1 kücük domates
20 gr. Peynir

Aramiza hosgeldin canim biz seni gazlariz ;-)

Verirsin insallah kilocuklarini ;-)

1. Lik bana kalsin ayse sen 2. Lik icin yarissan olur mu ?

Ben asi yi temsil edicem hafta da 1 kilo o gelene kadar ;-)

olmaz canım ayse bunu begenmedi ben haftada 1 kilo veremem 100 gr verirsem iyidir ama yine de birincilik istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…