pilatesde yapamiyosun dogru ya bi an unuttum o zaman cocuklarin pesinden koşturmaya devam....
ben 17-18 arasi yemiş oluyorum genelde :)
Ayse cim sürekli yagmur yagan neresi canim nerde yasiyorsun sen hava bi isinmadi gitti :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne sen sor ne ben soyleyeyim ama agri da yaşıyorum canım çeken bilirburda hava ısınmadan diğer kış gelir.Yazı ancak memlekete gidince görürüm ben
İste cocuk bunlar belli olmuyor dedigin gibi :)))
Ben sizleri kocaman öptüm topigi terk etmeyin ben gelene kadar?!?!?!
Bol bol gazlayin birbirinizi ben döndügümde sen kesin kilocuklarinida vermiş olursun :))
Özleyecem valla internetim olursa firsat bulunca yazarim zaten
Günaydin kizlar
Kahvaltim
1 dilim ekmek
2 tk. Krem peynir
1 tk. Recel
Nescafe ;-)
Pilates dvd lerini eşim kirdi dermisim :-D bu ara hastayım ya sürekli mide bulantısı yaşıyorum işe git ev işini hallet tukeniyorum .sanırım tukenmislik sendromuna yakalandım
evet görev icabı burdayız:-D memlekette agrinin tam tersi en sıcak yer mersin :-D orda da sıcaktan spor yapilmiyor evde ancak Pilates yapabilirim bu gidişle.ama bu hafta da spor yapmadan kilo vercem merak etmeyin:-DAllah yardimcin olsun canim taaa oralarda ne isin var demicem görev icin ordasin sanirim... :) memleket neresi bu arada :)
Hayirdir canim gecmis olsun kansizliktan mi yoksa bebis falan mi var :)
İste cocuk bunlar belli olmuyor dedigin gibi :)))
Ben sizleri kocaman öptüm topigi terk etmeyin ben gelene kadar?!?!?!
Bol bol gazlayin birbirinizi ben döndügümde sen kesin kilocuklarinida vermiş olursun :))
Özleyecem valla internetim olursa firsat bulunca yazarim zaten
slm kızlar ne var ne yok
işte bugün yediklerim (=ı
sabah kahvaltısı 1 haşlanmış yumurta biraz peynir 1 dilim ekmek
öğlen yemeği bir porsiyon zeytinyağlı türlü 2 yemek kaşığı pilav 1 kase cacık
akşam yemeği 1 porsiyon zeytinyağlı kabak ve salata
bugğn öğlen ve akşam yediğim zeytinyağlılar benzerdi komik oldu (=
Ama bugün çok yorgun olduğumdan 20 dk yürüyş yaptım hiç yoktan iyidir
benim gazlanacak halim kalmadı sen birde naz gaz veriyordu simdi %50 azalcak sen yokken kilo alabilirim bak o yüzdensende kendine dikkat et bakalım annenler geliyor diye yeme içme düzenini bozma ben yapamadım bari sen kilo vermeye devam et.(DİP NOT: sen yokken 1. olma ihtimalim var bak buda iyi tarafı )
yoo komik olmamış bence süper.yürüyüşü neden 20 dakika yapıyorsun ama en az 30 dakika yürüsen daha iyi olcak
Canim menün gayet iyi ama sanki biraz fazla ekmek tüketiyorsun ...
1 orta boy patates zaten 1 dilim ekmek sayiliyor :)
haklısın canım ama bunun nedeni sofraya hep aç oturuyorum.Az az Yiyerek zayıflamalıyım şu ekmek işini kesin bırakmalıyım
etimek nasıl olur kıslarrr
hanımlar spor spor spor diycem başka bir şey demiycem.... Ben diyete başlayalı 3 hafta olacak (3 gün sonra)
Çok kilo vermedim 1-1,5 kg arası verdim. ama beni gören sanki daha fazla vermişsin diyor, mide ve karın kısmım çekilmeye başladı...
Her akşam muntazam yürüyorum, asla aksatmadım.. En az 60 dakika, bazen 80-90 dakikaya çıkıyorum... KM hızım 5,5-6 km hızla yürüyorum.
Tabii bu süre zarfında 15 dakika eliptik bisiklete de biniyorum..
PES etmek yok kg taktım kafaya :)) Haydi hanımlar ip incecik olalım hem yaz hem kış
İyi geceler bu topiği yeni gördüm ve hemen abone listeme ekliyorum ☺️
Bugün tartıldım ve 66 kiloyum benim için iyi bi rakam çünkü 2 aydır hiç dikkat etmedim ve hala aynı kilomdayım.. Ama bi 10 kilo fazlam var sizin gazınızla vericem inşallah diyelim 😇😇
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
1. Lik bana kalsin ayse sen 2. Lik icin yarissan olur mu ?
Ben asi yi temsil edicem hafta da 1 kilo o gelene kadar ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?